Wetenschappers die wanhopig proberen de ‘klimaatverandering’ te stoppen of om te keren, dumpen chemicaliën in de oceaan en spuiten zout water in de lucht. Wat kan er misgaan? Ik bespreek de korte en lange termijn.

De Wall Street Journal meldt dat wetenschappers hun toevlucht nemen tot ondenkbare oplossingen om de planeet af te koelen, bericht Mish Talk.

Chemicaliën in de oceaan dumpen? Zout water in wolken spuiten? Reflecterende deeltjes in de lucht injecteren? Wetenschappers nemen hun toevlucht tot ooit ondenkbare technieken om de planeet af te koelen omdat de wereldwijde inspanningen om de uitstoot van broeikasgassen te beperken mislukken.

Deze benaderingen van geoengineering werden ooit als taboe beschouwd door wetenschappers en regelgevers die vreesden dat het sleutelen aan het milieu onbedoelde gevolgen zou kunnen hebben, maar nu ontvangen onderzoekers belastinggeld en privé-investeringen om uit het lab te komen en deze methoden buiten te testen.

Het klimaat manipuleren

Experimenten aan de gang

 • Marine Cloud Brightening: Onderzoekers aan boord van een schip voor de noordoostkust van Australië bij de Whitsunday-eilanden spuiten een pekelachtig mengsel door hogedruksproeiers in de lucht in een poging om laaghangende wolken die zich boven de oceaan vormen helderder te maken. Wetenschappers hopen dat grotere, helderdere wolken zonlicht van de aarde zullen weerkaatsen, het oceaanoppervlak in de schaduw zullen stellen en de wateren rond het Groot Barrièrerif, waar de opwarming van de oceaan heeft bijgedragen aan de massale koraalafsterving, zullen afkoelen. Het onderzoeksproject, bekend als marine cloud brightening, wordt geleid door de Southern Cross University als onderdeel van het 64,55 miljoen dollar of 100 miljoen Australische dollar kostende Reef Restoration and Adaptation Program.
 • Stardust Solutions: In Israël is een startup genaamd Stardust Solutions begonnen met het testen van een systeem om een wolk van kleine reflecterende deeltjes te verspreiden op een hoogte van ongeveer 60.000 feet, waardoor zonlicht van de aarde wordt weggekaatst om de atmosfeer af te koelen in een concept dat bekend staat als zonnestralingsbeheer, of SRM.
 • Loog dumpen in de oceaan: In Massachusetts zijn onderzoekers van het Woods Hole Oceanographic Institution van plan om deze zomer 6.000 gallons van een vloeibare oplossing van natriumhydroxide, een bestanddeel van loog, in de oceaan te gieten 10 mijl ten zuiden van Martha’s Vineyard. Ze hopen dat de chemische basis zal werken als een grote tablet Tums, die de zuurgraad van het oppervlaktewater zal verlagen en 20 ton kooldioxide uit de atmosfeer zal absorberen en veilig zal opslaan in de oceaan.
  Pijnlijk voor de klimaatalarmisten: Wereldwijd groeien de gletsjers weer

Dit doet me denken aan een halfbakken idee uit de jaren zestig dat we op de middelbare school bespraken.

Het idee was toen om houtskool op het pakijs te spuiten om de wereldwijde afkoeling te stoppen.

Vulkanen nodig?

Experimenten om de atmosfeer af te koelen door zonlicht van de aarde weg te reflecteren zijn een poging om na te bootsen wat er gebeurt als een vulkaan uitbarst. In 1991 spuwde Mount Pinatubo, een actieve vulkaan op de Filippijnen, zwavel en as in de bovenste atmosfeer, waardoor de temperatuur van de aarde een jaar lang met 0,5 graden Celsius daalde.

Maar tot een paar jaar geleden verzetten veel wetenschappers zich tegen menselijke interventies, uit angst voor een glibberig pad dat de samenleving in staat zou stellen om moeilijke beslissingen over het verminderen van de uitstoot te vermijden en dat uiteindelijk een averechts effect zou kunnen hebben.

Zon-klimaatinterventie

Diagram van de zon-klimaatinterventie uit het document van het Witte Huis waarnaar hieronder wordt verwezen.

Ja, laten we as in de lucht gooien. Wat kan er misgaan? Loog in de oceaan? Hé, waarom niet?

Als we te veel as in de lucht en loog in de oceaan krijgen, kunnen we het eruit halen, toch?

Richtlijnen Witte Huis

Maak je geen zorgen, president Biden heeft Richtlijnen voor  Solar Radiation Modification.

We hebben niet alleen helderdere wolken nodig, we hebben ook meer as in de lucht nodig om hem donkerder te maken.

Ik weet zeker dat als we biljoenen dollars kunnen uitgeven om wolken helderder te maken door zout water in de lucht te spuiten en tegelijkertijd de hemel donkerder te maken, dat alles dan geweldig zal zijn.

Maar serieus, denkt iemand echt dat dit idee wereldwijd kan worden toegepast? Tegen welke kosten?

Risico’s op korte en lange termijn

Ironisch genoeg is het risico op korte termijn dat een van deze plannen daadwerkelijk succesvol is.

En vergeet niet dat gegevens zullen worden gemanipuleerd om succes aan te tonen, alleen maar om meer financiering te krijgen. Dan zullen we de uitgaven opvoeren tot een bedrag van tientallen biljoenen dollars, waarbij we moeder natuur overhoop halen, om vervolgens het risico op de lange termijn tegen te komen.

Het risico op de lange termijn is dat we iets heel stoms doen zoals houtskool op de Noordpool dumpen, zoals in de jaren zestig werd voorgesteld om het ijs op de Noordpool te laten smelten.

In ander klimaatgerelateerd nieuws ….

Waarom zijn zonnepanelen 44 procent goedkoper in China dan in de VS?

Denk eens na over de vraag Waarom zijn zonnepanelen 44 procent goedkoper in China dan in de VS?

De ware kosten van netto-nul worden onmogelijk te verbergen

Op 6 februari, schreef ik The True Costs of Net Zero Are Becoming Impossible to Hide

Biden’s Grootste Hulpmiddel

Woordvoerder Michael Kikukawa van het Witte Huis zei dat Biden “elk beschikbaar middel heeft gebruikt om de groeiende Amerikaanse offshore windindustrie te bevorderen.”

Inderdaad!

Zijn grootste instrument is een pak leugens, beginnend met de bewering dat deze projecten goedkoper zijn en zichzelf terugbetalen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Onthuld: Zo geestesziek is de klimaatgoeroe Greta ThunbergVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDoor Russen in tweeën gedeeld, wordt Avdiivka versterkt door Oekraïens nazi-bataljon ‘Azov’ – Massale raketaanval op versterkingen zorgt ervoor dat verschillende verdedigers zich terugtrekken
Volgend artikelFrankrijk: ENIGE Kritiek op het mRNA DEATHVAX™ Platform Strafbaar tot 3 jaar gevangenisstraf en 45.000 euro
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

64 REACTIES

  • Opwarming vaste stoffen zoals de aarde, op een NATUURLIJKE WIJZE “FYSICA”
   De zonnestralen warmen VASTE STOFFEN op, door het te absorberen.
   LOSSE STOFFEN (zoals lucht), absorbeert niet, wordt dus niet warm.
   Als de zonnestralen de aarde bereiken, warmt het de VASTE STOFFEN op, vaste materie.
   De zonnestralen zullen nooit losse stoffen zoals “LUCHT” op warmen, losse materie.
   Bijv. Op een terras met een terrasverwarmer zit je lekker warm in de STRAAL van de verwarmer, 2 cm. er naast kan het vriezen, de STRALING van de verwarmer verwarmd alleen jou, omdat U een VASTE STOF bent.
   De LUCHT op het terras absorbeert niets van de straling van de verwarmer, en blijft dus koud c.q. ijskoud.
   Temperaturen werken volgens het “FYSICA” natuurlijke materiaal structuur.
   De aarde met alleen maar gras, struiken en bomen, ABSORBEERT de zonnestralen weinig tot niets, en geeft daardoor dus geen warmte af, de Aarde is koel tot koud.
   De Aarde met een mix van vaste stoffen, zoals oerwouden, zeeën en woestijnen, en door de seizoenen, zorgen voor een perfecte temperatuur regeling.
   MAAR: als we dit verstoren, zal de wereld temperatuur ook verstoord worden.
   Wat gebeurt er met de wereld NU.
   We kappen massaal oerwouden (bodem wordt dus een vaste stof), we gebruiken zoetwater om bijv. Katoen te verbouwen, waardoor er meren droog staan (de bodem wordt vaste stof),
   We schralen de bodem af voor bouwstoffen waardoor de bodem warmte absorbeert.
   Dan bouwt de mens met bouwmaterialen vaste stoffen huizen hotels kantoren ziekenhuizen etc., plus de infrastructuur zoals wegen Asfalt, al dit Watermaal is een vaste stof dat door de zonnestralen massaal “GE ABSORBEERT” wordt, en hierdoor de temperatuur is en zal blijven stijgen.
   Op dit moment wordt er “ELKAAR JAAR” over de hele wereld gebouwd, TER GROTE VAN ENGELAND.
   De ABSORPTIE van de door de mens gemaakte vaste stoffen, zullen dus elk jaar groeien tot deze verbouwing aan de aarde stopt,
   De temperatuur kunnen we verlagen door deze verbouwingen af te breken, en opnieuw op te bouwen in de originele structuur en natuurlijke materialen, en de wereld temperatuur zal zich zelf reguleren.
   De zon en de stand van de zon is de laatste 5 miljard jaar niets veranderd.!

   • Oprecht februari 16, 2024 Bij 06:03

    Leuk samen gevat, maar zonder links die je verhaal bevestigen, feitelijk haak ik af wanneer de term wetenschappers gebruikt worden. Nog een controleerbaar feit is dat akker gewassen wel tot 25% minder zonlicht ontvangen de zgn. Chemtrails die het zonlicht gedeeltelijk tegen houden, informeer het bij de landbouw organisatie LTO.

    • Onzin, jou chemtrails zijn gewone dampstrepen gevormd door verbranding van kerosine op grote hoogte!!! Natuurlijk bij blijven hangen door luchtdruk is het te vergelijken met hele dunne sluierbewolking… geen 25% reductie van zonlicht

     • @Djennis…

      Jij wordt betaald om puur en alleen op dit onderwerp te trollen ofniet? Mijn hemel chef… houd op met je lulverhaal over dampstrepen. De bekende fact checkers vertellen allemaal jou verhaal. En we weten allemaal voor wie fact checkers werken.

      Ondertussen zitten we al 6mnd in duister herfstweer en de weilanden staan onder water na non-stop regen regen regen. Het is nu wel duidelijk dat jij dit onderwerp probeert weg te zwijgen met je broodje aap contrail verhaal. Je voert nooit inhoudelijk een gesprek, je roept alleen maar dingen die een trol of overheid roept om dit onderwerp te cancelen ipv er openlijk over te praten. Jij bent hier op een missie om dit onderwerp te verwarren of je bent nog in hele diepe slaap.

      Houd op om constant te papagaaien, kom in het vervolg met inhoudelijke uitleg.

      • Dat kan jij beter doen, jij denkt eng, maar zo eng is het echt niet, ga eens vaker vliegen of verdiep je in vliegtuig techniek… er zitten geen giftanken in vliegtuigen!!!

      • Ondertussen zitten we al 6mnd in duister herfstweer en de weilanden staan onder water na non-stop regen regen regen. das normaal in de winter in Nederland!!!! Super normaal

      • Denk eens na, het is toch volstrekt onmogelijk vliegtuigen te tanken met gif terwijl ze vol met passagiers en vracht zitten? Waar laat je het gif? Waar tank je dit? En wie betaald dit? Elke die je noemt woont ook op de wereld onder de dezelfde hemel!! Ook is het nog maar de vraag wat het doet op 10 kilometer hoogte met min 50 gemiddeld??? Het weer is echt niet door een paar vliegtuigen zo te sturen dat het klimaat technisch ingrijpend kan zijn daarvoor is een vliegtuig gezien de massa lucht in verhouding te verwaarlozen!! Elke cm is in een vliegtuig benut en continu gecontroleerd, de controles op vliegtuigen zijn 200%!!!!

    • Dank voor je reactie.
     Ik ben geen wetenschapper.
     En heb een IPAD om informatie op te halen, studie.
     Daarnaast een NOKIA, en een computer voor mijn bank en de overheid die het mij verplicht.
     Hoe een computer werkt, heb geen idee, en dat is genoeg voor mij.
     Dus linken of door linken, ik zou niet weten hoe sorry, maar een gelukkig mens.
     Betreft de condens strepen van vliegtuigen, mijn buurman was gezagvoerder en zei mij, de uitstoot na verbranding is condens, hij rade mij aan het zelf te controleren, op het noordelijk halfrond is het koud in de lucht, en krijg je condens strepen, boven de tropen zie je ze meestal niet, of er moet een paar dagen een koude stroom overwaaien.

   • @Oprecht hoe kan het dan dat er al klimaat veranderingen waren toen er nog geen mensen op aarde waren? Je zegt er wordt over de hele wereld gebouwd, maar dan vergeet je er bij te zeggen dat 71% van de wereld water is. Je overschat de invloed van mensen op het klimaat gigantisch. Het zou trouwens helemaal geen ramp zijn als het een paar graden warmer wordt. Er gaan nog steeds veel meer mensen dood door de kou dan door warmte. Het klimaat verandert alle miljarden jaren, daar kunnen wij mensen helemaal niks aan veranderen. Onze lieftallige Globalisten willen ons gewoon uitroeien en daarom proberen ze de leefomstandigheden zo ongezond mogelijk te maken en het klimaat gebruiken ze als smoes.

    • Beste Anton, dank voor je reactie.
     De wereld massa is een LEVEND PLANEET, in mij verhaal zei ik dat de zon nooit is veranderd.
     Maar de Aarde is elke dag nee elke seconde in beweging.
     Onder andere, de polen verplaatsen zich steeds.
     Ooit was het tropisch warm in het noorden van Groenland waar palmbomen groeiden, en in de Sahara was het hele jaar door -70gr. Onder 0.
     Het grootste deel van de wereld is oceanen, maar de bodem van de oceanen leeft, daar heb je hele grote BODEMBEVINGEN, en duizenden vulkanen, deze zorgen voor jarenlange wijzigingen van de warme golfstromen de oceaan is niet een plasje waar je lekker in kan pootjebaden, maar een ENORM continent dat sterk veranderd continu, en ENORM beweegt en voor een heel groot gedeelte de klimaatverandering door de miljarden jaren heen veroorzaakt.
     Ik heb niet gezegd dat de mens het klimaat verandert, ik heb geprobeerd uit te leggen hoe massa (aarde) warmte en koude van de zon Absorbeert.
     Als straks weer eens nacht vorstje komt, leg dan een steen buiten, liefst op een paaltje van 50cm. hoog, de andere morgen is die steenmassa heel koud, je zou hem in de koelkast kunnen leggen, om energie te sparen.
     Om gekeerd werkt het zo ook bij warmte, in de zomer bijvoorbeeld, maar leg dan de steen niet in de koelkast, want het is inmiddels een energie vreter geworden.
     Betreft de mens, die de wereld bewoond maakt van niet absorbeer bare gebieden, ZONNESTRALEN ABSORBEER BARE GEBIEDEN, en die dragen bij aan de temperatuur veranderingen, kijk bijvoorbeeld in China daar heb ik 50 jaar geleden Shanghai gezien als een groot dorp, met het hoogste gebouw 12 verdiepingen, en in de winter temperaturen dik onder -0.
     Nu is het een stad met bijna 40 miljoen inwoners, die allemaal in de massa wonen en werken, en het absorberen met al dat Beton / asfalt wordt het daar nooit meer onder -0.
     Of het fijner is dat het wat warmer of kouder wordt, is voor ieder verschillend.
     EN DAT KLIMAAT EEN VERDIEN MODEL IS, BEN IK HELEMAAL MET U EENS.!

   • “De zon en de stand van de zon is de laatste 5 miljard jaar niets veranderd.!”

    Mag zo zijn, maar wij zitten op een andere planeet en de stand van de aarde t.o.v. de zon is steeds aan verandering onderhevig. Van de week was er nog een artikel welke aangaf dat de precessie van de aarde de temperatuursveranderingen veroorzaakt. Ik denk dat dit inderdaad zo is, al weet ik dat er meerdere factoren zijn.

    • @TinusM…

     Misschien bestaan mensen niet om te overleven en te consumeren, maar om te leren hoe ze angstvrij worden. Als je die gedachte eens goed overdenkt, wordt het meeste waar wij ons druk om maken iets waar we ons helemaal niet meer druk om maken en gaan we bezig met dingen die er toe doen, zoals voor elkaar en de planeet zorgen.

 1. En dit noemen ze hier Wetenschappers. Dat zijn gewoon bedriegers. Dieven en zeker zakken vullers . Gewoon oppakken en opsluiten in kamertje zonder deur noch raam ze gaan van zelf wel waar ze moeten zijn .

 2. Er wordt al vliegas uit vuilverbrandingscentrales massaal in de atmosfeer uit gesproeid.
  Ze zijn al over de gehele wereld aan het knoeien. https://map.geoengineeringmonitor.org
  En dan moeten de boeren weg, want die warmen de aarde op en de bevolking moet vermindert worden. Ze doen het exact andersom. Hoe meer CO2 in de lucht, hoe groter de afkoeling. In de natuurwetenschap hebben ze de plus en negatief om gedraaid. Daarbij gaan ze ook voorbij dat de aarde zelf regulerend is qua klimaat. Maar ja links denkt altijd beter te weten en wil al te graag voor GOD spelen. Het is al langer bekent, dat overal waar de commercie ingrijpt in de natuur het juist vernietigd wordt. Nooit beter.

 3. imbecile geleerde weten echt niets wat een viezerikken smeer lappen varkens maar geen geleerde maar zakken vullers ach zij weten niet beter zijn een beetje dom

 4. Ze denken voor God te kunnen spelen. Maar een ding God gaat een keer terug slaan. Mij komt de wraak toe, Ik zal het vergelden. En de toren van Babel is nog nooit voltooid geweest.

 5. Die ‘wetenschappers’ zijn de evil scientists van de supervilains. James Bond was geen film, maar een documentaire. Alhoewel de film waar wij naar kijken meer gelijkenissen heeft met een Austin Powers film. Klaus Schwab is gewoon Dr. Evil.

  • Dit onderwerp moet echt in de schijnwerpers, we leven al 6mnd in permanente herfst met amper nog zonlicht en ze regenen de weilanden kapot. Ze vliegen echt non-stop, het is ongelooflijk wat dat voor gigantische operatie moet zijn en hoe ze dat stil weten te houden. Weather warfare, bio warfare, oorlog op de grond, overal gif in alles wat we eten, drinken en gebruiken… het is krankjorum… maar de meeste mensen hebben een bewustzijn van 0,001% en een ego van 99,99%, dus ze zien het niet. Ze staan letterlijk uit, ze opereren op de automatische piloot die onze maatschappij in iedereen programmeert.

   • Een opmerkelijke theorie is dat dit als doel heeft om de overgang van moeder aarde en de mensheid naar een hogere ‘frequentie’ te stagneren….
    Deze overgang zou worden geactiveerd door zonneactiviteiten. Dat zou kunnen verklaren waarom geprobeerd wordt het zonnelicht te blokkeren…

   • Theme, over zonlicht, gisteren nog gewandeld, was nog een avondzonnetje. Nou, maar niet voor lang! Die vervloekte strepen overal in de lucht en de zon was binnen no time verdwenen. Die strepen zijn niet alleen wit van kleur maar ook hebben ook een fluorescerende schijn. Je weet dat dit foute boel is. Ik kijk al zolang naar de lucht. Het is crimineel. Ik zei tegen mijn man, kon ik ze maar uit de lucht schieten. Mijn man is er niet zo mee bezig maar ik dwing hem gewoon om ernaar te kijken. Dat het zo verschrikkelijk is. Ook voor mensen die in de buurt wandelen, dan wijs ik naar de lucht en maak foto’s. Zo van mss maak je ze bewust van die strepen. Als ze maar zien dat het niet normaal is. Thuis aangekomen, ik hoesten en piepen (als kind had ik bronchitis) jaren geen last maar nu is het gewoon terug 🤬Ik vind ook dat er te weinig aandacht aan wordt besteed.

     • @Djennis…

      Wat doe jij hier nou eigenlijk. Je lult overal wat met de onderwerpen mee en zodra geo-engineering voorbij komt zeg je steevast hetzelfde zinnetje.

      Dat is hoe de CIA het woord complottheorieën heeft herhaald tot alle complotten onbespreekbaar werden. Waarom doe je dit Djennjs? Ben je gewoon heel dom of ben jij heel gevaarlijk?

      Prima dat jij het onzin vindt Djennis, maar blijf dan lekker weg in de reacties. Je draagt echt niks bij. Ik verspil mn energie om op dit onderwerp met jou te praten. Ga fijn verder met slapen Djennis en laat de grote mensen maar met rust, wij zien grote mensen dingen die jij niet bevat.

 6. De zoveelste stinkdeken die voor de mantel der liefde moet doorgaan.

  Rotstraal toçh op met dat gelul. Zootje mentaal gedepriveerde lulhannesen. Nou zullen opeens die gore chemtrails doorgaan voor iets waar de aardbol mee gered gaat worden.

  Daar wordt je toch nijdig van? Dat zootje gestoorde klapharken van dat WEF wil voor God zelf doorgaan.

  🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕!!!!!!!!

  Anders nog? Schoftentuig!

 7. In godsnaam, onsnaam , mijnnaam , jouwnaam , laat ze stoppen met die onzinnige onzin. Wetenschappers zijn zo langzamerhand ” the scum of the earth ” .
  Wacht effe, welke wetenschappers? Die in dienst zijn van het grote geld? Dat zijn geen wetenschappers, dat zijn opiniemakers met een universitaire titel. Daar is niks, ik bedoel dus NÍKS wetenschappelijks aan. Dat is het product van pure gesubsidieerse angtsporno.
  De ‘wetenschapper’ is nauwelijks in staat om het weer van over vier dagen te kunnen voorspellen, laat staan iets zinnigs te kunnen zeggen over het klimaat. Het klimaat dat een gemiddelde is van het het weer over een periode van 40 à 50 jaar.
  Het enige wat zij doen is de boel ‘verklooien’ , verklooien tot desastreuze proporties.
  Vergelijkbaar met de waanzin dat slechts met vaccinaties ons lijf zou kunnen overleven. Complete waanzin. Al 300.00 jaar ‘overleven’ wij zonder
  vaccinatie…..

  • Intellect en intelligent…….twee totaal verschillende dingen.

   Heb dat gezien bij Minerva Leiden. Het vermogen om kennis op te slaan zonder begrip van de inhoud.

   Het moet voor academisch door gaan.

   Dat vonden ze ook van zichzelf tijdens Leiden’s ontzet, toen ze een pan gloeiend heet gestookte guldens over de rand van balcon omkieperden.

   En toen die guldens gloeiend heet aan de vingers van de kinderen bleven hangen……godgod……wat een lol. Lachen jongens. Lachen!

   En dan wel academicus genoemd mogen worden.

   Hoerentuig. Aankomende WEFfers. Op naar Bilderberg.

   Afschieten!

   • @Inhetmeer…

    We zitten in een oorlog tussen slimheid (ego) en intelligentie (waarheid).

    Duister vs licht
    Angst vs liefde
    Materialisme vs spiritualiteit
    Nemen vs delen
    Monopolie vs samenwerken
    Kwaad vs goed
    Psychopaten vs mensen

    Satan vs God

    Het draait allemaal om het bewustzijn. Onbewust zijn wij ego’s, verdeeld, consumenten, slaven. Bewust zijn wij liefde, eenheid, mensen, scheppers.

    Alles is er op gericht om ons onbewust te houden, zodat wij slaven ipv scheppers ZIJN.

 8. Er valt het woord samenleving.
  Alsof de samenleving, die op dit moment uitelkaar gejaagd is, gevraagd wordt ; zullen we de zeeen vernietigen, zullen we onze luchten vernietigen ?
  Mogelijk moet de “samenleving” in de planeet gaan wonen om zo te ontkomen aan de dood.
  Als Moeder aarde haar klimaat wil wijzigen dan heeft zij daar een reden voor. Nl zichzelf verder te ontwikkelen, en wij die het samenleven nog moeten leren beoefenen, zullen mee moeten in haar plan.
  Dus ier en daar sterft er van nature wat af, op andere plekken komt het glorieus weer tot ontwikkeling!
  De aarde krijgt een nieuw aangezicht.
  De industrieelen zijn in paniek. Zij willen de oude aarde behouden, om haar bodem te plunderen.
  Niets heeft het te maken met tengoede komen ad ” samenleving”

 9. Op onze planeet zijn wij mensen zo klein als mieren, kleiner nog.. en denken die lui die het ‘weten’ een natuurlijk proces te stoppen? En met die troep die in de lucht wordt gespoten blokkeren ze misschien wat zonlicht en leggen ze een deken over de aarde, maar tevens kan de aarde ook niet afkoelen ’s nachts. Dat is broeikas zelf veroorzaakt!
  Wat zijn ze slim he? En de natuurlijke klimaatverandering, al eeuwen aan de gang kunnen de mensen niet keren!
  Zelfs niet als er geen mensen meer zouden zijn die zogenaamd de oorzaak zijn! Gezond verstand is ver te zoeken!!!!

  • Tuurlijk, zo ‘natuurlijk’ als wat. Zelfs als die ‘kleine mieren’ (en niet de marsmannetjes) echt overgaan tot ‘Star Wars’ en niet de aardkloot, maar – van satelliet tot satelliet – het heelal vol schiet met kernraketten, waarvoor het Witte Huis nu zegt te ‘vrezen’.

  • De Schumann-resonantie is altijd een vast meetpunt geweest. Die stuitert de laatste tijd op een manier dat je er bang van wordt.

   Kijk maar op internet. Niburu heeft daar eea van.

   • Tigron februari 16, 2024 Bij 13:42

    Is mij bekend Tigron, ook een van de redenen dat sommige mensen gevoelig zijn voor het afnemende veldsterkte van het aardmagnetisch veld een soort van parallel voor mensen die gevoelig zijn voor elektromagnetische velden van bijv. WIFI en andere apparaten die werken met deze golven. Tesla citaat.

    “Als je de geheimen van het universum wilt ontdekken, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie.

    • @ Adriaan W.
     “Als je de geheimen van het universum wilt ontdekken, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie.
     Helaas wordt dit moedwillig verstoord voor de mens flora en fauna op deze planeet maar of dit gaat lukken deze keer? afhankelijk van de great central sun naar mijn weten.

      • dank voor je reactie ik weet dat jij intuïtief weet wat er speelt
       het gruwelijke machtsspel is zich over onze hoofden aan het uitspelen en heeft niets te maken met de mens als individu, plant of dier water en lucht die als speelbal wordt gebruikt om bezit in het universum. Wat er toe doet nmm is het signaleren en deze tijdlijn beïnvloeden met de kracht in jezelf met de geweldige aangereikte inzichten vanuit …..Misschien weet/denk jij hier anders over?

      • dank voor je reactie ik weet dat jij intuïtief weet wat er speelt
       het gruwelijke machtsspel is zich over onze hoofden aan het uitspelen en heeft niets te maken met de mens als individu, plant of dier water en lucht die als speelbal wordt gebruikt om bezit in het universum. Wat er toe doet nmm is het signaleren en deze tijdlijn beïnvloeden met de kracht in jezelf met de geweldige aangereikte inzichten vanuit …..Misschien weet/denk jij hier anders over?
       sorry misschien 2x geplaatst

 10. Met loog de zuurgraad verlagen is onmogelijk. Loog heeft een zeer hoge zuurgraad. Overigens zijn de oceanen de allergrootste buffers die je je kunt voorstellen, dus het zal enorme massa’s loog vergen om iets te veranderen aan de zuurgraad. Dit is gewoon grote onzin, dus zal er wel wat anders achter zitten.

 11. Een base of loog – ook wel alkali genoemd – is een substantie die eigenschappen heeft tegengesteld aan een zuur. De mate waarin een in water opgeloste stof basisch is, wordt aangegeven met de pH-waarde: 7 is neutraal, hogere waarden zijn basisch, lagere waarden dan 7 zijn zuur.

 12. Krankzinnig!

  alsof dat nog niet gek, milieu vervuilend genoeg is, doen ze het ook nog eens met geld van de belastingbetaler… terwijl de goed ingelichte belastingbetaler dat niet eens wil! stop met die onzin! stop met verkwanselen van ons geld, stop met ademen die creeps aub.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in