European Commission - Photographer: Jennifer Jacquemart / Wikemedia / (PDM 1.0 DEED) (Extracted image)

Ter voorbereiding op het nieuwe systeem is Griekenland vorige week als eerste EU-lidstaat begonnen met het uitrollen van digitale identiteitskaarten voor burgers. EU keurt Bill Gates’ ‘digitale ID’ goed die niet-conforme mensen uitsluit van deelname aan de samenleving, bericht Thepeoplesvoice.

De globalistische miljardair Bill Gates eist van wereldregeringen dat ze het voorbeeld van de Europese Unie en India volgen en zijn “wereldwijde digitale ID” goedkeuren. Dit systeem heeft ingebouwde functies die ontworpen zijn om mensen uit te sluiten van deelname aan de samenleving als ze niet voldoen aan de globalistische agenda.

Het parlement van de Europese Unie keurde vrijdag officieel de “European Digital Identity Wallet” goed en legde daarmee de basis voor een Chinees sociaal kredietachtig systeem dat mensen die niet willen voldoen aan het “globale digitale ID” systeem straft door ze buiten te sluiten van de maatschappij.

Ter voorbereiding op het nieuwe systeem begon Griekenland vorige week als eerste EU-lidstaat met het uitrollen van digitale identiteitskaarten naar de burgers.

De mondiale elite heeft altijd ontkend dat ze plannen hebben voor digitale ID en iedereen die hun plannen durfde te ontmaskeren beschreven als “samenzweringstheoretici” die gemuilkorfd moesten worden op social media en in sommige gevallen in de gevangenis gegooid.

Maar nu is hun masker af en slaan de globalisten hun slag.

  Expert biologische oorlogsvoering waarschuwt: WHO zal mensen verlagen tot de status van dieren om meer controle te krijgen

De digitale identiteitstechnologie, die eID’s gaat heten, zal de politieke elite in Europa de macht geven om de bankrekeningen van mensen te bevriezen, hen te beletten om vliegtickets, boodschappen en eerste levensbehoeften te kopen en op een zinvolle manier deel te nemen aan de samenleving.

“De digitale identiteit is niet alleen een paspoort dat je op je iPhone hebt in de vorm van een digitaal paspoort. Het omvat zo ongeveer alles wat de overheid over je wil weten,” zei Eva Vlaadingerbroek.

“Het nadeel is – en ik hoop dat mensen dit gaan inzien – dat de overheid je kan afsluiten. Als je een hamburger wilt kopen, rood scherm, niet voor jou. Die vlucht – niet voor jou.”

“Ze zijn heel open en eerlijk over wat hun doel hier is,” vervolgt Vlaadingerbroek. “We zouden hun woord heel serieus moeten nemen en nee moeten zeggen, we zouden deze communisten onmiddellijk moeten elimineren, we zouden moeten zeggen: donder op uit mijn privéleven, ik wil niet dat jullie bijhouden wat ik eet en waar ik heenga.”

De mondiale elite is vastbesloten om autoritarisme naar een geheel nieuw niveau te tillen, dat alles wat in Mao’s China of Stalins Rusland werd geprobeerd ver overtreft.

Onheilspellend genoeg kwam het WEF in september met een serie artikelen waarin het aandrong op handhaving van DPI.

Het WEF belooft dat de nieuwe “cashloze samenlevingen” en digitale ID’s door het publiek verwelkomd zullen worden vanwege hun ” nul-kennis technologie.”

Ze denken echt dat we dom zijn en dat ze weg kunnen komen met hun misdaden tegen de mensheid.

  Herinnering: Een "vreedzame ontvolking" is aan de gang

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Brussel rolt elektronische leiband uit voor Europeanen met introductie van Digitale IdentiteitsportefeuilleVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne Situatierapport: terugtrekking gaat door bij gebrek aan verdedigingslinies
Volgend artikelKlaus Schwab: Je avatar zal leven na je dood en je hersenen zullen worden gerepliceerd met algoritmes
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Zonder draadloos besturingssysteem kan ik dus straks niet meer winkelen.
  Zo’n last ga ik echt niet meezeulen, een bijl heb ik overgens wel.

 2. Afgelopen week met ABN Amro gebeld omdat ze de e-dentifier gaan afschaffen. De e-dentifier is het code kastje om mee in te loggen en betalingen te doen. Alles zal via de QR moeten. Waarop ik zeg dat ik geen smartphone heb… waarop ABN Amro zegt, ‘die zult U dan moeten kopen en die zijn niet meer zo duur hoor meneer’.

  Steeds een stapje dichterbij… de tijd om te weigeren komt eraan. Het wordt offers maken, survivallen en afzien, maar iedereen (incl de ‘wakkeren’) zal wel weer als een knipmes meebewegen omdat ze helemaal schaakmat staan met hypotheken en schulden, verslavingen en consumptie patronen.

  Het komt dit jaar, het begin… ze gaan proberen om ons definitief te onderwerpen alle premiers zijn inmiddels ‘rogue’ en voeren zonder de juiste procedures de ene na de andere wet in om de finish van hun NWO te bereiken. Het is krankzinnig wat er momenteel allemaal gebeurt en hoe politici en media zich openlijk kunnen gedragen.

  Op naar de Thermidorische reactie!!!

 3. Dear Putin,

  “Angry
  maart 3, 2024 Bij 09:00
  Please Russia throw a bomb on Brussels and Davos, please”

  Also my wish for humanity!

 4. Weigeren…alles vd Overheid weigeren…én de supermarkten blokkeren… samen géén elektriciteit betalen.. maar dan ook allemaal Samen…we zitten in een oorlog die we kunnen winnen op 2 weken….en Allemaal én overal gewoon op straat onze Opstand bespreken mét elkaar…of het is over en out…geen tram of bus, niet 1 krant of tijdschrift…of met honderden tegelijk een supermarkt binnen wandelen… gewoon een rustige wandeling én natuurlijk wat meenemen ordelijk en overal op één en dezelfde dag…wie o wie gaat ons ook maar iets kunnen doen….HET IS OORLOG…

  • Zou mooi zijn. Occupy was ook zoiets maar veel mensen deden niet mee. Mensen zijn voor het merendeel te DOM om zich te realiseren dat ze in een vangnet zitten. Kikkers in kokend water die het prettig vinden…..en niet eruit zullen springen.

  • Precies dat, de massa kan dit bewerkstelligen, maar de machthebbertjes weten ook dat dit heel lang kan worden tegen gegaan door de kleine stapjes tactiek. Maar inderdaad we zitten in een oorlog, en die zg. pandemie hoorde daar ook bij, dat is nu wel duidelijk, maar ook nogsteeds NIET bij iedereen. De MEDIA REGEERT, MET LEUGENS EN MISLEIDING.

 5. Gisteren in het AD 2-3 pagina’s over Maxima,s toer in Colombia. Zo trots dat het percentage is gestegen van mensen in die landen nu ook beschikken over een bankrekening! Ook de Bill en Melinda gates foundation hebben daaraan meegewerkt. Nou, inmiddels weet je dan wel wat er aan de hand is.
  Dus het aantal financieel te controleren mensen is ook daar dus behoorlijk toegenomen. Arme mensen, die door de mooie praatjes zijn ingeluisd. Microkredieten goed? Ammehoela of zoiets.
  Om de zaken uit de VN en uit Nederland te scheiden, reisde er ook een ambassadeur mee om de “Nederlandse zaken te behartigen, want dat was niet de taak van Maxima”.

   • 🙂 🙂 beetje? Alles, inclusief huwelijk zwaar gepland om ons, maar ook wereldwijd zwaar te vern… vernaggelen (stotterde even) bedoel ik.

    • Op 27.02 vond in de St George’s chapel in Windsor castle een herdenkingsdienst plaats voor de in januari 2023 overleden Griekse koning Constantijn II (1940). De Grieks-orthodox opgevoede Constantijn is effectief drie jaar koning geweest (1964 – 1967) en heeft als autoritaire vorst een uiterst povere indruk gemaakt. Zijn politieke voelhorens waren allesbehalve ontwikkeld en een belangrijk bewijs daarvoor is het inschakelen van Boefbernhard van Lippe als politiek adviseur na de staatsgreep in 1967 door kolonel Papadopoulos tijdens een NAVO-oefening in de Middellandse zee.
     Na afloop van de dienst, waarvoor prins William ‘Wills’ op het laatste moment heeft afgezegd, waren de honderden genodigden in de gelegenheid een door Camilla Parker Bowles georganiseerde receptie ten paleize te bezoeken.

 6. Bill Gates is inmiddels een dementerende oude man. Zo ongeveer van hetzelfe kaliber als “Sleepy Joe”.
  Dat het gedwongen invoeren van een digitale identiteit door Bill Gates zou zijn geïnitieerd ?
  Daar geloof ik geen biet van.
  Bill Gates fungeert alleen maar als het etiket dat “anderen”, u weet wel, daar op geplakt hebben.
  Daardoor kunnen zij die het niet met de digitale ID eens zijn lekker de schuld geven aan Bill Gates.
  Mooie afleidingsmaneuvre.
  Staatsecretaris van Huffelen van D-66, u weet wel, die met dat kabouterface, kan u er meer over vertellen.

 7. Het hoogste Nederlandse bestuursorgaan, de Tweede Kamer, heeft kamerbreed tegen gestemd. Dus de handtekening van Van Huffelen (D666) is nietig. Niemand in Nederland is dus gehouden om de overheid te gehoorzamen met de eID.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in