Gouverneur van New York bedreigt Trump met gewelddadige linkse meute

1
556
© Gage Skidmore / Wikimedia (CC BY-SA 2.0)

Als Donald Trump zijn geboortestad New York zou bezoeken, zou de president “een leger” nodig hebben om zich te verdedigen. Die dreiging komt van de gouverneur van de deelstaat New York, Andrew Cuomo.

“Het is het beste dat hij een leger bij zich heeft als hij denkt dat hij door de straten van New York kan lopen. New Yorkers willen niets met hem te maken hebben”, zei Andrew Cuomo op een persconferentie, meldt de New York Post.

De linkse gouverneur ging verder met zijn haattirade:

“Hij kan niet genoeg bodyguards hebben om door New York te gaan, mensen willen niets met hem te maken hebben.”

De opmerking werd gemaakt tijdens een spoedpersconferentie na de aankondiging dat de Trunp-regering van plan is de federale financiële steun te onttrekken voor “anarchistische” steden. Daarmee bedoelt hij steden als New York die worden geregeerd door Democratische politici die weigeren iets te doen aan het voortdurende linkse geweld op de straten en die het eens zijn met de eisen van de marxistische BLM-activisten om politiedepartementen financieel te ontmantelen.

Andrew Cuomo noemde het plan van het Witte Huis “illegaal” en ging vervolgens over tot persoonlijke aanvallen op de president. Hij beweerde onder andere dat Trump in zijn woonplaats New York als een “clown” wordt gezien en dat iedereen die hem daar kende hem haatte.

Eerder op de dag riep Trump CNN op om Andrew Cuomo’s broer, de linkse journalist Chris Cuomo, die wordt beschuldigd van seksuele intimidatie, te ontslaan.

“CNN heeft geen keus, Fredo moet weg!”, schreef Trump in een Twitterbericht dat verwijst naar een personage in “The Godfather.”

Trump: “Anarchistisch”-bestuurde steden krijgen geen geld meer

VS: wil 74 miljoen mensen tot terroristen bestempelen

1 REACTIE

  1. dat de gouverneur van new York zijn eigen president bedreigt is te gek voor woorden
    en zo absurd dat kan alleen in heel, heel gek land.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here