WHO-baas Tedros beschuldigd van volkerenmoord

5
Sceenshot HillPark1 YouTube

Nobelprijsdrager en econoom David Steinman heeft WHO-baas Tedros Ghebreyseus beschuldigd van medeplichtigheid aan genocide in Ethiopië. Steinman heeft een klacht ingediend bij het Internationaal Strafhof in Den Haag. Tedros wordt ervan beschuldigd een “belangrijke besluitvormer” te zijn geweest die de acties van de Ethiopische veiligheidstroepen van 2013 tot 2015 heeft geleid. Tedros was een van de drie functionarissen die verantwoordelijk waren voor de veiligheidsdiensten in de periode dat er in Ethiopië mensen werden gedood en gemarteld. Tedros was de minister van Buitenlandse Zaken van het land tot 2016.

Tedros zou toezicht hebben gehouden op het doden en martelen van leden van verschillende stammen. Ernstige fysieke en psychische schade werd toegebracht aan Ethiopische stamleden met de bedoeling om deze stammen geheel of gedeeltelijk te vernietigen, aldus Steinman.

De rechtszaak van Steinman wijst op een rapport van de Amerikaanse regering uit 2016 over de mensenrechten in Ethiopië, waarin wordt vastgesteld dat de civiele autoriteiten soms geen controle hadden over de veiligheidstroepen en dat de lokale politie in de plattelandsgebieden en de lokale milities onafhankelijk optraden. In het verslag van de VS zouden ook andere gedocumenteerde misdaden zijn genoemd. Tedros was betrokken geweest bij de intimidatie van oppositiekandidaten, waaronder willekeurige arrestaties en langdurige voorlopige hechtenis.

Vanaf november 2015 zijn er in de grootste regio’s van Ethiopië grootschalige protesten geweest. De Ethiopische veiligheidstroepen hebben deze grotendeels vreedzame demonstranten op brute wijze aangevallen, waarbij volgens Human Rights Watch meer dan 500 mensen om het leven zijn gekomen. De klacht in Den Haag kwam nadat de legerleider van Ethiopië beweerde dat Tedros anti-reguliere troepen in zijn door oorlog verscheurde thuisregio had gesteund. Tedros had politieke en militaire steun verleend aan de als terroristen geclassificeerde Ethiopische militie ‘Tigrese Volks Bevrijdings Front’ (TPLF), een gewapend offensief van de Ethiopische regering.

WHO-baas lid van communistische terroristische groep

  WHO beveelt genetische manipulatie van mensen aan
Vorig artikelFeministisch Zweden: veroordeeld voor verkrachting na vrijwillige seks
Volgend artikelBiochemicus: politici willen met Coronahysterie hun heerschappij behouden 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

    • deze man is een nobody maar in dienst van Gaters, Schwab c,s,…we hebben te maken met een Kakistocratie…mooi woord voor incompetente debielen die als marionetten door WEF worden bestuurd…dus die groter geest kun je wel vergeten….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in