Miljardair Bill Gates gelooft niet dat de pandemie eind 2022 voorbij zal zijn. Hij zei dit in een telefonisch interview met The Times of India. Nu de wereld weet dat zij kwetsbaar is voor een pandemie, moet zij zich “enorm inspannen voor onderzoek” naar nieuwe hulpmiddelen.

Hij zei ook dat het absoluut noodzakelijk is dat er meer fabrieken worden gebouwd, zodat er in korte tijd genoeg vaccins voor de hele wereld kunnen worden geproduceerd. Hij zei dat hij samen met het Duitse bedrijf BioNTech, waarin hij uiteraard ook een belang heeft, werkt aan een HIV-vaccin op basis van mRNA-technologie. “We hebben een malariavaccin en we denken dat we een griepvaccin kunnen maken om de griep wereldwijd aanzienlijk te verminderen.”

Gates zei dat sommige virussen van de luchtwegen helemaal moeten worden uitgeroeid omdat ze kunnen muteren in een vorm die “een nieuwe pandemie kan veroorzaken”. “Ik hoop dat alle landen meer onderzoek zullen doen op dit gebied,” zei hij.

Voorts is hij van mening dat “de wereld niet voorbereid was op de Corona-pandemie” en dat “daaruit lering moet worden getrokken”. “Bij de volgende pandemie zullen we in India en de rest van de ontwikkelingslanden enorme mRNA-fabrieken hebben om binnen 100 dagen voor iedereen vaccins te maken,” zei Gates, die belangen heeft in alle grote farmaceutische bedrijven en ook miljoenen aan de WHO verstrekt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates: spoedig een geheel nieuwe pandemie die tot tienmaal erger is dan CoronaVolg Frontnieuws op Telegram

Engeland gaat mondkapjesregels afschaffen na onthulling van enorme economische impact

22 REACTIES

 1. Bill Gates wordt niet voor niets ‘Killer Bill’ genoemd.
  Allemaal ‘vriendjes’ , WHO, WEF (Schwab), IMF (la Garde) ook zo’n frisse
  dame, de hele Davos kliek.
  Wie stopt deze lui?
  Inge

  • De volgelingen van Mozes oftewel de Arabische joden is vredelievend volk. Het zijn de fake joden ook wel de zionisten genaamd die werkelijk al het leed in de wereld op hun geweten hebben.

   Joden uit Israhell het geïmporteerde deel, zijn geen gelovig volk maar zijn nazis. Daarom geloof ik er geen ruk van dat zij met de zelfde troep worden ingespoten.

   Zij staan boven de politiek en boven het koningshuis.

   Zij veroorzaken armoede , honger en oorlog. Door hun zit het zogenaamde westerse volk aan de antidepressiva en drank.
   Nu zijn wij aan de beurt. We zullen geen mensen meer zijn en we zullen hun dienen. Het beetje eigen wil wat we nog hebben spuiten ze uit ons lichaam.

 2. de enigste manier om deze zogenaamde pandemie te stoppen en de geplande toekomstige pandemie is bill gates en alle die denken en zijn zoals hij voorgoed te stoppen : you all know what I mean by that

 3. Ik hoop dat kill-Bill in India ” Karma ” tegen het lijf loopt, dat ze hem maar op de brandstapel levend verbranden. Zelf de “Hell ” is nog te goed voor deze satanistise Piemel.

 4. Een huishoudelijke tip, ben geen mierenneuker maar in de Nederlandse taal worden de woorden enigste en enige vaak door elkaar gebruikt, ook het woordje “hun”. Het is HUN boek en het ligt aan HEN. Let er een beetje op, mij maakt het niet echt uit, ik lees er wel doorheen, maar je kwalificeert jezelf (dus niet: “je eigen”) op een bepaald niveau. Ja en ieder vogeltje zingt zoals ie gebekt is.

 5. 06/09/2021 – IVERMECTINE
  EXPOSED! FDA, CDC & WHO is hiding this from you? | Dr Paul Marik FLCCC – Vijaya Viswanathan

  ‘Dr. Paul E. Marik, founding member of FLCCC, in conversation with Vijaya Viswanathan, discusses the role of compromised medical & governmental institutions in manipulating medical data to make quick money. He exposes Big Pharma and its lobbies who invest millions to suppress data that can hinder their profits. While the big pharma makes millions out of the pandemic the poor continue to suffer. While the virus rages, people find themselves not only lacking in options but also a voice. Dr. Marik discusses in detail the inner mechanizations of the so-called people’s representatives, who have put people’s health on the line for short-term profits.’

  https://www.youtube.com/watch?v=Bkcp04z8pE4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here