Lancering van een Kinzhal-raket, YouTube

Namelijk wat dit betekent voor een aantal Russische en Westerse militaire “analisten” en de laatste mythe (BS) over Kinzhal ontkracht.

De Russische president Vladimir Poetin vertelde journalisten woensdag dat hij oorlogsvliegtuigen opdracht heeft gegeven om regelmatig patrouilles uit te voeren in het neutrale luchtruim boven de Zwarte Zee. “Onze MiG-31 vliegtuigen zijn bewapend met Kinzhal raketsystemen. Het is bekend dat ze een bereik hebben van meer dan 1.000 km en een Mach-9 snelheid,” zei hij op een persconferentie in Peking. De aankondiging was niet bedoeld als dreigement, benadrukte Poetin, maar eerder als reactie op de toenemende instabiliteit, vooral in het Midden-Oosten. Hij noemde de inzet van twee aanvalsgroepen van vliegdekschepen van de VS in de Middellandse Zee ter ondersteuning van Israël als een factor. Zoals Poetin aangaf, brengt het bereik van de hypersonische wapens het oostelijke deel van de zee mogelijk binnen aanvalsafstand van Russische patrouilles. – RT

Ik zal nu uitleggen waarom dit belangrijk is. Nee, niet het feit dat Kinzhal dragers nu boven de Zwarte Zee patrouilleren, waar ze ook een zeer goede dekking hebben door SU-30SM’s en SU-35 van zowel de VKS als de Zwarte Zeevloot. Het feit dat Kinzhals worden ingezet om de Carrier Battle Groups van de Amerikaanse marine in het oostelijke deel van de Middellandse Zee tegen te gaan, zet eindelijk een dikke streep door de zogenaamde “discussie” van fanboys over de capaciteiten van Kinzhal als slechts hypersonisch wapensysteem dat strikt afhankelijk is van nauwkeurig richten en ALLEEN tegen statische, dat wil zeggen niet bewegende, doelen effectief is, schrijft Bernhard.

  Scott Ritter: De Hamas-aanval op Israël van 7 oktober - De meest succesvolle militaire aanval van deze eeuw

Ik heb vanaf het begin gezegd dat Kinzhal, hoewel het duidelijk overeenkomsten heeft met Iskander, een compleet ander systeem is, niet alleen in termen van levering – aërooballistisch vs. puur ballistisch gelanceerd over land, maar ook vanwege de granaatkop die is ontworpen om autonoom te werken in termen van fijn scannen en zoeken (dorazvedka) en zichzelf naar elk soort doel te leiden, bewegend of niet. Iskander heeft alleen remediërende (bijvoorbeeld anti-schip) mogelijkheden en zelfs dan met constante externe richtupdates tegen bewegende doelen. Kinzhal met zijn M=9+ is een volledig shoot-and-forget wapen dat alleen grof richten nodig heeft. Met andere woorden, het heeft geen precieze, in meters gemeten doelbepaling nodig, maar slechts een cirkel, die natuurlijk een straal heeft van de snelheid van het doel vermenigvuldigd met Tau, wat de tijd is waarin de oorspronkelijke doelbepaling verouderd raakt.

Dit betekent dat, zelfs als er vanaf de eerste detectie en het eerste richten op het schip of vliegdekschip 30 minuten zijn verstreken, de onzekerheid voor het schip (doel) de grootte zal hebben, bijvoorbeeld als het met een snelheid van 30 knopen beweegt: 30 keer 0,5 = 15 zeemijlen. Dat betekent dat we een cirkel met een straal van 28 kilometer hebben waarin het schip zich bevindt. Zelfs als we de commando-updates aan Kinzhal buiten beschouwing laten, betekent dit dat het schip het bereik heeft om het doel te detecteren en zichzelf naar het doel te leiden. En dit is, letterlijk, het meest primitieve scenario. Ik ga hier niet in op de realiteit van verschillende soorten verkenningsvliegtuigen en hun sensor- en gegevensfusie die extreem betrouwbare detectie en doelbepaling mogelijk maakt, noch ken ik de zeer geheime structuur en mogelijkheden van de optronische en radardetectiemiddelen van Kinzhal, maar wat absoluut duidelijk is – ze zijn meer dan voldoende voor elk type aanval tegen elk doel aan de oppervlakte en deze aanval kan niet worden gestopt. En dat is het einde van alle “discussies” door fanboys over de anti-scheepsmogelijkheden van Kinzhal. Dat is wat zo belangrijk is aan deze inzet.

  X gaat "voluit Zionist" na Elon Musk's recente bezoek aan Auschwitz

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

WO3 ALERT – Poetin waarschuwt met aanval op Amerikaanse vliegdekschepen binnen bereik Ruslands Kinzal hypersonische rakettenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin neemt de Russische nucleaire “handkoffer” mee naar China (video) – Eerste keer dat de Russische president met de “rode knop” wordt gezien
Volgend artikelIsraelische raketaanval op Baptist Hospital – Inlichtingenfout, vergissing of opzet?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. En hiermee zijn vliegdekschepen dus gewoon totaal waardeloos, je kunt ze alleen nog inzetten om kleine en arme landen te intimideren.
    Eigenlijk een soort siliconen spieren of neptieten.

    • Inderdaad, de Yankees konden met de staart tussen de poten afdruipen na de “herinnering” gisteren van Poetin dat de vliegdekschepen in het bereik van de Kinzal lagen. Na de aftocht van Biden waar de Arabische leiders weigerden hem te ontvangen is het een afgang van jewelste voor de USA.

  2. 6.66 minuten voor 1000 kilometer, dan is de waterkoker nog niet klaar voor de cup of tea.
    Maar goed ik hoop dat het de overmoed een beetje binnen de perken gaat houden want het wordt armoed troef als de eerste schuit met 5000 man de diepte ingaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in