Heeft u online dingen gelezen die u niet zou moeten lezen? Voelt u zich gefrustreerd en boos over de corruptie van het establishment, de ongelijkheid in welvaart of de algemene toestand van de wereld?

Dan is de kans groot dat u per ongeluk bent blootgesteld aan “verkeerde informatie” of “extremistische inhoud” die wordt verspreid door “gewelddadige groepen” om u te manipuleren.

Maar maakt u zich geen zorgen, Facebook is op de zaak. Meld het beledigende en verontrustende materiaal gewoon aan uw lokale inhoudscontroleur, en neem vervolgens contact op met hun vooraf goedgekeurde adviseurs voor onmiddellijke de-programmering.

Als u niet bent blootgesteld aan schadelijke inhoud, maar een dierbare, en hij of zij is niet bestand tegen de deprogrammeermethoden, dan is Facebook er ook om u te helpen.

Meld u vriend of familielid gewoon vertrouwelijk bij de juiste autoriteiten, en zij zullen het verder afhandelen.

Onthoud dat afwijkende meningen gevaarlijk zijn. Consumeer in geen geval inhoud die afwijkt van uw door de staat opgelegde meningen.

Rapporteer alle overtredingen, weiger schadelijke feiten te zien, neem afstand van degenen die weigeren gecorrigeerd te worden, voor hun eigen bestwil en de uwe.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Volg Frontnieuws op Telegram

  "Vermoord alsjeblieft onze baby niet!" - Hartverscheurende video toont wanhopige vader buiten de abortuskliniek
Vorig artikelWaarom worden zoveel mensen per ongeluk geïnjecteerd met zoutoplossing in plaats van COVID-vaccins?
Volgend artikelCOVID-19 vaccins: We willen eerlijke voorlichting in plaats van propaganda
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  1. Facebook waardeloos, een links kartel waar een ander geluid niet in pas, ik wil ook eruit maar krijg het niet voor mekaar en dat heeft te maken dat ik nu al zo een 8 keer geblokkeerd ben geworden en gewoon heb gereageerd op linkse mensen met mijn mening maar dat mocht niet natuurlijk en dan zeggen ze gewoon haatdragende taal maar dat is niet waar dat is mijn mening en dat versta ik als mening van vrijheid maar nee ze willen een mening die hun niet pas verwijderen en dat heeft niks met Lings of rechts te dat is mijn mening.

      • Zoek even op internet op hoe jij een facebook account zo goed als volledig kan verwijderen. Helemaal lukt nooit.
        Daar is meer voor nodig dan een knop indrukken binnen je account.

  2. Het valt wel op dat onze regeringsleiders de grondwet, verdrag rechten van de mens en verdrag burgerlijke en politieke rechten willen inperken, kan ik dat ook melden bij Facebook?

  3. Tsja. Ik heb al jaren geen FB meer. Mijn account heeft tijdelijke bans gehad en is daarna afgesloten. Voor mij was de kous daarmee af, ik heb geen behoefte aan een account bij een censuurbedrijf. Er zijn (nog steeds) alternatieven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in