Foto Credit: Gold Goats 'N Guns

Afgelopen week was leuk. Het begon met de 9-0 veroordeling door het Amerikaanse Hooggerechtshof van het gebruik van het 14e Amendement om politieke tegenstanders te straffen. Toen werd de gemene heks van Kiev, Vic(Toria) “Koekjes” Nuland, weggestuurd bij het ministerie van Buitenlandse Zaken na tientallen jaren de wereld te hebben gemarteld met haar psychopathie, schrijft Tom Luongo.

Toen stuurde Donald Trump Nikki Haley zo’n beetje terug naar haar Waffle House buiten Greenville.

Het eindigde met de Franse president Emmanuel Macron die “geloof me” ogen naar de wereld maakte dat de NAVO klaar en bereid was om troepen naar Oekraïne te sturen. Wiens troepen? Duidelijk geen Franse troepen, die op dit moment alleen goed zijn om “op safari te gaan in Noord-Afrika,” aldus kolonel Doug MacGregor.

Ook duidelijk niet de Britse schepen, die maar niet uit de haven lijken te kunnen komen. Ik denk dat ik een soort tit for tat zie tussen de storingen van Boeing luchtvaartmaatschappijen en die van de Britse marine… maar ik kan ook gewoon samenzweerderig zijn.

*bong*

Nee, het antwoord is altijd geweest dat het Amerikaanse troepen in Europa zouden zijn die Europa’s oorlog zouden uitvechten waarvan iedereen – het VK, Davos en hun EU-apparatsjiks en de Amerikaanse neocons – dacht dat het een slam dunk zou zijn om Rusland leeg te laten bloeden.

En ik weet zeker dat dat precies de manier was waarop ze het hadden uitgezet in hun Microsoft Project-bestand op Globalist Central.

Dat is duidelijk niet gebeurd en het is Oekraïne dat nu in grote problemen zit. Om eerlijk te zijn, waar sinds het begin van de oorlog twee jaar geleden een groot gebrek aan voorraad is geweest, heeft Oekraïne altijd al ernstige problemen gehad.

En dat heeft, voorspelbaar, geleid tot de situatie die we nu zien. De steun van de VS voor Project Oekraïne loopt ten einde, voor zover dat nog niet het geval is. En de paniek in Europa is voelbaar.

Dit was allemaal heel voorspelbaar als je het kader accepteert dat er een splitsing was aan de top van de Amerikaanse hiërarchie. Een factie die vasthield aan de toekomstvisie van Davos die een volgzame, zelfs verslagen VS impliceerde en een andere factie die opkeek van hun quote-schermen en zei: “Uh… nee.”

Het teken aan de wand was ongeveer acht maanden geleden toen de grote NAVO-top in Vilnius eindigde met het gejammer van de toenmalige Britse minister van Defensie Ben Wallace. Wallace zou Jens Stoltenberg vervangen als secretaris-generaal van de NAVO en werd afgewezen door niemand minder dan Joe Biden (JOAH Bii-Den!).

Daarna was er geen sprake meer van dat Oekraïne lid zou worden van de NAVO. Zelensky ging met een groot verdriet terug naar Kiev nadat Biden hem ook niets had gegeven. In oktober werd de Amerikaanse voorzitter van het Huis Kevin McCarthy in een staatsgreep afgezet door Matt Gaetz en een handvol fiscale hardliners van de GOP.

  VREDESTICHTERS: Orbán schrijft aan EU-leiders dat Trump 'gedetailleerde en goed onderbouwde plannen' heeft om de oorlog in Oekraïne te beëindigen

Ze kregen de nieuwe voorzitter Mike Johnson (R-LA) zover dat hij alle verdere financiering van buitenlandse hulp koppelde aan zoveel mogelijk bezuinigingen en dollars voor grensbeveiliging als een kleine meerderheid in het Congres zou toestaan.

En sindsdien is Biden gedwongen om onder de bankstellen van het Pentagon te zoeken naar een paar extra miljoenen om naar Oekraïne te sturen. Hij vond er onlangs 300. Hoe slecht de zaken er ook voor staan, het feit dat het getal met een ‘m’ begint in plaats van een ‘b’ moet als een overwinning worden beschouwd.

De Senaat probeerde Johnson te chanteren met hun belachelijke hulpwet van 95 miljard dollar en Johnson ‘ontroerde’ Chuck Schumer door een reces van twee weken af te kondigen. Het beste waar ze nu op kunnen hopen is een kleiner wetsvoorstel met een leen/lease-component waarbij geen geld naar ‘humanitaire hulp’ gaat – een eufemisme voor zakkenvullen.

En ondanks zijn toenadering tot de oorlogshitsers in de Senaat, gebruikt Johnson de hulp aan Oekraïne nog steeds als middel om hervormingen in de binnenlandse financiering door te drukken. Elke dag dat er over deze dingen wordt gemarchandeerd, is weer een dag die de klok van Project Oekraïne laat lopen terwijl Russische troepen dagelijks steden en dorpen innemen in de westelijke Donbass.

Nogmaals, in geen enkel opzicht een ideale oplossing, maar desalniettemin een pyrrusoverwinning.

Maar dit is de stand van zaken na vorige week en het is veel beter dan aan het begin van het jaar, omdat dit geld zes maanden geleden al werd verwacht.

Het heeft Europa in de positie gebracht om eindelijk het masker volledig af te doen. Want terwijl de VS zich langzaam terugtrekt uit Oekraïne, wordt de roep vanuit de EU dat Amerika op koers moet blijven, steeds luider en luider.

Vergeet niet dat in 2022-23, toen het erop leek dat de VS vastbesloten was om door te gaan in Oekraïne, Europese leiders als Macron en anderen omzichtiger waren. Ze wilden een deugdsignaal afgeven over de gevaren van een escalatie van Oekraïne. Ze moesten de gematigden in het oorlogskabinet lijken, terwijl ze nog steeds miljarden aan hulp en wapens stuurden en iedereen tot naleving dwongen.

Het echte masker-af-evenement voor het echte standpunt van Europa over deze oorlog was hun dreigement aan de Hongaarse Viktor Orban met complete economische verwoesting als hij hun hulppakket van 50 miljard dollar niet door de Europese Raad zou laten gaan.

Nu alle militaire plannen van Nuland zijn mislukt, het Oekraïense leger voor de derde keer is vernietigd en al hun pogingen om de VS juridisch en economisch te ondermijnen (Powell must Pivot!) zijn mislukt, is Europa in blinde paniek.

Want zoals opiniepeiling na opiniepeiling suggereert, zal Trump in januari terugkeren in het Witte Huis en heeft hij plannen om snel een einde te maken aan het moorden en de andere streken in Oekraïne. Orban treedt op als Trump’s stem van de rede naar zowel Oost-Europa als Rusland zelf..:

  De geschiedenis herschrijven is de strategie van het Westen om zich voor te bereiden op oorlog

Orban, die vrijdag met Trump sprak op het landgoed Mar-a-Lago in Florida, legde niet uit hoe de Amerikaan dat precies zou doen, maar zei dat het stopzetten van de stroom Amerikaanse hulp een cruciaal onderdeel van het plan was.

“Als de VS het geld niet zal verstrekken, zullen de Europeanen in hun eentje deze oorlog niet kunnen financieren, en dan zal de oorlog eindigen,” zei Orban zondag in een interview met omroep M1.

Tijdens zijn presidentschap heeft Trump zich laten zien als “een man van vrede”, beweerde de Hongaarse leider. Dat standpunt brengt hem op één lijn met Hongarije, in tegenstelling tot de regering van de Amerikaanse president Joe Biden en veel leden van de EU, voegde hij eraan toe.

“De Amerikaanse Democratische regering en het leiderschap van de EU, evenals het leiderschap van de grootste EU-lidstaten zijn pro-oorlog regeringen. Donald Trump is pro-vrede, Hongarije is pro-vrede. Aan de basis van alles ligt dit verschil,” verklaarde Orban.

Trump is veel dingen, maar hij is niet dom als het op geld aankomt. Snijd de geldstroom af en je beëindigt de oorlog. De wildcard is de inbeslagname van de Russische deviezen, wat het domste zou zijn wat al deze mensen kunnen doen. Daarom houden ze hun mond er niet over.

Poetin is net zo klaar met het huidige regime in de EU als met de Biden junta in de VS. Hij heeft geprobeerd met hen te praten, maar het enige wat we horen is het meest overdreven vitriool van de gebruikelijke verdachten, zoals Macron.

Poetin begrijpt nu dat diplomatie alleen mogelijk is met de loop van zijn pistool of helemaal niet. En als Oekraïne namens Europa gaat escaleren om kritieke infrastructuur in Rusland aan te vallen, zal hij de handschoenen volledig uittrekken, in plaats van alleen tapijtbombardementen uit te voeren op de contactlijn.

Ik heb je vorig jaar verteld dat, wat het Westen ook denkt, er “Geen wapenstilstand met het Hartland” zal zijn. En de manier voor Rusland om het Westen te verslaan in Oekraïne was door ze te blijven laten denken dat ze een kans hadden om te winnen door net genoeg hoop te laten dat het Westen miljarden in een slachthuis zou blijven pompen.

Maar ongeacht dit alles zal er geen wapenstilstand zijn in het Heartland. Rusland zal zich niet terugtrekken. China zal hen tot het einde toe steunen, net als OPEC+ en de rest van Centraal-Azië. Maar ze zullen geen centimeter verder escaleren dan nodig is. Het Westen toestaan om te blijven denken dat ze kunnen winnen is de ultieme vorm van het uitvlakken van een superieure tegenstander.

En zelfs als Oekraïne uitdraait op een tien jaar durende vleesmolen zonder duidelijke overwinnaar, zal het elke dag dienen als waarschuwing voor de rest van Azië dat er geen weg terug is en dat hun toekomst beter gediend is met hun buren dan met het accepteren van steekpenningen om onderkoningen te blijven op de loonlijst van het Westen.

Zielloze griezels als David Cameron en Lindsey Graham denken dat dit het beste geld is dat ooit is uitgegeven, door Russen te doden zonder dat er echte Europese of Amerikaanse levens aan te pas komen.

  Oekraïens mislukte tegenoffensief drijft de NAVO in het nauw

Ik vermoed dat Slaven ook geen mensen zijn.

En ik haat het om de brenger van slecht nieuws te zijn, maar dat is precies wat er is gebeurd, Rusland heeft Europa in de ultieme ketel geleid, die nu meer lijkt op een politiek en economisch zwart gat. En we zijn al ver voorbij de waarnemingshorizon.

Wat het heeft gedaan heeft de wereld geen twijfel laten bestaan over de echte agenda achter deze oorlog, die eigenlijk heel weinig te maken heeft met Rusland zelf.

De echte agenda is het in stand houden van het kolonialistische bedrijfsmodel van het oude Europa en Groot-Brittannië, waarvan de VS overtuigd was dat we daarin gelijkwaardige partners waren. Dat zijn we duidelijk niet in hun gedachten.

Als ik de afgelopen jaren iets heb begrepen van het verslaan van geopolitiek, dan is het dat elke keer als je denkt dat je de imperatieven achter de huidige gebeurtenissen begrijpt, er weer een laag wordt afgepeld om een nog diepere waarheid te onthullen.

En vandaag is die diepere waarheid dat dit Europa’s oorlog met Rusland is, want met een Russische overwinning in Oekraïne zijn ze overgeleverd aan de genade van alle grote energieproducenten ter wereld – de VS, Rusland, het Midden-Oosten. Dit gaat niet over de agressie van Rusland of het hertekenen van grenzen met militaire middelen.

Dus, met hun ware gezicht onthuld en hun quislings in het Amerikaanse Capitool die elke markering oproepen, gaan we toekijken hoe deze tragedie zich nog een jaar of twee voortsleept in de hoop dat de VS zelfmoord pleegt in hun naam. Om wat voor reden dan ook zullen mensen als Mitch McConnell, Graham en John Cornyn met plezier de rest van het land verkopen om hun eigen zielige hachje te redden.

Het feit dat ze dit doen voor een stel al even zielige eurocraten is het meest tragische deel van deze hele affaire.

Maar dit is hoe verandering uiteindelijk moet plaatsvinden, door de echte motivators naar voren te schuiven, met de schijnwerpers op ze te schijnen en ze te zien kronkelen voordat er weer een ronde rot voedsel op ze wordt losgelaten.

En wat is een betere vernedering voor hen dan dat Donald Trump de man is die tomaten uitdeelt …


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De EU wil straffen opleggen aan verspreiders van verkeerde informatie – Wat zou er in hemelsnaam mis kunnen gaan?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet weefsel van de werkelijkheid
Volgend artikelWetenschappers ontdekken ‘buitenaards DNA’ verborgen in bloed van gevaccineerde mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. maak me meer zorgen over het wef/elite om een nieuwe wereld orde te stichten.
    heel stiekem beginnen ze met de groendeal overal in nederland.

    de oorlog moet stoppen sowieso maar achter de coulissen gaan ze rustig door of de vs en eu in elkaar storten of niet.

    voor de wereldburger is wat er nu op wereld gebeurt een schijntje wat ons te wachten staat.

  2. Het westen voert al decennia acties (oorlogen, zowel militair als economisch), zonder ooit na te denken wat de reacties zullen zijn, om dan vervolgens zeer verbaasd zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in