Het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding (ECDC) en het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) hebben de EU-landen opgeroepen om drie doses van het Covid-vaccin, aangepast aan de nieuwe Omicron-subvarianten, te geven aan kinderen jonger dan 5 jaar. Zwangere vrouwen en gezondheidswerkers zouden ook de belangrijkste doelgroep van de vaccinatiecampagne moeten zijn, bericht National.

De vele solide onderzoeken die de risico’s van de Covid-vaccins hebben aangetoond, lijken de Europese autoriteiten niet te hebben bereikt, en het nieuws dat de pandemie voorbij is en het aantal Covid-gevallen onbeduidend is geworden, heeft de kantoren van de EU-beleidsmakers op het gebied van gezondheid ook niet kunnen bereiken.

Het Europees Centrum voor Ziektepreventie en -bestrijding (ECDC) en het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) hebben fabrikanten gevraagd om voor de herfstvaccinatiecampagne een Covid-vaccin te leveren dat is aangepast aan de Omicron-subvariant. De Europese autoriteiten eisen dat dit vaccin ook wordt gegeven aan kinderen jonger dan 5 jaar, die drie doses moeten krijgen. Deze leeftijdsgrens is gebaseerd op epidemiologische gegevens die suggereren dat kinderen ouder dan 5 jaar al op grote schaal zijn blootgesteld aan het SARS-CoV-2 virus, hetzij door infectie, vaccinatie of beide, en daarom een SARS-CoV-2-specifieke immuunrespons hebben ontwikkeld, aldus EMA-medewerkers.

“Voor personen ouder dan 5 jaar voor wie vaccinatie volgens de nationale richtlijnen wordt aanbevolen, is een enkele dosis van het nieuw aangepaste vaccin geïndiceerd. Voor kinderen jonger dan 5 jaar die nog nooit gevaccineerd zijn of al een SARS-CoV-2 infectie hebben doorgemaakt, wordt een primaire serie van 2 of 3 doses aanbevolen, afhankelijk van het specifieke vaccin dat toegediend moet worden. Gebruik bij kinderen en adolescenten moet de nationale richtlijnen volgen. Extra doses kunnen nodig zijn bij immuungecompromitteerde personen. Het aantal doses en de intervallen moeten worden afgestemd op de individuele patiënt, afhankelijk van de ernst van de ziekte en in overeenstemming met de nationale richtlijnen,” aldus een verklaring van de EMA.

  Wanneer de Gevaccineerden dood en levend zijn: Nanobots muteren in Zwarte Smurrie

Van vaccinatie op 3 maanden naar vaccinatie op 4 maanden

Volgens het Europees Geneesmiddelenbureau staat de handelsvergunning voor Covid 19-vaccins een herhalingsvaccinatie toe tot drie maanden na de laatste dosis, indien dit nodig wordt geacht.

Het interval tussen de doses kan echter variëren afhankelijk van de epidemiologie en de doelpopulatie. Langere tussenpozen van ten minste vier maanden kunnen worden overwogen in vaccinatiecampagnes als er bewijs is van een hoge bescherming tegen ernstige ziekten die ten minste vier maanden na de boostervaccinatie behouden blijft, aldus het agentschap.

“Volgens de volksgezondheidsoverwegingen die onlangs door het ECDC zijn gepubliceerd, moeten toekomstige herfstvaccinatiecampagnes prioriteit geven aan het vaccineren van mensen die een verhoogd risico lopen op het ontwikkelen van ernstige ziekte na infectie als gevolg van risicofactoren zoals oudere volwassenen (bijv. ouder dan 60 jaar), immuungecompromitteerde personen, mensen met onderliggende ziekten ongeacht hun leeftijd en zwangere vrouwen. Gezondheidswerkers moeten ook als prioriteit worden beschouwd voor boostervaccinatie tegen Covid-19 door de gezondheidsautoriteiten. Het doel van het vaccineren van gezondheidswerkers zou zijn om hen te beschermen tegen nieuwe infecties, gezien hun verhoogde blootstelling aan het virus, en om de werking van gezondheidszorgsystemen te maximaliseren in het geval van een aanzienlijke golf van SARS-CoV-2 in de koudere maanden,” voegde de EMA-verklaring eraan toe.

Anti-covid, zoals anti-griep

Ambtenaren van het Europees Geneesmiddelenbureau kondigen aan dat het anti-covid vaccin seizoensgebonden zal zijn, net als het griepvaccin, en dringen er bij fabrikanten op aan om de samenstelling van het vaccin op gezette tijden aan te passen, zodat nationale autoriteiten tijdig een vaccinatiecampagne kunnen voeren.

  Dr. Meryl Nass: Het is duidelijk dat de Covid injecties gevaarlijk zijn, maar het bewijs wordt voor het publiek verborgen gehouden

“Een aanbeveling rond april/mei van elk jaar zou de meeste ontwikkelaars genoeg tijd moeten geven om hun productieproces aan te passen en de nodige gegevens te verzamelen voor de vergunning van het vaccin tegen het einde van de zomer. Gezondheidsautoriteiten zouden dan de nodige goedkeuringen hebben om vaccinatiecampagnes voor te bereiden die in de herfst van start kunnen gaan, afhankelijk van de lokale epidemiologische situatie. Dit plan moet als belangrijk worden beschouwd, aangezien het gebaseerd is op de huidige situatie en het begrip van de seizoensgebonden aard van het virus, maar kan worden herzien naarmate het bewijsmateriaal en de gegevens zich opstapelen,” voegt de EMA toe.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kinderen doden voor winst: Europa lijdt onder 1580% piek in kindersterfte na goedkeuring door EMA van COVID-vaccin voor kinderenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZweedse premier geeft toe dat “multiculturalisme heeft gefaald” nu de Zweden een minderheid in eigen land worden
Volgend artikelTucker Carlson: Blijf bij je intuïtieve morele gevoel (Nederlands transcript)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

94 REACTIES

 1. Zijn die idioten nu helemaal gek geworden. Puur uit winstbejag willen ze kinderen doden en verminken voor een verkoudheidsvirus dat de naam van een griep niet waard is.

   • Phatogeen.
    En virussen bestaan wel.
    Alleen kun je er nooit door besmet raken.

    Corona is een dierlijk of plantaardig phatogeen ,
    Meestal seizoensgebonden dat griep influenza of de gewone verkoudheid veroorzaakt
    .een koortsreactie of witte bloedlichamen doden de met een phatogeen besmette cellen of DNA
    Dmv diaree snot zweet scheid het lichaam ” dood celmatriaal/dna ” uit ,uit het lichaam
    De facto dood celmateriaal of DNA heet virus ,
    Virussen zijn dood celMatriaal of dna en kan zich defacto niet vermenigvuldigen
    en /of levenden besmetten.

    Behalve transhumanisten , die hebben billyboy gates virussen
    en die zijn wel onderling overdraagbaar.
    Aan andere

 2. De eerste MSM troep begint al met de indoctrimnatie en fake info om jeweer bang te maken.

  \\cdn.boxje.net\Websites\cdn.boxje.net\video\larken rose masks.mp4

 3. Daar istie dan! De echte doelgroep van de gifspuit. Het moet en zal gebeuren! Breng je kindjes naar Ome Dokter schaapjes! Ze zullen goed beschermd worden!

 4. We gaan weer over op covid, het begint bij de establishment door te dringen dat de Oekraïne, de smo van Rusland niet gaat winnen.

 5. OMG. Je zal nu kind zijn. De wereld is nog rotter dan rot. Gratis sterilisatie. Het gedonder begint weer van voren af aan.

  Putin, please, save the world. Hurry up.

 6. 3x een prik is 3x een experiment op kinderen, loopt op zo . kassa
  🩺👩‍⚕️ de zorgpremie gaat omhoog! De loeders gaan declareren nu in 3 voud

  • Ze vragen trouwens nu al personeel om die prikken te geven, er staat ook en mooi salaris tegenover. De Brabanthallen zijn al afgehuurd.

   • Beste Mensen

    En de brave super gehoorzame Schaapjes zullen wederom ernaar toe hollen om vergiftigd met veele ziekten en kwalen in gespoten te worden
    Doet denken aan de twee beste buren
    Buurman en Buurman
    Pat & Mat die doen alles Samen
    Alles mislukt en toch altijd blij

    Dank U

 7. De enige bevolkingsgroep die er helemaal GEEN last van heeft MOET worden gesteriliseerd of/en vermoord… Voor een NIET BESTAAND gevaar!

  Hoe lang laten we die liegende massamoordenaars nog hun gang gaan..?????????

   • NOS moet stoppen met die onzin anders hebben zij geen leven meer en zeker geen vrijheid meer wij zullen dan moeten vechten voor onze kinderen en dat gewetenloze volk voorgoed uit ons land verwijderen, laten wij jacht gaan maken op dat tuig als zij aan onze kinderen komen, de schaapjes moeten het zelf weten als zij hun kinderen willen vermoorden dat is ook denk ik beter voor die kinderen dan dat ze over geleverd worden aan zo een vuil tuig.

  • “De enige bevolkingsgroep die er helemaal GEEN last van heeft…” Wat bedoel je daarmee dan? Last waarván?? Dat cojona dat niet bestaat en nooit gaat bestaan?

 8. Ik zie al voor ogen in het tijdschrift; ” ouders van nu ” een lijst met waar de prikstraten zich bevinden.
  En allemaal moeders met kinderwagens in de rij om hun kleintjes een minimaal ellendige toekomst te laten krijgen.

  • Precies.
   Westerse liberale vrijgevochten ” volg je gevoel” ik weet het beter Moeders.
   Als wij de wereld regeren zal er geen oorlog meer zijn .
   Dag later…….ww3

 9. “Europese autoriteiten willen dat kinderen jonger dan 5 jaar worden ingeënt tegen Covid met 3 doses van de injectie ”
  En als ik hier ga vermelden wat ik met hun zou willen, dan staat de politie binnen het uur hier voor de deur.

  Het is zo jammer met die EU autoriteiten dat ze niet beseffen dat er op termijn zoveel mensen zullen zijn die alles verloren hebben, baan, bedrijf, familie, kinderen, gezondheid en als gevolg daarvan zo’n intense haat hebben opgebouwd en niets meer te verliezen hebben, dat ze gevaarlijk worden.

   • Beste D,
    Ik denk dat je de strekking van mijn reactie niet goed hebt begrepen.Wat ik probeerde te vertellen is, dat de mensen die alles verloren hebben gevaarlijk kunnen worden.
    Aanvulling; dat de bedenkers van die rommel t.z.t. de rest van hun leven goed om zich heen moeten blijven kijken, ook als ze allang uit de belangstelling zijn.
    ik kan mij niet voorstellen dat die bedenkers van die rommel dat met opzet doen.
    Deze bedenkers van die rommel kunnen/willen zich niet verplaatsen in de gevoelens/emoties van andere mensen, daarom doen ze wat ze doen.

    • Jij kan je niet verplaatsen in een psychopaat. Ze zijn zo herkennen. Kijk om je heen. En het is geen4% maar minsten 20

  • Podium, touwtje, krukje… dat bedoel je? Toegang 5 euro, inclusief gratis drank en een hotdog. Animatie op het dorpsplein. Goeie ouwe tijd.

  • Dat helpt dus echt !!! want dan ben je minimaal onvruchtbaar, krijg dus geen kinderen meer, kan ze ook niet meer verwekken en dan zijn er ook geen kosten meer om ze op te voeden. Tel uit je winst en nu, feesten maar, tenminste als je de 25 jaar al haalt.

 10. Let iT Be .
  WTF?
  Je begint spontaan te kwijlen als zo’n brod van de daken afblérd WE ZIJN ZWanger !!.
  😐
  @Tigron “En allemaal moeders met kinderwagens in de rij om hun kleintjes een minimaal ellendige toekomst te laten krijgen.” LOL.
  😷😇

 11. Dit vaccin op mRNA basis injecteren bij kinderen………Dit lijkt op volkeren moord…….
  Dit vaccin is ONVOLDOENDE ONDERZOCHT EN BEVAT NUCLEÏNE ZUUR EN DIT IS DE DRAGER VAN onze ERFELIJKE EIGENSCHAPPEN.
  NIEMAND MAAR DAN OOK NIEMAND WEET HOE DIT STOFJE ZICH OP LANGE TERMIJN IN HET LICHAAM ( in de celkern ) GAAT GEDRAGEN.
  DIT IS NOOIT ONDERZOCHT EN DAARDOOR ONVERANTWOORD, OM TOE TE DIENEN.
  DIT IS GEEN GEZONDHEIDS ZORG MEER MAAR EEN IDIOTE VORM VAN HEBZUCHT VAN DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIEN 😡‼️

  • Beste Anna,

   Zolang mensen uitsluitend naar de TV kijken zullen ze nooit weten wat ze zouden moeten weten.
   In dit informatietijdperk is onwetendheid een keuze.

 12. Puur genocide! Wat een smeerlapperij om weer te beginnen met die rotprikken.
  De schoften hebben zeker nog niet genoeg verdiend.
  Op naar de maximaal 500.000.000 wereldburgers.

 13. Kijk in plaats van naar het nieuws op MSM naar bvb Redacted , the Duran etc…op youtube.
  En het voordeel is dat de uitzending beschikbaar blijft achteraf zodat je kan linken naar derden.

  • Wat dacht u van Gezond Verstand ? Buitengewoon deskundig tijdschrift, hoofdredacteur Karel van Wolferen schrijf iedere 2 weken zijn essay voorin het blad en leest dit voor op internet. gezondverstand.eu.
   Ook de artikelen zijn geschreven door erg kundige mensen, een blad zonder reclame, prachtige spotprenten die sowieso al een verhaal op zich vertellen. Zelf kijk ik er iedere 2 weken weer naar uit en geef het natuurlijk ook door.

 14. Degenen die nu nog niet zien dat die hele vaccinatieshit (ALLE “vaccinaties”!) maar 1 doel heeft, wereldwijde ontvolking, mag fijn vooraan in de rij gaan staan en zich totaal vol laten spuiten met die gifzooi.

 15. Het gaat al mis bij de zogenaamde autoriteiten..

  Doe zijn er niet maar de domme mensen kennen ze dit toe..

  Niemand heeft autoriteit over een ander, ook niet bij zogenaamde wetten. Het is macht die ze gegeven wordt door gehoorzaamheid en niet omdat ze die macht hebben.

  Fuck iedereen die veinst iets van autoriteit te hebben, dat is er niet en ik erken geen enkele autoriteit.

  Zou iedereen moeten doen, hadden we al die problemen niet..

  • 100%,,

   zou profetisch zijn als de genen die zich inherent kunnen gedragen zonder dwang ,orders of hebzucht
   de nieuwe wereld gaan heropbouwen.

 16. Zo zie je maar weer hoe big pharma de EU in de pocket heeft. letterlijk en figuurlijk.
  ALS de ouders slim zijn, en ondertussen worden die inderdaad slimmer, dan vragen ze een ondertekende verklaring dat de spuitjes veilig zijn en het bedrijf aansprakelijk wordt gesteld mocht het onverhoopt toch mislopen. Diegene die de spuit plaatst is in principe als eerste aansprakelijk.
  Staat in de bijbel en in ieders land wet: “gij zult niet doden”.
  Als de producent achter zijn product staat hoeft dat toch geen probleem te zijn, want bij ieder product dat ik koop krijg ik minstens 1 jaar garantie.
  Ik zou dus ieder ouder met kleine kinderen aanraden om op zijn minst aan te dringen op een dergelijke verklaring.

  • Maar wat heb je aan zo’n verklaring als je kind (ernstige) prikschade oploopt (ik noem het bewust prikschade en géén vaccinatieschade, want het is geen vaccin). Of nog erger: komt te overlijden.
   Ouders: blijf weg van die rampzalige spuit!
   Dat is het beste. Want je kind is je kostbaarste bezit!

   • Ga er maar gerust van uit dat die verklaring niet gegeven word dus heeft de ouder het bewijs dat er iets niet deugd en komt die spuit er niet in en kan op die manier ook nooit verplicht worden. Dan komt genocide om de hoek kijken.
    Ik geef een voorbeeld: De autofabrikant wil zijn auto veilig hebben en zet er bijvoorbeeld autogordels in. Hij geeft tot 7 jaar garantie dat de auto aan de hoogste veiligheids- en kwaliteis normen voldoet.
    In 99% van de verkeersdoden is de bestuurder de schuldige.
    In de vaccin industrie gebeurt precies het tegenovergestelde: er zittten schadelijke stoffen in hun product, het is niet uitvoerig getest en ja, als je er problemen door krijgt is het je eigen schuld, want je was toch niet gedwongen (om te dansen met jansen) .

  • Ge zult niet doden is onvervreemdbaar.
   Helaas denken technocraten dat ze dmv babylonische taal en handtekeningen verschoont zullen zijn.
   Op die koffie gaan ze KEIHARD terugkomen …
   Word vervolgd…

 17. Wat een zooitje moordenaars zijn het toch.
  Iedereen weet nu wel hoe gevaarlijk deze Genocide Spuiten zijn, ze blijven bezig om niet alleen ons maar ook onze kinderen en kleinkinderen te vermoorden.
  Waar zijn al die Ouders en Rechters die deze Genocide Club eindelijk eens behoorlijk gaan oppakken en aanklagen en op ruimen.
  Weg met al dat Kabal tuig van de Richel en medewerkers van het WEF en Bilding Back Better schurken die niet alleen op ons leven uit zijn ( 7 Miljard mensen op te ruimen ) maar ook onze Rechten en ons Vrij leven kapot maken en ons alles willen afnemen. Straks heb jij geen eigen huis of woning of werk meer ( hun zeggen ja “” straks bezit jij totaal niets meer maar bent heel gelukkig “” ) wanneer worden wij eens allemaal wakker en geven hun koekje van eigen deeg, dat heet wij geen leven meer maar dan hun allen ook totaal geen leven en geld meer…….

 18. IDIOTEN TEN TOP! Begin van hun idiote idee om met 500 vaccines de komende 10 jaar de wereld populatie te laten verdwijnen!

 19. Zo zie je dat het nooit om ‘genocide’ ging. Het ging er om, mensen van de levenskracht te ontkoppelen, en zelf controle te krijgen over het menseljk welpen. De gifspuit verstoort de natuurlijke processen in het menselijk lichaam – ik ga dat niet meer herhalen, al duuz’nd keer uitgelegd en je kan het zelf lezen – en de kinderen waren het echte doel. Nu is het geen experiment meer, nu is het serieus om de hele mensheid to omvormen tot manipuleerbaar kweekdier. Als de nieuwe babies ingespoten worden, dan gaan we het einde van de ‘human as we know it’ meemaken vermits we nog een jaar of 20 meedraaien in deze gekte voor we de kist in gaan. En zoals de Reaguurders hier beweren, zullen er inderdaad rijen van mammies staan om hun kindje in te laten spuiten voor die extra goede bescherming. En aan de ene kant is dat goed, want dan hoeven wij die blerende tokkies ook niet meer aan te horen. Nogmaals, het ging nooit om ‘genocide’ – het ging om het beheersen van menselijke physiologische processen, zodat de mens een beheersbaar kweekdier wordt dat digitaal aangestuurd kan worden. De doden die er vielen / vallen, zijn meegenomen als bonus in het programma onderdeel.

  • Het is wel opvallend dat iedereen hier zich zo ontzettend druk maakt om de covid prik, maar alle andere prikken die kinderen de afgelopen tientallen jaren hebben gekregen vinden ze prima. Het grafeen in de prikken maakt mensen hackable animals zoals Yuval Harari al aangekondigd heeft. Alle prikken van de afgelopen jaren bevatten grafeen, zodat icm 5G mensen en dus ook kinderen menselijke drones worden. Iedereen maakt zich druk om de covid prik, maar halen wel een griepprik of geven hun kinderen wel de reguliere prikken. De bedoeling is helemaal niet om mensen te doden ( dat is bijkomende schade) mensen moeten van afstand bestuurbaar worden, daarom moet er steeds opnieuw geprikt worden. In ALLE vaccinaties zit grafeenoxide en dáár gaat het om. Wordt wakker 😉

   • Dat is mij ook wel duidelijk. Alleen hoe gaan ze de mensen dan hacken? 5g frequentie veranderen? En dan?
    We weten een hoop nog niet volgens mij.

    • Ik weet niet precies hoe het werkt, dat is een heel technisch verhaal. Met grafeen en 5G kunnen hersenen uitgelezen en ook verandert worden met een computer op afstand. The internet of persons waar over gesproken wordt is dan waarheid.

     • Dat is niet juist. De machthebbers zien ons als ongedierte en willen ons versneld dood hebben en onvruchtbaar. Waarom zouden ze dan onze hersenen willen besturen?
      Wat het vaccin doet is jou immuunsysteem slopen en bloedproppen geven. Die proppen schieten los bij extreme hoogte (piloten die in de lucht het loodje leggen) of bij teveel inspanning (sporters die dood neervallen, jong en oud) Ze willen ons dood hebben en het kleine beetje wat over is krijgt een chip in zijn lijf!

      • Juist. Het corona-bedrog komt uit de eugeneticabeweging en een van hun doelstellingen is ontvolking. Gates is er duidelijk over.

       • Laten wij dan starten met het ontvolken, eerst WEf leden en al die elite die ook bij diverse clubje zijn aan gesloten en al die regeringen uit sluiten al hun bezittingen afnemen al hun rijkdommen en vervolgens al hun kinderen uit roeien zo dat zij hun bloed niet verder in de mensheid kunnen over brengen, of gewoon toekijken want daar is ons volk toch zo goed in.

      • En Sandra 5 g is een zeer korte golf niet zoals radiofrequentie dus heeft zeer veel ¨versterkers¨ nodig pak hem stijf (beet) om de 15 tot 30 meter… Te noemen lantaarnpalen , masten , tussen posten en HIER KOMT HIJ….. Alles waar S>M>A>R>T voor staat… SMART aka DUMB>>>>>. SMART meters , telefoons,headsets , tv, koelkast , wifi zenders , nieuwe rookmelders,magnetrons, inductieplaten, playstation 5, electrische auto, horloge´s enz.enz. Oprotten met nieuwe gentechnologie. Maar jullie de zogenaamde wakkeren hebben allemaal een DUMB telefoon want het is zo makkelijk…… Laat dat even inzinken. BLACK MIRROR is de benaming voor jullie makkelijke telefoon schop dat ding vanavond nog verrot dan ben je al een heel eind…………….

      • Het is Cripr 😉 Maar daar heb ik idd eerder van gehoord. De combi Grafeen, 5G/6G en Crispr zorgt voor het transhumanisme waar onze lieve globalisten van dromen. “Hackable human beings” en “the internet of persons” is hun natte droom. Alle ziektes en sterfgevallen zijn (welkome) bijwerkingen.

   • sandra juni 9, 2023 at 19:36
    Mee eens. Ik had al eens eerder op FN geschreven dat er twee experimenten lopen – eentje met grafeen, en eentje met S Arrestin. De S Arrestin aka S-antigenen aka spijker eiwitten verstoren de normale physiologische functies door impact op de centrale klierenbundel waarin o.m. de pijnappelklier zit – jouw antenne met de levenskracht! – met als gevolg de fertiliteitsproblemen en de vele neurologische aandoeningen. En het experiment met de grafeen kijkt of mensen geleidbaar kunnen worden, dwz interactief met electromagnetische frequenties. Mensen zijn (nu nog) gekoppeld aan de levenskracht rondom de Aarde, dwz de natuurlijke frequenties in de zenuwbaan om de Aarde heen, maar de bedoeling is om die frequenties helemaal te slopen, en de mens dan met AI trillingen in leven te houden (aan te sturen, zogezegd.) Dit staat op de planning voor 2030, en er wordt hard aan gewerkt (zie o.m. de chemtrails als signalen van de sloperij.) De gifspuit is een onderdeel van dit programma, maar het is niet bedoeld voor ‘genocide’ – het is bedoeld voor gecontroleerde bevolkingsgroei door een heersende klasse (of ze ‘elite’ zijn, dat zeker niet). De doden die er bij vallen, in deze experimenten, zijn verwacht, maar mooi meegenomen (alle dieren stierven kennelijk ook tijdens de dierproeven). Als de experimenten goed uitpakken, krijgen we GMO mensen, die dmv de grafeen gevoelig zijn voor AI frequenties die de natuurlijke frequenties transcenderen, en waarvan de natuurlijke voortplantingsprocessen verstoord zijn, of helemaal niet meer werken. Dan kunnen nieuwe mensen in kweekkasjes gekweekt worden, al naar behoefte van de bevolkingsgroei. Een beetje zoals Huxley het voorstelde in zijn boek Brave New World. Maar deze experimenten zullen alleen maar grote schade aanrichten, en uiteindelijk enorme chaos, omdat er geen onderhoud op te plegen valt (AI, satellieten, computers, electriciteit, servers, software, etc). Zoals de natuur wel onderhoud doet op de natuurlijke processen, zonder moeite, en volgens mysterieuze principes die geen mens ooit zal bevatten. Dus, dit alles betekent dat de mensheid zichzelf aan het vernietigen is op dit moment, in rap tempo zelfs. What can you do….

 20. De enige prik,die geef ik zelf aan de eerste beste Dr Mengele geallieerd aan de WHO die aan de deur komt. Vast in de borst dwars door zijn aorta.

 21. Nekschot niet goedkoper en effectiever?

  Je zal zien dat er veel zijn, die met plezier hun koters laten vermoorden met de gifspuit.
  Het zij zo.
  Ze zijn voldoende gewaarschuwd.

  • J en J Pierre op mijn werk , Beide vaccinschade na talloze waarschuwingen van mijn kant toch vaccin.
   Mannelijke J geestdood als een zombie , Vrouwelijke J zijn partner schildklierproblemen en 25 dagen in de maand ongesteld tot bloedarmoede aan toe… Dochter 14 jaar wilde ook een vaccin want ze mocht niet meer naar de mac en v en d. Mijn reactie kijk naar jullie allemaal prima, jullie keuze maar je fucking dochter ???????? Je bent ouder neem je verantwoording/ REACTIE MANNELIJKE J Ik kan haar toch niet haar big mac ontnemen……. Kleine voetnoot J en J beide superobesitas. Dochter 14 jaar 3 weken na vaccin net als mama 25 dagen in de maand ongesteld,bloedarmoede en lusteloos geen energie meer voor haar dagelijkse bezigheden.
   Maar nu komt hij……. 2 maanden geleden zegt vrouwelijke J oooo gelukkig over 3 dagen kan mijn dochter haar H.P.V vaccinatie halen dan is ze eindelijk beschermd tegen kanker……… W.T.F mijn reactie was maar J jullie zijn alle drie beschadigd door het ¨vaccin¨ lijkt je dit dan verstandig en haar reactie was. Ja natuurlijk ik wil toch niet dat mijn meisje kanker krijgt….. W.T.F dan weet je het echt niet meer//////

   • V & D heeft in december 2015 surseance van betaling aangevraagd en sloot z’n deuren in februari van het volgende jaar.

 22. en niemand doet iets.
  die lui zijn knettergek dat moet je ondertussen toch weten en toch zullen er zijn die hun laat volspuiten met gif.

 23. Beste Mensen

  Het woord Pandemie is een uit de Duim gezogen woord een Plandemie
  Om Angst te zaaien onder de Kudde gecreëerde Schapen
  Beste origineele volk inclusief de inboorlingen wij mogen er met z’n allen zijn
  Tezamen op een Liefdevolle humane manier levende
  Dus zonder Neuk feestjes en Neuk huisjes
  Mensen zijn geen Varken en ook geen Konijnen
  Als men begrijpt wat ermee word bedoeld
  En geen moord praktijken hanterende
  Moordhuizen oprichtende onder verbloemde benamingen als Slachthuis en de gedupeerde genaamd Slager
  Daarmee worden misdaden niet legaal verklaard
  Een moord op een levend wezen blijft altijd een moord
  Een Heeler blijft nog altijd meer als een Steler
  Raadpleeg het schijnheilige boek van Shaytaan = Satan
  Genaamd Thorri Biblia Korrykraan
  Men zal op dezelfde manier worden behandeld als men met een ander levende wezen handeld
  Hebt Uw naasten lief
  Doet men dat niet dan nemen die Geesten die gedwongen het lichaam hebben verlaten om voor even aan een bezetene door de Alien het Blanke de doorzichtige Het KwallenRas aan Tongstreling te doen
  Via een menselijke belichaming aanname in gezegde
  Oog om een oog
  Tand om een tand
  Dus wraak
  Boontje komt om z’n loontje

  Dank U

 24. Doel van vaccinatie te beschermen tegen nieuwe virussen!!!!!! Ik blijf het herhalen: Dit is gewoon grote kletskoek. We kunnen geen vaccin maken tegen nieuwe virussen. We lopen altijd achter de feiten aan We kunnen iets maken (*na vele jaren) als we weten dat er een nieuw virus is maar tegen de tijd dat er een “vaccin” is is het virus al verdwenen of zodanig gemuteerd dat vaccineren zinloos is!!
  Wat een klets verhaal weer en het enige waar ik waarde aanhecht is het feit dat dit soort organisaties EMA gewoon staan te liegen.

 25. Bewijs dat de EU een corrupte organisatie is. Nu nog volhouden dat er geen bijwerkingen zijn! Een gezondheidorganisatie die het goed vindt dat mensen genetisch veranderd worden door een nepvaccin is een criminele organisatie. Opheffendit ECFC en de EMA. Pure maffia!

 26. ´Dr. Young reveals the dirty details behind the U.S. patent on the COVID shot, the embedded antennas within the inoculations, and the reality that humans cannot survive this transhuman merge of technology and viral poison. / Dr. Young onthult de vuile details achter het Amerikaanse patent op de COVID-opname, de ingebedde antennes in de inentingen en de realiteit dat mensen deze transhumane samensmelting van technologie en viraal gif niet kunnen overleven.´
  https://www.drrobertyoung.com/post/toxic-load-of-covid-shot-and-balancing-your-ph-to-reclaim-your-health-dr-robert-young

 27. Het “wordt aanbevolen” en is niet verplicht zoals de doodgraver onlangs al eens heeft georeerd en het is volledig op eigen risico volgens zijn zeggen.
  Zijn voorganger bloemschoen speelde hetzelfde spelletje.

  “Voor kinderen jonger dan 5 jaar die nog nooit gevaccineerd zijn of al een SARS-CoV-2 infectie hebben doorgemaakt, wordt een primaire serie van 2 of 3 doses aanbevolen, “

 28. De Vrije Burger moet zich ook gaan toeleggen op het maken van ‘vaccins’
  Een speciale variant voor de overheden en Big Pharma. Immers daar heerst een dodelijk virus wat bestreden moet worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in