Een restaurant in Huntington Beach, Californië eist dat klanten een bewijs laten zien dat ze ongevaccineerd zijn voordat ze bediend kunnen worden, bericht Zerohedge.com.

“BEWIJS VAN ONGEVACCINEERD ZIJN VEREIST”, staat er op een bord dat tegen het raam van Basilico’s Pasta e Vino is geplakt, schrijft NBC LA.

“Onze Amerikaanse manier van leven wordt aangevallen,” schreef eigenaar Tony Roman in een verklaring aan NBC LA. “En ik voel me gezegend om in de frontlinies te staan van deze strijd ter verdediging van Liberty en Vrijheid, bereid om er alles voor op het spel te zetten, waarbij ik onze zaak heb toegezegd als een ‘Constitutioneel strijdtoneel’ sinds dag één van de lockdowns op 19 maart 2020.”

“Sindsdien hebben we ons nooit aan restricties gehouden, en als de kleine tirannen in de aanval gaan met nieuwe mandaten, schieten we terug met nieuwe raketten van verzet. En met het nieuwe beleid van agressieve druk voor verplichte vaccinatie, konden we niet weerstaan, dus we sturen een bericht van onszelf. Hopelijk zijn de meesten slim genoeg om tussen de regels door te lezen. Anders zullen we gewoon achterover leunen en met plezier toekijken hoe hun hoofden ervan ontploffen.”

Het is onbekend hoe Roman controleert of een klant inderdaad ongevaccineerd is, maar hij verklaarde het een ‘mondkapjes-vrije zone’ en bleef open in maart 2020 toen andere restaurants in lockdown gingen.

Het verslag komt er terwijl de Biden-regering dinsdag heeft toegegeven dat gevaccineerden nog steeds COVID kunnen oplopen en overdragen – terwijl de Daily Mail vorige week meldde dat een volledig gevaccineerde Australische man in één weekend ten minste 60 mensen besmette.

  Pathologisch totalitarisme 101

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Als u gevaccineerd bent, mag u de winkel “Wolperdingar” niet binnen!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTweede Franse ziekenhuis roept op tot onbeperkte staking tegen gedwongen vaccinatie
Volgend artikelDe pandemie van krankzinnigen: volledig gevaccineerden verspreiden Deltavariant – dus iedereen moet gevaccineerd worden en mondkapjes dragen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Ik zou het kunnen bewijsen via DigiD en dan doorlinken naar het RIIVM.
  Maar om nou iets van DigiD op een lek Android toestel te zetten, vind ik niet zo slim.
  En dat vele dat wel doen,, een DigiD app op je toestel, moeten ze zelf weten.

  • Ach, zo kunnen we meer dingen noemen toch? Tegenwoordig speelt het leven van bijna iedereen zich af in dat digitale doosje. Alle oveheidsinstanties in binnen- en buitenland kunnen met een paar klikken bij al je informatie. Staat niemand bij stil. En ja, ik gebruik ook de app van de bank, voer wachtwoorden in etc etc, dus mijn gegevens hebben ze ook. Ik heb dan wel geen Twitter, Instagram, DigiD etc op dat ding, maar of het tegenwoordig iets uithaalt? Zodra je een teen buiten de deur zet sta je op de foto en wordt je gevolgd met verkeerscamera’s, satellieten etc. Je kunt maar 2 dingen doen: Of al je privacy die je denkt te hebben totaal loslaten en al je gegevens overal neerplempen, óf je telefoon, abonnementen op tijdschriften etc, auto etc etc wegdoen, pinpas wegflikkeren en totaal van de radar verdwijnen. Een tussenweg is er niet.

   • Ik bekijk mijn post ermee, wat er op tv komt, en kijk via ziggo en chromecast er tv mee in mijn bed. Dat scheelt een lange kabel aanleggen door mijn huis.
    En verder, een DB meter, een stem apparaat.
    En dat is het wel zo een beetje wat ik met mijn telefoon doe.
    O ja, en telefoneren. Ligt verder ook altijd thuis.

 2. Top deze restauranthouder. Zouden ze hier een groot voorbeeld aan kunnen nemen. Heb al vele malen gezegd dan horeca en evenementen branche gezamenlijk een vuist moeten maken en zich net zoals het MKB zich uit moeten spreken tegen testmaatschappij en vaccinatie paspoorten. Vrijheid terug. Ouderen en zwakken zijn gevaccineerd. Behandeling met medicijnen is mogelijk. Jeugd heeft er niets van te vrezen. Eerder nadeling een vaccinatie. Het zou ook niet onderhandelbaar moeten zijn. Vrijheid is een recht in onze grondwet verankerd!

 3. Ik probeer de moed te verzamelen gemuilkorfde mensen nu aan te spreken met “Bent u toevallig een gevaarlijke besmettingshaard voor mij dat u de muilkorft op hebt, wilt u aub ver weg blijven van mij, en zo niet dan neem ik maatregelen!” ipv dat ik zelf met dat teringding ga rondlopen. Mocht er aanleiding voor komen, zoals bijv het gefluister gisteren in de wachtkamer van de poli, dan zal ik die vraag zeker stellen aan die klotemensen debielengifspuiters.

  Ik had keurig mijn muilkorf boven op mijn haar zitten, als een soort van zeeuwse klederdracht kapje of zo, of een soort keppeltje, met de elastiekjes onder mijn oren. Heel keurig en beleefd zat ik op grote afstand op de gedicteerde stoel. En het gefluister aan de andere kant begon, door de eoa enge magere klootzak van 2 m lang met een doek om zijn smoel, met zijn moeder zonder doek.

  Maar ik zit me zo op te vreten van ergernis en woede dat ik grote angst heb dat ik mijn onzichtbare knuppel uit het onzichtbare veld trek en er woest mee op los ga timmeren, onzichtbaar natuurlijk. Want je mag jezelf niet als dreigend persoon presenteren natuurlijk.

  Vinden jullie dat wat? Dat we die muilkorf debielen nu gaan vragen of ze een gevaar voor ons vormen en om meteen op te rotten uit de nabije omgeving, als er aanleiding voor is. Dus niet actief op ze af stormen, maar wel als ze je scheel aan zitten te loeren, en/of zitten te fluisteren.

  Ik zou graag actief op ze af willen stormen, met mijn onzichtbare knuppel, en ze onzichtbaar in elkaar willen knuppelen. Maar helaas kan dat niet.
  Vergeef me mijn harteloosheid naar die eiwit-asemende teringgluiperds met hun hypocriete gifspuiterij.

  • Het is je vergeven hoor. Het staat wat cru omschreven maar je openheid wordt, door mij althans, gewaardeerd
   Af en toe hebben we een uitlaatklep nodig en als die wat grof klinkt dan is dat maar zo ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in