screenshot NPO/YT

Na meer dan twee decennia van vernedering, spot en ostracisme beleefde Geert Wilders eergisteravond (22 november) zijn finest hour. Zijn islamofobe PVV (Partij voor de Vrijheid), die hij in 2006 oprichtte, won de Nederlandse parlementsverkiezingen met bijna een kwart van de stemmen. Daarbij moet wel worden bedacht dat meer dan een op de vijf kiesgerechtigden geen stem uitbracht, een record voor dergelijke verkiezingen in Nederland, schrijft Hans Vogel.

Wilders, die het karakteristieke accent van zijn geboortestreek in het zuiden van Nederland (waar door de Nederlandse elite op wordt neergekeken) nooit is kwijtgeraakt, is van Indonesische afkomst. Wilders is getrouwd met een in Hongarije geboren vrouw en onderhoudt al lange tijd nauwe betrekkingen met de Israëlische ambassade in Den Haag. Zo’n vijftien jaar geleden bracht Wilders wekelijks een bezoek aan de ambassade en werd hij ervan verdacht geld en instructies te hebben ontvangen van zijn Israëlische vrienden. Als gevolg daarvan hield de Nederlandse staatsspionagedienst Wilders, in sommige media vaak “Bibi” genoemd, nauwlettend in de gaten.

De PVV krijgt waarschijnlijk 37 zetels in de 150 zetels tellende Tweede Kamer. Het is heel verrassend dat een andere rechtse partij, het dynamische FvD (Forum voor Democratie), geleid door jonge, charismatische en welbespraakte politici en populair onder jonge kiezers, bijna gehalveerd zal worden, van vijf naar slechts drie zetels. Aangezien de steun onder de bevolking voor de PVV waarschijnlijk nog groter is, geeft de verkiezingsuitslag ruimte voor twijfel. Er hangt een duidelijke geur van manipulatie en men moet altijd Stalins dictum in gedachten houden dat stemresultaten niet worden bepaald door de uitgebrachte stemmen, maar door degenen die deze stemmen tellen.

  Thierry Baudet: Nederland is op weg een totalitaire staat te worden

Als leider van wat nu de grootste partij in het parlement is, zal Wilders de taak krijgen om de andere partijen te polsen met als doel een nieuwe regeringscoalitie te vormen. Er is eigenlijk maar één mogelijkheid voor hem: een coalitie van PVV met de liberale VVD (Partij voor Vrijheid en Democratie), met 24 zetels, en nieuwkomer NSC (Nieuw Sociaal Contract), met 20 zetels, om de vereiste meerderheid van minimaal 76 zetels te halen.

Rechts alleen, zal geen regering kunnen vormen. Omdat nogal wat partijen, waaronder de NSC, hebben aangekondigd nooit in een coalitie met de PVV te zullen stappen, is de kans dat de PVV aan de macht komt vrij klein, zoals een aantal commentatoren hebben opgemerkt.

De meest waarschijnlijke coalitie zou er een kunnen zijn van de Groensocialisten (GL/PvdA, 25 zetels), VVD, NSC en D66 (9 zetels), voor een totaal van 78 zetels. Op basis van hoe lang het duurde om vorige coalitieregeringen samen te stellen, kan het wel een jaar duren voordat een nieuwe regering aan de macht komt. In de tussentijd zal het demissionaire kabinet, onder leiding van de hoopvolle Mark Rutte, secretaris-generaal van de NAVO, naar behoren uitvoeren wat Brussel en Washington DC bevelen.

Vanuit een breder perspectief lijken de Nederlandse verkiezingen politiek betekenisloos. In het beste geval kunnen ze worden beschouwd als een soort officiële opiniepeiling, waaruit blijkt dat zo niet een meerderheid van de Nederlanders, dan toch een indrukwekkende meerderheid het regeringsbeleid afwijst dat gericht is op klimaatgekte, wokegekte, russofobie en andere idioterie, en dat wordt gestuurd door de VS en internationale misdaadsyndicaten zoals het WEF en de WHO. De grote stem voor de PVV is grotendeels te verklaren door een brede afwijzing van door de overheid gesteunde immigratie van honderdduizenden mensen uit Afrika en het Nabije Oosten. Al meer dan twee decennia gebruiken VVD, sociaaldemocraten, Groenen en andere regeringspartijen die cultureel verschillende immigranten om sociale verdeeldheid te zaaien, volgens het principe van “verdeel en heers”. In dit opzicht lijkt met de overwinning van de PVV een bladzijde te zijn omgeslagen.

  Syrische asielzoeker bedreigt Nederland met gewapende Jihad

Op dezelfde dag als de Nederlandse nationale verkiezingen keurde het EU-parlement een plan goed van een commissie onder leiding van de Belgische geesteszieke en tandarts-patiënt Guy Verhofstadt, dat de nationale soevereiniteit in de EU-lidstaten zal afschaffen. Het plan geeft de ongekozen EU-commissarissen volledige autoriteit op de meeste belangrijke terreinen van bestuur en administratie. Hieronder vallen klimaat, volksgezondheid, buitenlandse zaken, binnenlandse veiligheid, defensie, onderwijs, milieu en migratie (waarmee natuurlijk de massale immigratie van Afrikanen en moslims wordt bedoeld). Het belangrijkste is dat het plan oproept tot de afschaffing van vetorechten voor individuele lidstaten.

In het licht van de aanname van het Verhofstadt-plan wordt de verrassende beslissing van ongeveer een derde van de Nederlandse parlementsleden om zich niet herkiesbaar te stellen opeens begrijpelijk. Al die tijd was het duidelijk dat nationale soevereiniteit op weg was naar de uitgang en dat nationale parlementen totaal onbelangrijk zouden worden, zo niet helemaal zouden worden afgeschaft.

Met andere woorden, zelfs als Wilders erin zou slagen een coalitieregering samen te stellen, zal deze in wezen niet meer gezag hebben dan bijvoorbeeld een gemeentelijke regering. Tegen de tijd dat het aantreedt, kan het demissionaire kabinet Rutte hebben ingestemd met het plan van Verhofstadt.

Zonder een ineenstorting van de NAVO en de EU, die waarschijnlijk (en hopelijk) zal volgen in het kielzog van de Russische overwinning in Oekraïne, zal de bende sinistere criminelen die de EU bestuurt de touwtjes volledig in handen hebben. Onder hun leiding zal Europa veranderen in een regelrecht hellegat van het soort dat juist Wilders koste wat het kost probeert te voorkomen.

  Nederlandse "boerfamilies huilen elke dag aan de keukentafel", zelfmoorden vanwege globalistische klimaatveranderingstirannie, waarschuwt Nederlands parlementslid Robert Roos

Als het niet gestopt kan worden, zal de stoomwals van de EU doorgaan en alles op zijn pad platwalsen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NEDERLAND DOSSIER

Zwarte filmt zichzelf terwijl hij blanke bejaarde patiënten in elkaar slaat


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Donkere ochtend, een bedreiging voor de samenleving”… “Onze 9/11”: Links rouwt om verpletterende verkiezingsoverwinning voor populistische veteraan Geert Wilders
Volgend artikelVoormalig Israëlisch minister van Binnenlandse Zaken zegt dat “alle 2 miljoen” Palestijnen Gaza moeten verlaten en zich moeten vestigen in de VS en de EU
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

47 REACTIES

 1. Verkiezingen zijn nog steeds primitief en onnauwkeurig van opzet . Er wordt nog steeds geteld door een menspersoon zonder rekenkundige telnauwkeurigheid (bijv. met het 100 jaar oude ponskaarten systeem kan wel exact nauwkeurig geteld worden ). En dan het proces van samenvoegen vd stemmen vd stembureaus: hoe staat het met de transparantie en toegankelijkheid van de software ( opensource ? ) ? Een goed ontworpen stemsysteem kan onmiddelijk na sluiting stemperiode de uitslag bekendmaken. Uitslag van deze verkiezingen komt erg gemanipuleerd over waarbij bijv. FvD vrijwel geen stemmen kreeg.

  12
  Reageer

  • FvD is systematically destroyed, call me a ‘conspiracy thinker’ – it’s just what we can observe and see.
   I don’t buy it that FvD got so few votes, and I don’t see the so called ‘big’ win for PVV as a win.
   Wilders was all on board with the vaccine mandates, is cozy with Israel and is not a ‘friend’ of the FvD.

   Once again I voted Fvd, and what does it matter, all who voted Fvd will be meaningless.. it’s just such a clown show this “democracy”.

   PVV forming a coalition with VVD will be so pointless ands still a win for the “WEF cartel” people and globalist puppets.

   Wilders won’t send any migrants back, he just won’t be ‘allowed’ or get out of the EU, I just don’t see it happen sadly.

   It will be interesting to see if he will visit Elensky or Putin first.

 2. Die hoerenkast van links heeft Dominion computers .

  Alles wat FvD kan doen is Wilders zoeken voor steun in een grondig onderzoek.

  Het staatstuig inmiddels kennende, zullen ze de inhoud waarin die manipulatie zit, heus wel gewist hebben.

  Een staats-hoerenkast, verbonden aan de ( inderdaad ) criminele organisaties van WEF/WHO/Gates/Soros/BlackRock/Vanguard/Rothschild/Rockefeller, en de chemie reuzen ………onfris wereldje.

  En het kan blijven bestaan zolang de bevolking slaapt.

  Het enige wat Wilders kan doen is die staatspropaganda-machine in handen krijgen, en alle beerputten open trekken, inc deze verkiezingen manipulatie……en tegen de tijd dat hij zover komt, mwah…..dan mag hij wèl verdomd goed beveiligd worden.

  • Helemaal mee eens.
   Maar het kan ook zo zijn dat heel bewust voor deze uitslag vooraf al gekozen is. Timpie was niet voor niets al in het torentje.
   Een regering vormen zal heel lang duren en in die tijd kan de demissionaire bende het opgedragen werk, NL 100% overgeleverd aan who, EU en nwo, afgemaakt worden.

  • Beste Inhetmeer,
   “Alles wat FvD kan doen is Wilders zoeken voor steun in een grondig onderzoek.”

   Indien FvD zo’n onderzoek zou willen zal de ” winnaar” PVV dat niet nodig vinden of überhaupt willen.
   Net als veel mensen, kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat de uitslag is gemanipuleerd, net als bij de vorige verkiezingen.
   Hoe kan men anders de terugloop van stemmers op FvD en van Haga verklaren?
   En dat terwijl FvD het grootste ledental heeft van alle politieke partijen.

   Er is nu weer een tandje bijgezet in het ‘ verdeel en heers’ spel.
   Zowat iedereen zet nu nog meer de hakken in het zand en gaat de barricades op.
   De regisseurs achter de schermen zien hun plan perfect op rolletjes lopen en pakken een borrel terwijl de Nederlanders elkaar zowat de koppen inslaan om hun persoonlijk gelijk.

   Wij zijn nog ver verwijderd van een eendrachtige richting op weg naar stabiliteit, vrijheid en respect voor elkaar.
   De hoop op verandering is niet van toepassing indien wij sinds decennia volgens het systeem blijven doen zoals men altijd deed.
   Vooralsnog is op verschillende vlakken de mensheid zo enorm verdeeld dat een gezamenlijke vuist maken nog verre van realiteit is.

   Wij zijn de honden die vechten om een been, terwijl de machten achter de schermen (en onze rug) hun plannen verder uitwerken.

   Tja, maar wat dan?
   Ook daarin zijn de mensen tot op het bot verdeeld.
   Niet stemmen, wel stemmen, boycotten, revolutie, burgeroorlog, geen belasting meer betalen(hahaha) den Haag bezetten, Brussel bombarderen?
   Ik weet het niet.
   Ik weet echter wel dat wij te verdeeld zijn en allemaal om dat bot blijven vechten om het persoonlijk gelijk te halen.

   Als ik kijk naar wat de ‘ gele vestjes’ in Frankrijk hebben bereikt met hun protesten, zie ik nog een lange weg voor de Nederlanders.

   De ” winnaars ” zullen het prima vinden zo.

 3. Goed artikel, en ben het met de bovenstaande reacties eens. Even dacht ik : mooi, PVV de grootste. Maar FVD en BVNL werden onthoofd. En bovendien : het kartel vvdd66nscbbbpvda/gr-li kan “gewoon” alles doen wat het wil; hun reacties waren doortrapt, en ze gaan nu eerst de PVV slopen. De computer-verwerking van de uitslagen, is al vele jaren on-controleerbaar en dus onbetrouwbaar.

 4. > Belgische geesteszieke en tandarts-patiënt Guy Verhofstadt

  Komaan jongens… Zo’n opmerkingen maken heel het artikel ongeloofwaardig.
  Stop met vitriool spuien en speel op de inhoud.

  • Have you seen the guy rant and rave ? especially in the days when Nigel Farage was still in the EU parliament.

   Verhofstadt IS mentally ill, and a clear sociopath.

  • die opmerking is volkomen terecht, Gold man..we weten maar al te goed waar je voor staat…in dat geval creëren de afbrokkelende EU een soort van Hamas effect.. klinkt idioot hier.. maar dat dachten ze bij jullie ook..en zie nu.. Pfffff wat het ook zij, het gebeuren in het dorpje in Zuid Frankrijk, hetzelfde in Ierland, enige tijd terug in Zweden…en de razernij die daarop volgde deed de politie in hun broek doen..mesaanvallen.. meer en meer…en Verhofstadt vind dat prima, wraak op het feit dat hij niet meer in een spiegel kan kijken, en wraak op het volk…we kennen hem in België én Gent maar al te goed..ba je zoekt je vrienden bij de haters van het volk Goldman uw profiel is genoeg bekend..🤮🤐

   • Casse, Raf, Bob, ik ben het volledig met jullie eens. Een beschrijving van knaagdier Verhofstadt behoeft geen Vaseline !
    Gary Gold, wellicht doel je op wat meer fatsoen om dit zeer goede artikel beter te onderbouwen, maar neigt dit niet naar de politieke correctheid waarmee de deugdenkende, ballenloze overgediplomeerde meute ons decennia lang om de oren sloeg, lees: monddood maakte ? Weg met het fatsoen, leve het rattenvergift tegenover elk schadelijk knaagdier !

 5. Zoals Balkenende eens zei je moet met iedereen praten, dat ben je verplicht.

  Het is wel duidelijk dat de verkiezing enkel om massa-immigratie draait.
  De soevereiniteit afschaffen gaat tegen de Logos (GOD) in van de planeet.

  • Het is als met competitie zo dat gestemd wordt om de tegenstander te verzwakken, te manipuleren en uit te spelen, niet om te winnen op eigen optimisme.

 6. Nederland krijgt een klimaatregering Timmermans met GL/PvdA, VVD, NSC en D66 om de EU-wetten uit te voeren, want vergis u niet; Timmermans keerde terug naar Nederland omdat zijn werk in de EU af is. Alle wetten zijn gestemd en moeten door alle lidstaten uitgevoerd worden. Na de verkiezingen in juni 2024 klinkt het bij alle regeringen in de EU “Het Moet Van Europa”, ook bij een eventuele regering Wilders. Onwaarschijnlijke regering want dan moet Wilders wel twee pro-EU partijen VVD en NSC overtuigen dat hij netjes alle EU-wetten zal uitvoeren. Nederland krijgt dus net als alle EU lidstaten tegen wil en dank een klimaatregering. Ook als die door Wilders geleid wordt.

 7. Eigenlijk is het een onfrisse gedachte om te zien en merken dat het leeuwendeel van de mensen in de maatschappij nog in democratie, rechtelijk macht en verslaafd zijn aan hun kinderlijke gedachte dat met 37 zetels een regering gevormd kan worden, welke door Rutte gevormde ellende kan oplossen.

  Ik gun Wilders best 37 zetels en ik zie lachend toe hoe die linkse Antifa psychopaten rollend over de straten gaan, wild zijn ze geworden, de antifascisten van zijn nu de bruinhemden geworden, de geschiedenis herhaalt, de politieke kleuters manifesteerden vlak voor het meestergetal 22-11=33 als gekken zonder stil te staan bij de feiten die WEF-schoothond de MinPres heeft aangericht.

  Uit eigenbelang heeft de demissionaire MinPres het veld geruimd vlak voor de aanstaande grote klap welke deze ook moge zijn. Ik geef het je te doen om van safe house naar safe house te rijden met je geliefde katten en vrouw, geen privacy en dagelijks emmers met stront over je heen gestort te krijgen alleen om zijn idealen hoog te houden.

  Nederland is gedoemd.

  • Deze move van Eric van der Burg was zó helder als bergkristal

   ‘Voedselvergiftiging’ van 4 weken en de dag na de verkiezingen plots weer helemaal de oude

   Demissionair staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Eric van der Burg is hersteld van zijn voedselvergiftiging, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst een dag na de verkiezingen in een persbericht.

   Vorige maand liep Van der Burg tijdens een werkbezoek aan Aruba ‘een zware voedselvergiftiging’ op. Hij moest daar in het ziekenhuis behandeld worden en werd door Mark Rutte ijlings vervangen.

   “U zult mij voorlopig zien met bril want mijn ogen zijn (nog) niet goed,” schrijft Van der Burg op X.

   Da’s nou ook toevallig
   Veel mensen geloven er geen snars van. “Voedselvergiftiging van vier weken en de dag na de verkiezingen plots weer helemaal de oude. Je rolt toch over de grond van het lachen,” reageert het Haagse raadslid Ralf Sluijs.

   Hoofdredacteur van Wynia’s Week Syp Wynia voegt toe: “Da’s nou ook toevallig. Precies op de dag dat de cynici voorspelden dat hij beter zou zijn, is Eric van der Burg (van de spreidingswet) weer daar.”

   Het trucje heeft niet gewerkt
   Wynia vraagt zich af wat de asielman op Aruba deed en hoe gebruikelijk het is om een bewindspersoon te vervangen vanwege een voedselvergiftiging.

   “Het trucje heeft niet gewerkt, Mark. Een voedselvergiftiging die weken duurt. Even ongeloofwaardig als het asielbeleid van de VVD!” vindt oud-Statenlid Eelco van Hoecke.
   https://www.ninefornews.nl/voedselvergiftiging-van-4-weken-en-de-dag-na-de-verkiezingen-plots-weer-helemaal-de-oude/

 8. ‘Onder hun leiding zal Europa veranderen in een regelrecht hellegat van het soort dat juist Wilders koste wat het kost probeert te voorkomen.’

  Ik geloof er helemaal niks van. We worden bezig gehouden en afgeleid. En Wilders is echt niet wat sommigen denken dat hij is. De hele politiek is een middel om onze LOKALE macht te centraliseren zodat wij zelf niets meer te zeggen hebben. De elites zuigen als een stofzuiger alle macht bij ons weg. En de mensen die in Wilders geloven hebben een verdomd slecht geheugen of ze hebben gewoon helemaal niet zitten op te letten de afgelopen 20jr. De hele politiek is HET middel om ons te knechten, om al onze macht van ons af te nemen. Kijk gewoon wat voor dwaze handpoppen UW macht krijgen… EN VERVOLGENS GEHOORZAMEN ZE NIET ONS, MAAR DE MILJARDAIRS DIE ONS WILLEN UITROEIEN. Maar mensen blijven maar geloven in die zieke piramidespel. Er is maar een handjevol winnaars in een piramidespel, de overige 99,99% verliezen allemaal!!!

   • Beste Greet,
    Inderdaad, zeker als je bedenkt dat FvD het grootste leden aantal heeft van alle politieke partijen.

    Het zaakje stinkt, net als bij de vorige verkiezingen.

    • Dat ben ik helemaal met jullie eens.Zoveel geluid van FVD-stemmers gehoord.En maar 3 zetels.
     Dat de VVD zich terugtrekt,is allemaal tactiek en politiek.
     De vvd’ers zijn vast nog niet vergeten wat er in 2010-12 gebeurde.

 9. 1-0 is inderdaad een pyrrusoverwinning.. maar het staat én blijft een Overwinning, in voetbal termen geeft dat 3 punten voorsprong..we zullen wel zien wat dat betekent… Wilders 1 verliezers 0… dikke vette NUL…👊

  • Je vergeet de verlenging, waarin het échte spelletje wordt gespeeld, maar dan zonder ‘publiek’.
   Een ‘pyrrusoverwinning’ is een SCHIJNoverwinning.

 10. Waarom zou pvv bbb fvd en ncs niet samen kunnen, dan onderschatten ze wilders heel erg. Dat zijn al 70 zetels als dan de kleintjes nog zouden willen aanschuiven is het genoeg. Ik denk niet dat wilders deze kans gaat laten lopen.

  • 37 + 20 + 7 = 64 en geen 70. Aan welke en hoeveel ‘kleimtjes’ had je gedacht voor de resterende 12 zetels? Misschien een coalitie van ‘nationale, rechtse eenheid’ van 10 partijen? Of toch liever een overzichtelijk minderheidskabinet met de gedoogsteun van die wispelturige mevrouw van de VVD?

 11. Voor de Forumstemmers hierop de site, zelf stemde ik blanco, zien jullie niet in dat Baudet een aantal jaar heel populair was en hij overal op de tv verscheen, toen ging hij een afwijkende mening geven o.a. over de corona en natuurlijk over Rusland en Putin een afwijkende mening geven, vanaf die 2 afwijkende meningen is hij niet meer welkom, dit is bijvoorbeeld ook gebeurd met Maurice de Hond, zogenaamd is er vrijheid om alles te zeggen, hieronder elkaar weten we wel beter, als je dingen zegt over de Palestijnen dan halen ze ook de microfoon bij je neus vandaag, het vrije Westen, droom lekker verder als ik dat hoor, selectieve nieuwsvoorziening, niet alleen in Rusland of China maar ook gewoon in ons landje, de VS of het VK!

 12. Beste mensen, de politiek is van oudsher een mafieuse organisatie. Elke deelnemer eraan is deel van het geheel van die criminele organisatie. Weet dat men minstens 2 polen of spelerskampen nodig heeft om het spel onder de valse ‘democratie’-vlag te spelen. Bij gebrek aan – bij voorkeur – luidkeelse tegenstrevers werkt het niet. Alle goedmenende Baudets, Van Meyerens, Trumps, Melonis, Le Pens, Mileis en ander schoon volk ten spijt. Zij zijn allen slechts pionnen in het rattenspel; luizen in de pels van de sheeple; van de goedgelovige, gemakzuchtige deugdenkers die op elke bank applaudisseren voor deze vorm van Brood en Spelen, tot groot jolijt en vermaak van de peetvaders die de touwtjes wereldwijd en sinds eeuwen in handen hebben. Wordt wakker mensen !

 13. Er is al in het nieuws geweest dat veel stemmers van FVD hun stem niet terugvonden na checken. Zouden we allemaal moeten doen. Er is dus duidelijk gefraudeerd. Wb Wilders had ik het er ook heel moeilijk mee de volgende dag. Terwijl ik Woke Links nog veel vreselijker vindt. Jetten lid van een Rockefeller Denktank. UK is al jaren overgenomen door Zionisten die volledige controle hebben over UK politici. 1 woord pro Palestijnen en je bent OUT. Hoe zit dat hier eigenlijk?? Wat me nog veel meer stoort echter is de tegen PVV demonstraties de volgende dag door ambtenaren in werktijd waarschijnlijk. Plus het feit dat 2,5 millioen Nederlanders al vele jaren buiten spel gezet zijn door VVD, geboorteplek van Wilders, en terwijl ze nu winnen waarschijnlijk geen politieke rol in een kabinet zullen spelen. Rutte die Yesilgoz opdracht gaf niet in kabinet te gaan omdat hij anders zijn NAVO functie misloopt? Heeft de wereld niet genoeg Rutte de verdragen gehad. Grote vriend van Klaus Schwab. Verrader van het Nederlandse volk over weer oorlogsmisdaden in Gaza en elders. Nederlandser zeiden massaal NEE tegen Oekraine. Wat begreep Rutte daar niet van. 670.000 Oekrainse mannen die qua leeftijd etc. geschikt waren om het leger in te gaan, naar buitenland gevlucht. Leveringen van F35 onderdelen aan Israel gaan gewoon door. Vlgs mij illegaal. Maar ook daar trekt de NL politiek zich niets van aan. Islamitische Marokkanen willen niet meer asielzoekers. Maar dat was altijd al zo, alleen wisten Nederlanders dat niet. Compassie voor vluchtelingen is die groep wezenlijk vreemd. En dan hebben we nog UFOS, buitenaardsen, het klimaat, en vele andere problemen. Oh ja LGHBHT mag niet meer in Rusland. Antifa ook in NL. Ook NL kent nu betaalde Activisten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in