2020 was het jaar van de “pandemie” en 2021 was het jaar van DEATHVAX™ en 2022 is het jaar van de boosters:

2020 was het jaar van de “pandemie” en 2021 was het jaar van DEATHVAX™ en 2022 is het jaar van de boosters:

Wij zien dit jaar beduidend meer totale sterfgevallen en er zijn nog 5 maanden te gaan om te melden!

Verwacht dat het komende verkoudheids- en griepseizoen de Israëlische VAIDS-patiënten de komende maanden letterlijk zal wegvagen.

Vergeet niet dat Israël de petrischaal van Pfizer is en als zodanig 2 of meer boosters voorloopt op de rest van de wereld; daarom is Israël nu de eerste om de ware bio-holocaust aard van het DEATHVAX™ programma tot uiting te brengen, waar elke andere hoog geïnjecteerde landen ook naar toe aan het koersen zijn.

Want SADS en PSYOP-CLIMATE-CHANGE.

Voldoe NIET.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom liegen regeringen, haar wetenschappelijke adviseurs en de mainstream media over het COVID-19 vaccin en Ivermectine?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Europese Commissie voorziet een verlenging van de Covid-19 pandemie tot 2023: "We moeten voorbereid zijn op de volgende fasen en het feit dat er meer vaccinaties komen"
Vorig artikelEuropees energiebeleid: Van het ene probleem naar het andere slingeren
Volgend artikelEva Vlaardingerbroek op de Britse televisie: “Onze boeren strijden tegen de nieuwe Agenda 2030”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Je begrijpt het niet. Het zijn de uitlaatgassen van auto’s, het te hard blaffen van honden en niet te vergeten klimaatstress die voor de oversterfte zorgen!

 2. We horen vanaf het begin van de injectiecampagne horrorverhalen uit Israël, maar hoeveel werkelijke slachtoffers hebben we gezien op beeld, zoals je die ziet in Westerse landen ?
  We weten ondertussen hoe we ooggetuigenverslagen en cijfers van de ‘uitverkorenen’ in moeten schatten. Een goed verstaander…

  • Meggie: maar je broer leeft nog! en hij maakt het goed! Ik zou zeggen laat hem lekker blijven spuiten, je kan hem toch niet stoppen. Het is een verslaving…

 3. Ik moet zeggen dat voor een ”deathvax” (ik ga er even vanuit dat de data klopt aangezien dit stuk ze aanhaalt) de hoeveelheid oversterfte behoorlijk meevalt. Israel heeft een kleine 9 miljoen inwoners. Zoals we kunnen zien is in het jaar van de ”deathvax” de sterfte met nog net geen 2000 mensen toegenomen. Dit jaar tot en met juli nog geen 4000. Om dat nu (zoals het stuk stelt) een bio-holocaust te noemen…….

  Om het in perspectief te plaatsen. Vorig jaar 1 extra dode per 45.000 inwoners. Dit jaar is het ongeveer 1 extra dode per 22.500 inwoners. Een nare trend die in de gaten moet worden gehouden, zekers. Maar voor nu geen bio-holocaust als je het mij vraagt.

  Groeten,
  Hugo

  Groeten,
  Hugo

 4. ik had ook die bedenking Hugo, maar het kan ook dat nu het omgekeerde gebeurt van in het begin van de pandemie, toen stierf iedereen aan corona, nu gaan er velen dood, maar zeker niet van de prikjes, dus die cijfertjes, hm, …

 5. relatief gezien valt deze statistiek mee.
  Eerder gelezen dat het aan een bevolking groep ligt, immuunsysteem of deze beter bestand is tegen deze inentingen ;
  1. interessant is het bloed te testen , vergelijken met andere gevaxten uit bijvoorbeeld Europa, USA
  2. Kan zijn dat een andere inhoud injecties gekregen hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in