Canada Freedom Convoy 2022

5

Dit is echt inspirerend. Truckers rijden van Vancouver naar de hoofdstad in Ottawa in een karavaan samen met andere truckers onderweg om te protesteren tegen de mandaten. Het is als een gigantische polonaise-lijn.

De truckers zijn extreem krachtig. Ze kunnen het hele land sluiten als ze zich ergens sterk voor voelen en gelukkig voor ons, ze voelen zich hier sterk bij. Ze staan hier aan de goede kant van de geschiedenis. Het afdwingen van vaccinatie is niet alleen potentieel dodelijk voor vrachtwagenchauffeurs, maar het brengt ook andere voertuigen op de weg in gevaar als een vrachtwagenchauffeur een door een vaccin veroorzaakte hartstilstand achter het stuur krijgt. Het verplicht stellen van vaccins voor vrachtwagenchauffeurs, die praktisch al hun tijd geïsoleerd van andere mensen doorbrengen, is onzinnig en brengt de openbare veiligheid in gevaar.

Bonus:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vrouw confronteert Justin Trudeau tijdens openbaar forum: “Je hebt ons verraden aan het globalisme – wat doen we met verraders in Canada? Vroeger hingen we ze op!”Volg Frontnieuws op Telegram

  KIJK: EU-parlementsleden zijn het zat! - Big Pharma onder kruisverhoor!
Vorig artikelBalsemers vinden aders en slagaders gevuld met nooit eerder geziene rubberachtige klonters
Volgend artikelVaccinwaanzin: Ongevaccineerde Canadezen krijgen in supermarkten bewakers toegewezen om ervoor te zorgen dat ze geen “niet-essentiële” artikelen kopen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Wat een domme tekst. Alsof het om de veiligheid op de weg gaat?????

  Ook als een bejaarde met z’n zuurstofgebrek door onderwerpingslap volgespoten met gif “onwel” wordt kan dit een ander z’n dood worden.

  (Zo verbaas ik mij hier over de zwakzinnigen die hun blagen met de schoolbus mee laten gaan. Die chauffeurs zijn ook een gevaar op de weg met hun muilkorf.)

  VRIJHEID daar gaat het om. Weg met de dictatorpoppetjes.
  En dat is waar het dat konvooi voorzover ik verneem ook om gaat.

 2. Het is toch ongelooflijk hoe stil het in het westen is, geen woord wordt erover gerept. Het is te hopen dat dit op diverse kanalen wordt uitgezonden. Misschien dat ze dan eindelijk eens door krijgen hoeveel info er achter gehouden wordt. Ik maak mij met de dag kwader op de regeringen die hun burgers bewust de dood injagen. En blijkbaar zijn er niet genoeg doden gevallen want we willen ook nog oorlog met Rusland. Het zat er ook wel aan te komen want de hele westerse wereld is failliet. De schuldenberg is nooit meer terug te betalen. Dus moet er iets verzonnen worden.

 3. Het volk moet nu gewoon blijven toekijken en wachten dat ze gewoon afgemaakt worden ik verheug mij daar nu al op eerst ons ongevaccineerde de schuld geven en nu gaan jullie er allemaal lekker eraan domme schaapjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in