Russische Malka in actie

Europa moet zich voorbereiden op de zondvloed die zijn kant op komt, en dat allemaal omdat de Litouwse satraap van de NAVO denkt dat zij een Mozes is, die twee delen van het soevereine Rusland uit elkaar kan houden om ’s werelds rijkste clown te steunen die het NAVO-optreden in Kiev heeft, schrijft Declan Hayes.

Hoewel het The European Union’s Strategic Compass for Security and Defence van de Europese Unie leest alsof Hitler het geschreven heeft, heeft de EU deze gevaarlijke onzin onlangs formeel goedgekeurd nu “wij getuige zijn van de terugkeer van de oorlog in Europa”, iets waarvan de EU blijkbaar geen getuige was toen Servië van 1992 tot 1995 aan het zwaard van de NAVO werd onderworpen.

Europa, zo delen deze Eurocraten ons mee, “moet zijn burgers kunnen beschermen en bijdragen aan de internationale vrede en veiligheid… na de ongerechtvaardigde en niet-uitgelokte Russische agressie tegen Oekraïne, en na grote geopolitieke verschuivingen”, die niet expliciet vermeld worden, maar die het leger van de EU samen met haar “partners zal aanpakken om haar waarden en belangen veilig te stellen”.

Ierland, Litouwen, Luxemburg en Malta zullen dus niet alleen Rusland een paar bloedige lessen leren, maar ook de rest van de wereld een en ander leren over hun gemeenschappelijke waarden en belangen, wat die ook mogen zijn.

Dit is allemaal goed en wel omdat een assertiever Ierland, Litouwen, Luxemburg en Malta “een positieve bijdrage zal leveren aan de mondiale en transatlantische veiligheid en een aanvulling vormt op de NAVO, die voor haar leden het fundament van de collectieve defensie blijft. Het zal ook de steun voor de op regels gebaseerde wereldorde, met de Verenigde Naties als kern, versterken”.

Ook al zijn Litouwen en Luxemburg de spierballen van de NAVO, Ierland en Malta zijn geen partij in dat misdadige complot en moge dat nog lang zo blijven. Aangezien de Verenigde Naties bovendien een orgaan zijn, waarmee de Verenigde Staten alleen contact onderhouden wanneer het hun eigen egoïstische belangen uitkomt, moet de EU óf een beter vijgenblad vinden om haar zelfbedieningshypocrisie mee te verhullen, óf gewoon zeggen dat zij Amerika’s onnadenkende vazal wil zijn.

  Rusland waarschuwt: Amerikaanse M1 Abrams tanks die Oekraïne binnenkomen, "zullen branden"

Niet dat de besten van de EU zich ooit als vazallen van wie dan ook zouden beschouwen. Zij zijn van plan de samenwerking met strategische partners zoals de NAVO, de VN en regionale partners, waaronder de OVSE, de Afrikaanse Unie (AU) en de ASEAN, te versterken; meer op maat gesneden bilaterale partnerschappen te ontwikkelen met gelijkgezinde landen en strategische partners, zoals de VS, Canada, Noorwegen, het VK en Japan; op maat gesneden partnerschappen te ontwikkelen in de Westelijke Balkan, de oostelijke en zuidelijke buurlanden van de EU, Afrika, Azië en Latijns-Amerika, onder meer door de dialoog en de samenwerking te versterken, de deelname aan GVDB-missies en -operaties te bevorderen en capaciteitsopbouw te ondersteunen.

Om te zien waar de kippen zonder kop van de EU mee bezig zijn, zullen we deze partners eens wat gedetailleerder bekijken. Aangezien de Afrikaanse Unie elk land in Afrika omvat, behalve het vroegere Franse en Spaanse protectoraat Marokko, moet men zich afvragen wat Frankrijk, de favoriete gendarme van Afrika, nog meer in petto heeft, niet alleen voor Marokko, maar voor dat reeds heel lang uitgebuite continent, dat de EU vrolijk blijft verkrachten.

Men moet zich ook afvragen waarom Australië en Nieuw-Zeeland niet op het verlanglijstje van de EU van militaire partners staan, en of er al een EU-task force onderweg is om de Australische kangoeroes en koalaberen te bevrijden van de Poetin of Assad die daar toevallig de scepter zwaait.

Niet dat koalaberen en kangoeroes de enigen zijn die een legitiem doelwit vormen. Als de EU bondgenootschappen aangaat met Noorwegen en Japan, dan zal niet alleen Moby Dick, maar overal walvissen het zwaar te verduren krijgen.

Maar als wij met Latijns-Amerika gaan samenwerken (gezien de Munroe Doctrine, met toestemming van Uncle Sam natuurlijk), dan zou dat kunnen leiden tot een hoger niveau van samba en tango dansen in Ierland, Litouwen, Luxemburg en Malta, en ik zou de laatste zijn om daar bezwaar tegen te hebben (en ik spreek vloeiend Spaans en Portugees, maar kan wel een paar samba-wijzers gebruiken).

  De EU heeft zich gesovjetiseerd

Maar buiten de Russofonen hebben wij beslist te weinig vijanden; het kleine Marokko telt nauwelijks mee en wij willen geen kangoeroes of koalaberen kwetsen.

Maar misschien zijn pandaberen wel eerlijk spel, want China schittert door afwezigheid op die lijst, zoals de ASEAN opvalt door haar plaats op de lijst. Het mooie van de ASEAN is, voor mij, dat zij bestaat uit tien uiteenlopende Zuidoost-Aziatische landen die proberen voor zichzelf een gemeenschappelijke toekomst uit te stippelen, vrij van de economische, diplomatieke en militaire inmenging die synoniem is met de landen in het hart van de EU. Al die tien ASEAN-landen leven in de schaduw van China, en hoewel vooral Vietnam een bewogen geschiedenis met China heeft, ligt hun toekomst naast China, en laten zij zich niet gebruiken als hefboom van de EU en de NAVO om China en zichzelf ten val te brengen.

Ontdaan van alle kaf, is dit oude Europese wijn in nieuwe NAVO-zakken. Het is de bedoeling de Wehrmacht te herscheppen, met een bende mini Napoleonnetjes aan het hoofd die er profijt van trekken, samen met de Ierse, Litouwse, Schotse en andere satelliet-cheerleaders die de NAVO in petto heeft.

Kijk naar het Baltische puistje van het Groothertogdom Litouwen, dat niet tevreden is met het onderdrukken van zijn Russisch sprekende minderheid, maar in een handelsoorlog met China verwikkeld is en er alles voor over heeft om Rusland in een hete oorlog aan te pakken, omdat het denkt dat de EU, Ierland, Luxemburg en het machtige Malta, met andere woorden, zijn rug dekt.

Ierland heeft niemands rug, zelfs niet zijn eigen. Zelfs terwijl het bij zijn Anglo-Amerikaanse bazen jankt dat Russische schepen binnen 500 km van zijn kust zijn gepasseerd, staat het toe dat Britse oorlogsschepen aanmeren in Cork, een stad die de Britten eerder tot de grond toe hebben afgebrand, en schendt de Royal British Airforce dagelijks zijn luchtruim en geeft zelfs luchtshows boven zijn hoofdstad.

  NAVO-tanks, vliegtuigen en artillerie zullen Oekraïne-oorlog waarschijnlijk niet winnen

De Europese volkeren hebben weliswaar enkele gemeenschappelijke waarden, maar die zijn goedaardiger dan die welke hun huursoldaten in pukkelstaatjes als Ierland en Litouwen delen. Deze satrapen geven China en Rusland de vinger omdat dat is wat hun NAVO-meesters van hen verlangen. Als die leiders volwassen waren, laat staan onafhankelijk, dan zouden zij proberen als vredesmakelaars op te treden en niet doen alsof hun piepkleine, door schulden geteisterde economieën iets meer dan een vijgenblad te bieden hebben aan de oorlogsheren van de NAVO.

Maar dat is niet het Europa dat wij hebben. Omdat ons werelddeel een is dat verplicht is aan de NAVO en haar politieke marionetten, moeten wij ons allen voorbereiden op de zondvloed die op ons afkomt, en dat allemaal omdat de Litouwse satraap van de NAVO denkt dat zij een Mozes is, die twee delen van het soevereine Rusland uit elkaar kan houden om ’s werelds rijkste clown te steunen, die het NAVO-optreden in Kiev heeft.

Europa, met zijn krokodillentranen voor kangoeroes en koalaberen, denkt dat degenen op wie zij het gemunt hebben voor altijd door hen, hun Franse parfums en hun Duitse colognes, bedrogen moeten blijven staan. Niets staat stil en China en de landen van de ASEAN en de Afrikaanse Unie doen dat evenmin. Europa moet ofwel zijn geweren wegbergen, ofwel zijn zwaarden in de schede doen, ofwel zich voorbereiden om ze te gebruiken en de luiken sluiten voor het overweldigende inkomende vuur dat zij voor hun Franse parfums en hun Duitse colognes terug zullen krijgen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het volgende: Wereldwijde voedselcrisis – Zet u schrap voor rantsoeneringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTot zover het gefantaseerde Russische munitietekort: 50.000 raketten en granaten slaan elke dag op Oekraïne in
Volgend artikelDe onuitstaanbare arrogantie van de voortdurend bij het verkeerde eind hebbende vaccinzeloten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Eindelijk !!
  Ik wacht met spanning, ik ben het westen kotsbeu
  Laat ons mee vernietigen, we hebben het verdiend (allé ik niet, ik heb nooit op die spatische pipo’s gestemd, maar mijn volk wel :'( )

 2. De oorlog tussen Rusland en Oekraïne gaat over iets totaal anders dan de meeste mensen door hebben.

  Het kan Amerika, England, EU en NATO geen drol schelen dat er zoveel burgers omkomen en dat Oekraïne totaal aan diggelen wordt geschoten…. ja zo wordt het aan het volk verkocht.

  Die oorlog heeft ook als doel ( zie al de sancties die hoofdzakelijk onze eigen bevolking treffen ) om ons in armoede en honger te storten, WEF AGENDA 2030 …JA daar is agenda 2030 weer.

  WAAR gaat die oorlog dan wel om ?

  Het doel van de elite is de One World Government. Zodat u allen mag dienen als slaaf van de elite , agenda 2030 !!!!

  Het westen was ervan uitgegaan dat zij de macht zouden hebben over die One World Government maar de BRICS-landen dachten daar heel anders over.

  Wie zijn de BRICS-landen ( Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika).

  Het andere kamp is Amerika, England, EU.

  Wat nu gaande is dat is de machtstrijd tussen deze 2 kampen.
  Nogmaals het interesseert het westen geen drol wat er met de Oekraïnse bevolking gebeurt en hun land, dat is puur misleiding om u op te zetten tegen Rusland.

  Ik ben voor geen van beide. Ik wil niet dat het volk misbruikt en gemanipuleerd wordt voor machtsspelletjes van elite.

  Dat is ook waarom Rutte zei : Oekraïne is ook onze oorlog.

  Aan achterlijke Rutte …. het is jou oorlog, NIET DE ONZE !!!!!

  • Helemaal mee eens. Maar één ding weet ik 100% zeker; dit is de ondergang van het westen. De achterlijke, krankzinnige politiek van de wef / nwo meelopers in Brussel en alle Europese regeringen brengen Europa naar de afgrond. Hoogmoed komt voor de VAL. En die zal heel,diep zijn.
   Arm volk dat met zulke idiote leiders opgescheept zit. Wanneer zullen de ogen van het klootjesvolk eens opengaan en dat zij inzien dat zij door hun politici zwaar bedonderd worden?
   In plaats van samenwerking, handel, dat de welvaart brengt, moet en zal de NWO gerealiseerd worden.
   De usa denktank Statford schreef ooit onder Obama; een alliantie tussen Duitsland en Rusland moet ten allen tijde voorkomen worden.

 3. Wat kan de NAVO nou nog überhaupt uitrichten, de EU en Amerika en al hun vazallen hebben hun eigen bevolkingen plat gespoten met die gif injecties en de gevechtsleeftijden zijn te woke geworden met het genderneutrale mentaliteit. Als een stelletje keukenmeiden te strijden te trekken? Tegen zo’n overvloed van granaat en raket regens van Rusland. Ze sturen niet voor niets alleen maar wapens, omdat er te weinig manschappen hebben die nog enigszins bereid zijn om als kanonnenvoer te willen dienen voor de zelf ingenomen arrogante bluf kikkers. Waarvan in de politiek en in de militaire top deze arrogante bluf kikkers in overvloed hebben. Binnen 1 dag ligt de EU plat, zal het resultaat zijn als Rusland op de zelfde manier als Oekraïne het zou doen en dan zijn alle arrogante bluf kikkers dan allemaal gevlucht naar betere oorden. Deze bluf kikkers zijn de grootste angsthazen, die er maar bestaan als het te heet wordt onder hun voeten zijn ze met noorderzon vertrokken. Zo gaat het al eeuwen zo, maar wel hebben de arrogante bluf kikkers een grote bek hoe het allemaal moet. Maar totaal geen idee hebben in de praktijk. Maar als wij eventueel zouden winnen, dan zijn de arrogante bluf kikkers niet te beroerd om alle eer naar hun zelf toe te trekken.

 4. Het raadgevend referendum Oekraïne associatie verdrag op 6 april 2016, de meerderheid van de kiezers stemden tegen het verdrag, terwijl de rest van de Europese natiestaten het een gelopen race was, het raadgevend referendum inlegvelletje waarmee Rutte zijn reet mee afveegde was dus een keiharde knal voor de kop van de gezachstrouwe Nederlanders.

  Het inlegvelletje behelsde voornamelijk militaire samenwerking met het door en door corrupte Oekraïne, het Oekraïense leger dat reeds twee jaar werd voorzien van Amerikaanse training en wapens. Zoals gewoonlijk liet iedereen die politiek geëngageerd was het gewoon doorsudderend totdat op 24 februari de hel losbrak in dat verdomde, strategisch belangrijk land voor de Amerikanen en Rusland.

  Rusland die het zat werd gezien het aantal slachtoffers die in 8 jaar tijd waren gevallen 14.000 onbekende Russisch sprekende Donbass inwoners en de lange gestage opbouw van Azov nazi fighters naar NAVO model, deze had totaal geen effect op de reguliere Nederlandse politiek, wie van de mensen denkt nog steeds dat zij in een democratisch land woont.

 5. Voor dit gedonder begon, hoorde je al heel vaak jongeren zeggen dat ze oorlog wilden.
  Nou dat gaan ze krijgen. Kunnen ze later zeuren dat hun familie en vrienden zijn gestorven. Proost jongens, ik neem een borreltje op jullie ondergang. Je krijgt waar je om vraagt. Altijd.

  • Ik spuug op mensen die zo dom zijn om in dienst te gaan om als kanonnen voer te dienen voor elite.

   Als elite zo graag oorlog willen dan sturen ze hun eigen kinderen maar.

 6. Die Amerikaanse training stelt geen reet voor; zie: het Afghaanse leger….zie Vietnam; zie: Syrie…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in