Saleh Najm and Anas Sharif / Fars Media Corporation (CC BY 4.0 DEED)

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft geëist dat westerse landen miljoenen Palestijnse vluchtelingen opnemen die Gaza ontvluchten.

“Onze uitdaging is dat landen bereid zijn om hen op te nemen en daar werken we aan,” zei Netanyahu maandag tijdens een vergadering van zijn Likud-partij, schrijft Jamie White.

“De wereld bespreekt al de mogelijkheden van vrijwillige immigratie,” zei Netanyahu, eraan toevoegend dat er een team moet worden opgericht om “ervoor te zorgen dat degenen die Gaza willen verlaten naar een derde land, dat kunnen doen.”

“Het moet geregeld worden. Het is van strategisch belang voor de dag na de oorlog,” voegde hij eraan toe.

Dit komt dagen nadat Israëls buurland Egypte Netanyahu’s poging om Gaza etnisch te zuiveren door Palestijnen naar zijn grondgebied te duwen, afwees.

Egypte beweerde dat als de IDF-operatie zich uitbreidt, Israël “Palestijnen van Gaza naar Egypte zal duwen – en hen niet zal toestaan om terug te keren na de oorlog,” meldt Axios.

Weken na de Hamas-aanval op Israël lekte een “conceptdocument” van de Israëlische inlichtingendienst uit waarin een plan werd geschetst om miljoenen Palestijnen uit Gaza naar Egypte en Jordanië te verplaatsen.

“Het document stelt voor om de burgerbevolking van Gaza te verplaatsen naar tentensteden in het noorden van de Sinaï, om vervolgens permanente steden te bouwen en een ongedefinieerde humanitaire corridor”, meldde Associated Press.

  Israël betaalt een zware prijs voor zijn misdaden (Video's 18+)

“Er zou een veiligheidszone binnen Israël worden ingesteld om de ontheemde Palestijnen de toegang te beletten. Het rapport zei niet wat er van Gaza zou worden als de bevolking eenmaal zou zijn verdreven.”

Dit is gewoon weer een onderdeel van het Great Replacement-plan van de globalisten om het Westen te overspoelen met bevolkingsgroepen die onverenigbaar zijn met hun waarden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Het Imperium struikelt … Zal het vallen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Merkel liegt”: Hoe Europa werd misleid over de Minsk-akkoorden
Volgend artikelRusland zal mogelijk Britse destroyer HMS Diamond aanvallen als reactie op Krim-havenaanval
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. En die achterlijke idioot spuugt ook maar uit wat hem in de bek word gespuugd door de oligards en de pedo biden familie. Weer zo een pion van de nwo en een Palestijnen hater.

   • Beste Frans,
    En wanneer heb jij hier geschreven wat je al voor 8 oktober voorzag?
    Ik heb het hier geschreven op 12 oktober, bij het artikel “De medeplichtigheid van het Westen aan de Hamas-aanval”. Ik schreef toen ondermeer: “Ik vrees ervoor dat ze allemaal naar de EU zullen geïmporteerd worden.”
    😁

 2. De genocide van Israel, VS, Oostenrijk, UK, Duitsland en Netherland. Dezelfde landen die klusterbomen aan Oekraïne verstrekt. Laat maar deze landen in een flinke recessie belanden met hulp van Russia aan de Houti’s.

 3. The “curse of the 8th decade” mag je eens als zoekterm invoeren. Voor de zoveelste keer in de duizenden jaren geschiedenis van de Joodse beschaving zal Israël als staat het achtste decennium niet overleven. En weer zal de Joodse staat ten onder gaan in een orgie van geweld. De Joodse beschaving en cultuur blijven bestaan dankzij joden die beseffen dat hun rijk niet van deze wereld is.

 4. Kijk naar de uitzending van de npo 1 vandaag over Amerika

  propaganda voor een blanke genocide, alleen blanken zijn de racisten en plegen aanslagen op kleurlingen

  npo de synagoge van satan

  Oorlogen zijn de oogst van de joden: de jodenbanken worden dik van de christelijke oorlogen. Meer dan 100 miljoen christenen zijn door oorlogen van de aardbodem weggevaagd, en het einde is nog niet in zicht.” (Rabbi Reichorn, sprekend op de begrafenis van grootrabbijn Simeon Ben-Judah, 1869, merkte Henry Ford ook op: ‘Het was een Jood die zei: ‘Oorlogen zijn de Jodenoogst’; maar geen enkele oogst is zo rijk als burgeroorlogen. (‘The International Jew: The World’s Foremost Problem, Vol. III, p. 180)’

  https://tahir1717blog.wordpress.com/

 5. Dus moslims naar christelijke landen , waarom niet in de Sinai , plaats genoeg , of naar Saudie -Arabie , die miljardairs , maar de joden willen ze naar Europa sturen , FORGET IT NETAYAHU

 6. Geen enkele migrant meer naar Europa , wil iemand weten wie de grootste slavenhandelaars waren , Negers zelf , gingen op jacht in de binnenlanden , zo ook de Arabieren , om ze door te verkopen ,, Laten we dat voor eens en altijd duidelijk maken , ondertussen ,, Blijf weg uit Europa , al druk genoeg hier , bouw je eigen land maar op , zullen we ander ruilen , wij maken het land vruchtbaar , economisch leefbaar ,, maar we wachten niet op anderen die willen komen profiteren , terwijl velen hier in Nederland hun gehele leven geen klap uitgevoerd hebben .

  • De slavernij op het Arabisch schiereiland is pas afgeschaft door Saoedi-Arabië in 1963 en Oman volgde in 1970. De Mockingbird press/ newspeak/ msm zwijgt hierover als het graf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in