© Freepik

In een bejaardentehuis in Oberhausen traden ernstige complicaties op na de derde COVID-19 vaccinatie. Twee bewoners van het bejaardentehuis moesten zelfs drie dagen na de zogeheten “boostervaccinatie” worden gereanimeerd. Een crisisteam beraadt zich, bericht De.rt.com.

Twee bewoners van een bejaardentehuis in Oberhausen, Noordrijn-Westfalen, moesten drie dagen na de derde COVID-19 inenting worden gereanimeerd, zo meldde de omroepzender WDR dinsdag.

De omroep verwijst naar een exclusief beschikbare brief. Daarin informeert het bestuur van het districtskantoor van de Vereniging van Ziekenfondsartsen van Noordrijn de behandelende artsen:

“Ik zou niet willen verzuimen u op de hoogte te brengen van deze incidenten.”

Het gaf het advies aan de praktiserende artsen:

“Ik zou u willen vragen uw eigen medische beslissing te nemen of u wacht op een aanbeveling van respectievelijk het StiKo of het EMA [Duitse gezondheidsautoriteiten] of dat de timing van de derde vaccinaties nu zo urgent is voor uw eigen patiënten dat u ze zonder aanbeveling moet uitvoeren”.

Als gevolg van deze brief heeft de huisarts Peter Kaup uit Oberhausen met onmiddellijke ingang en tot nadere kennisgeving besloten – totdat de StiKo groen licht geeft – geen derde vaccinatie meer te geven aan patiënten in bejaardentehuizen. Kaup verklaarde tegenover WDR dat hij het “uit medisch oogpunt onbegrijpelijk vindt dat er nu snel verder wordt gevaccineerd zonder dat er een vaccinatie-aanbeveling is”.

Het naburige vaccinatiecentrum in Mülheim is ook bezig zijn vaccinatieprogramma terug te schroeven. Tot nader order krijgen 80-plussers alleen een boostervaccinatie als de eerste injecties ten minste zes maanden geleden zijn gegeven.

Dortmund viroloog Carsten Watzl, daarentegen, waarschuwt voor paniek. Hij zegt dat men uit individuele inentingsreacties geen conclusies kan trekken over de totaliteit van alle vaccinaties.

  Duitsers binnenkort vreemden in eigen land: migrantenaandeel onder kinderen in grote steden loopt op tot 75 procent

Ook de Vereniging van Ziekenfondsartsen van Westfalen-Lippe benadrukt dat de individuele gevallen eerst in detail moeten worden onderzocht. Studies uit Israël “hadden eigenlijk aangetoond dat er geen problemen waren geweest met derde vaccinaties”.

Tot nu toe zijn 90 mensen in het tehuis gevaccineerd. Tien procent van hen had zulke ernstige reacties dat zij medisch moesten worden behandeld.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Australische marine betrapt op verdoezelen van massale bijwerkingen nu matrozen in “kritieke toestand” bezwijken na Covid-19 vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBrief aan een Covidiaan: Een tijdreis-experiment
Volgend artikelAustralische truckers verslaan regering – dat kunnen wij ook
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Wat een leugens toch allemaal. Medici? Medicijnmannen die zich arts noemen.
  Hoeveel mensen moeten er nog omgebracht worden voor het stillen van de machtshonger en de geldshonger van enkelen?

 2. Wel, het is tijd voor grote onthulling.
  Zet lekker een karaoke versie van roxette aan en zing uit volle borst de volgende tekst mee:

  Put the jab
  In my arm
  Leave my body
  On the ground
  I won’t wake up soon
  And there’s a silence
  In the world
  And all around
  Don’t touch me now
  Mind the prions
  Don’t dream away
  At the tv

  It must’ve been jabs
  But it’s over now
  I used to have health
  But I lost it somehow
  It must’ve been jabs
  But it’s over now
  From the moment it touched
  Your time had run out

  Make believing
  We’re in this together
  That we’re sheltered
  In this camp
  Don’t go outside
  Shut your mouth
  Grandparents died
  By your hand

  It’s not that hard
  Just to see it
  Don’t dream away

  It must’ve been jabs
  But it’s over now
  Freedom’s all that we wanted
  Now we’re living without
  It must’ve been jabs
  But it’s over now
  It’s where the immune system goes
  Only a wappie knows

  It must’ve been jabs
  But it’s over now
  I used to have health
  But I lost it somehow
  It must’ve been jabs
  But it’s over now
  From the moment it touched
  Your time had run out

  It must’ve been jabs
  But it’s over now
  Freedom’s all that we wanted
  Now we’re living without
  It must’ve been jabs
  But it’s over now
  It’s where the immune system goes
  Only a wappie knows

 3. Jullie medische “artsen” hadden nooit of te nimner mee mogen doen met het geven van die gif injecties!!! Het gaat er bij mij niet in dat jullie niet wisten wat in die spuiten zat. Een stelletje mede criminelen zijn juliie!!! Mensen vermoorden dat is het en niets anders!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in