Achtergrondafbeelding screenshot Mayo Clinic YouTube-kanaal.

Een 41-jarige “trotse homo” fitnessmodel en bodybuilder accepteert dat zijn dagen van uren in de sportschool waarschijnlijk voorbij zijn, wat ook betekent dat zijn carrière voorbij is, schrijft Thecovidblog.com.

Eric Turner vertelde zijn 1,7 miljoen volgers op Facebook op 20 april: “Ik zal half mei volledig gevaccineerd zijn en klaar om te filmen.” Dat impliceert dat hij al één mRNA-injectie had gekregen en in afwachting was van de tweede.

Hij heeft een extra 284.000 Instagramvolgers. Maar het is zijn minder populaire Twitteraccount, met slechts 21.000 volgers en geen blauw vinkje zoals de andere twee, dat hij gebruikt voor het geven van deugdzaamheidssignalen.

Het begon op 15 juli toen de heer Turner de propaganda van de mainstream media over de zogenaamde “Deltavariant” herkauwde. Hij eindigde de tweet met hoofdletters “GET VACCINATED”.

De heer Turner gaf vervolgens de schuld van de zogenaamde varianten aan ongevaccineerde mensen en pleitte voor het dragen van maskers tot in de eeuwigheid als gevolg daarvan.

In een tweet van 7 september werd gesuggereerd dat Ivermectine een laag aantal zaadcellen veroorzaakt. Hij hoopte ook dat het Nobelprijswinnende medicijn “een hele tak van idioten uit onze evolutieboom zou verwijderen”. Tenminste één Twittergebruiker verweet hem dat hij degenen die het niet met hem eens waren de dood wenste.

Op 8 september stelde Turner het niet dragen van mondkapjes op scholen gelijk aan het neerschieten van kinderen door schutters op scholen.

Een andere verontrustende tweet op 10 september stelde abortus gelijk aan het niet dragen van mondkapjes op scholen.

Levensveranderende hartaanval

Turner postte nog een naaktfoto van zichzelf op 8 november om 7.39 uur met het onderschrift: “Ik draag liever een ton dan conservatieve kleding. Acht uur later postte hij een foto van zichzelf in een ziekenhuisbed. Hij dacht dat het probleem een soort van temporomandibulaire gewrichtsaandoening (TMD) was omdat hij pijn voelde in zijn kaakbeen. Maar artsen vertelden hem dat hij een hartaanval had. Turner zei dat de artsen “verbijsterd” waren omdat zijn hart volgens hem heel gezond is.

Lammeren naar de slacht

Vier dagen later, op 12 november, plaatste de heer Turner een update. Hij gaf toe dat zijn leven “voor altijd is veranderd” nadat artsen bij hem een spontane dissectie van de kransslagaderen hadden vastgesteld. Dat betekent dat de dunne lagen waaruit de slagaderwanden van het hart bestaan, van elkaar gescheiden zijn, waardoor bloed tussen die lagen sijpelt. Bloed hoopt zich op tussen de lagen, waardoor klonterachtige verstoppingen ontstaan.

De aandoening treft vooral vrouwen: in een studie was 98% van de gevallen vrouw. De aandoening treedt meestal op tijdens de bevalling of zwangerschap, wat een verband kan leggen met hormonale veranderingen, aldus de Cleveland Clinic. Extreme lichaamsbeweging en cocaïnegebruik zijn ook risicofactoren.

Artsen hebben geen idee hoe ze de aandoening moeten behandelen omdat het zo zeldzaam is. Meneer Turner schreef zich in voor verschillende klinische studies om experimentele behandelingen uit te proberen in de hoop zichzelf beter te maken. Hij zou waarschijnlijk binnen enkele dagen zijn gestorven als de kaakpijn hem niet naar een spoedeisende hulp had geleid.

We hebben minstens één gelijkaardig geval op deze blog behandeld. De heer Bruce David Ward overleed op 22 juni, 30 dagen na zijn eerste Moderna mRNA injectie. Hij had ook een dissectie van de aorta. Mevrouw Chantel Uren kreeg Bell’s Palsy voor wat een dissectie van de halsslagader lijkt te zijn, twee weken na haar eerste Pfizer mRNA injectie, eind augustus. Interessant is dat haar gezicht en lippen verlamd raakten (Bell’s), terwijl de heer Turner pijn in zijn kaak en gezicht voelde vóór de bloedvatdissecties.

Acteur en vaccin-propagandist India sterft dag na injectie met COVID-19 vaccin

Er zijn geen verdere updates op alle drie de sociale media kanalen van meneer Turner bij het publiceren.

De sekten van LGBT en “wetenschap”

Ten eerste worden deze problemen met bodybuilders duidelijk. Deze blogger was personal trainer, is een voorstander van lichaamsbeweging, en wordt door de meeste mensen als “gespierd” beschouwd. Maar 84 kilo en 1.75 meter wordt door de meeste mensen als klein beschouwd. Een dieet dat bestaat uit mager vlees en veel fruit en groenten is gezond en goed voor je, naast gewichts- en cardiovasculaire training. “Bodybuilding’ is echter een cultuur van overdaad en supplementen.

Mijnheer Michael Mitchell, 65, was de voormalige “Braveheart” acteur en bodybuilder die zes dagen na deze booster prik overleed. Mijnheer Jake Kazmarek was een bodybuilder en stierf vier dagen na zijn eerste injectie met Moderna op 28 jarige leeftijd. Er is ook nog mijnheer Cody Robinson. Hij is niet per se een “bodybuilder”. Maar hij is een televisie stuntman die bloedstolsels kreeg dagen na zijn Johnson & Johnson injectie. Er zijn absoluut gegevens die aantonen dat de cultuur van bodybuilding en mRNA of virale vector DNA-injecties niet samengaan. Grote mannen in het algemeen lijken ook meer risico te lopen op bijwerkingen na de injectie.

Deze blog is echt niet gericht tegen degenen die de homoseksuele cultuur beoefenen. Maar de gegevens worden onweerlegbaar. De ergste deugdzaaiers op deze blog zijn homoseksuelen of speelden homoseksuelen op televisie.

Er zijn nu 12 verhalen in de categorie Deugdsignalering. Drie van hen (25%) zijn homoseksuele mannen (merk op dat 11 van de 12 deugdsignaleerders mannen zijn). Mijnheer Willie Garson is de Hollywood homoseksueel. Dus als je hem meetelt, is een derde van de deugdsignaalgevers LGBT. De injecties en LGBT zijn een match gemaakt in de hel.

De Schapen - Aliens

Een tiener uit New Hampshire spande op 4 november een rechtszaak aan tegen zijn schooldistrict nadat hij was geschorst omdat hij had gezegd dat er maar twee geslachten zijn. De school heeft letterlijk een beleid dat zegt dat alle leerlingen LGBT-propaganda moeten aanvaarden, b.v. “mannen zijn vrouwen,” “50 geslachten,” enz. Met andere woorden, je moet met leugens en uitvluchten leven om naar openbare scholen in New Hampshire te gaan.

Hetzelfde geldt voor de injecties. Er is onweerlegbaar, concreet bewijs dat deze injecties verminken en doden. LGBT’s krijgen niet alleen voor 92% deze injecties, maar zij verdedigen en pleiten voor deze injecties alsof het een letter in hun acroniem is (b.v. LGBTV voor “vaccins”).

Deze hele wereld bestaat uit leugens, bedrog en mammon. Hoe meer je daaraan deelneemt, hoe meer kans je hebt op succes. Dat is de westerse mensheid 2021. Het is verontrustend om zelfs maar te denken aan de westerse mensheid 2022 en verder, als GMO mensheid de norm wordt.

Blijf waakzaam en bescherm je vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Lammeren naar de slachtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPandemie van de Gevaccineerden – Officiële gegevens tonen aan dat 91% van de Covid-19 sterfgevallen sinds augustus onder de volledig gevaccineerden waren; maar ze willen de ongevaccineerden in lockdown zetten
Volgend artikelSchotse lockdowns versus Zweedse vrijheid – wie won?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

44 REACTIES

 1. karma doet blijkbaar overuren tegenwoordig , de zoveelste idioot die zweert bij vaccins , maar die een tijd later zijn woorden moet inslikken wegens het niet zien hoe dom hij is ….geen wonder dat zulke arme sukkels de term “mensdom” in de verf blijven zetten…

 2. Dit is werkelijkwaar een bericht die mij (positief!) in mijn Ziel raakt. Ik dacht dat JUIST de homoseksuele gemeenschap intellect zou hebben om te begrijpen dat je laten injecteren met een lichaamsvreemd middel, met gevolgen kampt. Het is on-ge-loof-lijk hoeveel gay en de hele LBTQ groep ZO PRO vaccin is en ZO PRO buitensluiting. Walgelijk. Ik ben zelf echt diep teleurgesteld geweest in deze community. Vooral toen ik zo enorm veel lesbische en gay en gender free mensen ZO drastisch zich zag keren tegen mensen die voor lichaamsvrijheid zijn. 1 oord; hypocriet.
  Maar dat is overigens de hele gemeenschap die géén begrip kan opbrengen voor mensen die achter hun lichaamskeuze staan door NIET mee te doen aan een experimentele injectie.

  Ik moest ZO hard lachen door deze zin: Deze blog is echt niet gericht tegen degenen die de homoseksuele cultuur beoefenen.
  Hilarisch!!! “de homosekuele >>>CULTUUR<<>>>BEOEFENEN<<< integendeel.. wandelende virus dragers. Ik doe mijn mondkapje op om mezelf tegen hen injecties en spike uitademingen te beschermen. We betalen potverdorie ALLEMAAL mee aan elkaar… en zij maar “vacc” en nog 1 .. en een booster.. op ONZE KOSTEN. IK betaal 1600 van mijn salaris aan de OVERHEID! EN maandelijks 200 euro ZIEKTEKOSTEN.. die ik weinig (hooikoorts) gebruik!!!!
  Hoe durven ze over buitensluiting te spreken. Hoop echt dat het systeem helemaal kapot gaat en ZIJ ER BIJ.

  Ook hoe ze Thierry behandelen in de tweede kamer… RATTEN zijn het. Echt… had een brok in mijn keel door het mooie betoog van Thierry hier; https://youtu.be/Eq0mwa0EiA4 en hoe hij dan elke keer wordt benaderd door die walgelijke mensen daar.. is ongelooflijk. Echt kan er met mijn pet niet bij.
  1 woord voor die sekten waar we mee te maken hebben; N A R C I S T E N.
  10 letters.

  GASHLIGHTING is wat ze doen.. en PROJECTEREN..
  Nu de Efteling ook gaat checken op QR code en ouders niet meer willen gaan,,,hoor / lees je gewoon reacties als: “wat erg dat ouders hun kinderen dat aandoen”… wat erg??? WAT ERG DAT JIJ JE KIND LAAT INJECTEREN mafketel!!!! OMGEDRAAID WERELD HIER… echt waar.

  Gelukkig voel ik me sterker dan ooit (lijkt nu wel een mentale inzinking maar is momentum gelukkig..heb voor VEEL hetere vuren gestaan in het leven… trust me..) en kan ik met rechte rug me staande houden. Maar dat neemt niet weg dat ik soms totaal verbijsterd ben over deze maatschappij. Onze voorouders zouden zich OMDRAAIEN in hun graf!!

  Straks ook essentiële winkels met QR code. ALLES IS UITGESTIPPELD. Die Hugo moet echt gestopt worden…Rutte ook.. ik zag trouwens een foto van Wilders die “geprikt werd” nou… een NEPPERE foto dan dát heb ik nog niet gezien!!! Zogenaamde GGD medewerkerster…(vraag me af of al die GGD medewerkers zelf ook geprikt zijn éérst.. voordat ze aan massa moord begonnen…) met BLOTE HANDEN op zijn ARM….DUIM ERNAAST.. KIJKT NIET EENS NAAR DE PRIK…maar in de camera… ZEER onprofessioneel en ZEER NEP. DIT IS EEN SEKTE VAN BOVENSTE LAAG…. walgelijk.

  Zo…. jeetje dit lucht heeeerlijk op!!!! (sorry voor de lezers…. dit bericht was niet negatief bedoeld maar ik voel me fantastisch even op de af gegeven te hebben!!!).

  Desalniettemin;1 voor allen en allen voor 1.
  We gaan zien waar dit naartoe gaat.. de tijd zal het zeggen.
  Ik ben positief en optimistisch maar soms dip momenten… en gelukkig veeeel meer UP momenten.

  FN DANK voor de mooie updates!! De clip met toespraak van die paus, vandaag (ik heb NIKSSS met “religieuze” “heiligen” maar dát was krachtig zeg…en) vatte het perfect samen in nog geen 10 minuten!! Zelfs ondanks zijn serieuze blik… voelde ik de positieve kracht en zijn boodschap ging door (in positieve zin) merg en been!; https://www.frontnieuws.com/aartsbisschop-carlo-maria-vigano-roept-gelovigen-op-zich-te-verenigen-in-een-wereldwijde-antiglobalistische-alliantie-om-de-mensheid-te-bevrijden-van-het-totalitaire-regime/.

  KEEP ON (MENTALLY!!) FIGHTING!!!

  Héle fijne avond gewenst.

  • Goed zo Lee. Ik lees jouw verhaal en ben blij dat mijn medemens zich durft te uiten. Zoals ik het zie hebben ze een “common denominator” gevonden die ze bindt. Maar helaas is het de lowest common denominator. Hou vol..

  • Ja mooie uiteenzetting, volledig eens ook. Ik had ook dat gevoel op ’t eind van Thierry’s toespraak in het bewuste filmpje, recht uit z’n hart. Ze zijn er wel, integere mensen, helaas wel zeer zeldzaam.

  • What the fuck is gender free?????????????????????????Er zijn er ECHT toch maar 2 ,man en vrouw en nog wat hermafrodiet mutaties!En wat de stamboom betreft van deze meneer en andere homo’s,die zou echt tot stilstand komen als iedereen homoseksueel zou zijn!Maar ja ,logica bestaat ook al niet meer in deze krankzinnige wereld!

   • Hoy Terminator5 aparte naam trouwens. Logica bestaat nog het is echter ondergeschikt gemaakt via de vele opinies over elk onderwerp in de haarvaten van de maatschappij, dat labiele mensen en redelijk stabiele mensen onbewust meegaan in iets omdat ze anders een klein eilandje worden in de vele bubbels die er bestaan, buiten het feit dat je soms ongewild een eiland gemaakt wordt door systemen of gedachten stromingen. Met logica prik je door de sluiers heen ook van je eigen ego maar dat doen we niet snel tenzij je op de bodem van een mentale put zit en ook dan kunnen we zo vast zitten dat we alleen nog maar met pillen kunnen leven. Ik weet niet hoe oud je bent en je reeds verschil in generaties kan herkennen maar ik kom op het volgende intuïtieve gevoel uit. Ik praat nu over de generatie van de huidige jonge generatie kabinetsleden. Een generatie opgegroeid met internet en smartphones. Vele spellen zoals electronisch voetbal, autoracen wargames en wat de virutele wereld nog meer te bieden heeft. Deze geven een vals gevoel van controle en meester zijn over de situatie. Je hebt vaak ook virtueel commentaar van kijk eens hoe goed hij scoorde en op de achtergrond hoor je het publiek juichen. Terwijl je als je electronisch voetbal speelt geen voeten of conditie nodig hebt. Ook autoracen kan je op de computer op een leeftijd dat je nog niet eens kan fietsen. Dus als er wat fout gaat dan begin je een nieuw spel of je gebruikt Cheat codes om op een hoger level te komen. Als ze dan in de werkelijke wereld in een situatie komen die niet met hun virtuele realiteit klopt dan willen ze ook daar winnen en cheaten omdat ze hun eigen ideaalbeeld in stand willen houden. Sommige mensen worden dan depressief en raken aan de medicijnen andere agressief en willen blijven winnen. We leven allemaal in een illusie waar het ego zijn basis op heeft gefundeerd. Het is de kunst om jezelf te corrigeren gebaseerd op signalen buiten je bubble,dit houd je flexibel. Alle optie openhouden en dan via logica je lijn bepalen is niet wat iedereen in gelijke mate bezit. Als je uitzoomt dan zie je een tijdsbeeld waarin we de logica van de manier van bestuur en controle erop ter discussie stellen en zal je de lijn van de quasi perfecte computermodellen in het dagelijks bestuur en besluitvorming kunnen plaatsen. Kortom we zijn virtuele burgers geworden en de Realiteit is ondergeschikt aan het Virtuele geworden. Beste Terminator5 als jij over een goede logica beschikt dan zie je waar de problemen ontstaan en heb je helaas of niet misschien dan een taak om de andere bij te staan met je inzicht. Een soort Terminator of ignorance. Goede hulp om je visie vanuit je logica over te brengen zijn innerlijke rust en stabiliteit dat zal mensen naar je toetrekken en dring je niemand iets op. Veel succes indien je voor de verantwoordelijkheid kiest.

    • Ben waarschijnlijk ouder dan jij…maar het feit blijft dat ik gewoon gelijk heb .Als jij je aangesproken voelt door mijn reactie is dat jouw probleem!Het kan me geen reet schelen dat je het niet ziet..Jouw mening ,mijn mening!Ga heen en vermenigvuldig u staat ergens in de bijbel.O nee ,dat doen homo’s niet…einde stamboom!!Doei!

  • Hoi Lee,

   Hoog gedoseerd supplementeren met vitaminde d3 mèt de co-factoren en ook die hooikoorts zal je geen last meer van hebben.

   Vr groet,

 3. Opmerkelijk. Ik had één vriend die homo is. Een aardige, geslaagde man. Hij stond te deug-springen om die prik, al maanden van te voren, alsof het een kadootje was en een soort medaille. Heel raar. Bovendien was hij er in geslaagd om een paar jaar geleden nog AIDS op te lopen, in 2016. Dan moet je echt waanzinnig veel smerige dingen doen en die bleek hij dan ook te doen. Daarmee verloor hij al heel veel respect bij mij, maar toen hij ook nog als een kleuter met samengebalde vuistjes stond te raaskallen over hoe hij helemaal vooraan in de rij stond voor die prik………. Klaar. geen vriend meer.
  Dus het is interessant om te lezen dat meer homo’s hier dus heel onverantwoordelijk mee omspringen. Ze weten niet wat ze doen, maar ze gooien zichzelf halsoverkop in het diepe deugbad. Alsof dit hun kans is om eindelijk te winnen van of beter te zijn dan normale mensen of zoiets.

  • Ach dat was ook zo in de jaren 80 toen ze er allemaal ingeluisd werden om een shot te halen waarmee ze beschermd werden tegen de hep b. En kort daarna break de pleuris uit: de aids. En ze moesten ook allemaal een tubetje bloed achterlaten in ruil voor de spuit.

  • Helaas zijn. Homo’s allemaal narcisten anders werden ze geen homo, zijn zo vol van zichzelf en vinden zichzelf zo belangrijk, gauw snel een vax halen want ik ga anders misschien wel dood. Die hun hersenen kunnen niet gezond nadenken omdat ze daar te narcistisch voor zijn. Zijn naar hun eigen geslachtsdeel gericht. Jaren geleden werd er geschat dat 25% van de bevolking narcist was of verborgen narcist…blijkbaar is 60% narcist aan de inentingen afgemeten. Allemaal dikke ego’s bang om te sterven?

   • Ja. Ze zijn bang om te sterven omdat ze weten dat hun leven niet deugt. En dan is ook nog es 8% psychopaat. En dat loopt allemaal gewoon in het winkelcentrum ? met muilkorven om “kijk-mij-es-deugen” uit te hangen. Hebben we ook de pedo’s nog……. ?.

  • Het lijkt me niet typerend voor alleen homo’s of LGBT’ers maar eerder voor wokies en andere “linksen” in het algemeen. Er zijn talloze tegenstanders van GMO, landbouwgif en BigBusiness etc. die voor in de rij stonden te dringen om hun eerste covid spuit te krijgen en supertrots zijn op hun groene vinkje.

   Narcisten vindt je overal en oppassen voor generaliseren, want ik ken diverse uitzonderingen op de hier geschetste situatie (moet extra lastig zijn vanwege de enorme groepsdruk in die kringen rond alle onderdelen van het woke evangelie). Andersom zijn er ook genoeg “rechtse” kringen en nieuwsmedia waar je doorlopend zeer negatieve opmerkingen kunt lezen over mensen die het coronabeleid niet strikt volgen of zelfs durven bekritiseren.

 4. Veel van dit soort mensen hebben een aandachts-afwijking, willen, zoeken aandacht, waarschijnlijk vroeger veel te kort gekomen en/of gepest. Dat vurig pleiten voor ”het goede”, de prikjes geeft weer extra aandacht. Welnu, binnenkort misschien helemaal geen aandacht meer als hij 2m onder de grond ligt of opgestookt is. Wat een narcist, alsof mensen het prikje nemen omdat hij zegt dat ’t zo goed is. Tsss.

 5. Lastig hoor als je keihard staat te beweren als top-sport man dat je je moet vaccineren en zoniet dan ben je een idioot ,om dan daarna zelf allerlei klachten krijgt die niet echt passen bij zo’n levens-stijl> wel heel erg raar = dat er niet echt uitspraken komen van ziekenhuizen dat die klachten aan het vaccin liggen??????????
  Ivermectine kan een hulpzaam medicijn zijn ,maar ook hier weer te weinig word er bekend gemaakt door de reguliere zorg in hoeverre er echt daadwerkelijk Covid patienten baat van hebben gehad en echt genezen zijn door dit middel.Het = echt enorm teleurstellend dat de ziekenhuizen niets naar buiten brengen en paniekvoetbal spelen met opgenomen patienten aantallen>> maar melden hoeveel er ook weer uit het ziekenhuis worden ontslagen genezen na Corona>>>vage sooi man allemaal… de mededelingen dat er gevaccineerden in ziekenhuizen liggen op corona afdeling of IC’s word teveel bestempeld als dat het er weinig zijn en die zijn allemaal op hoge leeftijd en zware onderliggende klachten>> hieruit kan je al conclusie trekken dat de vaccins niet zo goed werken als men zegt……maar goed aangezien 90% van de mensheid compleet stupide is kan je verachten dat men daar niet eens naar lkuister en stomweg blijft geloven in de bescherming van zo’n experimenteel middel en allemaal uit angst,want van Corona kan je goed ziek worden…??jahaaaa,maar ook paar miljard waren besmet en hadden niet of nauwelijks klachten>> waarom zijn die niet ge-interviewed????

  • Moeilijk voor onze bobo’s om naar buiten te brengen hoeveel covid patiënten baat gehad hebben bij IVM als het middel verboden is (voor Covid). En je kunt van bobo’s zoals die in het OMT niet verwachten dat ze de talloze wetenschappelijke publicaties over zeer succesvol IVM gebruik in het buitenland lezen laat staan begrijpen, want het staat haaks op hun eigen opvatting.

   Nee, dan liever een pil als Molnupiravir pushen: nauwelijks effectief (misschien wel helemaal niet als je naar details van de trial kijkt), zware bijwerkingen, aanzienlijk risico op carcinogene en teratogene bijwerkingen op lange termijn en meer dan 1000x zo duur als IVM kuurtje. Dat laatste snappen ze helemaal, met name de voordelen die dat voor OMT leden, medici, toezichthouders en politici met zich meebrengt.

 6. Het homofobische aspect in deze blog is echt niet ok. Het hele doel van duistere machten is steeds toenemender separatie van groepen en individuele mensen.

  Onze maatschappijen gaan net zo goed kapot door de oordelende toon van de comments hierboven. Nare mensen waar ik het ook niet prettig samenleven mee vindt. Gebrek aan kennis, historische kennis vaak om de patronen te begrijpen of te herkennen hoe de strategien in elkaar zitten. Rockefeller Scenario for the future beschrijft het helder en er was zelfs een korte vid op YouTube om het uit te leggen. Want heel slim, het geheel is niet, nooit te begrijpen voor 1 individu. Het is allemaal verdeeld is aparte vakjes. Need to know basis is bekend onder amerikaanse politici zelfs voor de US president.

  Dat gezegd hebbende is LGBTV net als scheidingen deel van deze lang geleden bedachte strategien. Als je verhalen leest van ouders van Transgender kinderen, herkenden ze dit totaal niet in hun kinderen, maar was deze transitie het gevolg van mindprogramming in blogs, op social media waar een kind in meeging. De homogemeenschap in NL heeft natuurlijk ook flink aan de weg getimmerd, door constant maar te eisen dat er op scholen aandacht aan werd besteed. In de USA sexeducatie programmas voor kleuters, waarin anale sex uitgelegd wordt. Transgenders in vol ornaat, veel makeup etc. lezen kleuters op scholen voor.

  Ook de bekende makeup queen hier blijft het maar pushen. Men wil vrouw worden, maar identificeert zich vervolgens daar niet mee, laat staan met de issues die vrouwen discrimineren in deze patriarchale maatschappij, maar zijn anti vrouw en promoten een nieuwe groep, nieuw geslacht wat ze in feite niet zijn.

  Zoals Germaine Greer zegt Een transgender vrouw is geen echte vrouw.

  In de hele discussie wordt ook niet benoemd dat vele transgenders later spijt krijgen van die fysieke ombouwing, die niet meer terug te draaien is. Zelfmoord als gevolg is geen uitzondering.

  Hoe kan met zich vrouw voelen als vrouw in deze patriarchale maatschappij het mannelijke stereotiepe beeld is van hoe een vrouw eruit zou moeten zien en zich zou moeten gedragen.
  Welke vrouw is echt vrouw. Zelf herken ik niets in de stereotiepen die transgenders neer zetten. Ik voel me er ook door beledigd.
  Vrouwen menstrueren niet meer en vrouwen baren hun kinderen niet meer. Stilzwijgend, net als alle heteros die homosexueel zijn afwijzen, laten we het gebeuren. Discriminatie gelegitimeerd en geinternaliseerd. Pim Fortuyn voelde zich vrij om op de radio te zeggen hoe hij minderjarige marokkaantjes graag neukt op CS. Hij verzwijgt dat dat zich prostituerende jongeren, vaak nog jonger dan 16, zijn, minderjarig dus. Ik kom uit Rotterdam, had ooit een homosexuele vriend die hetzelfde deed.

  Een levensstijl die de mijne niet is, die ik knap mensonterend en walgelijk vind.

  Ik heb ook andere homos gekend, Mannen die van mannen hielden, vrouwen die van vrouwen hielden en niets homocultuur. Gewone mensen.

  Wetenschap zegt dat deze verwarring ontstaat door dingen die in de baarmoeder gebeuren. Ook aan die onderzoeken wordt weinig aandacht gegeven.

  Er zit een agenda achter.

  Binnenkort komt er misschien een Pokken epidemie aan. Bill Gates zaait het al., FBI heeft vials en vaccins gevonden, Bioterrorisme.

  Wat je zaait verwacht je. Meer dan 400 westerse laboratoria om bioterrorisme, virussen te ontwikkelen. Ook NL ontwikkelde vorig jaar een dodelijk virus vlgs MSM. Als virussen niet bestaan, Virologie pseudowetenschap is, dan is de vraag welke gifstoffen ze in die labs ontwikkelen die dodelijk en besmettelijk zijn.

 7. Heel typisch, het bericht van de homoseksuele bodybuilder.
  Ik zie hetzelfde in mijn vrienden/kennissen groep. Ik heb een grote groep homoseksuele vrienden waarvan 95% gevaccineerd is en fel voorstander ervan. Ik heb er vaak aan gedacht waarom die groep het er zo mee eens is en denkt dat dit dé manier is dat helpt. Ik kom er niet uit en vind hun denkwijze erg kortzichtig en gewoon bizar soms….
  Sommige zijn inmiddels ook geen vrienden meer…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in