De vrouw bracht seksspeeltjes mee naar een seksdate met een man. De volgende ochtend hadden ze weer seks, toen de vrouw in een “nieuw ontwaakte staat” was. De vriendin van de vrouw overtuigde haar aangifte bij de politie te doen en nu krijgt de vrouw 8.500 euro aan schadevergoeding van de man, die veroordeeld is voor “onachtzame verkrachting”.

Volgens de nieuwe feministische zogeheten “toestemmingswet” moet een man worden veroordeeld voor verkrachting als hij bijvoorbeeld seks heeft met zijn vrouw of vriendin zonder dat zij eerst expliciet verklaart dat zij seks wil, meldt Fria Tider.

De nu veroordeelde 29-jarige had de vrouw leren kennen via de date-app Badoo en ze hadden elkaar al meerdere keren ontmoet en seks gehad. Op 7 juli 2019 bezocht ze de man in Uppsala nadat was besloten dat ze bij hem zou blijven slapen en dat ze seks zouden hebben.

De vrouw had een tas met seksspeeltjes bij zich en ze hadden verschillende keren seks.

De volgende ochtend hadden ze weer seks. Beiden zijn het erover eens dat ze toen samen naar de trein- en bustijden hebben gekeken voor de vrouw’s terugreis en dat “de sfeer net zo was als eerder”, en dat ze het er niet mee oneens waren.

De volgende dag vertelde de vrouw een vriendin over de seksdate, die haar uitlegde dat het allemaal “niet oké” was en haar aanspoorde om de man aan te geven voor verkrachting. Daarna sloeg de politie toe.

De officier van justitie was echter van mening dat de hele kwestie een verkrachting was omdat de vrouw “naar aanleiding van de slaap/nieuw ontwaakte staat niet de mogelijkheid had om vrijelijk een standpunt in te nemen over deelname aan de seksuele daad”.

De vrouw verklaarde dat ze die nacht voordat ze naar bed ging een tablet Melatonine had genomen die haar helpt om in slaap te vallen en te slapen. Ze werd ’s morgens wakker en voelde de man aan haar heupen trekken, zodat ze vanuit een zijligging met het gezicht naar de muur op haar rug in bed kwam te liggen. Hij trok haar slaapkleding uit en ze hadden toen 5-10 minuten lang geslachtsgemeenschap. De vrouw legde uit dat ze de man niet vertelde dat ze geen seks meer wilde omdat ze in een “staat van bevroren schrik” was.

Na geslachtsgemeenschap voelde ze zich “vies en walgelijk”, verklaarde de vrouw, die eerder aan een psychische aandoening leed.

“Ze heeft gedurende een periode van ongeveer twee maanden een aantal keren een psycholoog ontmoet  en is gediagnosticeerd met posttraumatische stress-stoornis (PTSS). Ze voelt zich beperkt en vindt het moeilijk om in de steden te blijven. Ze heeft ook het vertrouwen in mannen verloren en is niet in staat om “naast iemand te slapen of seks hebben”. Een paar weken geleden ontmoette ze een levenscoach/begeleider. Ze heeft dus nog steeds hulp nodig om met haar gevoelens om te gaan”, staat in de notulen van het vonnis.

De districtsrechtbank Uppsala is van mening dat de vrouw een verhaal heeft afgelegd “dat duidelijk en samenhangend is”.

“Hoewel ze heeft verklaard dat ze moeite had om zich alles te herinneren van de eigenlijke daad, omdat ze net wakker en geschokt was, heeft ze een gedetailleerd verslag van haar herinneringen gegeven en is ze duidelijk geweest in het aangeven wanneer ze in enig opzicht twijfelachtig was”.

“Dat ze verschillende woordkeuzes gebruikte, vooral met betrekking tot haar stemming tijdens het misbruik, verandert niets aan die beoordeling”, schrijft de rechtbank.

  Deense partijleider van Stram Kurs gaat de koran onderdompelen in varkensbloed en urine in Malmö

“Het is logisch dat als iemand zijn gevoelens onder woorden brengt, voor zichzelf en voor anderen, ook nieuwe manieren ontdekt om zichzelf uit te drukken; terwijl het oorspronkelijke gevoel of de oorspronkelijke ervaring nog steeds hetzelfde is”, aldus het vonnis.

Volgens de rechtbank heeft men onderzocht of de 29-jarige “zich het risico heeft gerealiseerd dat [de vrouw] niet vrijwillig aan de geslachtsgemeenschap wilde deelnemen”.

“Omdat hij desondanks de geslachtsgemeenschap heeft uitgevoerd, heeft hij volgens de rechtbank met opzet gehandeld. Het is een bewust nemen van risico’s van ernstige aard geweest en daarom was er sprake van grove nalatigheid. De omstandigheden zijn niet van dien aard dat de handeling minder ernstig is”, schrijft de rechtbank.

De man ontloopt echter de gevangenis, maar is veroordeeld tot een speciaal behandelingsplan en voorwaardelijke straf. Hij moet de vrouw 8.500 euro smartengeld betalen.

De “assistente” van de vrouw, de moslimactiviste Cherin Awad, die bekend is van staatszender SVT’s controversiële “Halal TV”, ontvangt iets meer dan 4.000 euro aan vergoeding voor haar “verdiensten”.

Zweedse politica: Verkrachting door migranten is niet zo erg

Vorig artikel75 procent van de Israëli’s zal weigeren het Coronavaccin te nemen
Volgend artikelWHO-baas Tedros beschuldigd van volkerenmoord
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Deze Zweedse “mevrouw” nam seksspeeltjes mee omdat zij dacht een spelletje “Hoedje Wip” of “Knibbel Knabbel Huisje , wie zit er in m’n Kruisje” zou gaan spelen met die man.
  Wél een beetje héél erg naïef van deze “mevrouw”.

 2. Ik kon ook zo’n tyfus wijf, die had een beetje last van losse handjes.
  En dat moet je dus niet doen. Wie mij slaat krijgt er altijd 1 terug.
  Gaat dat wijf nog naar de politie ook die mij komen halen met 4 man.
  Vrouwen slaan hé, durf je wel. Ja dat klopt, zeg ik. 1 mep heb ze terug gehad., meer niet.
  Kosten mij mooi 150 euro boete, want ik zal wel begonnen zijn.
  Die wijven krijgen altijd het voordeel van de twijfel want liegen en zielig doen kunnen ze als de beste.

 3. Ooit weren in stad Groningen de aangiften van verkrachting onderzocht
  20% was opzettelijk vals
  Redenen waren o.a.: te laat thuis, ruzie met vriendje, wraak op ex vriendje.

  Maar wordt er aangifte tegen je gedaan, ben je al veroordeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in