Europa digitaliseert de identificatie van zijn burgers met een nieuw “Digitale Identiteitsportefeuille” programma waarvan velen zich zorgen maken dat het de tirannen van de Europese Unie (EU) in Brussel in staat zal stellen om het continent met nog meer gemak te manipuleren en te controleren.

Een overeenkomst tussen het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie heeft de creatie van nieuwe EU Digitale Identiteitsportefeuilles vastgelegd die digitale versies zullen bevatten van alle identiteitskaarten, rijbewijzen, diploma’s en medische documentatie, schrijft Ethan Huff.

Voorlopig is de Digitale Identiteitsportefeuilles van de EU vrijwillig en de Europese Commissie staat erop dat het 100 procent veilig is. De president van Spanje zei zelfs dat het nieuwe platform van de EU als geheel een digitale leider op wereldniveau zal maken voor het behoud van democratische waarden.

Je vraagt je echter af: Wat heeft een Digitale Identiteitsportefeuille precies te maken met Europese waarden? En waar komt dit vreemde idee vandaan? Het antwoord heeft te maken met wie Brussel controleert, en dus wie het grootste deel van Europa controleert.

Zoals voorspeld leiden COVID-paspoorten tot digitale ID-portefeuilles

Privacy voorvechters overal waarschuwen dat de Digitale Identiteitsportefeuilles een ernstige bedreiging vormt voor de online veiligheid en vrijheid van mensen. Zo’n 504 academici en experts uit 39 landen hebben onlangs een open brief ondertekend waarin ze het programma afkeuren als anti-vrijheid.

Velen waarschuwden dat dit soort dingen eraan zaten te komen tijdens de coronavirus “pandemie” toen verschillende delen van de wereld discussieerden over zogenaamde “vaccinpaspoorten”. Ze zeiden dat het invoeren van vaccinpaspoorten de sluizen zou openen naar de digitalisering van alles.

  De 5 belangrijkste geheimen van de nooit verkozen EU-Commissievoorzitter von der Leyen

We zien dat nu gebeuren, te beginnen in Europa. Alles wordt digitaal samengevoegd in één enkel bronpunt zodat elk individu kan rondreizen en met een smartphone of zelfs een gechipt lichaamsdeel voor de scanner kan flitsen om te kopen, verkopen en zijn eigen zaken te doen.

Is dit het langverwachte Merkteken van het Beest dat eindelijk vorm krijgt? Is het misschien een voorloper van het Merkteken van het Beest? Of is het echt gewoon een eerlijke en onschuldige poging om het leven van Europeanen gemakkelijker te maken?

De kans is groot dat de laatste optie niet het juiste antwoord is en dat de eerste twee vragen de kern raken van waar dit allemaal naartoe gaat. We hebben al gezien hoe Canada omging met inwoners en bezoekers die weigerden een COVID-prik te nemmen, waardoor ze niet konden reizen of werken.

Als Europa erin slaagt om op vrijwillige basis een Digitale Identiteitsportefeuille te implementeren, waardoor een meerderheid van de Europeanen deze vrijwillig gaat gebruiken, dan is het niet zo gek om te denken dat de portefeuille uiteindelijk verplicht zal worden, wat het doel lijkt te zijn.

De Brusselse commissaris Thierry Breton heeft het er al over om een stap verder te gaan met de Digitale Identiteitsportefeuille door er een digitale euromunt in te implementeren die het papier- en muntgeld zou afschaffen.

Houd in gedachten dat dit dezelfde Breton is die maar door blijft ratelen over hoe social media meer censuur nodig hebben, samen met de rest van het internet waar vrije meningsuiting nog steeds is toegestaan.

  Onbetaalbare energiekosten: de petrochemische industrie van Europa is op sterven na dood

“Als financiële zaken hun weg vinden naar deze portemonnee, zal een grotere controle over het leven van mensen worden vergemakkelijkt met de mogelijkheid om een systeem van sociale kredieten of elektronische bestraffing van degenen die betrokken zijn bij protesten in te voeren,” waarschuwt Remix.

“Zo’n systeem zal de autoriteiten ook in staat stellen om de manier waarop mensen hun geld uitgeven te controleren, zoals in Canada en Brazilië is gebeurd. Digitale valuta maakt zakendoen makkelijker, maar het is ook een instrument om ons recht op privacy af te nemen.”

De wereld is hard op weg een digitale gevangenis te worden waar je niet uit kunt ontsnappen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

EUROPESE UNIE DOSSIER

EU verklaart dat burgers die het digitale ID van Bill Gates weigeren, worden uitgesloten van de samenlevingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraël heropent het slachthuis van Gaza – Chris Hedges
Volgend artikel5G-alarm: Mensen in Trento bloeden uit hun neus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. De wereld is hard op weg een digitale gevangenis te worden waar je niet uit kunt ontsnappen.

  En we doen het zelf. Je zou bijna hopen op een zonnevlam die in ieder geval voor een week de troep platlegt. Worden mensen wakker uit hun droomwereld. Moeten we weer samenwerken. Dat zou nog eens louterend kunnen werken.

 2. DAAR GAAN WE…”VOORLOPIG” IS HET VRIJWILLIG…😡BINNEN AFZIENBARE TIJD KUNNEN ZE ZIEN WANNEER EN HOELANG WE OP HET TOILET ZITTEN…en dát is nog het minste van mijn zorgen…

 3. Het is een stuk moeilijker mensen te overtuigen dat ze massaal voorgelogen worden, dan ze massaal voor te liegen. Cognitieve dissonantie en angst zijn sterke drijfveren om de kop in het zand te willen steken. Er wordt al zeker een decennium gewaarschuwd door klokkenluiders voor deze ongebreidelde digitalisering, maar het kwartje valt nog steeds niet bij de gemiddelde burger. Er is wel een glimp van wakker worden, maar de mensen die er nog op vertrouwen dat de overheid er voor hen is, zijn nog in de meerderheid.

 4. Wat zou Marx juichen van genot als hij dit nog mee had mogen maken.
  Iedere burger lekker vanuit je luie stoel kunnen volgen, sturen en corrigeren naar je eigen ideeën.
  Wat een walgelijke toekomst en dat komt allemaal vanuit het “ geweldige en transparante” Brussel. Goh, dan zien we eindelijk ook nog de sms van tsarina met Phizer. Want de digitale gevangenis is natuurlijk tweezijdig. Of toch niet…

 5. Heel makkelijk, ik ga niet met een debiele foon rondlopen. En we zijn (zoals meerderen) een hond kwijtgeraakt aan plaarselijkeernstige kanker door chip.

  Daarnaast, ook nu neem ik geen slavenkaart mee op zak.

 6. Nu de massa gevaccineerd zijn, waar hun eigen wil buiten werking gesteld is. Zullen zij er ook voor zorgen dat door hun volg en gehoorzaamheid en hun domheid de gehele Europese bevolking in het digitale maatpak geperst wordt. Als je nu al ziet hoeveel mensen digitaal betalen bij de kassa’s, dan schrik je al. Vele zijn al compleet vergroeid met hun smart mobiel. Hun leven draait compleet enkel om dat ding. Begrijpen dan ook niet dat er mensen zijn zonder die dingen in de huidige tijd kunnen overleven. Ze zoeken liever iets op internet, dan zelf iets te onthouden of te leren. De eigen kennis verdampt dan als ware. Een week of een maand zonder internet zullen vele dan ook niet overleven. Want als ze nu ergens geen verbinding hebben, breekt er al lichtelijk paniek uit bij hen. Net als laatst bij de supermarkt, toen er alleen contant betaald kon worden i.v.m. een bank storing. Konden vele hun boodschappen niet meer afrekenen. Je zag toen bij vele de paniek toeslaan in hun ogen.

  • Niet helemaal waar, en dat geeft me hoop. Mijn oude vader is ook geprikt. Hij heeft een periode van msm waanzin gekend. Hij is een echte oorloghitser geweest, putin is zijn grote vijand. Maar…het is mijn pa, mijn ma is er al niet meer en ik respecteer hem zoals je je ouders hoort te respecteren. Dus ik slik veel, maar laatst tijdens een diner kwam de israel kwestie naar boven en we waren het weer eens, zoals vroeger. Putin is nog een dingetje, maar hij ziet weer zaken helder en is er nu wel van overtuigd dat er niks van klopt, en dat politiek den haag een leugen is. Hij heeft niet gestemt.

   Er is hoop voor de geprikten, als het gaat om het zien van de waarheid. Die suffe smartfoon verslaavden is een heel ander “ras” en heeft denk ik niks met de prik te maken. Mijn pa is helemaal niet digitaal geil, en heeft ook 0 neiging daarnaar. Dat is echt persoons afhankelijk en voornamelijk een jeugd probleem of een identiteitscrisis.

  • Ja, dat blijft voor mij ook een raadsel. Het zijn gewoon apparaten die heel snel vervangen gaan worden. We komen in het AI tijdperk ze zijn al overbodig maar ze weten nog niet wat op ze afkomt. En dat duurt niet lang meer. Hun pensioen is al gejat, ze hebben de spuit in hun pens en ze zijn onnodig. Precies wat ik ze gun,

 7. Over mijn lijk , dat ze hun rommel houden , mijn oude nokia werkt nog steeds en wanneer die het begeeft einde bereikbaarheid. Was in mijn jeugd ook niet het val en toen overleefden de mensen het ook. En buiten de samenleving plaatsen , goed maar daar heb ik al lang iets voor gevonden.

  • Nog geen verzoek gekregen om een andere simkaart aan te schaffen net 4G? Wij wel. Zou na december niet meer werken. Vraag me af of die wel zou werken op zo’n oud toestel.
   Overigens, is niet voor niets, dat Rutte nog met een oude Nokia werkte. Wat zou daarvan niet na te gaan zijn, mogelijk door 2G of 3G gebruik?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in