TheDigitalArtist / Pixabay

Wetenschappers van een elite-onderzoeksunit in Spanje hebben een reeks opzienbarende ontdekkingen gedaan met betrekking tot het Pfizer Covid mRNA-vaccin, waaronder het verontrustende feit dat wanneer het 48 uur lang bij lichaamstemperatuur in een broedstoof voor reptielen wordt gelegd, er nieuwe levensvormen, waaronder hoofden en benen, lijken uit te komen in de mRNA-oplossing, bericht Thepeoplesvoice.

Heeft de elite buitenaards reptielen-DNA in de massaal geproduceerde vaccins gesmokkeld om het in de gewillige lichamen van de volgzame massa te pompen?

Aan de oppervlakte klinkt dit misschien als slechte sciencefiction, maar als je wat dieper graaft en meer te weten komt over de patenten op het menselijk lichaam die vlak voor de pandemie zijn genomen door Bill Gates en de wereldwijde elite, dan lijkt wat klonk als slechte sciencefiction opeens op een levende nachtmerrie voor de gevaccineerden.

Ondanks wat de mainstream media ons proberen wijs te maken, probeert het World Economic Forum de wereld niet te verbeteren voor de mensheid. Ze proberen dingen op te lossen voor een kleine minderheid van de wereldbevolking. En om dit te doen, proberen ze jou te breken. Misschien moet je beter gaan opletten.

Ricardo Delgado van Project La Quinta in Spanje is een van de weinige voorbeelden van een wetenschapper die zijn ziel niet heeft verkocht aan de almachtige dollar en niet afhankelijk is van de globalistische elite. Hij en zijn team hadden eerder al belangrijke doorbraken gemaakt in het onderzoek naar de experimentele mRNA-vaccins, waarbij ze grafeen en nanotechnologie vonden in het mRNA-product.

Maar de resultaten van hun laatste experiment zijn mogelijk de meest verontrustende tot nu toe. Na het plaatsen van twee druppels van het Pfizer Covid vaccin in een incubator voor reptielen onder UV-licht bij 37 graden Celsius of 98,6 graden Fahrenheit gedurende 48 uur, begon er iets heel vreemds te gebeuren.

  Na betrapt te zijn op het vervalsen van gegevens over de werkzaamheid van vaccins, "herziet" AstraZeneca zijn cijfers... maar het is nog steeds een wrede farce

Delgado legt uit: “Er ontstonden formaties alsof er iets uit het ei kwam.”

Toen de onderzoekers de resultaten onder de microscoop analyseerden op een schaal van 30 micron, zagen ze “hoofden en poten” verschijnen uit wat broedeieren leken te zijn.

Delgado en zijn team hebben zich voorgenomen om het onderzoek voort te zetten en ze sporen anderen aan om het experiment te herhalen, want één ding is zeker. Ons is niet de waarheid verteld over deze vaccins.

Eerst werd ons verteld dat ze veilig en effectief waren. De mainstream media en wereldwijde elites proberen momenteel wanhopig om het publiek te laten geloven dat ze deze dingen nooit hebben gezegd. Maar iedereen die heeft opgelet wist vanaf het begin precies wat er ging gebeuren.

Robert F. Kennedy Jr. wist precies wat er ging gebeuren omdat de mondiale elite zich al jaren voorbereidde op de plandemie en hun vingerafdrukken overal op de plaats delict achterliet.

Het menselijk lichaam is een pulserende, vibrerende poort van buizen en tunnels, gevuld met elektrolyten en allemaal in staat om informatie te verzenden, het levensbloed van het internet en de 21e eeuw. Nu is gebleken dat Bill Gates’ Microsoft “exclusieve rechten” heeft gekregen op dit vermogen van het lichaam om als computernetwerk te fungeren.

Als dit te veel klinkt als sciencefiction, dan kun je dit zelf maar beter uitzoeken. Microsoft kreeg het Amerikaanse octrooi 6.754.472, getiteld: Methode en apparaat voor het verzenden van energie en gegevens met behulp van het menselijk lichaam.

We zouden het wel eens kunnen hebben over zelfvervullende profetie en het Teken van het Beest.

  WHO-functionaris geeft toe dat vaccinpaspoorten een zwendel waren om een wereldwijde vaccinatieagenda te bevorderen

Gates heeft ook nog een ander patent dat hij kreeg vóór de pandemie, dit patent is handig voorzien van de cijfers 666.

Microsoft Patent 060606 was in wezen een voorbereiding voor een computer die in het menselijk genoom zou werken.

Het plan van Bill Gates voor op het lichaam aangesloten digitale valuta houdt in dat het menselijk lichaam wordt gebruikt om cryptocurrency te delven wanneer de mens naar advertenties kijkt of kleine vernederende taken uitvoert, en wanneer de taak is geregistreerd als ontvangen, ontvangt de gebruiker een betaling in cryptocurrency of CBDC.

Dit klinkt misschien weer als slechte sciencefiction, maar het is niets meer dan Klaus Schwab’s 4e Industriële Revolutie die in actie wordt gezet.

Wat betekent dat we ons moeten afvragen – heeft het menselijk genoom van gevaccineerde individuen zijn gecomputeriseerde buitenaardse levensvorm al ontvangen?

Zijn de gevaccineerden al wandelende, pratende menselijke cyborgs, die een nog onbekende functie vervullen voor de mondiale elite – voordat ze omvallen en sterven aan turbokanker, zoals het Britse parlementslid Andrew Bridgen zijn kiezers waarschuwde dat hem was verteld door een hooggeplaatst lid van de mondiale elite?

Toch staan er nog steeds miljoenen mensen over de hele wereld in de rij voor het vaccin, ondanks al het bewijs dat het het schadelijkste is wat ze hun lichaam kunnen aandoen.

Kijk hoe mensen gehoorzaam in de rij staan voor de zoveelste booster, terwijl een geïnjecteerd persoon door een ambulance wordt afgevoerd.

Sommige mensen zijn niet in staat om voor zichzelf te denken.

Kijk:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Grafeen COVID-19 dodelijke injecties: Laat het bewijs voor zichzelf sprekenVolg Frontnieuws op Telegram

  Pfizer is van plan de prijzen te verhogen en jaarlijks winst te maken met zijn COVID-vaccin nadat "pandemie" is omgedoopt tot "seizoensgebonden endemische ziekte"

Lees meer over:

Vorig artikelEuropa raakt in paniek nu Trump uit het politieke graf herrijst
Volgend artikelOekraïne-oorlog en de fatale fout van het westerse systeem
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

  • Ja en tegelijkertijd moeten we ook niet alles klakkeloos aannemen over dit soort zaken. Ik geloof werkelijk dat de prikken duivels zijn, maar ik zie hier (nog) geen duidelijk bewijs voor.

 1. Ga eens lezen of filmpjes kijken over ‘Black Goo’. Harald Kraut (weet niet zeker of die naam klopt) heeft er een presentatie over. In Argentinië schijnt een grote hoeveelheid ‘Black Goo’ te zijn.

 2. TITEL:
  ” Wetenschappers ontdekken ‘buitenaards DNA’ verborgen in bloed van gevaccineerde mensen
  maart 15, 2024 ”
  ————————————————————————————–
  ONTAARDE, DEMONISCH-SATANISCHE ÁÁRDLINGEN, jááá ….. !
  Láger dan ’t láágste aardkruipsel; bééstiger, immens bééstiger dan welk
  béést dan ook ….. Los van alle Moraal, Waardigheid en Menselijkheid en
  Erbarmen voor hun Medemensen.

  “Buitenaards DNA”, opgescharreld op de snoepplaneet “Màrz” ???,
  gelegen aan de “Mèlkige Weg” ……; já !
  “Fabuléren, fantasmagoréren” ………..
  Rond m’n 1O-de las ik ooit ‘ns Erich von Däniken,
  die mij ervan overtuigde, – gehéél tegen z’n eigen wil en doel om -,
  dat de “((Waren)) DE GODEN GÉÉN KOSMONAUTEN WAREN” …..
  In ’t gehéél niét ! Toén was ik 1O-, 12 jaar ….

  Laat ze stoppen met ’t gros van de Mensheid fabels en narratieven op te lepelen,
  manipuleren en angstaanjagen …….
  De tijd dat voor mij ”de kinders uit de savooien” of ”met de ooievaar kwamen”,
  ligt al méérdere d6cennia 8er mij (ons) … Já !

  LAAT ZE STOPPEN OVER DIE z o g e n a a m d e BUITENAARDSE KEUTELDREK !
  Dus ook over DIE ‘ZGN. BÚÍTENÁÁRDSE’ èmRNA-smeerlaprij !

  LATEN WE ’t anderzijds hebben over:
  LICHAAMSWÀRSE, LICHAAMSVRÉÉMDE SUBSTANTIES
  WELKE IN DE GEJABDEN & GEBOOSTERDEN CIRKULEREN !
  GRAFEENOXYDE*, LUCEFERASE* en overige MERDAH !?!!

  “TOUT FABIQUÉ et FAIT MAISON” !
  “ÀLLES EIGENGEMAAKT, en van HET HUIS”, in FABRIEKEN OP PLANETA TERRA !

  De “ingrediënten*” van dat “fait maison” horen daarin niet ’thuis’ en/of ‘lichaams’ !!!!

  TERR.A.FYING TERROR & HORROR !

  “Waren de goden kosmonauten ?” (E.v.D.) : LARIEKOEK & FANTASMAGORIJ !

  Al de rèst is nonsens en kinderagie, make believe en fabulering
  voor de simple minds !

  “¨Vero Nihil Verius *” ~ “* Nemo Me Impune Lacessit *” 15 III 2O24 O9:54

 3. “Watever you do, never take these vaccines” –
  John McAfee.

  De grafeen toevoegingen.
  De lipid nano particles, die elk cel binnen dringen.

  En onderzoek wat dr. Robert Malone allemaal uitlegt.
  O.a. dat mRNA-techniek bedoeld was voor verbetering toedienen medicijnen,
  maar nu misbruikt wordt voor genetische therapie.
  Veranderingen in DNA zijn uitgebreid aangetoond,
  door onderzoeks-instellingen van meerdere universiteiten. [ o.a. U.K., Zweden, e.a. ]

 4. De wetenschappers vinden helemaal geen ander DNA, want dat DNA schijnt helemaal niet te bestaan. Is misschien ook weer een verzinsel van de slimmeriken. Daarom bestaan er waarschijnlijk ook geen kleine levenloze beestjes die je niet kan zien en waar de naam staat voor vergif. Fantasten.

  • Wel is het al door meerdere laboratoria aangetoond dat er plasmide DNA, dus DNA van bacterieen, in de vaccins zit en er is ook al aangetoond dat dit wordt opgenomen in de celkern en bijgeschreven in het menselijke DNA. En Prof. Sucharit Bhakdi heeft zelfs zeer recent op een congres laten zien dat het mensenvreemde DNA ook wordt gerepliceerd door onze eigen cellen. Het is dus pure genetische verandering, en dat verklaart ook heel goed alle turbo-kankers en dat zal ook alleen maar vele malen erger worden in de zeer nabije toekomst. Ook volgende generaties zullen heel veel ernstige genetische ziektes laten zien. Kortom, dit is de ergste misdaad uit de menselijke geschiedenis en vrijwel niemand wil er echt iets van weten.

 5. Waarom is het een kolerezooi op aarde?
  francesleader.substack punt com/p/who-rules-the-world geeft een idee.
  Geld en macht. Geld is macht

 6. Ik hou nog altijd de mogelijkheid in gedachten dat de gevaccineerden echte vleesetende zombie’s kunnen worden.
  Het CDC, heeft ook alvast een overlevingsplan opgesteld over hoe te handelen bij zombie-apocalyps.

  Ik vind het leuk om te antwoorde’ wanneer iemand op sociale media vraagt: “Wat zal er nu met ons gebeuren?” dat ze zombies zullen worden, en dat ze hun ledematen vanaf nu goed in de gaten moeten houden.

 7. Ondertussen blijft de sterfte onverminderd hoog
  Sterftecijfers 2024 CBS
  Na de eerste 9 weken in 2024 zitten we nu op een totaal van 33351 doden. Als je het gemiddelde van deze 9 weken doortrekt naar een heel jaar zouden we op meer dan 192 duizend doden komen. Ter vergelijking was de totale sterfte vorig jaar in 2023 op 169363 doden. Dat komt neer op een surplus van 22 duizend doden mits deze cijfers blijven aanhouden of wellicht nog hoger gaan worden.
  https://opendata.cbs.nl/#/CBS/nl/dataset/70895ned/table?ts=1650194040510

  • 2023 140.000 van deze overledenen is ouder dan 65 jaar
   Dus vergrijzing neemt miinder toe.

   Maar met economisch afbraak blijft duur
   Goedkoop russisch gas komt nooit meer terug
   Goedkoop libisch en algerijns gas ook niet beschikbaar door wandaden in verleden.
   Er is wel veel nieuw gas gevonden voor op zee bij ivoorkust
   Maar ontginning duurt 10 jaar.
   Het lijkt erop dat wij aan het palestijns (Gaza) gas moeten
   Vanwege de wiedergut machung met de israelis.

   • Joris III maart 16, 2024 Bij 14:42 schrijft:
    ” 2023 140.000 van deze overledenen is ouder dan 65 jaar
    Dus vergrijzing neemt miinder toe. ”
    °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

    Metéén dus gleich sofort + 14O. OOO, lopende, courante DECENNIA
    PENSIOENUITKERINGEN U I T G E S P A A R D, de PENSIOENSTAATSKASSEN
    O N T L A S T , V E R L I C H T ❗

    • Financiele paniek zaaiers zijn zeer aktief

     It Will Be Armageddon as Goldman Warns of Imminent Collapse
     Steven Van Metre
     Op yt

 8. Baarlijke nonsens, dat hele verhaal over reptielen die in de inhoud van – de spuit – zijn gevonden. Aliens bestaan sowieso niet, dus ook niet in de inhoud van die – spuit -. Het is niet meer dan angst-zaaien voor de idioten die hier weer intrappen en alles geloven wat nep-wetenschappers hun vertellen. Alles begon met de aangeprate doodsangst voor Corona. En die – spuit – zou de heilige graal zijn, maar ik pas !

   • Ben jij er al eens eentje tegen gekomen ? Ik niet. Hetzelfde verhaal als heksen die op een bezemsteel konden vliegen (vanwege drugs) en drugsgebruikers die ook aliens waarnamen. En voor de gelovigen onder ons; als aliens zouden bestaan, dan zou een boek als de bijbel geen bestaansrecht meer hebben. Je kunt beter in Christus geloven dan in aliens. Dr. Goebbels wist het al; als je mensen maar indringend genoeg en met herhalingen een leugen vertelt, gaan ze er vanzelf in geloven. Rutte en de Jonge pasten dit trucje ook toe tijdens de Corona leugen. Alles speelt zich af in de angst der mensen. In de jaren 50 was er in Amerika een hoorspel over aliens die op aarde geland waren. mensen dachten dat het echt was en liepen uit pure angst massaal de straat op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in