Gouverneur van New York bedreigt Trump met gewelddadige linkse meute

1
© Gage Skidmore / Wikimedia (CC BY-SA 2.0)

Als Donald Trump zijn geboortestad New York zou bezoeken, zou de president “een leger” nodig hebben om zich te verdedigen. Die dreiging komt van de gouverneur van de deelstaat New York, Andrew Cuomo.

“Het is het beste dat hij een leger bij zich heeft als hij denkt dat hij door de straten van New York kan lopen. New Yorkers willen niets met hem te maken hebben”, zei Andrew Cuomo op een persconferentie, meldt de New York Post.

De linkse gouverneur ging verder met zijn haattirade:

“Hij kan niet genoeg bodyguards hebben om door New York te gaan, mensen willen niets met hem te maken hebben.”

De opmerking werd gemaakt tijdens een spoedpersconferentie na de aankondiging dat de Trunp-regering van plan is de federale financiële steun te onttrekken voor “anarchistische” steden. Daarmee bedoelt hij steden als New York die worden geregeerd door Democratische politici die weigeren iets te doen aan het voortdurende linkse geweld op de straten en die het eens zijn met de eisen van de marxistische BLM-activisten om politiedepartementen financieel te ontmantelen.

Andrew Cuomo noemde het plan van het Witte Huis “illegaal” en ging vervolgens over tot persoonlijke aanvallen op de president. Hij beweerde onder andere dat Trump in zijn woonplaats New York als een “clown” wordt gezien en dat iedereen die hem daar kende hem haatte.

Eerder op de dag riep Trump CNN op om Andrew Cuomo’s broer, de linkse journalist Chris Cuomo, die wordt beschuldigd van seksuele intimidatie, te ontslaan.

“CNN heeft geen keus, Fredo moet weg!”, schreef Trump in een Twitterbericht dat verwijst naar een personage in “The Godfather.”

Trump: “Anarchistisch”-bestuurde steden krijgen geen geld meer

  EXCLUSIEF - 100% van de Covid-19 vaccin sterfgevallen werden veroorzaakt door slechts 5% van de geproduceerde batches volgens officiële overheidsgegevens
Vorig artikelMigrantenbendes nemen de rol van de politie in Zweden over, zegt de Poolse regering die voor een dusdanig scenario waarschuwde
Volgend artikelZweedse politieagenten moeten worden opgeleid om “respect te tonen” voor immigranten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. dat de gouverneur van new York zijn eigen president bedreigt is te gek voor woorden
    en zo absurd dat kan alleen in heel, heel gek land.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in