Stel je een vaccin voor dat zo veilig is voor een virus dat zo dodelijk is dat je je moet laten intimideren, bedreigen en omkopen om het te nemen, schrijft Harry Dougherty.

Ongeveer 2,7 miljoen Britse jongeren, dat is ruwweg 33% van de Britten tussen 18 en 30 jaar, hebben tot nu toe de tirannieke smeekbeden weerstaan om zich te laten vaccineren tegen Covid-19, een ziekte die voor hun leeftijdsgroep minder gevaarlijk is dan influenza.

Als we voet bij stuk houden, zal het in september praktisch onmogelijk zijn om vaccinatiepaspoorten op te leggen. Maar als genoeg van ons toegeven, zullen de resterende weigeraars binnenkort minder vrijheid hebben dan vele veroordeelde misdadigers.

Zoals niet vaak genoeg kan worden gezegd, beschikt geen van de Covid-19 vaccins over gegevens betreffende de veiligheid op lange termijn. Alleen al in het Verenigd Koninkrijk zijn ze in verband gebracht met 1400 sterfgevallen en meer dan een miljoen bijwerkingen, waaronder blindheid, bloedstolsels, verlamming, MS en doodgeboorten.

Iedereen die deze bijwerkingen afdoet als “uiterst zeldzaam” zou er goed aan doen zich te herinneren dat het varkensgriepvaccin Pandremix werd teruggetrokken vanwege slechts één uiterst zeldzame, invaliderende maar niet-dodelijke bijwerking (narcolepsie).

Toch nemen kabinetsministers zoals Michael Gove, zelf een voormalig gebruiker van illegale cocaïne, hun toevlucht tot het onder druk zetten van jongeren om een andere niet op de markt toegelaten stof te nemen, waarbij ze degenen die weigeren als “egoïstisch” bestempelen.

Uitgerekend Boris Johnson waagde het nachtclubeigenaren de les te lezen over “sociale verantwoordelijkheid” en vorige week dreigde zijn verachtelijke hulpje Grant Shapps rechtstreeks tegen jongeren: “Als je als jongere wilt gaan stappen, is dit het moment om je coronavirusvaccin te gaan halen. Je kunt het onmiddellijk doen en dat zou je genoeg tijd moeten geven, net genoeg, om tegen de herfst naar discotheken te kunnen gaan.”

  De nep "Covid Pandemie" werd georkestreerd om tirannie op te leggen

Dit is ronduit verschrikkelijk. Maar het markeert een belangrijk keerpunt, vergelijkbaar met het moment waarop een huiselijk geweldpleger zichzelf vergeet en zijn partner in het openbaar slaat, waardoor de vermoedens worden bevestigd van degenen die konden zien dat hij een foute kerel was maar het niet helemaal konden bewijzen.

Nu de mishandelaars zichzelf hebben geopenbaard, nemen ze hun toevlucht tot wanhopige, zielige smeekbeden en bieden ze geschenken aan om hun slachtoffers terug te winnen. Accepteer deze bloemen en een doos bonbons, of anders!

Vorige week organiseerden de Tower Hamlets Council en de plaatselijke NHS Trust een “zomer vaccinatie festival” in Langdon Park, waar sukkels en dupes uit de hele hoofdstad werden uitgenodigd om hun Covid injecties te krijgen in ruil voor de mogelijkheid om hun buik vol te stoppen met gratis eten terwijl ze naar live muziek luisterden.

Het doet me denken aan die aflevering van Doctor Who uit het Tennant-tijdperk, waarin daklozen in een gratis hotdogbusje worden gelokt en meegenomen om te worden omgebouwd tot Cybermen.

In de promoties op social media voor dit “festival” werd met geen woord gerept over de potentiële risico’s van het vaccin, noch over het feit dat de klinische proeven voor deze in noodsituaties toegelaten geneesmiddelen pas in 2023 zullen worden afgerond. Dit was ronduit onethisch en medisch wangedrag. Als een arts in normale tijden zou proberen een patiënt om te kopen om een bepaald recept te accepteren, zou hij worden geroyeerd of op zijn minst disciplinair worden gestraft.

Ondertussen schepte de regering gisteren op haar eigen website op over haar betrokkenheid bij Uber, Deliveroo, Bolt, Pizza Pilgrims (die beroemde voorvechters van de volksgezondheid) bij het omkopen van jongeren met gratis spullen om zich te laten prikken.

  Bioloog slaat alarm: Covid-prikken hebben 17 miljoen mensen gedood

Jamie Heywood, regionaal algemeen directeur van Uber voor Noord- en Oost-Europa, zei: “Nu steden opengaan, moeten we allemaal voorzichtig te werk gaan en ervoor zorgen dat alle volwassenen worden ingeënt tegen Covid-19.”

Is de heer Heywood een arts of epidemioloog? Waarom geeft een niet-medische dienstverlener ons medisch advies? Het is om te huilen.

De stimuleringsregeling, die “Kebab voor prikken” wordt genoemd, laat zien hoeveel deze ministers en hun trawanten in big business denken dat ons leven waard is: een paar snippers lamsvlees, ongeveer gelijk aan 8,50 pond in de meeste kebabrestaurants. Als ze me willen omkopen, is dat niet genoeg; ze kunnen ons op zijn minst een vakantie in Atlantis Dubai en £5.000 aan bestedingsgeld aanbieden.

De mensen voor wie ik het bangst ben, zijn de tieners en studenten van wie de beste tijden van hun leven zijn gestolen door een egoïstische en machtige minderheid onder hun volwassenen, die zelf in hun jeugd leefden in een tijd waarin de normale jaarlijkse sterfte aanzienlijk erger was dan wat ons in 2020 en de eerste helft van 2021 gebeurden.

Voelden degenen die mijn generatie onophoudelijk “egoïstische bevoorrechte sneeuwvlokjes” noemen, zich verplicht om tijdens de globale pandemie van 1968 hun leven te cancelen, mondkapjes te dragen en zich aan een experimentele inectie te onderwerpen? Natuurlijk niet.

Noch werden zij door hun eigen regering van menselijke wezens tot plaagratten gereduceerd.

De minister van Vaccins Nadhim Zahawi, die ooit vaccinpaspoorten als onethisch en discriminerend bestempelde, draagt nu jongeren op zich te laten vaccineren voor gemeenschappelijke doeleinden, om te voorkomen dat zij het virus overdragen op iemand die kwetsbaarder is.

  Waarschuwing: Veel mensen zullen sterven door deze COVID-injecties, veel gezonde kinderen ZULLEN sterven door deze injecties

Nu de ethiek van de code van Neurenberg uit het raam is gegooid, wat zegt “de wetenschap” over de overdracht onder ongevaccineerden?

Nu moeten we een onwaarschijnlijke held bedanken, de Amerikaanse Centers for Disease Control, voor het bewijzen dat Zahawi’s beweringen over de “onreine” ongevaccineerden kletskoek zijn.

Uit een recent onderzoek van de CDC naar een uitbraak van Covid in Provincetown, Massachusetts, bleek dat bijna driekwart van de besmette personen volledig was gevaccineerd, in een staat waar 69 procent van de burgers die daarvoor in aanmerking komen, een dubbele vaccinatie heeft ondergaan.

In de studie werd ook geen significant verschil gevonden in de viruslast die aanwezig was bij de doorbraakinfecties bij gevaccineerde en niet-gevaccineerde personen, en daarom heeft de CDC gevaccineerde burgers zelfs dringend verzocht weer mondkapjes te dragen.

Hadden de arme gevaccineerden maar wat langer gewacht, dan hadden ze op zijn minst een gratis kebab kunnen krijgen voor de moeite.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-19 vaccin horrorverhalen: deze vrouwen hebben iets te zeggen en delen hun ervaringenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNieuwe uitwassen van discriminatie en hysterie: Duitse huisarts weigert behandeling aan ongevaccineerde patiënten
Volgend artikelSchandalig plan: Italianen mogen alleen nog stemmen met een groen paspoort
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Smerig, smerig, smerig.
  Maar zolang ze zich achter de msm kunnen verschuilen hebben ze het grootste woord.
  Journalisten daar zijn maar gewoon slechte notulisten, of is dat de nieuwe opleiding daarvoor, het nieuwe normaal.

 2. Dus? conclusie?
  Wat doen jullie reageerders om deze genocide (proberen) te stoppen?
  Wakker worden schaapjes…zal het niet gaan redden, immers zijn velen ,vooral de hersenloze yuppenjeugd geneigd om de staatspropaganda klakkeloos te aanvaarden.
  Sociale media, de staatsomroep, rtl, en al de gevestigde -aan -het- staats-geld-infuus-hangende -media…zij zijn de grootste criminelen die ons volk bedriegt,bedreigd en be-invloed op een zeer negatieve manier…indoctrinatie van weleer.
  Er wordt op dit moment gewoon genocide gepleegd door de roverheid…door hugo mengele en pinokkio prutte, gedekt door de transgender koekwous grapjeswaus.

 3. Haha! wat doen de reaguurders? Niks. We kunnen niks doen. We mogen niks doen. We worden voor gek verklaard als we anderen willen behoeden. We worden voor onmensen uitgemaakt. Het enige dat ik nog wil weten is hoe bescherm ik mezelf tegen het meegesleurd worden in de waanzin. En verder weet ik wat ik graag zou willen doen… hetzelfde als jij toevallig?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in