Op zaterdag 23 april is Eva Bartlett op onderzoek gegaan naar westerse beweringen van “massagraven” in de buurt van Mariupol. Zij vond geen massagraven of kuilen. Alleen een gewone begraafplaats en grafdelvers die allemaal de beschuldigingen van wreedheden weerlegden.

Eva Bartlett schrijft op haar Patreon blog:

“Volgens de Westerse media, die nu dezelfde beweringen copy-pasten, zouden de Russische strijdkrachten *tot 9.000 burgers van Mariupol* in het geheim begraven hebben in “massagraven” in een stadje even ten westen van de stad. Behalve, dat is nooit gebeurd, er is geen massagraf.

Het is eigenlijk gewoon een normale, kleine, begraafplaats… geen kuilen, geen massagraven, gewoon een ordelijke begraafplaats waarvan de grafdelvers de Westerse beweringen weerlegden.

Op 23 april ben ik met journalist Roman Kosarev naar Mangush (Manhush in het Oekraïens) gegaan, vond een normale begraafplaatsinrichting, en sprak met de mannen die verantwoordelijk waren voor de begrafenissen, die de beschuldigingen weerlegden en zeiden dat zij elke persoon in een kist begraven hadden, met inbegrip, zo merkten zij op, van Oekraïense soldaten.”

Backup:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wereldwijde leugens over Boetsja: Hoe de geesten van de mensen gemanipuleerd wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  5 tekenen dat zij een voedselcrisis aan het CREËREN zijn
Vorig artikelHet Moskva raadsel – Als de NAVO het gedaan heeft, zal Rusland alle honden uit de hel op de NAVO loslaten
Volgend artikelPfizer: Niet te overziene risico’s voor degenen die gevaccineerd zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Doet mij herinneren aan de tv-beelden van het massagraf dat eind jaren ’80 in Timisoara (Roemenie) werd gevonden. Er zouden >4500 mensen (mannen, vrouwen, kinderen) liggen die kortgeleden vermoord zouden zijn door het regime Ceausescu. Nu was deze man een wrede dictator, die het land en zijn bevolking kapot heeft gemaakt en op een niet geheel ‘legale’ manier (maar m.i. volkomen terecht) aan zijn einde is gekomen, maar….
    Dat massagraf klopte niet. De lijken waren oud, dat was heel duidelijk te zien. Jaren later is bekend geworden dat het toentertijd inderdaad om een gewone oude begraafplaats ging, niet om een ‘vers’ massagraf.

  2. Mensen geloven alleen dat wat in hun straatje past…

    P.s.: Ceaucescu voorkwam een Russische bezetting, dat dus wel….dat nadat de Roemenen deel waren van de axis en ook in RU waren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in