Al bijna een jaar lang werden degenen die waarschuwden dat EU-landen vaccinatieplicht binnenkort zouden afdwingen met boetes of gevangenisstraffen, gebrandmerkt als ‘samenzweringstheoretici’. In wat een opmerkelijke trend begint te worden, lijken zij echter gelijk te hebben gekregen nu Oostenrijk en Griekenland overgaan tot het opleggen van boetes en gevangenisstraffen voor “aarzeling om te vaccineren”, schrijft Thecovidworld.com.

De Oostenrijkse kanselier Alexander Schallenberg had eerder aangekondigd dat het COVID-vaccin vanaf 1 februari 2022 verplicht zou worden. Hoe deze wetten precies ten uitvoer zullen worden gelegd, is tot dusver onbekend, maar uit een uitgelekt wetsontwerp is gebleken dat de Oostenrijkse regering van plan is haar burgers boetes en gevangenisstraffen op te leggen als zij de prik niet nemen.

Rt.com meldt dat volgens het wetsontwerp iedereen die weigert een geplande inentingsafspraak na te komen, een officiële dagvaarding van de lokale autoriteiten zal ontvangen. Als een persoon niet komt opdagen, zal hij binnen de komende vier weken nog een keer worden opgeroepen.

“Als ook het tweede officiële verzoek wordt genegeerd, riskeert de betrokkene een boete van 3.600 euro of vier weken gevangenisstraf. De boete loopt op tot 7.200 euro voor degenen die al twee keer zijn beboet voor het overtreden van de vaccinatieplicht.”

Uitzonderingen zullen alleen worden gemaakt voor zwangere vrouwen en kinderen tot 12 jaar, en voor wie het vaccin een “gevaar voor het leven of de gezondheid” zou betekenen. Afhankelijk van hoe strikt deze regels worden gehandhaafd, kan het echter zeer moeilijk zijn om een vrijstelling te krijgen, zelfs voor degenen die ernstige gezondheidsproblemen hebben. Er wordt geen melding gemaakt van religieuze vrijstellingen.

  Pfizer bezorgde mijn zoon een gezichtsverlamming - Een persoonlijk verhaal van Ab Gietelink

Ondertussen gaat Griekenland ook door met dwangmaatregelen, waarbij premier Kyriakos Mitsotakis dinsdag heeft gezegd dat Grieken die ouder zijn dan 60 en zich niet hebben laten vaccineren, tegen 16 januari een afspraak moeten maken voor hun eerste dosis, of anders elke maand een administratieve boete van 100 euro moeten betalen.

Griekenland heeft momenteel 63% van zijn 11 miljoen inwoners gevaccineerd. Wat er zal gebeuren met mensen die de boete niet kunnen betalen, is niet bekend.

Nu Europa op het hoogtepunt van de winter komt, worden overal in de EU maatregelen als deze genomen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Microbioloog verklaart de effecten van COVID injectie – “Ik voorspel dat we uiteindelijk massale ziektes en sterfgevallen gaan zien onder mensen die normaal gesproken een prachtig leven voor zich zouden hebben”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelmRNA-vaccins houden risico’s in voor acuut coronair syndroom
Volgend artikelZweden injecteren vaccinpas als chip in het lichaam
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

59 REACTIES

  • tim pietersen :dit zijn feiten !!!~! zie bijbel dit is beschreven!!!
   en

   VAERS is the Vaccine Adverse Event Reporting System put in place in 1990. It is a voluntary reporting system that has been estimated to account for only 1% (see the Lazarus Report)

   VAERS COVID Vaccine
   Adverse Event Reports
   913,266 Reports (alles x 100) x 100=91326600

   Through November 19, 2021
   19,249 VAERS COVID VaccineDEATHS x100 =1924900 doden
   97,561 HOSPITALIZATIONS
   101,372 URGENT CARE
   143,276 DOCTOR OFFICE VISITS
   8,232 ANAPHYLAXIS
   11,437 BELL’S PALSY
   3,071 Miscarriages
   9,546 Heart Attacks
   14,428 Myocarditis/Pericarditis
   30,967 Permanently Disabled
   4,512 Thrombocytopenia/Low Platelet
   21,583 Life Threatening
   34,189 Severe Allergic Reaction
   10,643 Shingles

   blinde !!!! WAKKER WORDEN!!!!!

  • Voor mij is de club die dit allemaal uitvoert ongelofelijk chantabel met iets, of dat hun ongelofelijke dingen beloofd zijn dat ze tot moord bereid zijn.
   Het schijnt levensgevaarlijk te worden om ook maar iets daarover aan te tonen.

   • Ideologische ondermijning of psychologische oorlogvoering: een vier-fasen aanpak http://vrije-christenen.nl/overzicht_artikelen.html#ondermijning

    “Fase drie: crisis
    In tegenstelling tot de periode van ‘destabilisatie’ zijn de mensen die hebben bijgedragen aan het orkestreren van de verandering (‘usefull idiots’) nu niet langer nodig. We moeten bij deze term denken aan o.a. chantabele politici en allerlei celebrities en influencers. Het nieuwe overkoepelende gecentraliseerde regeringsmodel begint de controle over te nemen. Linkse usurpatoren die aanvankelijk dachten dat ze deel zouden uitmaken van de nieuwe machtsstructuur, beginnen te beseffen dat ze werden gebruikt en gemanipuleerd en dat ze zelf de nieuwe vijand worden. Omdat ze uit de eerste hand kennis hebben van de agenda (’they know too much’), zijn ze het primaire doelwit geworden voor eliminatie. Ze kunnen eenvoudigweg worden genegeerd, uit het publieke leven worden geweerd, uit de maatschappij verstoten, of ze kunnen worden gevangengezet of erger nog, worden gedood. Er zijn hierbij slechts twee mogelijkheden: werkkamp of executie. Er is geen ruimte meer voor een andere mening. Meningsverschillen zijn alleen mogelijk binnen het vrije systeem dat nu is gedeconstrueerd. Zodra destabilisatie is voltooid vind een gewelddadige omwenteling plaats waardoor een totalitaire regering de controle overneemt waarbij alle tegenstand wordt geëlimineerd.”

    Bron: voormalig KGB-agent Yuri Bezmenov. Zie het interview uit 1983 waar het gaat om de zogenaamde usefull idiots die denken dat ze een plaatsje aan tafel zullen krijgen maar het moeten bekopen met de gulag. Of erger. Bezmenov legt uit dat dit het patroon is dat wordt gevolgd bij vrijwel elke crisis.

  • dat zijn hoofdzakelijk Tools voor de NWO en hun organisators, zoals alle wereldwijd georganiseerde organisaties, puppets, coverups for when needed for their goals.

 1. Ze beboeten mij maar, ik ga voor de 10.000.000.000. , over twee jaar leven we toch met deze leuze ; Je hebt niks, Je krijgt niks, en je mag gratis werken. Don’t worry be happy 2030: A joint venture project by IMF/WEF/CCP.

  • ja helemaal top,want dit moet een keer ophouden die politici en dat domme gelul van al die bange schijt lijsters van burgers > corona ga je niet dood van

  • Bedankt voor je perspectief. Ik had een rot dag totdat ik om jouw comment moet lachen. Ik heb 4 honden, Moet accepteren dat ik die niet kan beschermen. Maakt ook niet uit. Zij zijn de volgende voor een verplichte covid vac. Hugo weet overigens alles. Waar we wonen en waarom we de vac niet nemen.

 2. Ze moeten de NPO, RTL, SBS kapen vertellen wat er werkelijk aan de hand is, dan is nog kans om het om te draaien. Anders zijn de gevaccineerde en ongevaccineerde allemaal het haasje.

 3. Kom maar op met die wetten. Als wij met 2, 3 of 4 miljoen mensen niet betalen, gaan ze ons dan allemaal opsluiten?? En wie dacht dit te gaan doen dan en waar? Gesoorde psychopaten. Dreigen met die gifspuit is een regelrechte aanval op ons leven, dus als we terugvechten is dat zelfverdediging. Al het verzet, met en zonder geweld, alle demonstraties, alles is pure zelfverdediging. Ons land wordt van binnenuit aangevallen (in opdracht van een vreemde mogendheid), het is onze plicht het land met hand en tand te verdedigen!

  • Inderdaad ik ben al bezig met diverse politici mededelingen te doen en vragen te stellen zoals voorlichting geven over vaccins?? = nooit gedaan etc mooie beloftes over ziekenhuizen bouwen??? waar en wanneer en IC’s opschalen worden allang al voorstellen voor gedaan ….wanneer krijgen wij dat te zien??

  • In Canada zijn ze giga interneringskampen aan het bouwen. In China staan ze al. In Australie deporteert Defensie Aborigals naar Quarantainekampen.

   • In Australië zijn ze gelukkig flink aan het protesteren en kan het zijn dat de verplichting om het experimentele vaccin af te schaffen hopelijk lukt dat

 4. Mensen blijven steeds maar tegen me zeggen: “Zover komt het hier niet.”.
  Ja, we zouden ook niet buitengesloten worden, dat kon tenslotte niet volgens de rechtstaat.
  We zouden ook niet banen kwijtraken, of gedwongen worden.
  Ach die kampen, dat is allemaal he-le-maal in australië, dat gebeurt hier niet.
  Oostenrijk, ja dat is nederland niet hè?
  Inmiddels in nederland: 2G of sterven van de honger.
  Hugo beweert langs alle deuren te gaan [met politie/leger] om mensen te “overtuigen”, want we “aarzelen” zogenaamd.
  En nu chips in je lichaam zodat je overal gevolgd kan worden… en het is natuurlijk ideaal om anderen uit te sluiten.
  M.a.w.: de nazi’s staan straks weer aan je deur om je mee te nemen. Dan liever suicide by cop en er minimaal één meenemen.
  Nederland naziland. Vaccinazi-land, welteverstaan.
  Waar begon het ook alweer mee? Oh ja, het is maar voor een paar weken. Het is maar even binnen zitten en dan is het weer over. Toch??? Er zou geen dwang komen, er zou dit niet komen, er zou dat niet komen. ALLES IS ER AL. Inclusief concentratiekampen. Trek die oogkleppies nog even wat strakker aan en neem nog lekker een spuitje.

  • “M.a.w.: de nazi’s staan straks weer aan je deur om je mee te nemen. Dan liever suicide by cop en er minimaal één meenemen.” Beter dan suicide is om doordacht te organiseren en te zorgen dat er een paar honderd man klaar staan in de buurt om op een nette manier van gedachten te wisselen met de vertegenwoordigers als ze “het prikje” komen geven.

 5. Laat je geen angst aanpraten door dit adderengebroed. Het zijn slaafse onbesneden loophonden en loopteven. Zij zijn zelf het meest te beklagen. Hun einde zal iedereen de stuipen op het lijf jagen. Dat einde komt. Zorg zelf dat je daaraan ontsnapt.

  • ????In de USA is praktisch iedereen besneden. Overigens genoeg wetenschappelijke onderzoeken nu hoe schadelijk dat is voor mannen. Er sterven foetussen, pasgeboren babies en vooral ouderen. De angst niet voelen heeft geen meerwaarde en daar scoor je geen punten mee. De angst voelen, weten dat die echt is en terecht is en dan overstijgen en Geen toestemming geven aan hen die aan de touwtjes van dit alles trekken en zij die het uitvoeren. Moge het hun zielen aangerekend worden.

 6. Ik kan me ook nog ergens voorstellen dat dit uiteindelijk niet gaat gebeuren. En dat het tot die tijd alleen dreigementen zijn waardoor mensen de injecties nog steeds onder de noemer “vrijwillig gekozen” kunnen vallen.

  • @Floris, precies, dit is psychologische oorlogsvoering. Ze kijken gewoon op welk punt je breekt.
   Geheid dat een percentage ongevaccineerden nu door de knieën gaat.
   Voor degenen die overblijven, moeten ze dan een nieuwe angstaanjager bedenken.
   Hugo Goebels c.s zijn vast heel creatief.

  • Tribunaal van Reiner Fuellmich en nog 1000 advokaten, dokters, wetenschappers voor einde van dit jaar. Verliest hij dan is de rechtspraak in handen van diegenen die aan de touwtjes trekken. In Zweden dreigt een rassenoorlog. De strategie van George Soros investeer in een land kapot maken, Laat de gehele economie in elkaar storten.

 7. Onvoorstelbaar, weldra boetes krijgen en/of in gevangenissen (concentratiekampen) belanden als men zich niet ‘vrijwillig’ laat injecteren met experimentele vaccins waarvoor men niemand aansprakelijk kan stellen in geval ze fysieke/mentale schade veroorzaken. Nazisme (v2).

  “Historically, the most terrible things (war, genocide and slavery) have resulted not from disobedience, but from obedience.” (Howard Zinn)
  Vertaling:
  “Historisch gezien zijn de meest verschrikkelijke dingen (oorlog, genocide en slavernij) niet het resultaat van burgerlijke ongehoorzaamheid maar van gehoorzaamheid [aan de machthebbers].”

 8. Je zit met een massa burgers die blind geloven wat ze krijgen voorgeschoteld, en die zullen er ook voor moorden als dat word bevolen. Geef iemand die niets is macht en recht om geweld te gebruiken en je hebt beesten die hun onvermogen uitleven op anderen, altijd als geweest….Hoewel er ongrondwettelijk door overheid word gehandeld in opdracht van de politici, verwacht geen redding door integere Kamerleden of rechters, die zijn allemaal bang zelf te worden uitgesloten.

  De schade die word aangebracht aan de samenleving is vele malen groter dan cijfers aangeven, ruim 80% van de eigen jongeren is depressief, denkt aan levens beëindiging en ook op scholen is het onderwijs bijna totaal kapot. Leerkrachten die weglopen, ontslag nemen of zichzelf van kant maken, bijna iedere school heeft er wel een…Het is niet Covid 19 wat dat veroorzaakt, maar een structureel beleid van slopen en kapot maken door opeenvolgende kabinetten Rutte en consorten. Waar politici de hoeders van een volk moeten zijn zien we tirannen, potentaatjes, corrupte burgemeesters en ras pedofielen die met een vette pens ons de les lezen en openlijk weigeren tot overleg met de burger. Dat zijn geen bestuurders, dat zijn dictators die denken dat ze alles kunnen en mogen omdat er een politiemacht is die het mogelijk maakt ongestraft dictator uit te hangen.
  Iedere agent moet bij zichzelf te rade gaan of hij of zij een dictatuur wil steunen. Want dat is namelijk de dubbele boodschap aan de burger als er een uniform op straat loopt: een geweldsbrenger van de regering. en bij gebrek aan genoeg van deze soort nu ook de BOA…grotendeels tuig met een uniform en straks ook een wapen…voor de overheid zijn het surrogaat wegwerp agenten…

  … onze vrijheid, zowel geestelijk als fysiek staat nu op het punt te worden vermoord.

  Laat iedere burger zijn eigen keuzes maken, zijn eigen maatregelen nemen, zijn eigen weg volgen, en laat iedereen de ander steunen op iedere wijze mogelijk steunen die de vrijheid van zichzelf en anderen verdedigen. Want dat is vrijheid, mogen kiezen, mogen beslissen over het eigen leven.

  Wat ik me afvraag: welk land in Europa geeft iemand asiel als iemand niet wil worden ingespoten? Of welk land heeft geen dwang en zal dit ook niet invoeren?

  Als er geen land is dan rest ieder die zijn of haar lichaam en geestelijke integriteit niet wil laten verkrachten door een overheidsbevel behalve de vlucht slechts nog het buigen voor terreur of het kiezen om met geweld lijf en geest te beschermen.

  Een land wat burgers in dit soort positie zet noemen we een dictatuur.
  De EU is een dictatuur van het ergste soort in wording.
  Vandaag inspuit dwang, morgen levensbeëindiging op bevel of per decreet.
  Want dat is de stap hierna.

  “onze” politici zijn geen haar anders dan de dienaren van Stalin, Pol Pot of Adolf H…
  … En alle drollen en stront uit den Haag word verkocht het slagroom erop en sprinkels….als het eruit ziet als gebak zal het dat wel zijn.

  De dag dat in Nederland inspuiting verplicht is, dat is de dag dat de regering officieel de eigen burgers de oorlog heeft verklaard. Dat is de dag dat dat wij de straat op moeten gaan om voor onze vrijheid op te komen en onze grondwet te handhaven. Wanneer parlement faalt de rechtsstaat te beschermen en de rechters wegkruipen moet de burger in actie kopen, want anders valt de samenleving in elkaar.

  Gedenk Uw voorouders, gedenk hen die stierven voor onze vrijheid.

  Voor Tirannie zullen wij nimmer zwichten.

  Duchesne

   • Ik las politie. In Frankrijk stapte brandweer en politie over naar kant demonstranten. Politici zitten allemaal in het systeem. Incl de Gecontroleerde Oppositie.

  • Uiteindelijk zullen we geen keuze meer hebben, de serie nooit meer stoppende spuiten en het verlies van al onze menselijkheid, of vechten tot de dood. Mensen zijn nog steeds niet bereid zover te gaan maar dit zal spoedig veranderen. We staan al bijna met de rug tegen de muur. De groep zal niet kleiner worden maar groter omdat vele half gevaccineerden ook door krijgen dat ze bedrogen zijn. Ook omdat na de 2de en 3de spuit steeds weer een mutatie komt, en dus weer een spuit erbij bedacht word. De burgers zullen moeten accepteren dat het alleen stopt als men bereid is om tot de dood te vechten tegen dit tuig, en dat misschien de helft van ons het niet zal overleven. Maar dat betekend wel dat in ieder geval de helft weer een goed en normaal leven in vrijheid zal hebben. Zolang we die prijs niet willen betalen zal de Elite ons belazeren en bedonderen en tot slaven maken met de spuit. Uiteindelijk zullen we wel moeten of tot domme nederige slaven verworden.

   • Die kan je schudden. Dat goed en normaal dan. Tenzij jouw vac het placebo. de zoutoplossing was. Graphene Hydrooxide werkt als scheermesjes en is nooit meer uit je lichaam te verwijderen vlgs Noack, RIP. Ik moet de links nog lezen die daarover iets anders beweren. De UK eens in de 3 mnd Booster. Ik kan me niet meer herineren wie. Maar hun strategie is om de tegenstanders te doen escaleren zodat ze gaan vechten, en dan kun je ze legitiem met geweld neerslaan. Microwave weapons Barrie Trower bijv. De Franse Revolutie, Vietnam allemaal georkestreerd.

 9. ze weten blijkbaar nu al dat het”virus”nog steeds een probleem gaat zijn op 1 februari 2022
  en nu zijn er al een hoop die zich laten inspuiten want het zal wel verplicht worden het is waarschijnlijk manipulatie in de VS heeft men de verplichting al uitgesteld

 10. Ik denk dat het verstandig is om plannen te maken voor het geval het verplicht wordt in de gehele EU. Je kan er voor kiezen om hier te blijven en te vechten. Meestal niet zo een verstandige keuze maar ik kan m zeker begrijpen.

  Of je kiest voor vluchten. Hier een handige tool waar je kan zien welk land op een schaal van 0 tot 100 de meest relaxte regels heeft. https://ourworldindata.org/grapher/covid-stringency-index. Op dit moment is dat Tanzania. Zeker geen top land maar wel een stabiel land (voor Afrikaanse begrippen) en kost geen drol om daar te leven. Als injecties daar verplicht worden koop je gewoon je QR.

  Ondanks mijn paspoort nog lang geldig is ga ik m even verlengen…..

  Groeten,
  Hugo

  • Dit komt in ieder land dus je kan nergens meer heen straks geloof me, want God heeft alles al voorspeld in zijn woord en dit x krijgt de duivel de hele wereld. Dus alleen Jezus kan je een uitweg geven en de tijd is kort want de genade bedeling loopt af en kan je niet meer gered worden door geloof alleen. Dus je moet weten dat je een zondaar bent zoals iedereen die geboren wordt in deze wereld en geloven wat Jezus gedaan heeft dat hij voor onze zonde is gestorven en na 3 dagen is opgestaan en de dood en de zonde heeft overwonnen en dat hij God is. En dat zijn bloed onze zonde kan vergeven dat nodig is om in de hemel te komen door er in te geloven en dat aan God te vertellen. En als je het in je hart gelooft en met je mond belijdt zal je gered worden.

   • Hoi Tim,

    Ik weet dat je het goed bedoeld maar ik zie het toch iets anders. Ik wil graag nog wat langer op deze mooie aarde rondlopen. In zoveel vrijheid als het kan. Ik weet dat als er verplichting komt het einde zoek is en er een heel duistere tijd aankomt.

    Hugo de J heeft zelfs aangegeven. We weten waar ze (de niet geinjecteerden) wonen. Zelfmoord via de politie, nee dank je. Maar ook de injectie nemen is geen optie. Noch in een of ander kamp te worden opgesloten.

    Door te vertrekken koop je iig tijd.

    Groeten,
    Hugo

    • Hoi Hugo,

     Tim heeft het juist. De duivel krijgt alle macht. Echter, slechts voor 3,5 jaar – tijd, tijden en een halve tijd. Zie Daniël 7:25, 12:7b, Openbaring 12:14; dat is een halve jaarweek (periode van 7 jaar), Daniël 9:27; dat zijn 42 maanden Openbaring 11:2, Openbaring 13:5; dat zijn 1260 dagen Openbaring 11:3 en Openbaring 12:6. Daarna worden degenen die dit veroorzaken rechtstreeks in de poel van vuur gegooid Openbaring 19:20.
     Daarna begint de duizendjarige regering van Jezus Christus – Openbaring 20:4b – met allen die in Hem hebben geloofd. Mensen zullen dan leeftijden van bomen bereiken onder zijn zegenende handen – Jesaja 65:22. Je kunt dus nog heel wat ondernemen op aarde – maar alleen door geloof in Hem. Dit is de tijd van de grote scheiding: zij die met Jezus op een nieuwe aarde komen en aan de andere kant zij die uiteindelijk onder dwang dan toch maar meegaan in het satanische systeem.

     Zij die nu in Jezus geloven gaan mee in de opname van de gemeente.
     Meer over op deze site:
     https://hijkomtmetdewolken.nl/opname

     Zij die in ‘de grote verdrukking’ kiezen voor de kant van Jezus worden opgewekt als ze omkomen of leven verder op een van de satanisten gereinigde aarde. Probleem is dat onze focus heel er gericht is op de komende verdrukking in plaats van op de verlossing daaruit en de heerlijkheid daarna. Heb ik ook last van, vooral als ik veel op deze sites kijk.

   • Schaam je om daar mee te komen. De God van de bijbel beval genocide op alle Canaanieten. Het historisch bestaan van Jezus nog steeds niet bewezen. Openbaringen, het script een later toegevoegd boek wat niet in de aramese vertaling aanwezig. was. De bijbel geschreven door de joods historicus Joseph Flavius. Jezus metafoor voor Titus zoon van Caesar Flavius die idd de tempel verneitigde. Een god die dergelijke dingen beveelt of toestaat werkt niet vlgs de natuurlijjke wetten van het spirituele bestaan en is de vijand van de mensheid. Remphan, Kiun of wat zijn echte naam ook moge zijn. Moloch misschien. Het Christendom met dwang in NL gebracht, gepaard gaande met genocide van vele Keltische stammen. En jij maar Jezus, Jezus en Liefde blijven roepen. En met jou millioenen. Vooral in de USA wachten christenen op de 1000 jaar wereldregering vanuit Jeruzalem. Ga het de Palestijnen eens vragen hoe dat bevalt.

 11. Simpel: gewoon NEE zeggen en niets betalen. Komen ze je halen met alle geweld je verdedigen, is geoorloofd want het is zelfverdediging.

 12. Dat ze maar eens aan de deur komen. Diversen van hen zullen niet meer aan de eettafel plaatsnemen, wanneer ze voor mij komen. Ik neem er zo wie zo een paar mee.

  • Zijn meestal vrouwen die de prik zetten en als ik dan ff lekker ga kietelen word het onmogelijk en nemen de handhavers me mee en dan heb ik corona dus graag ff 3 meter afstand houden…..sla de flesjes vaccin stuk en dan??

 13. Indien de vaccins veilig zijn is dwang overbodig. Nu is het proces gaande waarbij burgers wereldwijd klem worden gezet en zelfs worden opgesloten als zijnde criminelen, indien zij het vaccin weigeren.
  Wat zou de reden zijn waarom dwang noodzakelijk is…?!

  • Om iedereen de zogenaamde valse tijdelijke bescherming te geven>> aan corona ga je niet dood.. en omdat ziekenhuizen het niet aankunnen of aan willen hebben ze liever allemaal debielen met vaccin-klachten straks.. en dat gaat dan weer nog erger worden ic ’s kunnen dat niet meer aan.. echter de doortrapte leugen komt aan het licht want op de vraag of er dan niet beter corona ziekenhuizen gebouwd kunnen worden werd door de heer van Dijk,hoofd IC Utrecht gereageerd dat dat dan ook weer niet nodig is …..met een glimlach in zijn gezicht?? wow en het = code zwart?? politiek moet dit aanpakken en niet poppetjes worden van de ziekenhuizen

   • 3 varianten. 1 Placebo, zoutoplossing, 2 Graphene oxide Mrna vaccin en 3 regelrechte kanker in combi met Adenovirus. Als je pech hebt de spuit niet goed gezet in een spier maar in een ader, verpleegsters weten dit nauwelijks, dan werkt de graphene hydrooxide als scheermesjes. Heb je goed gesport dan sneller door sneller stromend bloed. Bodybuilder zijn aorta wand doorgesneden. bloed tussen 2 wanden, kan nooit meer iets. Voor C iets wat heel zelden voor kwam.

 14. Bruls , Rutte andere ministers of kamerleden of ;ieden die zichzelf boven het volk verheven voelen?
  transparantie om onze democratie te redden.

  Iedereen die de eigen burgers bedreigt moet bij naam en toenaam genoemd worden, dat wij weten waar hun huis woont…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in