U.S. Embassy Bern, Switzerland / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0 DEED)

Tijdens een besloten sessie van het World Economic Forum in september 2022 vertelde Klaus Schwab Global Shapers dat hun avatar zal blijven leven nadat ze zijn gestorven en dat hun hersenen zullen worden gekopieerd met behulp van kunstmatige intelligentie, schrijft Rhoda Wilson.

Hij vertelde de Global Shapers dit slechts enkele maanden voordat het WEF zijn versie van de metaverse lanceerde.

De Global Shapers Community werd in 2012 opgericht door Schwab en het World Economic Forum (“WEF”). Het brengt mensen onder de 30 jaar samen die door het WEF zijn geïdentificeerd als potentiële leiders.

Volgens auteur Ernst Wolff is het een proeftuin waar toekomstige politieke leiders worden geselecteerd, doorgelicht en klaargestoomd voor ze een plaats krijgen in het politieke apparaat van de wereld. Het lijkt op een indoctrinatieprogramma van het WEF, net als de Young Global Leaders van het WEF.

Bekijk Schwab’s Schwab’s Global Shapers Network Exposed! Amazing Polly, 2 maart 2022 (38 min)

“Je hebt de kans om uit te kijken naar een carrière van 50 jaar … Misschien meer, je krijgt wat injecties enzovoort. Vergeet niet dat je avatar zal blijven leven en dat je hersenen zullen worden gekopieerd door middel van kunstmatige intelligentie en algoritmen. Dus we weten het niet, maar in ieder geval 50 jaar,” vertelde Schwab de Global Shapers tijdens een besloten WEF-sessie.

Schwab: Hersenen repliceren voor de dood met behulp van AI. Bron: Classic News op Rumble

Het is niet duidelijk waarom de Global Shapers in het publiek klapten en lachten om Schwab’s idee om hun leven te verlengen met avatars, algoritmes en injecties. Het is echt een dystopisch plan, zoals we verderop in dit artikel uitleggen. Als ze wisten wat Schwab en zijn medewerkers voor hen in petto hadden en enig gezond verstand of zelfrespect hadden, zouden ze ervoor gekozen hebben om rotte eieren naar hem te gooien.

  Directeur inlichtingendienst Rusland: "De indruk blijft bestaan dat de westerse elites de opkomende situatie alleen maar gebruiken om lang gekoesterde plannen uit te voeren om de middenklasse daadwerkelijk af te schaffen"

Een paar maanden na zijn schijnbaar vermakelijke praatje met de Global Shapers was Schwab opnieuw avatars aan het pushen met de hulp van zijn partners, Accenture en Microsoft.

In januari 2023 lanceerde het WEF zijn werkversie van de metaverse genaamd Global Collaboration Village. Tijdens een Global Collaboration Village persconferentie met Julie Sweet, voorzitter en Chief Executive Officer van Accenture, en Brad Smith, vicevoorzitter en president van Microsoft, zei Schwab:

“Voor mij was het de eerste ervaring om een avatar te gebruiken. Ik raakte er zo snel aan gewend dat ik gefascineerd ben door de mogelijkheden die we hebben … Voor mij is dit de volgende fase, de volgende grote ontwikkelingsfase in de virtuele wereld. En we zijn er erg trots op dat we samen met onze partners kunnen werken aan het creëren van het eerste gebruik van deze technologie voor het algemeen belang.”

Persconferentie: Global Collaboration Village, 17 januari 2023. Bron: Mad Mac op Twitter

De metaverse is een technologisch concept rond virtuele en augmented reality. Het heeft het onheilspellende vermogen om een broedplaats te worden voor censuur, ongebreidelde surveillance en een verraderlijke vorm van digitale slavernij, die alles overtreft wat de mensheid ooit is tegengekomen. En het World Economic Forum heeft stappen ondernomen om er controle over te krijgen.

Schwab gaf de ambities van de organisatie voor de metaverse bondig weer tijdens een toespraak in februari 2023 op de toepasselijk getitelde World Government Summit. In zijn toespraak verkondigde Schwab dat degenen die meester worden over nieuwe technologieën, waaronder de metaverse, een aanzienlijke mate van invloed zullen hebben op de wereld.

  De psychologie van kwaadaardige narcisten - Mensen van de Leugen

“We staan aan het begin, als je naar technologische transformatie kijkt, vindt die meestal plaats in de termen van een S-curve. En we zijn nu net aangekomen in de exponentiële fase. En ik ben het ermee eens, kunstmatige intelligentie, maar niet alleen kunstmatige intelligentie, maar ook de metaverse, nieuwe ruimtetechnologieën, en ik kan nog wel even doorgaan, synthetische biologie. Ons leven over 10 jaar zal compleet anders zijn, heel erg beïnvloed, en wie die technologieën beheerst, zal op de een of andere manier de meester van de wereld zijn,” zei hij.

Mocht de visie van het WEF werkelijkheid worden – een uitgebreid gecontroleerde metaverse die bijna elk facet van de samenleving doordringt – dan zou het niet-gekozen WEF de visie van Schwab verwezenlijken: het WEF zou op de een of andere manier meester zijn over de wereld door zijn rol in het besturen van de metaverse.

Tijdens de week van de jaarlijkse WEF-bijeenkomst in 2024 hielden meer dan 200 deelnemers zich bezig met het virtuele Global Collaboration Village. Het is verrassend dat het er zoveel waren. Maar ja, 140 organisaties hebben zich aangesloten bij de Village Partners community en misschien waren mensen door hun werkgever verplicht om interesse te tonen. Hoe dan ook, WEF’s Global Collaboration Village lijkt een flop te worden. Hopelijk zien de Global Shapers het ook zo.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dr. Coleman: Als wij zwijgen, zal het kwaad met onze zegen geschiedenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU keurt ‘digitale ID’ van Bill Gates goed die niet-conforme burgers uitsluit van deelname aan samenleving
Volgend artikelDuitsers plannen aanval op Russische infrastructuur: Een brug te ver
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Off topic: Ruttes kennis van de Engelse taal is prima en blunders als sommige van zijn voorgangers maakten maakt hij niet (verwijzend naar premier Joop den Uyl die eens had verklaard dat Nederland ‘a country of undertakers’ is. De PvdA-premier wilde uiteraard ‘ondernemers’ zeggen, en niet ‘begrafenisondernemers’).

  Wat betreft dit laatste. Het was geen blunder maar een vooruitziende blik, want inmiddels is Nederland wel degelijk een land van begrafenisondernemers en wordt de middenstand uitgehold.

  Bron: https://www.ewmagazine.nl/buitenland/opinie/2024/02/is-ruttes-engels-soms-met-opzet-zo-houterig-66145w/?access_code=c815d141-9f49-4c4d-88d9-6f2dfb5c15b4&cel_hash=6bcf94ca29ed7e9b10c19fc86450a068803f24ce

  • De hoog geprezen ‘progressieve’ Joop den Uyl (1919 – 1987) heeft ooit getekend bij het kruisje en daarom mocht hij in de periode 1973 – 1977 minister-president zijn.
   Hij heeft minimaal een maal de Bilderbergconferentie & het WEF in Davos bezocht.
   Daarom heeft hij in 1976 bij Boefbernhard van Lippe de hand boven het hoofd gehouden, anders was in datzelfde jaar een einde gekomen aan de monarchie vanwege de aan Benno betaalde steekpenningen van de vliegtuigbouwers Lockheed & Northrop.

  • Dit zijn allemaal hele oude ideetjes

   Business in de metaverse ? Zoals business meetings, contracten afsluiten etc ?
   Dat idee was er ook al bij het hele secondlife gebeuren
   Techniek was nog niet zover, ik zie alleen nut in trainen van specieke dingen zoals F1 Racen, micro chirurgie en piloten etc. Maar dat hoeft niet iemand anders zijn metaverse gedaan te worden. Tenzij ze ai systemen gaan trainen voor zulke taakjes. De ai; verkeers agent, rechter, dokters diagnose.
   Eigenlijk de zelfde hype als vroeger met expert-systemen. Uiteindelijk ontstaat er wel iets. Zoals ai systemen die borstkanker scans analyseren – dat is een goed ding – en heeft echt success.

   Digitaal doorleven na je dood ? Achterlijk idee zonder nut maar goed
   BT Britisch Telecom had dit idee ook al, dat iedereen zijn geheugen kon uploaden naar bt datacenters.
   Terwijl prof Kevin Warwick furore maakte met rfid chip in zn arm om zn pc te unlocken
   https://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Warwick

  • Eind jaren 90 was ik in singapore
   Velen vonden dat toen al een gevangenis, een politie staat.
   Ik zag weinig politie op straat, maar overal hingen cameras
   En de metro werkte al met electronische pasjes om te betalen
   Meeste politie is daar in burger, en ze hebben er massas van.

   En over al waarschuwingen op straat, do not litter 250 dollar fine, do not eat chewing-gum 100 dollar fine,
   In de krant amerikaanse tiener gepakt met drugs, 2 gram hash ofzo; opgepakt, veroordeeld, half jaar gevangenis en 25 stokslagen, daarna land uit met stempel ongewenste vreemdeling in je paspoort.

   Mensen werkten overal dag en nacht, en vrije tijd zoals wij hebben kenden ze amper
   Alleen de professionele top had wel eens 10 dagen vakantie
   Die niet vermorst mocht worden dus nam iedereen dan een package tour.

   Zo kan het hier ook worden. Zal wel niet, door alle immigratie – botst dat cultureel nogal.

   • Zit wat in, in je laatste zin. Dat heet van oudsher: de revolutie (noem het great reset) vreet haar eigen kinderen op. Dat lijkt wel een historische wet te zijn. In dit geval: de in het kader van de omvolking door de globalisten massaal binnen gehaalde moslims doen dan de great reset dystopische controlemaatschappij mislukken.

   • Na de onafhankelijkheid van Singapore in 1965 heeft premier Lee Kuan Yew de Nederlandse econoom Albert Winsemius (vader van de latere minister Pieter Winsemius) aangesteld als economisch adviseur en mede door zijn adviezen is Singapore uitgegroeid tot een voor the great reset gereed zijnde autoritaire welvaartsstaat.

 2. De ziekelijke drang naar controle over alles en een digitale vorm van onsterfelijkheid willen bereiken. Deze gasten zijn zo van het padje af.
  Ik kwam dertig jaar geleden al boeken tegen over mensen die een NDE (bijna doodservaring) hadden gehad. Dat werd toen onderzocht door verschillende psychiaters die onafhankelijk van elkaar dit phenomeen onderzochten. Ook kwamen ze onafhankelijk van elkaar tot dezelfde conclusie.
  Nee…het waren geen hersenspinsels. Deze mensen hadden echt iets meegemaakt en het veranderde hun leven vaak dramatisch, in positieve zin wel te verstaan.
  Op YT kun je interviews vinden van mensen die dit meegemaakt hebben.
  De conclusie is dat de menselijke ziel/geest onsterfelijk is en dat we hier zijn om te leren. LVelen met een NDE beweren dat het echte leven aan gene zijde ligt en dat het leven op aarde een droomwereld is.
  Misschien is alles wat we hier met elkaar meemaken inderdaad 1 grote simulatie.

 3. Ongecontroleerde mafketels die de mensen vanuit de hoogte met minachting behandelen.
  Dit soort klapapen heel snel verwijderen.
  Klaus doet zich voor als de hightech pope een nieuwe religie van onmenselijk fakers ipv shapers
  Dit soort gasten die de wereld willen leiden net als biden ,xi ping ,rutte vd leyken en ayatollah, macron, trudeau, die moeten echt een vreselijke rot trap meekrijgen de kerkers in wat een compleet stelletje volslagen idioten bij elkaar.
  Mijn avatar zal voorleven, wat een stelletje monkey brains.

  • Het zijn zelf al avatars, het zijn klonen en die kunnen zichzelf niet voortplanten, dat kan alleen door hun dna in een eicel van een vruchtbare vrouw te stoppen en dan uit te laten broeden (meestal in de baarmoeder van diezelfde vrouw), als ze nu hun herseninhoud ook willen meenemen proberen ze dat met AI blijkbaar, en ze doen dat al een paar honderd jaar.

 4. En Outlaw zegt dat het leven van Klaus Zwabbertje na zijn dood een hel wordt! De Almachtige zal geen genade kennen voor dit soort crimineel tuig. “May he burn in hell!”

 5. De hersenen kopiëren en downloaden om deze vervolgens in een nieuwe vorm te installeren, is natuurlijk complete onzin, de illusie van de werkelijkheid in een appje ha ha . In de hersenen is nergens een plek gevonden waarin de data opgeslagen wordt, hoe kan je data down loaden als je het adres niet kent. De ziel is zoiets als als een entiteit die de blue print de onstoffelijke inhoud van je acties – imprints – en gewoonte patronen inhouden, maar ja de ziel is een gegeven waar de AI geen enkel begrip – of bewustzijn van kan hebben omdat deze dit eenvoudiger weg zelf niet kent. Dit houd in dat als Klaus zichzelf in een volgende vorm, wat hij een avatar noemt installeert, dan zal hij de rekening moeten betalen op een niveau waar geld geen betekenis heeft, hoe kan je dit dan financieren ?. Wat dan inhoud dat hij zijn stoep zelf zal moeten schoon vegen, zijn rekeningen zelf moet betalen waar hij geen fondsen voor heeft, wat een armoede.

  • Het materialisme waar al die lieden in geloven is filosofisch al lang grondig weerlegd. Dus alles waarover zij fantaseren is ‘humbug’. Vrees dus niet.

 6. Oh, wat een hoogmoed van Schwab. Ha, Schwab kan het wel WILLEN, maar de realiteit zal totaal anders zijn.
  Het doet me ergens denken aan sommigen die zich laten invriezen, om later weer tot leven gebracht te worden. Dood is dood. Maar laat hem gerust stellen: dit aardse leven is tijdelijk en ook Schwab’s ziel leeft eeuwig voort. Alleen op een plaats waar het niet prettig toeven is, ben ik bang.

 7. ‘Ons leven over 10 jaar zal compleet anders zijn’ – de enige zin die enige waarheid bevat maar wel geheel anders dan dat meneer denkt.
  ‘En het beest werd gegrepen, en met hem de valse profeet, die in zijn tegenwoordigheid de tekenen gedaan had, waardoor hij hen misleid had die het merkteken van het beest zijn beeld aanbeden hadden. Deze twee werden levend geworpen in de poel van vuur, die van zwavel brandt’

 8. Zolang iedereen het accepteert kunnen ze gewoon hun gang gaan. En dat weten ze, de bal ligt dus bij ons. Als je het tenminste niet wilt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in