Het lijkt wel of er een wereldwijd plan is om alle veehouderijen te sluiten en ons krekels te laten eten, vertelt politiek commentator Eva Vlaardingerbroek aan Mark Steyn van GB News.

Niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen worden plannen uitgevoerd die de boeren bijzonder hard treffen. “Onze boeren vechten tegen de nieuwe Agenda 2030 die hun wordt opgelegd.”

Onder het mom van de zogenaamde “stikstofcrisis” ontneemt de regering de boeren land, aldus Vlaardingerbroek. Zij benadrukt dat het een verzonnen crisis is.

Op Twitter schreef zij dat de regering beweert dat de inkomstenbelasting niet verlaagd kan worden omdat dat vier miljard euro per procent zou kosten. “Toch steken zij 25 miljard euro in een verzonnen “stikstofcrisis” om onze boeren te onteigenen en 17 miljard euro in immigratie. Het gaat om keuzes maken: zij willen dat je arm bent.”

De Nederlanders staat een “grimmige en koude winter” te wachten, waarschuwt zij. Gezinnen met drie of vier kinderen worden geconfronteerd met energierekeningen van 900 euro of meer per maand. Tezelfdertijd zegt de regering dat zij er niets aan kan doen.

“En als de boeren onteigend worden, zullen er alleen maar meer voedseltekorten zijn en zal de prijs van voedsel blijven stijgen. Dit is volkomen onlogisch,” zegt Vlaardingerbroek, eraan toevoegend dat de regering niet het beste met ons voor heeft.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Drie redenen waarom het land van de Nederlandse boeren moet worden afgepaktVolg Frontnieuws op Telegram

  NAVO-sancties en de komende wereldramp met dieselbrandstof - Welkom bij de eugenetica-agenda van Davos Great Reset

Lees meer over:

Vorig artikelDEATHVAX™ Israël Editie: Officiële gegevens over totale sterfte vrijgegeven
Volgend artikelWetenschappers creëren meelwormpulver om de wereld te redden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Perfect verwoord,en erg genoeg zo wáár ,men , moet ZIJN / DIT NEEderland wel zo háten om dit ZO UIT TE VOEREN mbt ,gisteren frontnieuws over OPRutte gelezen , EN de commentaren , wist niet dat zijn opa ’n nazi was , ik schrijf NEEderland uit PROTEST sinds hij hier ONS land verkloot, excusez le mot.

 2. Het is opvallend stil in de fakestream media omtrent de boerenprotesten.
  Ze zijn natuurlijk doodsbang dat de berichtgeving overslaat naar het buitenland zodat meer boeren zich aansluiten. Desalniettemin hoop ik dat de boeren hun poot stijfhouden en NIET gaan overleggen met landverrader remkes. Plaatsnemen betekent dat de boeren willen overleggen over een niet bestaand stikstofprobleem. Daarmee trappen ze in de val van de wef puppets en krijgen ze misschien wat uitstel, maar geen afstel. Dat hele onsmakelijke plan moet 100% van tafel.

 3. Professor Henry Kissinger:
  If you control the food, you control a nation.
  If you control the energy, you control a region.
  If you control the money, you control the world.

  Klaus Swab (WEF) was a student of professor Kissinger.
  WEF = WTF!

 4. Eva is een beetje scheel–geeft niks; ze is prachtig.
  Als ze zo’n preek houdt, fantaseer ik haar spiernaakt……en dat dat smoeltje de morgen erna mij vraagt of ik suiker in mijn koffie wil…..

  Daarna neem ik een heeeeeeel lange soapie douche….
  ———————————-
  Maarre: zulke mooie meiden hebben de linkse poten niet….

 5. Kosten gaan voor de baten.
  In de jaren 70 deed Petten een deel onderzoek voor de Nasa.Later werkte ik nog even met een van electronica Einsteins; hr Doorn.

  Iedere gulden die erin werd gestoken, bracht een rijksdaalder op.
  ——————————————-
  Nou zal ik de linkse honden nooit beschuldigen van enig sociaal economisch inzicht, maar het volgende: het kost (in verlies van inkomsten: 4 milliard.
  Dat kan waar zijn.
  Maar deze inkomens groep zit op een 100% bestedingspatroon.
  Dat betekent, dat van die 4 milliard die ze extra te besteden hebben, sowieso al 800 millioen direct terug komt als BTW.
  Daarnaast: omzet van middenstand wordt groter, dus meer winstbelasting van daar.
  Schulden worden betaald; dus minder aftrekposten=meer belasting
  Meer vraag naar cosumptie goederen, dus meer werkgelegenheid, minder uitkering

  Al met al kan het zo zijn, dat het niet 4 milliard KOST maar 2–6 milliard winst oplevert.

 6. Over arm houden gesproken–en dat neem ik ook FvD en PVV en andere rechtsen kwalijk:
  de toeslagen affaire.

  Als iemand mij hier vraagt welke nationaliteit ik heb, zeg ik Belgisch; want ik schaam me voor het nederlanderschap.

  Als die gereformeerde flikker met een smoes komt, dat het nog zeker een hal jaar duurt, en het rechtse deel van het parlement accepteert dat, zijn ze mede schuldig aan een heleboel elende.

  Wat ze wel MOETEN en KUNNEN, is de lokale belastingkantoren opdracht geven dit binnen twee weken af te handelen.
  Van de kantoren die dat niet doen: de top ambtenaren op staande voet ontslaan.

  Daar, waar veel mensen onder die toeslag affaire vallen, zijn ook veel ambtenaren.
  ————————
  Dan ben ik er nog niet.
  Dit verkrachten van zelfs de meest lage fatsoens en bestuursnormen, is dermate crimineel, dat ALLE betrokken topambtenaren vervolgd en veroordeeld moeten worden, en dat er de gerechtelijke rente van 10% samengesteld aan de slachtoffers betaald moet worden door die top ambtenaren, uit hun privee bezit.

  Laat ze de smaak van armoede maar eens verdiend proeven!

 7. ..nou moet de technische crew nog even leren, niet zulk sterk hard licht in haar gezicht te zetten; met zacht licht: grotere pupillen, komt sympathieker over….

 8. Wat ik in het verhal miste:
  –er werd dus wel gezegd wat het idee in eerste instntie zou kosten; Maar NIET wat het zou opbrengen; en dat is van wezenlijk belang; en iets wat ik van rechtse partijen verwacht.

  Niet van de linksen–dat is dom volk.
  Alleen een goed uiterlijk is niet voldoende…..alhoewel….

 9. Godsamme, wat een gelul weer over de looks van dat kind. Mijn eerste gedachte was, is dat de Nieuwe Greta, maar dan van de Boeren. Kennelijk zegt ze gelukkig wel iets nuttigs, ook al is het alleen wat andere ook al gezegd hebben. Is er ook nog een echte boer die spokesman wil zijn? Bijv zo’n boer die hier op knalvaart over de smalle landwegen scheurt, boerenzakdoek wapperend aan zijn auto. Snelheidsmeter ook op rood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in