Een video veroorzaakt momenteel opschudding op social media. Het toont een jonge vrouw in groene chirurgische ziekenhuiskleding met een beschermende bonnet over haar haar. De vrouw filmt zichzelf terwijl ze rondloopt in de raamloze roestvrijstalen omgeving van een ziekenhuis, schrijft Reitschuster.de.

De vrouw richt zich tot potentiële kijkers, zij is vooral ontstemd over het feit dat ongevaccineerd personeel in ziekenhuizen en universiteiten in de toekomst voor hun eigen tests zal moeten betalen. Haar grootste zorg is dat deze werknemers het beroep zouden kunnen verlaten als zij op deze manier gepest blijven worden.

Volgens verschillende bronnen op social media zou de jongedame een medewerkster zijn van een ziekenhuis in München. Op een bepaalde site wordt ze ook bij naam genoemd. In de video zegt ze dat ze verslag doet vanuit de dissectiezaal. De kijkers vernemen dat de vrouw op het punt staat een beweging te beginnen die “Paragraaf 32 van zelfverdediging” heet.

Zij vertelt verder dat zij zojuist op haar werk had vernomen dat het ministerie had besloten tot een speciale regeling dat ongevaccineerde werknemers op eigen kosten bewijs moesten overleggen van een PCR-test. Het ministerie zou accepteren dat de medewerkers ontslag nemen. Ze begrijpt de wereld niet meer en wil dat nu met haar video openbaar maken.

Vervolgens filmt ze een roestvrijstalen wand met lades waar lijken in zouden moeten liggen en legt uit:

Hier zijn mijn boxen. Hier heb ik 22 lijken. Drie van hen met Corona. Boxen zijn overvol, ik heb nog twee koelcellen met lijken erin. Drie hebben corona. De noodtoestand in Duitsland is niet het gevolg van het Coronavirus, maar van een tekort aan geschoolde arbeidskrachten. En als mensen nu afhaken omdat ze zich geen PCR-test kunnen veroorloven… Wat denkt men dat er met de noodtoestand in Duitsland zal gebeuren? Hoe denkt men de voorziening veilig te stellen? Ik snap het niet meer. Willen we nu de zieken helpen? Of willen we gewoon iedereen dwingen zich te laten vaccineren? En dan het liefst elke vier maanden, of wat? Of elke zes maanden, het maakt me niet uit. Waarbij je de bloedstolling stimuleert met een vaccin. Ze zijn compleet gestoord. Waanzinnig. Een speciale regeling voor universiteiten en klinieken!

  Het wordt allemaal logisch als je je realiseert dat ze ons willen vermoorden

Dus niemand kan me nu vertellen dat we iemand willen redden, iemand beschermen, dat we de voorziening moeten veiligstellen… We stellen de voorziening veilig! (wijst met zijn vinger naar zichzelf). Iedereen die schreeuwt om verplichte vaccinatie hier en schijt heeft…, dat een verpleegkundige die zich twee jaar afgesloofd heeft nu afgestempeld wordt en wij geacht worden ergens voor te betalen, ook al werken we voor de staat.. . en dat is wat ze willen? Is dat wat ze willen? Naar de sch….? Naar de sch….? Oké. Geen probleem, dan zullen mensen stoppen. En een heleboel van hen. In Frankrijk was dat 1,3 of 1,8 procent van de werknemers. Als wij dat in Duitsland ook willen, omdat het ons niet kan schelen hoe de zieken worden verzorgd, als we maar gevaccineerd worden, dan ligt het gewicht toch ergens anders.

Wakker worden dus, dit werkt me zo op de zenuwen, ik kan het niet eens meer zeggen, zo kwaad ben ik. De maatregelen zijn niet op mij van toepassing. Maar mijn collega’s wel. En niemand doet zijn mond open. Ik ben zo kwaad. Niemand kan mij vertellen dat dit iets te maken heeft met het beschermen van iemand hier. Het is gewoon druk, dwang, ophitsing, discriminatie… Ik ben het zo zat om het vuile werk te moeten doen, om hier de hele tijd te moeten slijmen. En dan behandelen we onze medemensen zo? Met onze collega’s die hetzelfde werk doen? Met hun eigen geld… alleen om druk uit te oefenen. Ja hallo! Als ze stoppen … als ze stoppen, wat denk je dat er zal gebeuren? En dan… oh ja, dan praten we erover… oh, de Afrikaanse versie komt eraan! Het is nog gevaarlijker, we weten niet of het vaccin genoeg is, we weten niet of we moeten vaccineren… Oh! Ja, wie zal er voor de mensen zorgen? Wie? Wie? Wel, ik heb er geen woorden voor. Ik ben het zo zat. Het is zo achterlijk, het wordt tijd dat de medici hun bek houden. Waar waren deze clinici? Waar waren de medici toen de regering 3G deed, toen iedereen wist dat de gevaccineerden en de herstelden het op dezelfde manier konden overbrengen en het op dezelfde manier konden krijgen? Waar was de geneeskunde toen, om te zeggen dat meer mensen zich moeten laten vaccineren? Nee, we stoppen ze in een kamer om te feesten. Ik ben zo kwaad, zo gewelddadig kwaad. Wie het nu nog niet snapt, kan ik niet helpen, geen idee dan, echt niet.

  De pandemie van krankzinnigen: volledig gevaccineerden verspreiden Deltavariant - dus iedereen moet gevaccineerd worden en mondkapjes dragen

Transparantiebericht:
In de oorspronkelijke versie van dit bericht verwees de kop naar een “verpleegkundige”. Aangezien wij momenteel niet in staat zijn dit te verifiëren, en het LMU-ziekenhuis alleen verwijst naar een “werkneemster”, hebben wij de kop gewijzigd en naar de vrouw verwezen als een “ziekenhuiswerkneemster”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

George Soros geeft toe dat hij profiteerde van nazi-oorlogsmisdaden en voelt zich niet schuldigVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelElke dag gaat mijn lichaam een ​​beetje meer achteruit. Deze man waarschuwt voor de Covid vaccinatie
Volgend artikelIs ‘Toeval’ de schuld van de plotselinge piek in doodgeboorten, pasgeborenen sterfgevallen, en menstruatiestoornissen? Of is het tijd om toe te geven dat de Covid Vaccins gevolgen hebben?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Is inmiddels ontslagen.
  In mofreika is een negatieve uitlating over wat zij impfung noemen strafbaar en reden voor ontslag.
  Waar doet dit toch aan denken?

 2. Gaskamers? Nee dát mag nooit meer gebeuren…..
  Dus nu een prik, zó geciviliseerd en netjes…
  Dan vallen ze vanzelf wel om….
  En dan op 4 mei de doden herdenken……

 3. Denk eens na.

  Westerse politici zijn te koop en niet duur; waarom zouden ze anders trouw zweren aan Brussel en niet aan hun eigen land?
  Waarom zijn die landverraders als Rutte, de Jonge, Kaag, Ollongren nog steeds niet voor minimaal 20 jaar veroordeeld?

  Waarom mag FvD geen vergelijk trekken tussen het conformisme in de jaren dertig met het conformisme van nu van het D666 secreet dat voorzitster van de tweede kamer?
  ——————————————————————————
  Denk eens na.
  Als er een pandemie zou zijn, zouden van de 33 kisten er minsten 15 Covid slachtoffers zijn….

  • Pierre ik deel in het geheel je mening maar ga daarbij nog een stapje verder en vindt dat de regeringspartijen van LINKS en de VVD, D66 en VVD zich allemaal voor het TRIBUNAAL moeten verantwoorden door een onafhankelijk en eerlijke onpartijdige rechter die niet iemand van de Globalisten is. Als dit daarna allemaal achter de rug is kunnen we weer verder met ons leven.

 4. Totale oplossing wereldwijd voor CORONA!!: ziekenhuizen bouwen/inrichten/opzetten speciaal voor corona >> personeel goed betalen en geen overuren>> vaccinatie-plicht afschaffen>> de beschikbare medicijnen wettelijk toestaan>> dit alles betaald door zorgverzekeraars/bio-pharma’s en de overheid…Logboekhouding bijhouden voor alle ziekenhuizen,zodat we weten wie er daadwerkelijk zuiver alleen aan corona is gestorven en wie er in behandeling is gevaccineerd ja/nee.. ipv hele massa hysterie

  conclusie als iemand al besmet raakt kan snel ingegrepen worden en hoeft er niemand in de IC te komen.
  1 miljard mensen hebben corona gehad en zijn daarvan zonder vaccin genezen…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in