IG: hawaiianbarbee / Pixabay

Overal in de geïndustrialiseerde wereld zijn de geboortecijfers gedaald tot recordlaagtes en dit heeft ernstige gevolgen voor onze toekomst. Als er niets wordt gedaan om dit om te keren, zal de bevolking in de rijke landen de komende jaren zeer snel afnemen en zullen er lang niet genoeg jonge werknemers zijn om de uitkeringsprogramma’s te ondersteunen waar de ouderen op rekenen. Ondertussen zullen naties waar de geboortecijfers nog steeds boven het vervangingsniveau liggen (zoals in de islamitische wereld) machtiger worden en een dominantere rol gaan spelen in wereldzaken. Ondanks al onze geavanceerde technologie doen bevolkingsaantallen er nog steeds toe, en we staan echt voor een demografische ineenstorting van epische proporties, schrijft Michael Snyder.

Hier in de Verenigde Staten ligt ons geboortecijfer al vele jaren onder het vervangingsniveau en nu baart de gemiddelde vrouw in de Verenigde Staten nog maar ongeveer 1,6 kinderen in de loop van haar leven…

In de VS daalt het geboortecijfer sinds de Grote Recessie met bijna 23 procent tussen 2007 en 2022. Vandaag de dag heeft de gemiddelde Amerikaanse vrouw ongeveer 1,6 kinderen, tegen drie in 1950, en aanzienlijk lager dan het “vervangingsniveau” van 2,1 kinderen dat nodig is om een stabiele bevolking in stand te houden.

Ons geboortecijfer is al gehalveerd en er wordt verwacht dat het in de jaren die voor ons liggen nog verder zal dalen.

Velen hebben erop gewezen dat we niet in staat zullen zijn om onze vergrijzende bevolking economisch te ondersteunen als dit zo doorgaat

Senior medewerker Brad Wilcox van het Institute for Family Studies zegt dat we de gevolgen nu al kunnen zien.

“Below-replacement vruchtbaarheid betekent het sluiten van scholen, krimpende inschrijvingen op universiteiten, minder werknemers en consumenten en niet genoeg belastingen om te betalen voor voorzieningen. We zien nu al de gevolgen van de lage vruchtbaarheid op scholen en universiteiten. Maar het zal ook grote gevolgen hebben voor de economie, aangezien er relatief minder werknemers en consumenten zullen zijn en minder ondernemersactiviteit, omdat de populatie van jonge volwassenen in Amerika in een groot deel van het land daalt,” vertelde Wilcox aan Fox News Digital.

Illegale immigratie is de belangrijkste reden waarom de bevolking van de VS is blijven stijgen, ook al vervangen we onszelf niet.

Dit jaar zien we elke dag een enorme tsunami van mensen over onze zuidgrens komen…

Illegale binnenkomst aan de Amerikaanse grenzen blijft op een historisch niveau terwijl de massamigratiecatastrofe van Biden blijft toenemen.

  Hoe Angela Merkel het Duitse volk heeft verraden: wist altijd al dat massamigratie en multiculturalisme niet functioneren

Alleen al aan de zuidwestelijke grens passeren dagelijks meer dan 10.000 illegale vreemdelingen de grens, terwijl migranten en smokkelaars ook andere grenzen en toegangshavens uitbuiten.

Op vrijdag registreerde Customs and Border Protection (CBP) meer dan 13.000 waarnemingen in de hele VS – een cijfer dat geen rekening houdt met bekende of onbekende ‘gotaways’.

In Europa is het hetzelfde verhaal.

De autochtone bevolking vervangt zichzelf niet en immigranten vullen het verschil aan.

Vanaf 2020 baarde de gemiddelde vrouw in Italië slechts 1,24 kinderen in de loop van haar leven…

Het aantal pasgeborenen in Italië daalt gestaag sinds de financiële crisis van 2008, met een gemiddeld aantal kinderen per vrouw van 1,24 in 2020 – een van de laagste vruchtbaarheidscijfers in de EU. Tegelijkertijd vergrijst de bevolking snel – het aantal honderdjarigen in Italië is de afgelopen 20 jaar verdrievoudigd tot 22.000 – waardoor de overheidsfinanciën nog meer onder druk komen te staan.

Het geboortecijfer in Italië is sindsdien blijven dalen en zaterdag moedigde Elon Musk Italiaanse vrouwen publiekelijk aan om meer kinderen te krijgen

Terwijl hij de menigte toesprak, moedigde Musk Italianen ook aan om meer kinderen te krijgen. En dat is geen wonder. Ondanks Musks interesse in voortplanting, heeft Italië een van de laagste geboortecijfers ter wereld.

Tussen januari en juni van 2023 waren er 3.500 geboortes minder dan in dezelfde periode van 2022, volgens gegevens van de nationale statistieken ISTAT. En in het jaar 2022 daalden de geboortecijfers voor de 14e keer op rij met 1,7% tot 1,18 voor vrouwen met de Italiaanse nationaliteit, en 1,24 voor nieuwe moeders die immigranten zijn. Om deze ongekende cijfers aan te pakken, heeft Meloni in oktober ongeveer 1 miljard euro opzij gezet om het dalende geboortecijfer tegen te gaan.

Natuurlijk staat Italië niet alleen. In mijn nieuwe boek deel ik statistieken van andere landen in Europa waar de geboortecijfers ook tot een deprimerend laag niveau zijn gedaald.

In Azië is het zelfs nog erger.

Als je hieraan twijfelt, kijk dan eens naar deze cijfers

In Zuid-Korea is het geboortecijfer gedaald tot 0,81 kinderen per vrouw. In China krimpt de bevolking voor het eerst sinds de jaren zestig, na decennia van een strikt opgelegd éénkindbeleid. In Taiwan ligt het geboortecijfer op 0,87.

Als je land meer dan 50 procent onder het vervangingsniveau zit, is dat een grote crisis.

  West-Europa ervaart dagelijks 'low level' terrorisme van overzeese immigranten

Zuid-Korea heeft het laagste vruchtbaarheidscijfer van de hele geïndustrialiseerde wereld, en dat cijfer zal naar verwachting nog minstens een aantal jaren blijven dalen…

Het totale vruchtbaarheidscijfer van Zuid-Korea, het aantal geboortes van een vrouw in haar leven, zal nu naar verwachting dalen van 0,78 in 2022 tot 0,65 in 2025, volgens het Koreaanse overheidsbureau voor Statistiek.

In het ergste geval kan dat cijfer dalen tot 0,59 geboortes per vrouw in 2026, aldus het bureau.

Hoe ziet Zuid-Korea eruit als dit zo doorgaat?

Natuurlijk hebben regeringen over de hele wereld erkend dat er een probleem is en veel van hen hebben stimuleringsmaatregelen genomen om ouders aan te moedigen meer kinderen te krijgen.

Maar ondanks alles wat geprobeerd is, heeft niets echt gewerkt

De daling heeft zowel wetgevers als commentatoren bang gemaakt, met krantenkoppen die waarschuwen voor een komende “demografische crisis” of “groot tekort aan mensen” als economieën zonder voldoende jonge werknemers komen te zitten om banen te vullen en belastingen te betalen. Om het tij te keren hebben de wereldleiders van alles geprobeerd, van genereuze sociale zekerheidsprogramma’s tot roze-blauwe bewustwordingscampagnes tot cheques van vijf cijfers en verhulde dreigementen, maar allemaal zonder relatief veel resultaat. “Zelfs de rijkste, slimste en meest toegewijde regeringen hebben moeite gehad om beleid te vinden dat een duurzame stijging van de vruchtbaarheid teweegbrengt,” vertelde Trent MacNamara, een geschiedenisprofessor aan Texas A&M die over vruchtbaarheidscijfers heeft geschreven, in een e-mail aan Vox. “Als zo’n beleid te ontdekken was, dan denk ik dat iemand het ontdekt zou hebben.”

Helaas begrijpen veel mensen het belang van deze kwestie niet.

Het gezin is een van de fundamentele bouwstenen van de beschaving.

Zonder sterke gezinnen kunnen we geen sterke samenleving hebben.

Een recent onderzoek ontdekte bijvoorbeeld dat buurten in de Verenigde Staten “met een groter percentage traditionele tweeoudergezinnen minder criminaliteit kennen”.

Conservatieve christenen hebben het altijd al geweten: buurten met een hoger percentage traditionele tweeoudergezinnen hebben minder criminaliteit. Dat is waarschijnlijk de reden waarom het traditionele gezin al vele decennia onder vuur ligt van wat alleen maar satanische krachten genoemd kunnen worden. Als het traditionele kerngezin ten onder gaat, gaat ook de Westerse beschaving ten onder.

Het bewijs is overduidelijk. Een rapport dinsdag van het Institute for Family Studies concludeert dat buurten met sterke families veiliger zijn. Veiligere buurten betekenen veiligere steden en dorpen. Veiligere steden en dorpen betekenen veiligere provincies en staten. Een veiliger land leidt tot welvaart en stabiliteit voor iedereen.

  Dierenmarteling door asielzoekers: het aantal gevallen van sadistische daden neemt toe

Als we willen dat ons land succesvol is, moeten we er alles aan doen om sterke huwelijken en sterke gezinnen aan te moedigen.

Helaas zijn er op dit moment meer Amerikanen dan ooit die niet trouwen

Een kwart van de 40-jarigen in de Verenigde Staten is nog nooit getrouwd geweest, volgens een analyse van gegevens van het U.S. Census Bureau door het Pew Research Center.

Anna Fleck van Statista meldt dat dit het hoogste cijfer is sinds de gegevens voor het eerst werden gepubliceerd in 1900, en een grote sprong voorwaarts ten opzichte van het dieptepunt van 6% in 1980.

In plaats daarvan kiezen jonge Amerikanen steeds vaker voor alternatieve levensstijlen.

Op dit moment gaat een nieuwsbericht over een congresmedewerker die een alternatieve levensstijl heeft met een andere man in een hoorzaal van de Senaat viraal op social media…

Uitgelekte amateurporno toont een medewerker van het Congres die anale seks heeft met een onbekende man in de hoorzaal van de Senaat, zo blijkt uit een video die is verkregen door de Daily Caller.

De vermeende medewerker is ook te zien op een foto, naakt op handen en voeten, terugkijkend naar de camera op de tafel waar senatoren vaak zitten om vragen te stellen tijdens een hoorzitting. Het lijkt te gaan om onbeschermde seks.

Een bron heeft de kamer aan de Daily Caller geïdentificeerd als Senaatskamer Hart 216- The Judiciary Room. De Caller heeft zijn gezicht vervaagd omdat zijn identiteit niet bevestigd is.

Hoezeer je het ook wilt ontkennen, dit is wie we zijn geworden als natie.

En als we op dit pad blijven, is er geen toekomst voor ons.

Op dit moment staan de Verenigde Staten echt voor een demografische ineenstorting van epische proporties.

Laten we hopen dat Amerikanen meer kinderen gaan krijgen, maar op dit moment zijn er geen aanwijzingen dat de huidige culturele trends snel zullen omslaan.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

De geplande Afrikanisering van de EU – Er wordt een nieuwe samenleving opgebouwdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin geeft toe dat hij “naïef” was over het Westen. Wat het echt wilde was het uiteenvallen van Rusland
Volgend artikelPfizer zet 43 miljard dollar in op een wereldwijde explosie van ’turbokanker’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

31 REACTIES

 1. ‘WE’ zijn de blanke mensen. Er is een genocide en democide gaande tegen blanke mensen. En de blanke doet het allemaal zelf, omdat er een zionistische slang in ons oor fluistert en onze gedachten en ons handelen besturen met geld, politiek, ONDERwijs en media.

  Voor onze loonstrookjes doen we overal aan mee… we hakken onze bossen om, we maken anti blanke reclames, we voeren een energietransitie uit, we naaien elkaar, we we importeren de 3de wereld, we betalen belasting aan een groep criminelen die ons kapotmaken, wij doen al het werk en we doen alles voor geld… echt ALLES. We plegen collectief zelfmoord omdat we de huur/hypotheek moeten betalen.

  • Let God sort them out
   december 18, 2023 Bij 14:01
   Juist.
   Dit is de spijker op zijn kop.
   Hierom gaat het nou allemaal bij de grote reset.
   De nieuwe samenleving heeft uiteindelijk een IQ <70.
   Beter te sturen.
   De ontwikkelingen van het proletariaat MOET stoppen.
   Vul maar zelf verder in.
   Ik ben klaar met de spiegel voor houden…

   • @Libera nos a malo…
    ‘Ik ben klaar met de spiegel voor houden…’

    We reageren hier eigenlijk allemaal voor onszelf, we zijn aan het leren. Alles is één, dus iedereen praat tegen zichzelf. We zijn daarmee bezig om tot waarheid te komen door onszelf te bevrijden van alles wat niet waar is. De optelsom van alle leugens die je aankijkt, is dat je doorziet dat we in een illusie leven. Een illusie die momenteel door kwade krachten wordt beheerst. Maar ‘het kwaad’ of ‘het goed’ bestaan niet. Er is liefde of er is geen liefde… als er geen liefde is, is er angst en angst creëert een wereld zoals we nu zien.

    WIJ zijn de oplossing. WIJ moeten angst loslaten, dan komen we terug bij liefde. Dat is nu gaande beste Libera nos a malo. Het lijkt allemaal fout te gaan, maar dat is nodig om te ontwaken. Hoe meer FN mensen het ‘aha’ moment krijgen, hoe sneller dat ‘aha’ moment de wereld rondgaat. Het gaat net als vroeger op school. We worden geterroriseerd door een pestkop tot we hem/haar ontstijgen. Op het wanhopigste punt vinden we onze innerlijke vrijheid terug. Dan doen leven en dood er niet meer toe, dan hebben we geen angst meer, dan zijn we liefde en doen we wat nodig is. Dat begint niet bij slapende mensen, maar bij wakkere mensen die de kracht vinden van William Wallace (Braveheart).

    Tot die tijd speculeren en projecteren we. Wees daarin bewust dat de werkelijkheid waar wij in leven, ontstaat vanuit gedachten, speculaties en projecties. Projecteer de wereld die jij, ik (WIJ allemaal) het liefst willen manifesteren. Waar je over nadenkt is (uiteindelijk) wat je creëert.

    • “Maar ‘het kwaad’ of ‘het goed’ bestaan niet.”

     Zonder kwaad geen goed. Zonder hoog geen laag. Zonder links geen rechts. Zonder recht geen krom. Zonder haat geen liefde.
     Het gaat wel degelijk om kwaad!!!

     • @Frans H
      Er is liefde of er is geen liefde is veel duidelijker. De meeste mensen begrijpen niet eens meer wat liefde is. Dat is waarom we met zijn allen de afgrond in glijden.

      • Liefde is magnetisch, wil is elektrisch. Evolutie is eigenlijk het ontwikkelen van de wil. Samen wordt het wijsheid. Zonder wil is er geen doel, daarom ben je exploitabel, en dat is precies wat is gebeurd: de willekeurige liefde van de hoer is het hoogste ideaal. Dat is commercialisering, de meeste reclame draait om liefde en romantiek.

      • Wat is commercialiseren? Het gaat over vorm en inhoud. Zij die zich identificeren met de vorm zijn er debet aan. De individu koopt een smartphone, als hij wil. Zeg de individu is de inhoud, hoe moeilijk dat ook te begrijpen is aan de telefoon. De inhoudsloosheid is nog niet de vorm, het is ook vormeloos. Naar beide kanten bent u niets meer waard. Daarna komt de commercialisering die iets van u maakt, wat begrijpt niemand, daar draait het om, u hebt geen keuze. U wordt verkocht voor de smartphone. U voelt zich smart.

  • En op de pof in de nieuwste VW, Mini, BMW of hadjememaar de blitz willen maken, en dan liefst toch ook nog 2 keer op vakantie…, wel geprikt natuurlijk want we moeten deugen en doen wat de D666 minister zegt, en zeker niet gevaarlijk zijn voor oma.

  • ze gebruiken schijnbaar ook de geaborteerde voor de medische wereld vor injecties e.d.? anyhow zo gaat dat, ook mede daarom zullen ze het in stand houden.

 2. Tja, minder kinderen geboren.
  En in de tussentijd worden de zaken zo duur dat er met man en macht gewerkt moet worden om het hoofd boven water te houden.
  De ” vaccins” zijn ook een oorzaak dat de geboorten niet zullen stijgen.
  De abortus mogelijkheden dragen ook niet bij aan meer mensen.
  De vergiftiging van het milieu, voedsel, water en lucht dragen ook hun steentje bij.

  Men is toch bezig met de-populatie op wereldschaal!?

  • Tigron december 18, 2023 Bij 14:13

   “Men is toch bezig met de-populatie op wereldschaal!?”

   Juist Tigron de 10 geboden op de Georgia Guide Stones durven de broodschrijvers niet aan te halen.

   • Inderdaad Adriaan,
    Er wordt een hoop om de hete brij heen geluld of het is weer een artikeltje waar de algemene veel woorden geen inhoud stelregel wordt gehanteerd.

    Maar goed, onderzoek alle dingen en behoud het goede!

 3. De zinsnede: de regeringen hebben er alles aan gedaan…
  Ja, om het gezonde volk om zeep te helpen met die rotprik. En dat gebeurt nog steeds. Twee weken geleden mocht ik ook weer zo,n “geweldig” betrouwbaar schrijven van het ministerie van volksziekte ontvangen. De 17 miljoen doden van die rotprik zullen geen kids meer krijgen. Alles loopt volgens plan. Op naar de 500.000.000 slaven voor de 1% elitebende.

 4. Minder kinderen . Zouden er dan toch nog aardig wat mensen zijn die begrijpen dat je je in deze zeer gevaarlijke tijd niet voort hoort te planten?

 5. Kleine kanttekening over de VS;
  Huwelijken komen steeds minder voor. Dat heeft heel veel te maken met de scheidingswetgeving. Voor mannen is die een ramp; het huwelijk biedt een relatief klein belastingvoordeel, maar er staan meerdere enorme nadelentegenover.
  Als ben je maar een dag getrouwd bent en de vrouw vraagt een scheiding aan dan ben je de helft van je bezit kwijt. Mogelijk meer. Vrijwel altijd krijgt de vrouw het huis en moet de man maar wat anders vinden. Zijn er kinderen, dan krijgt de vrouw die vrijwel altijd toegewezen. De man zal daarnaast ook voor de rest van zijn leven alimentatie moeten betalen.
  Nog even daargelaten dat mannen tegenwoordig van kinds af aan worden geindoctrineerd op scholen dat mannen niks waard zijn, dat vrouwen op alle vlakken worden bevoordeeld en dat de gemiddelde Amerikaans vrouw niet bepaald een prijs is voor een man; over het paard getild, kan niet koken, wil het huishouden niet doen, wil geen kinderen omdat ze carriere wil maken en is voor ze 25 is al met 30 of meer mannen het bed in gedoken.

  Meer en meer zie je dat ‘prenups’ een voorwaarde worden voor mannen en dat de meeste vrouwen daar niet aan willen. Het gevolg daarvan is dat mannen langer wachten met trouwen en dan vaak ergens over zee een bruid zoeken; een vrouw met traditionelere waarden die niet als een hoer heeft geleefd.

 6. “Ons geboortecijfer is al gehalveerd en er wordt verwacht dat het in de jaren die voor ons liggen nog verder zal dalen.”

  Is dat gek? Welke heldere geest wil nu kinderen op de wereld zetten.

  • @Busdriver…

   Dank voor Uw reactie. Ik wens U ook het beste, blijf kalm, we komen er wel. Wat moet gebeuren gaat gebeuren, maar alles gaat voorbij.

   Ik wens U een fijne decembermaand.

 7. Dit zit al een paar eeuwen in de planning van de communisten oftewel de joodse zucht naar een totalitaire wereldheerschappij. Afschaffen van het traditionele gezin. Rasvermenging. Afschaffen van erfrecht en particulier bezit. Afschaffen van grenzen, landen, nationaliteiten. Afschaffen van bedrijfsleven. Afschaffen Christendom. Etc. Het speelt zich voor onze ogen af.

  • Danig mislukt voor het land met de grootste oppervlakte, voor het land met de grootse economie, en voor het land met de grootse bevolking(s-aanwas). Alleen wij westerse blankes hebben het ons laten gebeuren.

   Schaaapen en klootjesvolk…

 8. Benieuwd naar de aantallen kinderen van allen die hier staan te dringen om hun commentaar te spuien. De 2 kind generatie domineert ongetwijfeld hierboven. Laat zij zwijgen. Zij ligt achter ons, maar de jongere generaties stellen geboortes uit tot de dames bijna 40 jr. tellen, want de belachelijke “carrière” is belangrijker. Die dames leven om te werken en stellen vaak veel te hoge eisen aan mogelijke partners. Dit proces is gestart in de jaren 1970, met als kers op de taart de verfoeilijke abortus.
  In het artikel mis ik juist dit aspect, de abortus cijfers komen overeen met de vergrijzing cijfers. Tenslotte, ter info en ter overweging, in Frankrijk werden er vorig jaar, 234.000 abortussen gepleegd. In NL schommelt dat cijfer al een halve eeuw lang tussen de 30.000 en 40.000 abortussen, per jaar. Dwz. 1.500.000 tot 2.000.000 vermoorde NLers. De abortus wet was in NL een uitvinding van Ed van Thijn een joodse PvdA minister onder premier Den Uyl. Een flinke meerderheid van de bevolking toen, was tegen, ongeveer 60% !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in