Rode bloedcellen worden positief geladen – Dr. Bärbel Ghitalla, een Duitse arts, ontdekte verontrustende anomalieën in bloed van geïmmuniseerde personen. Haar gedetailleerde analyse van talrijke stalen leverde steeds dezelfde bizarre resultaten op: rode bloedcellen in de ingeënte veranderden in een positieve lading, schrijft Weaver.

5 manieren waarop COVID-19 vaccins mensen lichamelijk veranderen

Gezonde erytrocyten bezitten van nature een negatieve stroom, waardoor ze elkaar kunnen afstoten. Een inversie daarentegen veroorzaakt celstapeling of rouleaux-formaties.  Dergelijke kenmerken worden typisch gezien bij kankers. Verdere studies onthulden de aanwezigheid van metalen lichtbrekende spiraalvormige objecten. Ghitalla en andere medici constateerden ernstige schade aan de bloedlichaampjes. Het onthult gevaarlijke trombotische activiteit die duidt op een essentiële verstopping van de slagader. De gealarmeerde arts verklaarde: “Zoiets heb ik nog nooit gezien. Ik ben bang voor mijn gevaccineerde patiënten.”

Misvormde bloedcellen

Philippe van Welbergen is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde arts met meer dan 40 jaar ervaring. Van zijn geïnjecteerde cliënten werden buisjes bloed afgenomen en microscopisch onderzocht. Een catastrofaal verschil werd duidelijk bij vergelijking van hun buisjes met die van de ongevaccineerden. Voorheen ronde cellen waren gemuteerd in grillige en misvormde vormen. Er was zo veel aggregatie dat een kern niet langer kon worden onderscheiden. Mysterieuze buisvormige structuren waren te zien bij sterkere vergroting. Interessant is dat deze bevindingen stroken met gegevens die zijn verkregen door Spaanse onderzoekers van La Quinta Columna en een Argentijns flebotomie-team. Ondanks het feit dat men heeft geprobeerd hem om te kopen met financiële prikkels, weigert Dr. van Welbergen de prik aan patiënten aan te bieden. Volgens de traumachirurg zou dit in strijd zijn met zijn eed van Hippocrates: “Op de eerste plaats geen kwaad doen”.

  Tirannie: Trudeau dreigt met intrekking licenties truckers die deelnemen aan Freedom Convoy protest

HIV-positief testen

In december 2020 werd Australië gedwongen de distributie van vaccins stop te zetten nadat verschillende vrijwilligers HIV-positief waren getest. Vertegenwoordigers verzekerden het grote publiek onmiddellijk dat het slechts toeval was. Dr. Francis Boyle, de opsteller van de Biological Weapons Act, beweert echter dat aan deze “Frankenshots” opzettelijk genetisch gemodificeerde virussen worden toegevoegd. COVID profiteur Anthony Fauci heeft een lange en corrupte geschiedenis betreffende AIDS. Hij werd in 1984 benoemd tot directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases. In datzelfde jaar werd HIV ‘ontdekt’ door Robert Gallo. Fauci promootte willens en wetens het dodelijke middel AZT bij kwetsbare gemeenschappen. Duizenden kregen het dure medicijn voorgeschreven, dat op een sinistere manier was ontworpen om hen te doden. Met een nieuw gefabriceerde dodelijke epidemie, kon de duivelse dokter zijn carrière verder uitbouwen, terwijl hij enorme smeergelden ontving van Big Pharma leidinggevenden.

Lichamen worden gemagnetiseerd 

Een van de meest verontrustende bijwerkingen haalde de headlines nadat gevaccineerde gebruikers van sociale media begonnen te documenteren dat er magneten aan hun lichaam kleefden. De virale Tik Tok-uitdaging werd zo populair dat een Mexicaanse nieuwszender probeerde deze beweringen op live-tv te ontkrachten. Het plan mislukte komisch toen een lepel herhaaldelijk bleef plakken aan een pas geïnjecteerd lid van het publiek. Vorige maand trok Japan 2,6 miljoen doses Moderna terug na de dood van twee jonge mannen. Ambtenaren testten de partijen en ontdekten een ongeïdentificeerde stof die “op magneten reageert”. Dr. Jane Ruby, al meer dan 20 jaar een farmaceutisch specialist, gelooft dat dit fenomeen te wijten is aan opzettelijk ingebrachte magnetische nanodeeltjes. Deze synthetische atomen kunnen worden gebruikt als een mRNA-leveringssysteem in het lichaam. Via een proces dat “magneto-infectie” wordt genoemd, worden magnetische velden chemisch geconcentreerd en veranderen ze de fysiologische samenstelling van een persoon.

  Wetenschappers slaan alarm over schokkend 'doodssignaal' in verband met Covid-prikken

Bloedstolsels in het hele lichaam

De Canadese huisarts Dr. Charles Hoffe merkte dat een duizelingwekkend deel van zijn ingeënte patiënten leed aan slopende complicaties en neurologische problemen. Na het afnemen van een diagnostische D-dimeertest stelde hij vast dat 62% bloedklonters had. Gebaseerd op het onderzoek van de arts, injecteert elke dosis van Moderna 40 biljoen mRNA deeltjes. Eenmaal verspreid, kunnen permanente veranderingen in de haarvaten plaatsvinden. Veel delen van het lichaam, zoals de hersenen en het ruggenmerg, kunnen niet regenereren, zodat opgelopen schade onomkeerbaar is. Aangezien de injecties zelfreplicerende technologie bevatten, zullen deze problemen alleen maar met de tijd toenemen. Hoffe uitte zijn immense vrees en waarschuwde dat het merendeel van de volledig gevaccineerde mensen zouden kunnen sterven als gevolg van hartfalen. Kort nadat de klokkenluider zich had uitgesproken, beschuldigden bestuurders hem van het bevorderen van “vaccintwijfel”. Als straf voor de misdaad van kritisch denken en gerechtvaardigde bezorgdheid, schorsten de leiders van de Interior Health Authority zijn dokterslicentie.

Wetenschappers ontdekken alarmerende anomalieën in het bloed van gevaccineerden.
De sterftecijfers stegen na de inentingen. Landen met de hoogste vaccinatiegraad hebben ziekenhuizen die overspoeld worden met zieke inwoners. Bloedstolsels, miskramen, beroertes, hartontstekingen en neurologische complicaties blijven maar toenemen. VAERS, een elektronische databank van bijwerkingen, meldde in de eerste zes maanden van 2021 meer sterfgevallen dan in de dertig jaar daarvoor van vaccins samen. Desondanks hoeven fabrikanten zich geen zorgen te maken (afgezien van het maken van miljardenwinsten), vanwege de volledige wettelijke immuniteit. Wereldmachten geven niet om alternatieve standpunten, godsdienstvrijheid of lichamelijke autonomie. Zij willen alleen maar meer macht en meer controle. Er is iets vreemds aan de hand met de ontvangers van vaccins. Wat dat precies is, zal alleen de tijd leren.

  De steekpenningen zijn terug om het vaccin te pushen - Waarschuw uw vrienden

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 GREAT RESET DOSSIER

Dodelijke injecties! Voormalig Pfizer medewerkster bevestigt vergif in COVID ‘vaccin’Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEen bericht aan de ontwaakten
Volgend artikelDe Grote Nieuwe Normaal Zuivering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in