Fox News stopt kwalijke feiten over George Soros

1

De Republikeinse politicus Newt Gingrich werd door de presentatrice van Fox News onderbroken toen hij zei dat de linkse miljardair George Soros indirect had geholpen bij het ontbranden van de linkse rellen in de Verenigde Staten.

Het was in een interview met Fox News ‘”Outnumbered” dat de Republikeinse partijveteraan Newt Gingrich het zwijgen werd opgelegd toen hij begon te praten over de invloed van miljardair George Soros.

Het gesprek ging over de linkse rellen in de VS en Gingrich verklaarde dat Soros verschillende van de lokale autoriteiten financierde die het geweld hebben laten voortduren en groeien.

Het grote probleem in deze steden zijn de linkse aanklagers die door George Soros zijn aangesteld. Dit zijn progressieve aanklagers die tegen de politie zijn, voor misdadigers zijn en met de steun van geld van George Soros zijn aangesteld. Zij zijn een belangrijke oorzaak van het geweld dat we zien als ze doorgaan met het vrijlaten van gewelddadige criminelen op straat, zei hij.

Maar toen werd hij onderbroken door gastvrouw Melissa Francis, die niet wilde dat Soros tijdens de discussie werd genoemd.

Hij heeft ervoor betaald. Ik bedoel, waarom kunnen we niet discussiëren over het feit dat miljoenen dollars… ging Gingrich verder, maar weer werd onderbroken.

Nee, dat deed hij niet. Ik ben het met Melissa eens. George Soros hoeft geen deel uit te maken van dit gesprek, zei de assistente van het programma, Marie Harf.

– Oké, dus het is verboden, zei Gingrich.

De linkse activist George Soros is in 1930 in Hongarije geboren en is vandaag, via zijn cultureel-marxistische stichting Open Society, de belangrijkste individuele financier van Westers extreem links. In de jaren negentig van de vorige eeuw maakte hij zich bekend als valutaspeculant en als expert in het uitbuiten van tekortkomingen in de wetgeving die het mogelijk maken om de wisselkoersen op een andere manier te beïnvloeden dan de aandelenkoersen, onder andere door middel van propaganda in de media. Desondanks werd Soros in 2002 door een Franse rechtbank veroordeeld voor handel met voorkennis, en onlangs nog in 2011 heeft het Europese Hof van Justitie hem het recht ontzegd om in beroep te gaan in een zaak waarin hij Frankrijk had aangeklaagd wegens schending van de zogenaamde mensenrechten.

Wie is George Soros?

  Kerngezonde man stierf aan complicaties Coronavaccin - weduwe wil nu de mensen wakkerschudden  
Vorig artikelMoslims in Zweden willen koranverbranders straffen: “Levend verbranden”
Volgend artikelDe rekening voor het vandalisme en de plunderingen van de Black Lives Matter beweging: 2 miljard dollar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Je kan géén enkel klassiek kanaal meer vertrouwen, ook FOX niet! Allemaal te mijden! Gooi uw tv-abo buiten zoals ik en kijk wat je wil, wie je wil via internet. Niet YouTube natuurlijk maar er zijn alternatieven genoeg!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in