Ivermectine is een merkloos geneesmiddel waarop geen patent meer rust, en dit is de belangrijkste reden waarom de beroemdste podcaster ter wereld, Joe Rogan, gelooft dat de medische industrie en de mainstream media hem afkraken omdat hij het gebruikt om Covid te verslaan – omdat er voor Big Pharma geen geld mee te verdienen valt, schrijft SDWells.

Omdat het slechts 30 cent per dosis waard is, is het dag en nacht vergeleken met de winsten van vaccins, die de makers van Covid-prikken met miljarden binnenharken. Merck en Pfizer hebben beide hun eigen versies van Ivermectine, die op dezelfde manier werken en parasieten en bepaalde virale ziekteverwekkers doden (ze brengen ze alleen niet op de markt omwille van geld, controle en de “klonterinjecties”-agenda)

Dr. Pierre Kory, specialist in longziekten en kritieke zorg, en voorzitter van Frontline Alliance (FLCCC), heeft al aan 200 mensen in het Congres Ivermectine voorgeschreven

Dr. Pierre Kory van FLCCC behandelde Joe Rogan, samen met 200 leden van het Congres, met monoklonale antilichamen, prednison, Z-pak, NAD, vitaminen en Ivermectine. Ja, Ivermectine, het medicijn dat het hele medische complex en de mainstream media “paardenmedicijn” en “paardenontwormer” noemen.

Dr. Pierre Kory onthult op zijn website een zeer informatieve studie gedaan naar Ivermectine voor preventie en behandeling van Covid-19 infectie. Het is een meta-analyse voor het informeren van klinische richtlijnen voor gebruik, en het document is onlangs (juni 2021) gepubliceerd door het American Journal of Therapeutics. De conclusie? Simpel: “Er is met matig zekerheidsbewijs dat grote reducties in COVID-19-sterfgevallen mogelijk zijn met Ivermectine. Het gebruik van Ivermectine vroeg in het klinische beloop kan het aantal dat zich ontwikkelt tot ernstige ziekte verminderen. De schijnbare veiligheid en lage kosten suggereren dat Ivermectine waarschijnlijk een belangrijke impact zal hebben op de SARS-CoV-2 pandemie wereldwijd.”

  Fred Pye: 39-jarige Canadese man leed aan toevallen na injectie met Moderna, zelfmedicatie met paarden Ivermectine

Dr. Kory vertelt ons verder dat Ivermectine een bekend, door de FDA goedgekeurd geneesmiddel is dat al 4 decennia met succes wordt gebruikt voor de behandeling van specifieke ziekten, bij mensen, niet alleen bij landbouwhuisdieren. Het is een van de veiligste medicijnen ooit, maar dat is niet wat de leiders van de Covidtirannie ons willen laten weten. Ivermectine staat ook op de lijst van ESSENTIËLE geneesmiddelen van de Wereldgezondheidsorganisatie. Laat dat even bezinken. Is dat wat je hoort op het nieuws, of van de dokters in de ziekenhuizen? Ivermectine is al meer dan 3 miljard keer voorgeschreven aan mensen. Is dat ook wat u hoorde op het nieuws of social media? Het Congres weet het zeker. Ze krijgen Ivermectine voorgeschreven om Covid te VOORKOMEN, terwijl ze Amerikanen klonterinjecties opdringen als enige optie en zeggen dat ze hun baan verliezen en geen eten meer kunnen kopen als ze ze niet nemen. Hoe ironisch. Een van de redenen waarom Ivermectine zo effectief is in het helpen van mensen om Covid te verslaan is vanwege zijn “unieke en zeer krachtige vermogen om SARS-CoV-2 replicatie te remmen en ontstekingen te onderdrukken,” en dat is de reden waarom Dr. Kory’s hele team Ivermectine voorschrijft aan hun patiënten en familieleden voor preventie en behandeling in alle stadia van Covid.

Zelfs de FDA berispt Joe Rogan voor het nemen van Ivermectine tegen Covid, terwijl 200 Congresleden het in het geheim al voorgeschreven hebben gekregen

Dit hele opdringen van giftige medicijnen is net zoals de reguliere geneeskunde giftige chemotherapie opdringt aan bijna alle kankerpatiënten. De injecties met toxische spike-eiwitten veroorzaken, net als chemotherapie, ernstige systemische ontstekingen en breken het immuunsysteem af, waardoor het in een staat van permanente shock geraakt (denk aan myocarditis, meer kanker en de vorming van miljoenen microscopische bloedklonters). Dus wordt wereldwijd aangedrongen op de verkoop van vaccins (die niet gratis zijn omdat ze met belastinggeld worden gefinancierd). Nu heeft een zeer bekende man verklaard dat Ivermectine veiliger en effectiever is en voor hem voor Covid werkte, samen met ongeveer 200 mensen uit het Congres die stiekem Ivermectine voorgeschreven krijgen terwijl ze de rest van het land vertellen dat het een nationale noodsituatie is en dat iedereen de dodelijke moet klonterinjecties moet nemen. De FDA, CDC en het Congres zijn woedend op Joe Rogan omdat hij de wereld vertelt dat Ivermectin beter is dan vaccins, ook al gebruiken ze allemaal Ivermectin. Het is hetzelfde met de Covid-maskers, die alle politici verwijderen zodra de camera’s stoppen met draaien na interviews en persconferenties.

  Indische staat met 240 miljoen inwoners CORONA-VRIJ verklaard dankzij IVERMECTINE

Je hoeft geen wetenschapper of arts te zijn om te zien dat Covid-vaccins, Remdesivir, maskers en beademingsapparatuur de problemen van de pandemie verergeren en een pandemie op zichzelf creëren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het verhaal van het decennium – Is dit massamoord door media en overheid?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEuroparlementariërs protesteren tegen vaccinpaspoorten (Nederlands ondertiteld)
Volgend artikelBegrafenissen stijgen met 15%, crematies met 10% in 2021 vergeleken met 2020 toen er geen covid “vaccins” waren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. En er mag niet op gereageerd worden.
  Die voddenboel die ze msm noemen is net zo misdadig als de big pharma en allen die ze gekocht hebben, het wef voorop.
  Vreemd?

 2. Het is een wereldwijde moordmachine, die zijn weerga in de geschiedenis niet heeft. Waarom kan dit maar door blijven gaan? Waarom staat niemand op, behalve die enkele wakkeren op Malieveld en Dam? Waar blijven onze bestuurders die dit aan de kaak stellen? Oh, wacht, nee, het zijn onze bestuurders die dit over ons afroepen, onze bestuurders die ons dit opdringen, onze bestuurders die ons over van alles en nog wat voorliegen, onze bestuurders die ons…dood willen hebben? Zou het echt zo zijn? Rutte, de Jonge, Grapperhaus, alle zetbazen in de media, in de scholen, in de ziekenhuizen, in de rechtbanken… allemaal medeplichtig aan moord? Het is toch ook bijna niet te geloven? Maar ja, het gebeurt wel. Dit is alleen verklaarbaar tegen de achtergrond van een wereldwijd complot tegen de mensheid, dat men nu aan het uitrollen is. Wat mij betreft is er één enkele uitweg: naar boven. Naar Jezus. En uiteindelijk kan alleen Hij dit wereldwijde bolwerk met de grond gelijk maken, zie: https://hijkomtmetdewolken.nl/heden/complot

  • Helemaal mee eens, Peter. We staan als er niet snel ingegrepen wordt aan het begin van het tijdperk van apocalyptische gebeurtenissen, die in de bijbel zo duidelijk omschreven staan.

 3. Wat denk je dat de lijkenvreters elkaar influisteren? Van de bovenlaag Lijkenvreters tot en met de onderlaag Lijkenvreters die het volk dirigeren. Wat fluisteren ze elkaar in dat ze met zijn allen zulke moordzuchtige ratten worden over de Grote Massa? Wat fluistert die “elite” van jou elkaar in? Ja, precies, dat ze “elite” zijn. En dat geeft ze het recht om te moorden en er geld voor te krijgen. En jij beaamt dat, want jij benoemt ze zo.

 4. hey wat ziet mijn oog Minister President Rutte met Trudeau?? wow?? waar praten ze over??Over dat ivermectine een goed helpend medicijn kan zijn en waarom opeens maskers af??
  Leuk hoor zulke foto’s maar???? wat word er achter de rug van het Nederlandse volk bekokstoofd en dat nog wel tijdens de-missionair???het blijft een raadsel… geachte lezers …doet U mij en U zelf een lol en probeert de ziekenhuizen te bellen om info te krijgen over de behandelmethodes mbt Covid en wat bespreekt het OMT met het kabinet ipv wat de media zoals het AD NOS etc ons valselijk voorspiegelen..Leuk hoor deze website maar ik ben al bezig al die zogenaamde interessant makerij artsen op tv te emailen en ter verantwoording te roepen,nogthans heeft alleen het CBG normaal gereageerd de rest zoals het NVALT weigert antwoorden te geven(steekpenningen?? ) het RIVM stopt alles in de doofpot en de Nationale Ombudsman kop in het zand politiek

 5. Raar dat alleen doden en verminkten te betreuren vallen bij de gewone mens.? En niet bij een van de zgn elite ,en machtebbers die ons al die beperkingen opdringen
  Zij kunnen de juiste medicatie gebruiken (ivermectine) die voor de mens inde straat verboden en ontnomen is.Maranatha!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in