Hier is het laatste nieuws van de Britse begrafenisondernemer John O’Looney, die wordt geïnterviewd door onafhankelijke media-man Danny Tommo. O’Looney verwacht dat er een vaccinpaspoort zal worden afgegeven voor hem, of liever voor begrafenisondernemers in het algemeen, om hun bedrijf te kunnen uitoefenen en lichamen te kunnen ophalen. Hij is dan van plan zijn bedrijf te sluiten. Hij zal het “vaccin” voor zichzelf weigeren, bericht Europereloaded.com.

Samenvatting:

• De sterftecijfers van 2020 waren iets lager dan in 2019, ondanks wat de media meldden.

• Hij heeft mensen gezien die naar stadium 4 kanker zijn gegaan omdat ze geen enkele medische afspraak kunnen krijgen vanwege ‘Covid’. Maar de kwestie van medische verwaarlozing maakt mensen wakker en zorgt voor veel woede. Een van zijn cliënten moest naar het ziekenhuis voor een kleine ingreep; ze werd gedwongen de prik te nemen en 90 minuten later overleed ze. In het rapport van de lijkschouwer wordt trombose als doodsoorzaak genoemd; er is van de enkel tot de heup in haar gesneden om de bloedprop te vinden, wat een erkenning is van het medische probleem. De familie is woedend en niemand wil luisteren. TOCH WORDT DE DOOD PAS ALS GEVOLG VAN HET VACCIN BESCHOUWD ALS ER 14 DAGEN ZIJN VERSTREKEN.

• 181 FIFA geregistreerde spelers en trainers hebben allemaal problemen ondervonden na vaccinatie.

• Het aantal sterfgevallen door trombose is met 600% gestegen bij mensen die in 2021 een vaccin kregen. Hij meldt het geval van een veteraan met 30 jaar ervaring in de industrie die in april zijn baan zal verliezen omdat hij de vaccinatie weigert, maar hij werkt in een mortuarium!

De demonisering van de ongevaccineerden: Een terugblik

• Deze veteraan in de sector meldt ook een toename van 600% in trombose-sterfgevallen, en alle cliënten waren geprikt. Een ervaren verpleegster die in een uitzendbureau werkt, ‘Michelle’, heeft hem ook gemeld dat 9/10 van de gevallen die op de SEH’s van ziekenhuizen binnenkomen, mensen zijn die niet kunnen ademen vanwege bloedstolsels. Tommo: “Maar ze vertellen ons het tegenovergestelde.” John: En typisch is dat degenen met bloedstolsels in de longen worden opgenomen voor behandeling; degenen met stolsels in de benen, bijvoorbeeld, worden naar huis gestuurd. Toch zullen ze thuis sterven omdat de bloedklonter zich in het lichaam zal verplaatsen. Er komen mensen van alle leeftijden binnen die aan deze bloedstolsels zijn overleden. Er is geen vaste leeftijd. (Hoewel hij nog geen kinderen in deze situatie heeft gezien.) Hoe kan John deze doodsoorzaken verifiëren? Omdat hij het papierwerk moet controleren dat de lijkschouwer hem stuurt, waarin de doodsoorzaak staat. Gesprekken met familieleden tijdens het begrafenisproces leveren ook informatie op. Familieleden zien vaak niet het verband tussen het overlijden en het feit dat hun dierbare is geprikt, omdat het enkele weken of maanden daarvoor is gebeurd.

• Waarom zien de lijkschouwers dit allemaal zelf (volgens hun papieren) en maken ze er geen melding van? Er is hem verteld dat ze het beleid van de overheid volgen. En vaccinatie wordt pas erkend als een verband NA 14 dagen na vaccinatie. Toch wordt de aard van de sterfgevallen, trombose, erkend. Lijkschouwers zouden de omvang van de toename in trombotische sterfgevallen moeten onthullen.

• Sterfgevallen door bloedstolsels zijn over het algemeen zeldzaam. John heeft in 2021 meer sterfgevallen door bloedstolsels gezien dan in de voorgaande VIER jaar. Nu ziet hij elke week plotselinge sterfgevallen door bloedstolsels. Dit gebeurde nooit eerder. En dit fenomeen begon zodra de vaccins op de markt kwamen.

Gevolgen van Vaccin-AIDS: Is apenpokken een bijwerking van COVID-19 injecties, Vaccinpokken?

• John schreef een brief naar de staatslijkschouwer met vragen over het aantal trombose sterfgevallen en waarom er niets werd gedaan. Het werd aan 40 of 50 dokters gecommuniceerd. De staatslijkschouwer heeft nooit zelf gereageerd; zijn secretaris antwoordde dat het overheidsbeleid werd gevolgd.

• Artsen hebben zich gemeld, zoals via de Barrington Declaration, maar ze worden genegeerd. Ze staan niet op de loonlijst van Big Pharma.

• John heeft voor veel ‘Covid’ sterfgevallen gezorgd, maar hij is nooit zelf ziek geweest. Hij vroeg verpleegsters in het ziekenhuis waar hij onlangs was of ze een toename hadden gezien van trombose sterfgevallen en ze zeiden ja “omdat het bloed verandert in lijm”. Ze weten dat het gebeurt, maar ze slaan geen alarm.

• Wat moet de staatslijkschouwer doen? Hij moet de alarmerende toename van trombose-sterfgevallen bij vaccinatiepatiënten openbaar maken. Hij moet weten dat, moreel gezien, het regeringsbeleid genegeerd moet worden.

• Iedereen die hierbij betrokken is, heeft zijn eigen belang, zijn eigen agenda. Hoeveel geld is er nodig om iedereen te beïnvloeden? Zelfs degenen die de vaccins geven krijgen 30 pond per uur betaald. Tommo: Er is veel geld gemoeid met de aankoop en toediening van de vaccins.

• NHS personeel dat het vaccin weigert heeft tot april om gevaccineerd te worden, maar John gelooft dat er met betrekking tot hen  een “uitstel van executie” zal zijn, omdat zij in wezen materiële getuigen zijn van wat er gebeurt. Als ze in april weglopen, zijn ze vrij om te spreken. Medische mensen met wie hij gesproken heeft, zien het allemaal op precies dezelfde manier.

Deense autoriteiten blokkeren toegang tot Bitchute vanwege "gevaarlijke" COVID-19 informatie

• John heeft in geen weken iemand zien sterven aan ‘Covid’. Het zijn allemaal plotselinge sterfgevallen door trombose na vaccinatie.

• Boodschap aan het publiek. Doe je onderzoek. Vermijd Google en de BBC. “Het ging nooit om Covid; het gaat om controle.”

• De laatste 2 minuten van de video laten zien hoe John een telefoontje aanneemt van iemand uit het publiek, die de symptomen beschrijft die ze heeft sinds ze is gevaccineerd en de medicijnen die de dokter haar vervolgens heeft gegeven. John brengt haar in contact met een steungroep op Telegram.

THE UNDERTAKER INTERVIEW! #EXPOSINGLIES #TELLINGTRUTHS #THANKYOUJOHN #FUNERALDIRECTOR


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Shock: Microscoopanalyse toont volledig gestold bloed aan bij gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

3 REACTIES

  1. dus gevaccineerden ,zorg voor hoge dosis omega 3 ,neem aspirine de oude van bayer.en minder de dosis als u bloed in slijm krijgt uit de keel bijv.
    je wordt vermoedelijk moe en traag als dat bloed verdikt.

  2. Ja wij wappies krijgen gelijk ik hoop dat wij veel mensen uit de klauwen van de moordenaars hebben kunnen houden maar ik durf er niet mijn geld op in te zetten want mensen zijn erg bang en met zulke mensen kan je alle kanten op, ik durf zelfs te stellen als Rutte zou zeggen jullie moeten je eigen graf graven anders moeten jullie thuis en binnen blijven geen recht op begrafenis anders een boete is al besproken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here