Poetin heeft zojuist gezegd dat de vliegdekschepen van de VS binnen bereik zijn van de Russische hypersonische raketten in de Zwarte Zee.

“Dit is geen bedreiging. Maar ik wil u graag informeren namens de Russische luchtmacht.”

De Russische president Vladimir Poetin gaf de Verenigde Staten vandaag een rustig “tikje op de schouder” met betrekking tot het feit dat Amerika twee vliegdekschepen in de Middellandse Zee heeft geplaatst; Ruslands Kinzal Hypersonische raketten kunnen hen bereiken.

Poetin, die van tevoren heel duidelijk zei dat wat hij ging onthullen GEEN BEDREIGING IS, herinnerde de wereld eraan dat de Russische luchtmacht, met name hun MiG-31 vliegtuigen, op routinepatrouille in het neutrale luchtruim van de Zwarte Zee, bewapend zijn met Kinzal hypersonische raketten. Deze raketten, zei hij, hebben een “bekend” bereik van 1000 km en verplaatsen zich met Mach 9 (10.800 km/u). Ze kunnen dus die Amerikaanse vliegdekschepen bereiken.

Gewoon een beleefde herinnering aan de realiteit, voordat de VS op hol slaat en denkt dat ze … misschien … Russische bondgenoten in het Midden-Oosten kan aanvallen? Misschien zoals Iran? Syrië?

Plotseling lijkt al het gepraat van de VS over “de oorlog ingaan” tussen Israël en HAMAS te zijn verstomd. HMMMMMMMM.

Hier is de video:

Oh, jee… kijk… Air Force One met Joe Biden aan boord, vliegt net uit Tel Aviv!

Via Hal Turner.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin ‘dreigt’ tijdens bezoek aan China om Britse marineschepen te vernietigen als ze de Zwarte Zee binnenvarenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin ‘dreigt’ tijdens bezoek aan China om Britse marineschepen te vernietigen als ze de Zwarte Zee binnenvaren
Volgend artikelIsraëlische inlichtingendienst plotseling in staat om Hamas-communicatie te onderscheppen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

  • Inderdaad gekmakend geduld heeft Mr Putin, zelfs de geleverde lange afstand raketten aan ukrinazistan wordt nog getolereerd, wanneer is het geduld op?

   • Wijs vooruitzicht denk ik, NATO heeft zowat al zijn munitie verschoten in Oekkieland en oom Vladimir heeft gewoon rustig zijn raketten opgepoetst omdat hij wist dat er nog iets in het vat zat.

 1. Als de Engelsen hard genoeg opgestookt worden door de Amerikanen die hun er van overtuigen dat hun schepen onoverwinnelijk zijn en de Russische bommen niks voorstellen konden ze best wel eens een poging wagen, maar ze beseffen niet dat dit voor Amerika eindelijk de kans geeft om WW3 te kunnen starten, want Biden staat op zwaar verlies dus de ‘noodtoestand afroepen’ kan zijn enige redding zijn. (met Biden bedoel ik ook de ‘deep state)

  • Precies.
   Met een (dan ook een officiële) oorlog voor de vs, blijft de biden-clan samen met de deepstate lekker zitten.
   Een slecht vooruit zicht.

 2. Ik zeg alleen maar yes.. koekje van eigen deeg .. wat moeten die stink amerikanen dr eigen stoer en machtig hebben gevonden met hun eerste gejatte atoombom . Ja was een ontwerp van ome adolph. Maarja bijna alles heeft amerika gejat .zijn zelf niet origineel genoeg . Zelfs mijn favoriete band rammstein zingt over dat nepland….. wat zou t toch gaaf zijn als ze daar stoer liggen met dr vliegdek schipje .en 1 klein raketje afvuren op iran . En dan woesjjjjjjjjjjjjj dag vliegdekschip … alstublieft live op alle 30000 nieuwszenders… ohhhhhhh dan ga ik naar buiten en keihard zingen en lachen en russische muziek opzetten . Wat zou dat een fijn vooruitzicht zijn

  • In zo’n geval is de enige juiste tactiek om ALLE Navo-oorlogsschepen met een Kinzal te VER-ASSEN
   Misschien dat het daarom wat geduld vraagt eer er genoeg van die raketten zijn geproduceerd voor een dergelijke actie.

 3. Geen woorden maar daden Putin.

  Het westen wil graag weten aan welke kant je staat, dus, doe wat je moet doen! Aan de andere zijde hoor je geruchten over desertie binnen de USA gelederen.

  Mijn ideale script is dat diegene die gestuurd worden om zichzelf te offeren voor een satanist, eens goed om zich heen kijken, alles laten vallen en arm in arm terug naar huis gaan om het volk te helpen.

  Ik kom vaak in contact met politie bij incidenten en ik merk dat ze de weg kwijt zijn. Ik weet zeker dat daar de onderlinge tweekampstrijd keihard aan het woeden is. Steunen we ons salaris en de verotte overheid (zij zijn niet gek he) of zijn er andere (toch wel lastige offeer eisende) keuzes.

  Correct me if i am wrong.

 4. Nog een signaal dat er iets veranderd is binneb de politie: ik reed laatst mijn dorp uit toen ik voor de rotonde naar de oprit stopte om een foto te maken van een vliegtuig dat in een retourslag doorczijn eigen chemtrail vloog. Ik dacht daarvoor geen verkeer waargenomen te hebben. Ik leg mn foon op de stoel en merk ineens dat er een merc B klasse met 2 agenten geduldig achter me wachten. Ik reed aan, stak mijn hand op en kreeg een vriendelijk gebaar terug. Na de oprit werd ik door ze ingehaald en hebben geen seconde aandacht aan me besteed. Ze zagen heel duidelijk wat ik aan het doen was. Dan vraag je je af…waar denken zij de hele dag aan?

 5. Beste Mensen

  Wat is meneer Putin toch een geweldig persoon in levende lijve
  Hij kan de woorden gepast gekozen verduidelijken
  Daar kunnen de Amerikanen Leringen uit treffen beter gezegd een puntje aan Zuigen

  Dank U

 6. Van kanaal Feullmich (kon de embedded video niet linken helaas, maar oh wat was ze vurig, nog net geen “off with here head!!!)

  ☄️Ierland verontwaardigd: politicus roept Ursula von Leyen op om af te treden”

  Ik zit al ruim veertig jaar in de politiek, maar zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Tien dagen bombarderen van Gaza, duizend vermoorde burgers, geen water, geen elektriciteit, collectieve bestraffing van onschuldige mensen. Alles illegaal, alles oorlogsmisdaden en dan gaat Ursula von Leyen Israël bezoeken, maakt foto’s van de genocide en beweert dat Europa nu achter Israël staat en alles wat nog zal komen. Hoe kan ze? Ze heeft geen gezag en spreekt niet namens mij. Ze spreekt niet voor Ierland en ze spreekt niet voor de mensen van Europa. Wij komen op voor vrede en gerechtigheid voor het Palestijnse volk en voor het internationaal recht. Het is tijd dat deze persoon gaat en dat er onderzoek naar hem wordt gedaan.

 7. Ierland heeft gelijk met dat stinkende Illegale Nazi,s wijf Von der Lijken een criminele terroriste zij kan geen wetten betreden en geen grondrechten uitkramen Zij zal zeker van een kouwe Kermis thuis komen De Russen zitten zeker in de buurt Zij met een illegale PFIZER criminelen die veel doden op zijn geweten heeft met een Biologische militeren zogenaamde vaccins wat een zware BIO GIF zooi blijkt te zijn voor de mensheid en daarvan de illegale geldstromen betaal worden ( geroofde gelden) Dit stinkende WIJF von der LIJKEN zij moet zeker opgepakt worden en berecht door echte RECHTERS en geen illegale corrupte omgekochte criminelen de voor een rechtertje spelen met zwendel zaken doen voor het zwarte geldstromen die ze ontvangen waar ook nog geen belasting over betaal wordt ook nog een zwendel zooi blijkt te zijn door een illegale ongekozen Fantasie wijf die Ursula von der LIJKEN HEET!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in