European Commission (Dati Bendo) / Wikimedia / (Public Domain)

De afgelopen dagen heeft de EU een aantal vreemde uitspraken gedaan, in combinatie met nog vreemdere bedriegerijen, waardoor de gedachte postvat dat het hele project zijn ‘laatste dagen van het Romeinse Rijk’ beleeft. Is het mogelijk dat de EU die we kennen op haar laatste benen loopt en dat we getuige zijn van de definitieve ondergang? schrijft Martin Jay.

Ursula von der Leyen, wier grootouders waarschijnlijk Wafen SS-officieren waren, heeft gezegd dat als ze haar zin niet krijgt bij het vinden van nieuw geld voor Oekraïne, ze haar toevlucht zal moeten nemen tot smerige trucjes. Nou ja, ze zei niet echt “”smerige trucsjes””, maar dit is wat er geïmpliceerd wordt. En wat zouden die slinkse trucs kunnen zijn? In feite is er al een motie in de wandelgangen van de EU om van Hongarije effectief een niet-EU-lidstaat te maken, een soort schurkenlid dat nog steeds in de EU zit maar geen stemrecht heeft. Gezien het feit dat de EU allesbehalve een democratie is en dat de instellingen in Brussel monolithisch en consensus-gedreven zijn (er is geen ‘oppositie’ in Brussel zoals in de meeste democratische landen) is het nauwelijks verrassend om snode activiteiten te zien waar een Afrikaanse dictator trots op zou zijn. De EU, of beter gezegd de superfederalistische elite die het voor het zeggen heeft in Brussel zoals von der Leyen en haar maatjes als Pfizer – ja, multinationals hebben echt de meeste macht in Brussel en bezitten min of meer het Europees Parlement – begint zich zorgen te maken. Het project begint uit te lopen op onderlinge ruzies en creëert een hoop gemengde berichten in de media. Chef-tuinier Josep Borrell wil een nieuwe glanzende staat voor de Palestijnen, maar Ursula vindt het huidige genocideprogramma prima. Misschien ziet ze investeringsmogelijkheden in offshore gas voor de kust van Gaza?

  Een zeer merkwaardige Crocusvideo

En dus, nu de economie in het slop zit en de machtigste lidstaat van de EU, Duitsland, steeds meer lijkt op Tsjechië aan het eind van de jaren ’90, zijn de uber-elites zoals Ursula en de meest verachtelijke Europarlementariër die het Europees Parlement ooit heeft gehad – Guy Verhofstadt – bang dat het project bij de volgende euro-verkiezingen in de zomer kan worden gekaapt door extreem-rechtse Europarlementariërs. Ironisch genoeg zou in zo’n scenario, waarin het grootste meerderheidsblok van het Europees Parlement een extreemrechtse groep zou zijn, de steun voor Netanyahu een piek bereiken en hem zelfs redden van zijn eigen moeras van corruptiebeschuldigingen, omdat extreemrechts in Europa de zionisten steunt en afstapt van het ooit populaire idee om hen uit te roeien onder het plan van Hitlers ‘Endlösung’.

Maar de EU zou nooit meer hetzelfde zijn. Deze leden van het Europees Parlement steunen het terugdraaien van de centralisatie van de macht naar de lidstaten. Het is dan ook geen verrassing dat Verhofstadt, een man die zo verstoken is van charme dat hij een stapel vochtige handdoeken opwindend doet lijken, weer een van zijn vurige toespraken houdt in het Europees Parlement met steeds hetzelfde thema: al onze problemen kunnen worden opgelost als we meer geld, meer macht en een EU-leger hebben.

De fout ligt bij de lidstaten, betoogt de hoogste rukker van het Europees Parlement terwijl hij zijn hoofd in het rond gooit en animeert, net als een machtshongerige leider in de jaren 30 die ons in de eerste plaats in deze puinhoop heeft gebracht.

  Het komt dichterbij: De eerste Duitse woningbouwvereniging sluit dictatorstijl warm water en verwarming af om energie te besparen

Is het je opgevallen dat veel mediaberichten wijzen op een oorlog met Rusland? Ik vraag me af waar dit op gebaseerd is? Natuurlijk is er geen dreigende oorlog met Rusland, maar de deskundigen kunnen het niet laten om ons er wel een voor te stellen, door te verkondigen dat Poetin het ene Europese land na het andere wil inpikken, als een rijke man die ze verzamelt als huisdieren.

De realiteit is dat deze onzin in de echokamer wordt gevoed omdat er zowel op EU-niveau als op nationaal niveau paniek uitbreekt omdat er verkiezingen aankomen en de geur van een nederlaag de longen begint te vullen van de corrupten die zich al te lang uit dezelfde trog hebben gevoed. Creëer paniek over een dreigende oorlog en genoeg domme Europeanen en Amerikanen zullen akkoord gaan met stijgende consumentenprijzen, hoge pompprijzen, krankzinnige energierekeningen (zoals in het VK), lage groei en geen banen. Weinig westerlingen doorzien de leugens en zien de list in wording. Zelfs de Duitsers niet.

En deze nachtmerrie gaat ook deel uitmaken van de nieuwe wereldorde die Europa probeert te creëren door af te rekenen met Hongarije, dat de rol van het VK heeft overgenomen door veto’s uit te spreken en over het algemeen een lastpost te zijn aan de EU-toptafel. De gedachte is dat er een Europa van twee snelheden kan worden gecreëerd, zodat de belangrijkste grootmachten – Frankrijk en Duitsland – het federalistische plan kunnen doordrukken en ervoor kunnen zorgen dat wanneer het stof is neergedaald, hun industrieën nog steeds intact zijn, of in ieder geval hun politieke elite nog steeds een baan heeft.

  Geconditioneerd voor oorlog met Rusland

Natuurlijk is dit ook de Amerikaanse droom nu Joe Biden naar de verkiezingen gaat en zelfs arbeiders in Ohio kunnen zien dat hij de wereld in brand heeft gestoken en niet meer weet waar de emmer en zelfs de kraan is. Aangezien de westerse sancties zo spectaculair zijn mislukt, zal Amerika altijd proberen er munt uit te slaan en zo wordt de verdeling van de uitgaven aan Oekraïne steeds duidelijker. Maar het is de oorlog in het Midden-Oosten, tegen de achtergrond van de sensationele mislukking in Oekraïne, die de doorslag zal geven voor Biden om te vallen en voor Trump om op te duiken als de brandweerman en zijn geruchtmakende grote slang. Jammer voor de Europeanen. Die dwazen die tranen met tuiten huilden over de “bezetting” van Oekraïne door die smerige Russen, maar geen boe zeiden over tientallen jaren van de wreedste bezetting in de moderne geschiedenis in Palestina, zullen de grootste prijs betalen voor hun domheid. Hoe de NAVO hier als overlevende uit zal komen is voor iedereen een raadsel, maar de Europese elites zullen meer moeten ophoesten voor defensie als Trump in het Oval Office komt. Reken daar maar op.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De Europese Unie: De verliezer in het Oekraïne-conflict – Hoe het ook aflooptVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe waarheid over het neerschieten van MH 17 wordt definitief begraven
Volgend artikelIsraël beschuldigt het Internationaal Gerechtshof van (je raadt het al) antisemitisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

  • Ja hoor . Die typhus eu …, de grootste nachtmerrie uit de nl de geschiedenis. Op div manieren . En volgens mij …, moet het gekste nog komen . Ik loop al sinds jaar en dag met t shirtjes van Jensen met “nexit” erop. Ik ga binnenkort Putin bellen …., of hij ons wil komen verlossen van die eu narigheid plus de complete nl regering minus fvd/pvv. 🤓

  • Dit speelt al langer, men wist in de naoorlogse tijd al dat dit eraan zat te komen. Het is alleen goed verborgen gehouden. Er spelen andere machten op de achtergrond, en geen Nederlandse.

  • Je zou het denken Bas, echter wie bepaalt de prijs van het goud en andere edel metalen, wie bepaalt de rente wie bepaalt de belastingen op enz…

   Dat soort moet je eerst aanpakken en dan vaste bepalingen uitvoeren die zeg 30-40 jaar vast komen te staan.

   want anders is het, wie bepaalt haalt (geld eruit voor zichzelf)

   ala edelmetaal prijs bv, zij bepalen van te voren nu gata het naar die prijs, bv veel hoger, dan kopen ze zelf bv eerst veel in en verkopen het op de hoge prijs die ze ook van te voren weten en zo gaat dat met vel zaken, dingen in de handel moeten ze ook verplicht vast zetten, bv minimaal 1 jaar niet meer verkopen/verhandelen dus verplicht 1 jaar vast houden, zo voorkom je een groot deel van voorkennis en handel in en snel handel via computers wat alles staat op geld onttrekking van de massa, zij die achter de knoppen zitten zijn het Monster, het SSysteem, zij hebben de goud koppeling los gelaten, zij hebben de olie prijzen via via gecombineerd zodat we niet van de goedkoopste aanbieder kunnen profiteren zij koppelden gas aan stroom prijzen enz enz enz, the SSystem at work, not for us though.

   • Ja inderdaad mooie tijden. Herinner mij nog mijn diensttijd in Duitsland (zo’n 50 jaar geleden) als we weer op verlof gingen en de douane je auto ondersteboven haalde voor 1 slof sigaretten. Heerlijk kat en muis spel destijds!!

    • Beste henryN,
     Wij deden de ‘ spulletjes’ altijd ‘ op de man’.
     De douane z’n best zoeken en wij met onze buitenjassen tot de kraag gevuld met sigaretten, parfum en alcohol stonden met onze handen in de zakken toe te kijken.
     Inderdaad mooie tijden.

  • machtswellustelingen creëren altijd een kudde grijze miesmuizen om zich heen, zonder enige vorm van licht, klank en kleur in hun tabernakel.

   Ze hebben alleen maar grijze, kleurloze meelopers nodig om zich machtig te voelen en vrij te zijn in hun handelen

 1. Ach,…. kijk ze toch eens staan met hun vlaggetjes en hun bloed besmeurde handen….
  Deze lachebekjes gaan over lijken en het doet ze niets.
  Hoeveel doden inmiddels? in totaal aan beide zijden?
  ! miljoen?
  Hou vol jongens, op naar de jackpot ( sarc. uit)

  • Rusland zal vroeg of laat naar de Noordzee komen als wij ons blijven bemoeien met hun oorlog. Dat Rusland onder Poetin een bedreiging is voor de wereldvrede is uit de lucht gegrepen onzin.

   • idd en ik zou het hem/hun niet kwalijk nemen.

    als dit een spannende actie film zou zijn dan zou in mijn gedachten Rusland allang al die NAVO en andere militaire doelen al zijn gebombardeerd alle! incl de regering gebouwen en foute MSM gebouwen e.d. en meer. But hey, Rusland is nog steeds erg netjes tegenover de treiteraars en JewSA en het kwaad in USrael, Vaticaanstad, Zwitserland, London City, Washington DC enz enz enz.

 2. “Stommiteiten” MA!! Ze wisten heel goed wat ze deden toen de NordStreams werden opgeblazen en de vinger naar Poetin werd opgestoken!!! phvckthemall tegendemuurdermee

 3. Deze look à like stommiteiten moeten zij uitvoeren in opdracht, anders plegen zij politieke zelfmoord. Alle politieke zetten op het wereldschaakbord volgen een vast script, ieder die probeert hiervan af te wijken, zal van de toneel bühne gehaald worden zonder pardon. Wie achter de schermen de orders uitdelen, is nog steeds niet bekend voor de toeschouwers zoals de bevolking niets anders zijn in deze wereld toneel opvoering.

  We zitten alle in een soort van een spelcomputer, waar iedereen een avatar is. Maar niet alle avatars worden door externe bestuurd, vele zijn van het spelcomputer zelf. Maar omdat de avatars alle het zelfde eruit zien, is dit onderscheid moeilijk waar te nemen. We zitten nu wel vlak tegen het volgende level aan. Dit jaar zal er heel veel gaan veranderen, zowel positieve als negatieve veranderingen. Daar zijn de tekenen te over en er begint overal steeds meer te rommelen in diverse landen. De westerse landen willen oorlog, want zo kunnen ze al hun eigen gegraaide miljarden en alle schulden ideaal mee wegpoetsen. De bevolking zal toch altijd de meeste klappen opvangen en voor het kanonnenvlees zorgen, zodat de veroorzakers ermee weg kunnen komen.

  • Daar zullen wij nooit grip op krijgen. De enige manier om te leven is je eigen plan trekken samen met je naasten. Een goede voorbereiding is het halve werk. Ik heb geleerd om drie-dimensionaal vooruit te denken want ik houd niet van onaangename verrassingen en schaarste.

 4. De communistische bende in Brussel voert de opdrachten vanuit usa en de WEF bende en de big vul maar in uit. Europa wordt op allerlei manieren naar de donder geholpen. Zowel economisch, financieel, maatschappelijk en sociaal. De bewust gecreerde “Umvolkung” is daar een onderdeel van. Usa trapt overal ter wereld rotzooi en de EU zet de poorten wijd open.
  Financieel is zowel usa als Europa failliet. De schuldenberg is nooit meer oplosbaar.
  Vandaar het krankzinnige gekrijs van de diverse zgn democratische westerse regeringen om een vijand te creëren. En dat kan natuurlijk in hun verblinde ogen alleen maar Rusland zijn. Wat ten voordele werkt voor de usa militaire rotzooi industrie.
  Flikker de yankees eruit, voer een eigen Europees beleid en maak een sterk Europa, samen met Rusland. Streef verdomme naar vrede ipv dit waanzinnige oorlogophitserij gedoe. Maar onthoudt de uitspraak van de denktank Statfor onder Obama: een alliantie tussen Duitsland en Rusland moet ten allen tijde voorkomen worden. Daarin ligt de bron van de ellende. En de usa hoertjes in EU en Europese regeringen doen daar dapper aan mee. Wat een wereld, in en in verrot! Niets hebben die lui voor het volk over. Datzelfde Europese volk moet belasting betalen, zijn / haar bek houden en zich gewillig laten decimeren. Een totaal geschifte maatschappij. Voormij is de EU in hetzelfde stadium als eens het Romeinse rijk. Alleen duurde het dat daar 300 jaar voordat het ter ziele was. Hier gaat het denk ik veel vlugger. Nexit NU! En weg met die Pipo,s die nu het zgn democratische (?) beleid voeren.

  • Niet waar! De schulden zijn ontstaan door woeker en het op schuld gebaseerde (en fractional banking) betaalsysteem en al onze zgn schuld is daardoor nu de rijkdom van enkelen. Dat kapitaal kan simpelweg onteigend worden. Dan hun op schulden gebaseerde betaalsysteem opdoeken en vervangen door een op waarde en grondstoffen gebaseerd systeem met een waardestandaard gebaseerd op een mand met een mix aan grondstoffen zoals de metalen ijzer, koper, zink, alu, uranium, goud en zilver, en daarbij grondstoffen zoals aardgas, ruwe of gedestilleerde olieproducten en mogelijk hout.

   • Het zijn aandeelhouders van oa multinationals die belasting ontduiking deden naar de kaaimaneilanden en andere belastings paradijzen die dan hun kapitaal aanboden als leningen aan landen die inkomen te kort hadden door deze belastings ontduiking maar waarvan veel overheden medeplichtig waren aan deze ontduiking, dus men steelt geld en stel het daarna ter beschikking als lening van degene van wie u het gestolen hebt ; Zeg niet misdaad loont niet

 5. Zwaaiend met EU, Oekraiense ,en regenboog vlaggen op naar de afgrond.
  Woke, asiel, klimaat, en Oekraiense waanzin, de grote leider in Moskou kijkt lachend toe hoe Europa zich zelf vernietigd.

 6. Wat is het probleem van AMERIKA, EUROPA, Engeland en het WESTEN.
  ZIJN “FAILLIET”….!!!!
  Wat vinden ze zo verschrikkelijk voor toekomst?
  DAT de CURATOREN klaar staan om af te rekenen.
  Wie zijn die CURATOREN?
  DAT ZIJN DE BRICS LANDEN..!!
  De BRICS is een ONAFHANKELIJK economische GROEIENDE organisatie, die het huidige MONETAIRE systeem omzet in GOUD gedekte WAARDES.
  Valuta’s (betaalmiddelen) Grondstoffen (olie, gas en etc.) en een BRICS wereld bank in Shanghai, waar landen die een beleid hebben, dat aan een economisch groei land geld te lenen zonder RENTE, (anders dan het Amerikaanse IMF, dat een niet op te brengen rente in rekening brengt en zo landen verstikken).
  DUS Amerika, Europa en Engeland het WESTEN, hebben geen WAARDE meer voor de REST van de wereld.
  Als Duitsland een Leopardtank wil maken, heeft het staal, energie olie/gas nodig, maar de BRICS landen willen het wel leveren, maar graag afrekenen met GOUD gedekte valuta’s.
  Als Amerika een F35 gevechtsvliegtuig wil maken, heeft het Aluminium, energie olie nodig.
  De BRICS landen staan te dringen om het te leveren, maar graag afrekenen met GOUD gedekte valuta’s.
  Een voorbeeld dichter bij huis, een bakker heeft meel nodig, vraagt om levering, kan zelfs geleverd worden, maar de leveranciers willen niet met waardeloze obligaties of derivaten of schuldpapier of in valuta’s dat NIET GOUD gedekt is, DUS GEEN DOLLARS GEEN EURO’S EN GEEN ENGELSE PONDEN.
  De bakker staat met de rug tegen de muur, en sluit zijn zaak, en zoekt een baan.
  Wat willen de Amerikanen de Europeanen en de Engelsen “HET WESTEN” in het NAUW c.q. TEGEN DE MUUR DOEN.
  () De BRICS landen (de curatoren) zijn bereid een oplossing te vinden.
  Maar dan komt het Failliete Amerika en Europa plus Engeland (het Westen) onder curatele.!
  Ze moeten hun Hegemonie en hun Unipolar politiek systeem te verlaten, en tot een schuld sanering te komen.
  Maar het westen gaat wat ze willen hebben, MAAR DUS NIET KUNNEN AFREKENEN, “HALEN”.
  Dus zegt het WESTEN dan maar,
  “Op de dood of de gladiolen”.
  Een beetje DOM zei Maxima eens.

 7. De grootste truck die de duivel heeft uitgehaald is de wereld overtuigen dat hij niet bestaat.
  Al die debielen die zichzelf elite noemen dienen satan, waarom anders al die offers en rituelen? hij is de aartsleugenaar van oorsprong en heeft maar één doel.. de mens misleiden en z’n oorsprong en doel op aarde volledig verdraaien en perveteren, mensen creëeren naar zijn evenbeeld ipv hoe we bedoeld zijn, namelijk God’s evenbeeld. Hij haat de mens en wil de mens kapot maken, van geboorte tot de dood! Nu hoor ik sommige van jullie al denken.. wat een religieuze idioot.. ik ben alles behalve religieus, dit spreek ik allemaal uit ervaring. Zoek maar eens getuigenissen van ex satanisten die Jezus gevonden hebben, en hoe dat ging… ik ben tot m’n 34ste elke avond en nacht lastig gevallen en doodsbang gemaakt door duisternis, een koude wind in m’n rug en regelmatig een stem achter me die zei “ik maak je dood”. Op m’n 34ste leerde ik God kennen en begon ik langzaam te begrijpen wat of wie mij lastig viel. Deze shit is echt lieve mensen!! Ik weet zeker dat zat van jullie ook dit soort ervaringen hebben (gehad). Hieronder 2 linkjes die zeer de moeite waard zijn, bless you all en please onderzoek dit, dan snap je wie er werkelijk deze shitshow runt en waarom

  https://ndebde.wordpress.com/ Nederlands meisje uit een satanische familie die vermoord is en weer terug kwam, prachtig persoonlijk verhaal ❤️

  https://youtu.be/I11L71PD3Lw?feature=shared. Getuigenis van John Ramirez, ex satanist/warlock (mannelijke heks)

  • Hier ook Nino Ons huis was vanaf dat we hier kwamen wonen al niet zuiver. (is jaren geleden al
   verholpen).
   Maar in die tijd zware aanvallen op onze kat die als het gebeurde schreeuwde als een varken die geslacht werd.

   Bij mij meerdere keren mijn volledige rug onder de krassen 3 naast elkaar en letterlijk honderden van onder naar boven van 5 cm lang tot 40 cm lang.
   Hele dunne diepe krassen die ontzettend gaan ontsteken.

   soms op mijn benen maar meestal op mijn rug. Ik heb er een hele fotodocumentatie van.

   Om uit te sluiten dat mijn vrouw of kat het deed meerdere weken alleen geslapen met de deur dicht en binnen enkele dagen zat mijn rug weer vol.

   2 x een complete nieuwe bestekset moeten kopen omdat er elke dag meerdere vorken,messen en lepels uit de la verdwenen net zo lang tot er niks meer over was.
   Ben zelfs een keer van de trap geduwd ik liep naar boven en halverwege kreeg ik een klap in mijn borst en ben naar beneden gevallen. Het heeft me verder nooit bang gemaakt vond het wel bijzonder maar op een gegeven moment ben je er klaar mee.

   Toen ben ik gaan leren huizen te zuiveren en hebben we het weg gekregen en sinds die tijd geen last meer gehad.
   Dus ik weet waar je het over hebt Nino demonische krachten bestaan absoluut.

   Doordat ik dit tegen mensen en collega’s heb verteld komen er meer mensen die dan durven te vertellen wat er bij hun gebeurt. Het gebeurt bij meer mensen dan je denkt maar niemand durft er over te praten.
   Er kwamen van 3 mensen verhalen en ik en mijn vrouw hebben hun huizen ook meerdere keren gezuiverd en ook daar gingen en bleven de problemen weg.

 8. “Weinig westerlingen doorzien de leugens en zien de list in wording. Zelfs de Duitsers niet.”
  Sorry auteur, wanneer hebben de Duitsers wat doorzien?
  Die volgen nog steeds bevelen, oftewel het nieuws.
  Piepen soms maar volgen gewoon de lijn, nu het afd begint te winnen zal das Volk gewoon stilletjes toestemmen

  • Duitsers hebben na WOII een hersenspoeling gekregen in het onderwijs. Dat ze voor WOII volgzaam waren heeft oorzaken uit WOI. Armoede, hongersdood, uitzichtloos bestaan, enorme inflatie, kinderprostitutie en ga zo maar door. Dat ze hieruit zijn gekomen, op eigen kracht, zegt wel iets over ze.Dus… helemaal niks is het ook weer niet, de weerstand is daar groter dan in nL.

   • Tja Barry, het is natuurlijk subjectief omdat het is wat je persoonlijk ervaart oftewel de mensen die je kent.
    In mijn geval is het dus zo dat de noord Duitse familie en kennissen veel meer schaap zijn dan de oostelijke Nederlandse familie en kennissen.
    Misschien is het ook zo dat door het Wirtschaftswunder en de vrij grote welvaart daarna er een blind vertrouwen is ontstaan omdat het voor de tijd ook allemaal goed was.
    Ik vind de Nederlander over het algemeen iets sceptischer.
    In het bedrijfsleven zijn de meest capabele mensen in Duitsland diegenen die nu met pensioen gaan de opvolgers kunnen je niet meer helpen als er vliegen poep op het artikelnummer zit.
    Daarom denk ik ook dat er voor een 2e Wirtschaftswunder de capaciteiten niet meer in toereikende vorm aanwezig zijn.
    Maar goed dat zijn mijn observaties, subjectief dus.
    Ik moet wel zeggen dat ik dus de enigste niet gevaccineerde ben in de familie (Duits en Nederlands) en heb me van beide kanten zeer veel moeten aanhoren.

   • De elites zijn al duizenden jaren bezig om de mensheid tot één homogene groep superdomme slaven te maken. Superdom = superslim. Ze willen slaven die hun bevelen zo goed mogelijk opvolgen, maar niet de intelligentie hebben om te snappen dat ze slaven zijn. Wat wij nu beleven is hun fantasie, het einde van de mensheid en de intelligentie, en het begin van een tijdperk van perfecte SLIMME slaven.

    • Beste Theme,
     Als individu is vooralsnog het enige wat men kan doen is info delen met anderen om te laten zien hoe de hazen lopen en anderen de visie voorhouden waar het naartoe dreigt te gaan.
     Het is echter aan anderen of ze willen zien en horen.
     Helaas zal het voor velen pas duidelijk worden zodra de shit bij hen persoonlijk voor de deur staat.

     Tot die tijd kunnen wij slechts onze best doen om info te delen die belangrijk kan zijn.
     Daarbij zelf proberen te dealen met de frustraties als dat niet goed wil lukken.

 9. Vergeet niet de duistere rol van de media door haar eenzijdige berichtgeving zullen de ogen van vele schapen niet opengaan en zal er weinig steun zijn voor veranderingen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in