Een zeldzame video van de Russische president Vladimir Poetin werd woensdag in Peking getoond, vergezeld door officieren die de zogeheten nucleaire handkoffer dragen, die een onmiddellijke nucleaire aanval kan lanceren.

Poetin, na een ontmoeting met de Chinese president Xi Jinping in Peking, werd op video getoond terwijl hij naar een andere vergadering liep, omringd door beveiliging en gevolgd door twee Russische marineofficieren in uniform, die elk een handkoffer droegen. De camera zoomt in op één van de handkoffers, bericht Pronews.

De Russische nucleaire handkoffer wordt traditioneel gedragen door een marineofficier. De handkoffer staat bekend als “Cheget” (genoemd naar de berg Cheget in het Kaukasusgebergte) en is altijd bij de president, maar wordt zelden gefilmd.

“Er zijn bepaalde koffers zonder welke geen enkele reis van Poetin begint,” zeiden correspondenten van het staatspersbureau RIA in het Kremlin in een Telegrampost onder de video.

Het vrijgeven van deze beelden werd geïnterpreteerd als een duidelijke waarschuwing aan het Westen voor een nucleaire aanval die zou kunnen worden gelanceerd…


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Nee, de Hamas-invasie was geen Israëlische “inlichtingendienstfout”Volg Frontnieuws op Telegram

  Oekrainse claim over aanval op Russisch schip ontkracht

Lees meer over:

Vorig artikelAlles wijst erop dat de oorlog met Hezbollah op het punt staat te beginnen terwijl Iran de zwarte vlag hijst
Volgend artikelEr moet iets gezegd worden over Poetins Kinzhal
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Er is meer aan de hand met de vloot in de Middellandse zee.
  Waarschuwing aan de Britten en VS.
  Is de nato bezig met een nucleaire verrassingsaanval?

  • Clif high voorspeld met zijn A.I. Computer rond de 28 september en voor 4 november weer een grote happening groter dan de hamas actie en escalatie . Ben benieuwd.

 2. Zijn de Hollywood scenario schrijvers na hun staking weer terug in Californië.?
  Fake nieuws vliegt om je oren.!
  Iedereen die op reis gaat heeft een koffer groot of klein bij zich.
  Ook Poetin heeft schoon ondergoed, overhemd, sokken en een stropdas bij hem, en vergeet niet een scheerapparaat.
  En die Hollywood schrijvers maken daar weer een sterk verhaal van, een atoombom schakelaar.
  Als iemand met een mitrailleur die koffer van afstand totaal aan fladder schiet.
  Moet die koffer eerst terug naar Moskou om gerepareerd te worden, en dan de schakelaar omzetten.!
  Nee de Hollywood schrijvers zijn nog niet ontwaakt uit hun staking slaapje.

  • Ik weet niet van welke planeet jij geland bent deze week , maar hier op aarde zijn de geopolitieke spanningen nog NOOIT zo hoog geweest !

 3. De spanningen zijn overal erg hoog.sommigen doen net of het fake is.Dat is het dus niet kijk hoe veel doden er al gevallen zijn.Hoe veel mensen hun hoofd boven water moeten zien te houden.Alles word duurder en de zorg slechter.Overal oorlog onschuldige die de dood gedwongen in gejaagd worden.De mensen die steeds zeggen dat het fake is en de anderen uit lachen vind ik erg beschamend na dat er al weet ik hoe veel doden zijn gevallen.Waar is jullie respect voor al die zielen en jullie geweten.Eerst die gif prikken waar ook hoe veel doden door zijn gevallen.De wereld is echt verziekt mensen die hier om lachen zijn compleet gewetenlozen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in