In deze video trilt een vrouw die Pfizer’s COVID-19 vaccin heeft gehad oncontroleerbaar met een vergrendelde kaak. In een notitie die haar moeder in de video plaatst, legt ze uit dat dit al vier weken aan de gang is, bericht Mercola.com.

Soms verliest ze zelfs haar vermogen om te praten. Ze heeft constant ondraaglijke pijn. Toen ze naar het ziekenhuis ging, stuurden ze haar naar huis nadat ze schizofrenie en angsten hadden vastgesteld.

THIS IS THE KIND OF PSYCHO VAXX SIDE EFFECT


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” Volg Frontnieuws op Telegram

  Kijk: Aziatische verslaggeefster stort live in tijdens de VN-conferentie over klimaatverandering
Vorig artikelHet Coronaregime moet bij zijn juiste naam genoemd worden
Volgend artikelZweden’s “vaccinpas” moet ons een belangrijke les leren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

12 REACTIES

 1. Had nooit kunnen dromen dat personen die je volledig vertrouwde, o.a. artsen, zo kunnen degenereren tot iets wat na de ontdekkingen in 45 als volledig mensonwaardig werd beschouwd. Dit zal beslist niet het enige geval zijn.
  Dit gaat tot het nieuwe normaal horen.
  Kan me steeds meer voorstellen dat mensen dit niet meer kunnen verwerken en “er uit stappen”. Helaas zijn die nooit te koppelen.

 2. Bij een proef op 20000 makaken, leefde er na de 5e prik geen enkele aap meer.
  Apen hebben, denk ik, een sterker gestel dan mensen.

  • Bij Pfizer proeven op mensen, op 22000 gingen er 21 dood. Dat is bijna 1 op 1000. Die apenproeven heb ik niet kunnen vinden; wel heeft iemand bij het vaticaan het over die apen gehad. Heb jij toevallig wat meer duidelijke info over die proeven met apen?

 3. Deze de-populatie agenda gaat zolang door totdat er een kritische massa ontstaat die erachter is gekomen dat ze beduveld zijn.
  Wat we nu zien is, dat de geschiedenis zich aan het herhalen is waarbij de vergelijkingen met de jaren 30 van de vorige eeuw onmiskenbaar zijn.
  Het is waarschijnlijk dat een andere geschiedenis zich kan herhalen, met als voorbeeld de Franse revolutie.
  Het zal nog veel pijn,verdriet en leed kosten voordat het zover is.

  Waar de globalisten aan voorbij gaan in hun ‘built back better’ idee is dat, voordat je iets weer wil opbouwen, je eerst het oude zal moeten slopen.
  Maar om iets te slopen moet je bovenaan de top beginnen….

 4. Mijn hart doet pijn ook voor deze ouders, wat ik zo gemeen aan dit alles vindt is dat mensen hadden altijd het vertrouwen in hun artsen en hun medicijnen, daarom hebben ze hiermee ingestemd, ook zodat ze weer naar evenementen konden gaan en op vakantie! Het is zo laag, ik kijk hier vanuit mijn perspectief heel anders naar, ik lag als 13 jarige al met een nieraandoening in het ziekenhuis heb jarenlang gemiddeld 6 weken per opname in het ziekenhuis gelegen, dat heeft mij geleerd dat er veel fouten worden gemaakt en verkeerde of gevaarlijke pillen worden verstrekt. Ik heb al bijna 60 jaar wantrouwen naar het reguliere systeem, daarom ben ik natuurgeneeskunde en ayurveda gaan bestuderen dat heeft mij veel geleerd over het het lichaam werkelijk werkt….xxx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in