De afgelopen week is de Franse regering begonnen met het deactiveren van de vaccinpaspoorten van bijna vier miljoen dubbelgevaccineerde burgers, omdat zij de booster nog steeds niet hebben genomen, aldus France News 24. De personen van wie de pas afgenomen is, zullen effectief gedegradeerd worden tot ongevaccineerde status en niet langer aan de meeste aspecten van de samenleving kunnen deelnemen, bericht Julian Conradson.

Hoewel sommigen bereid zijn de booster te nemen, werden de meesten volkomen overvallen toen zij hun app controleerden en ontdekten dat hun privileges waren ingetrokken.

Frankrijk heeft herhaaldelijk de toegestane tijd om een booster te krijgen veranderd sinds de derde prik werd aangekondigd. Eerst hadden de mensen 6 maanden om de extra prik te nemen, daarna daalde dat tot slechts 3 maanden, daarna werd het 7. Momenteel moet de booster in 4 maanden worden genomen om het vaccinpaspoort actief te houden.

De veranderingen in de eisen hebben zeker een rol gespeeld in het massale aantal mensen dat de termijn voor de booster gemist heeft, maar er is een groeiende groep mensen die gewoon niet bereid is om meer doses van het vaccin te nemen.

Een vrouw, die door France 24 werd geïnterviewd, verklaarde dat zij geschokt was toen zij ontdekte dat haar status was ingetrokken, maar zei dat zij niet nog een injectie zou nemen, en noemde het “één te veel”.

“Ik heb het recht niet meer om iets te doen, dus ik probeer het niet eens meer,” legde de vrouw uit.

Aan de andere kant konden sommige mensen niet tegen de gedachte dat ze hun privileges zouden verliezen. Eén vrouw was zo verbijsterd toen ze ontdekte dat haar pas was ingetrokken, dat ze onmiddellijk de booster ging nemen, wat precies is wat de Franse regering hoopte dat zou gebeuren toen ze de paspoorten introkken. In een interview met France24 legde de 18-jarige studente uit dat zij “dacht meer tijd te hebben” en het halen van de booster had “uitgesteld”, maar dat de intrekking van haar pas haar ertoe had aangezet eindelijk te gehoorzamen.

  Nieuwste Brits gezondheidsautoriteit rapport: 82% van de Covid-19 sterfgevallen en 65% van de ziekenhuisopnames in Engeland in de afgelopen 4 weken kwamen voor rekening van de gevaccineerden

Dwang is een machtig wapen.

Kijk:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse Dr. Thomas Jendges met een laatste boodschap voor hij zelfmoord pleegt “COVID-19-vaccin is een genocide”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOekraïne is de doodsteek voor de NAVO
Volgend artikelWij zijn in oorlog… en de meeste mensen hebben het nog niet in de gaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

  • Inderdaad, oh jee… ik ben benieuwd hoe mijn collega’s dit nu zullen ondergaan. Aangezien ze JUIST de prikken wilde om iets te kunnen doen…. dit wordt een fiasco als ze dit in NL gaan doen.

 1. Het is gewoon een totaal zielige zieke shit hoe die schapen daar met hun beklap braaf zitten te wachten op nóg een spuit! Toe maar, nog een spuit! Dan doet mijn app het weer op mijn mobiel! Dan mag ik weer wat doen! Hoeraaaa!!! Ik ben zo’n goed schaap! Baaaah-baahh-bahhh!

  En straks komt die app voor alles, en niet alleen voor je gifspuitjes: maar ook voor je bank, voor je reizen, voor je winkelen, etc.

  Lees:
  https://stichtingvaccinvrij.nl/corona-app-is-voorloper-van-europese-digitale-identiteit-nodig-voor-totalitaire-medische-controlestaat/

 2. De situatie omtrent het VerNEEderigNSBlandse spuitschaap vandaag, volgens NOS Fabeltjeskrant …

  Een op acht geboosterden wil niet nog een prik
  Een op de acht Nederlanders die een boosterprik heeft gehad, is niet van plan nog een booster tegen corona te gaan halen. Dat blijkt uit een enquête van Kieskompas en LocalFocus waaraan ruim 4400 volwassenen meededen, meldt persbureau ANP. Een op de tien weet het nog niet.

  De helft van de ondervraagden zegt een eventuele volgende prik “zeker” te zullen halen, en 27 procent waarschijnlijk wel. Met name ouderen zijn veel meer geneigd een extra vaccinatie te nemen.

  Ook regionaal zijn er verschillen: zo willen respondenten uit Friesland het vaakst geen extra booster, terwijl inwoners van Zeeland er juist wel positief tegenover staan.

 3. Ze blijven netzolang mindfucken totdat er eentje doodraait ,en ik heb er totaal geen medlij mee wanneer de zij aangevallen worden. Tja oog om oog tand om tand. En het gaat absoluut gebeuren. Die psychopaten zijn zo high van hun eigen macht dat ze zich onaanraakbaar voelen. Tja…..boontje komt toch om zijn loontje. Zou er zo graag weddenschappen op willen zetten welk staatshoofd het eerst moet ontgelden.?

 4. Europees Hof Voor De Rechten Van De Mens heeft in januari 2021 een resolutie 2361/2021 aan genomen waar elk europees land zich aan heeft te houden. Schijnt voor bepaalde landen erg moeilijk te zijn om deze resolutie te begrijpen. Het is zo op te zoeken….

  • Datzelfde hof heeft eerder deze maand die beslissing ongedaan gemaakt en gezegd dat gedwongen injecties ok zijn.
   Beide richtingen maakt het geen drol uit, want het hof heeft geen enkele serieuze status, noch de mogelijkheid om de beslissingen op te leggen. Het is een vodje papier.

 5. Als al die verstotenen nu eens wakker worden en gewapend tegen de regeringsklootzakken opstaan ben ik benieuwd wie er uiteindelijk aan het langste eind trekt…………..

 6. Bijnaam van Macron = toch KOKOS macron???:)
  welke privileges worden er dan afgenomen>?? de horeca maakt zwaar verrot eten en de Fransen zuipen zich allemaal klem…Macron is gewoon een laffe jakhals die bang is om weer een lockdown te moeten uitvoeren en daarmee kan hij kiezers verliezen…

 7. Als niemand meer mee doet, is ’t zo over…
  Niet testen, en alles vermijden dat een ausweis verplicht stelt. Dat scheel zo 40% omzet in de horeca en andere bedrijven…
  JIJ BENT DE MAATSCHAPPIJ;
  Ga je eigen feestjes en popup concerten organiseren, kleine thuis-restaurantjes opzetten, kleding ruilbeurs, planten en zadenmarkt; start een remake van een maatschappij zonder QR-code, en heel belangrijk; leer met Crypto munten om te gaan; gedecentraliseerde crypto gaat niet via de banken maar direct peer to peer!
  DE PANDEMIE IS OVER.

 8. misschien raar , maar met het getal van 4 miljoen mensen ben ik toch wel blij , binnenkort staat macron alleen tegen alle inwoners van Frankrijk , te dwingen , wat hij zelf niet genomen heeft . 4 miljoen mensen helpen , maakt de groep groter ,,, tegen macron en zijn opdracht gevers

 9. Lol Latvia beat France suckers eat my dust. my goverment fired unvaccinated nurses. police, teachers already in Summer 2021. Fired everyone else unvaccinated in whole Latvia in dec 15th 2021. And Covid passport and its privilages will be taken away from 2x vaccinated on March1 2022. (Originally planned on Feb 15 2022). Im not even talkin g about restriction to go in supermarket or club or something. Basic right to earn food for you family.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in