Russische meervoudige raketwerpers in actie - het is onwaarschijnlijk dat het Kremlin zonder munitie komt te zitten.

Het Russische leger vuurt in één maand tijd 1,5 miljoen raketten en artilleriegranaten af op Oekraïense stellingen, dat is meer dan 2.000 per uur: het massale gebruik van munitie in de strijd aan het 3.000 kilometer lange front in de Donbass put de Oekraïense verdedigers uit, bericht Exxpress.at.

Uit de cijfers van het Oekraïense leger blijkt hoe de strijd met de dag zinlozer wordt: “De Russen vuren 50.000 granaten en raketten uit meervoudige raketwerpers op ons af”, vertelden Oekraïense soldaten aan het front aan verslaggevers van de “Washington Post”. Hun eigen artillerie zou reageren – met 5000 tot 6000 granaten per dag, oftewel een tiende. De 220.000 artilleriegranaten die door de VS beloofd zijn en reeds gedeeltelijk aan Oekraïne geleverd zijn, zouden dus slechts volstaan voor 44 dagen …

De “Washington Post” citeert Andry Tihonenko, die direct aan het front in de Donbass ingezet is – van zijn 100 kameraden in deze eenheid zijn er al 35 gesneuveld: “Het Russische leger schiet alles kapot, dan rukt het op. De meeste soldaten in de stellingen hebben niet de kans om zich terug te trekken.”

2800 raketaanvallen sinds 24 februari

Naast de artilleriegranaten voor het slagveld hebben de Russische strijdkrachten nog eens 2800 korte- en langeafstandsraketten gebruikt sinds het begin van de invasie op 24 februari, vertelde Niklas Masuhr, analist militaire strategie aan het Centrum voor Veiligheidsbeleid van de ETH Zürich, aan de Tagesanzeiger.

Alleen al in de militaire actie “Gehaktmolen van Severodonetsk” waren er tegen eind juni 1.232 Russische artillerie- en raketaanvallen gemeld, naast 171 luchtaanvallen: de Russische legerleiding lokte honderden Oekraïense soldaten naar de ruïnes van de voormalige grote stad en bracht de bataljons enorme verliezen toe – totdat de Oekraïense legerleiding uiteindelijk de terugtrekking beval.

  Chinese analyse: Europa is door zelfmoordsancties ten dode opgeschreven

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schwab’s Grote Reset bevat de marsorders van de elites voor de Derde WereldoorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNieuwe “Omicron varianten” richten zich op de geprikten, terwijl de pandemie van de geprikten doofpotaffaires voortduurt
Volgend artikelEuropa wil oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Tegen zo’n overmacht is geen enkele tegenstander tegen bestand, als het om conventionele wapens gaat. Al het geleverde westerse wapens worden zo snel verpulverd tot schroot. Oorlogen zijn toch al een alles vernietigers. Als de Russen zo’n dag richting Litouwen zouden uitvoeren ligt Litouwen in puin en de NAVO met de staart tussen hun benen hard weg hollen. Alleen met de mond hebben zij het grote woord, maar in de praktijk zijn het kleine schoothond keffertjes. Die bang zijn voor vuile handjes en gezichtsverlies.

  2. Met dank aan de pharma maffia vaccinazi’s van Europa en de onwettige Amerikaanse president,de criminele Joe B. en z’n pharma maffia psychopaten!! Duizenden mensen sterven helemaal voor niets voor de machtswellust van de pharma maffia machtsmisbruikers!!!Een Neurenberg 2.0 tribunaal is nodig om oorlogsmisdadigers als de schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R. en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi’s veelplegers te kunnen berechten!!Ook het sturen van wapens naar het corrupte Oekraïne moet beschouwd worden als een terroristische oorlogsdaad!!!

    Het is te triest voor woorden wat de pharma maffia klimaat fascistische geïnstitutionaliseerde boevenbende de mensheid willen aan doen met hun ziekmakende transhumanistische agenda!!

    Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

    Haelen 6081CZ

  3. Kijk eens wat een gift de lucht wordt in geschoten dat doet niet hoor met he klimaat en alleen al afgelopen 4 maanden zijn 88.000 gelukzoekers binnen gestroomd hoeveel uitstoot is dat dan niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in