Volwassenen in Engeland die zijn gezwicht voor drie doses van de Covid-19-injecties hebben nu tot driemaal meer kans om met Covid-19 geïnfecteerd te worden dan volwassenen die niet gevaccineerd zijn, nu uit de laatste gegevens van het UK Health Security Agency blijkt dat de Covid-19 injecties een negatieve effectiviteit hebben onder de drievoudig gevaccineerden die zo laag is als min-206%, bericht Dailyexpose.uk.

Pfizer beweert dat hun Covid-19 mRNA injectie een vaccineffectiviteit heeft van 95%. Zij konden dit beweren vanwege het volgende –

Tijdens de lopende klinische proef werden 43.661 proefpersonen gelijkelijk verdeeld over de placebogroep en de vaccingroep (ongeveer 21.830 proefpersonen per groep).

In de placebogroep – de groep die het Pfizer Covid-19 vaccin niet kreeg – raakten er 162 geïnfecteerd met het coronavirus en vertoonden symptomen.

Terwijl in de vaccingroep – de groep die het echte vaccin kreeg – dat aantal slechts 8 was.

Het percentage van de placebogroep dat besmet raakte, kwam dus neer op 0,74% (162 / 21830 x 100 = 0,74).

Terwijl 0,04% van de gevaccineerde groep besmet raakte (8 / 21830 x 100 = 0,04).

Om de werkzaamheid van hun Covid-19 mRNA injectie te berekenen, voerde Pfizer vervolgens de volgende berekening uit -.

Zij trokken eerst het percentage besmettingen in de gevaccineerde groep af van het percentage besmettingen in de placebogroep.

0.74% – 0.04% = 0.7%

Daarna deelden zij dat totaal door het percentage infecties in de placebogroep, dat gelijk was aan 95%.

0.7 / 0.74 = 95%.

Pfizer kon dus beweren dat hun Covid-19 mRNA injectie voor 95% werkzaam is.

Wij hoeven er niet op in te gaan dat deze berekening uiterst misleidend was en alleen de relatieve doeltreffendheid en niet de absolute doeltreffendheid meet. Wij hoeven ook niet in te gaan op het feit dat Pfizer ervoor koos om duizenden andere vermoedelijke infecties tijdens de lopende proef te negeren en geen PCR-test uit te voeren om de infectie te bevestigen, omdat dat de doeltreffendheid onder het vereiste minimum van 50% zou hebben gegooid om wettelijke goedkeuring te krijgen.

  De WHO zegt nu dat er driemaal zoveel mensen aan "covid" gestorven zijn dan eerder gemeld, maar het waren duidelijk de prikken

De reden waarom wij er niet op in hoeven te gaan is dat het grote publiek wordt voorgehouden dat het Pfizer Covid-19 vaccin voor 95% werkzaam is, is op grond van de hierboven uitgevoerde berekening. Dezelfde berekening werd ook gebruikt op basis van individuele resultaten om een werkzaamheid van het vaccin te claimen van ongeveer 70% voor AstraZeneca, en van ongeveer 98% voor Moderna.

Nu kunnen wij, dankzij een schat aan gegevens die gepubliceerd zijn door het UK Health Security Agency, dezelfde berekening gebruiken die gebruikt werd om de 95% werkzaamheid van het Pfizer vaccin te berekenen, om de werkelijke werkzaamheid van de Covid-19 vaccins te berekenen.

Tabel 10 van het Vaccine Surveillance Report van het UK Health Security Agency, gepubliceerd op 17 februari 2022, toont het aantal geregistreerde infecties per vaccinatiestatus tussen week 3 en week 6 van 2022.

De overgrote meerderheid van de infecties is waargenomen onder de drievoudig gevaccineerde en dubbel gevaccineerde bevolking, met 215.530 bevestigde infecties onder de drievoudig gevaccineerde 40-49-jarigen alleen al.

Covid-19 cultisten zouden aanvoeren dat dit te verwachten is wanneer zoveel mensen ervoor gekozen hebben de Covid-19 injectie te nemen, maar helaas bevestigen de gegevens van de UKHSA dat de Covid-19 cultisten ongelijk hebben.

Tabel 13 van het UKHSA Vaccine Surveillance Report laat het percentage bevestigde gevallen zien onder personen die drievoudig gevaccineerd zijn, en de percentages onder personen die niet gevaccineerd zijn per 100.000 mensen.

Zoals u duidelijk kunt zien is het aantal gevallen het hoogst onder de drievoudig gevaccineerden in alle leeftijdsgroepen, behalve onder de 18-jarigen.

  Duidelijke woorden in het EU-parlement: Het kaartenhuis stort in!

Pfizer had een gelijk aantal mensen die gevaccineerd waren, en die niet gevaccineerd waren in de lopende klinische proef om de doeltreffendheid van hun vaccin te berekenen, dus om de doeltreffendheid in de echte wereld te berekenen hoeven wij alleen maar dezelfde berekening uit te voeren met de percentages per 100.000 personen die door UK Health Security Agency verstrekt zijn.

De volgende grafiek toont de effectiviteit van het vaccin in de echte wereld na drie doses per leeftijdsgroep in Engeland tussen 26 december 2021 en 13 februari 2022. Wij hebben de gegevens van de Week 3 en Week 5 Vaccine Surveillance Reports, en van de tabel hierboven genomen om de doeltreffendheid in deze periode te berekenen –

De enige keer dat de effectiviteit van het vaccin positief bleek te zijn bij de drievoudig gevaccineerden was tussen 26 december 2021 en 16 januari 2022 bij de leeftijdsgroep 18-29 jaar. Maar zelfs toen was die positieve doeltreffendheid slechts gelijk aan 10,19%. In dezelfde periode vertoonde elke andere leeftijdsgroep een negatieve vaccineffectiviteit, met als laagste genoteerd bij de leeftijdsgroep 60-69 jaar op min-104,69%.

Tussen 9 en 30 januari 2022 veranderde de situatie echter en de laagste geregistreerde vaccineffectiviteit was bij de leeftijdsgroep 40-49 jaar met min-120,28%. De positieve doeltreffendheid van +10,19% in de leeftijdsgroep 18-29 jaar daalde eveneens tot min-29,8%.

Maar tussen 23 januari en 13 februari 2022 nam de situatie een nog grotere wending: de laagste vaccineffectiviteit bereikte min-206,05% bij de leeftijdsgroep 40-49 jaar, en de vaccineffectiviteit daalde tot min-120,36% bij de leeftijdsgroep 18-29 jaar, nadat die enkele weken eerder nog +10,19% was.

  Vaccin-geïnduceerde onvruchtbaarheid en geboorteafwijkingen: Een nieuwe studie over vruchtbaarheid en pandemie “Black-Eyed” baby's

Dit bewijst dat de Covid-19 vaccins de mensen vatbaarder maken voor het oplopen van Covid-19, in plaats van gevallen van Covid-19 te voorkomen met de geclaimde 95%.

Het nieuwe rapport van het UK Health Security Agency bewijst zonder enige twijfel dat de Covid-19 vaccins besmetting of overdracht niet voorkomen, maar het suggereert ook dat zij het natuurlijke immuunsysteem van de ontvangers aantasten.

Dat komt omdat de doeltreffendheid van vaccins niet echt een maat is voor een vaccin, maar een maat voor de prestaties van het immuunsysteem van de ontvanger van een vaccin, vergeleken met de prestaties van het immuunsysteem van een ongevaccineerd persoon.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin Verworven Immuun Deficiëntie Syndroom (VAIDS): “We moeten verwachten dat deze immuunerosie zich op grotere schaal zal voordoen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel68.000% toename van beroertes terwijl Amerikaanse gezondheidsautoriteiten in het geheim rapporten van neurologische letsels na COVID-19 vaccins bestuderen
Volgend artikelIsraëlische studie: Vaccins hebben de verspreiding van Covid niet kunnen voorkomen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. “In de placebogroep – de groep die het Pfizer Covid-19 vaccin niet kreeg – raakten er 162 geïnfecteerd met het coronavirus en vertoonden symptomen. Terwijl in de vaccingroep – de groep die het echte vaccin kreeg – dat aantal slechts 8 was”.

  Ik zou dus met deze informatie mij laten vaccineren met het Pfizer mRNA ‘vaccin’ want dan heb ik veel minder kans om besmet te worden door het convid-19 ‘virus’ kortom ik heb mij niet laten vaccineren omdat ik op mijn immuunsysteem vertrouw, en deze rotzooi niet in mijn body wil hebben.

 2. Dit is toveren met cijfers, maar niets op grond van waarheid. Want wat ik mis is het uitgaanspunt van ieder persoon. Om vooraf iedereen eerst medisch te onderzoeken in welke staat van gezondheid is en dan elke persoon monitoren tijdens de vaccin proef. Dat is niet gebeurt, dan zijn alle gemeten gegevens op los zand beredeneerd. Als je niet vanuit een ijkpunt wat we het nul punt noemen uitgaat, wat de basis of fundament moet zijn voor alle gegevens. Waarop zijn alle andere gegevens dan gebaseerd? Dan zijn alle uitkomsten een natte vinger test en de percentages van werking luchtfietserij.

  • Deze cijfers zijn de totale resultaten over de gehele bevolking. Er is bij geen van beiden groepen een selectie toegepast, dus in beide groepen zitten mensen met een goede en slechte gezondheid. Welke medische uitgangspunt zou dan willen zien en hoe wilt u die achterhalen bij de hele bevolking?

   • @ BoerkeUitBrabant,
    Dat is nou net het punt, als je globaal gaat meten over de bevolking. Dan kun je van alles en nog wat een draai aan geven qua werking. Niets is dan op waarheid berust, je kunt enkel het suggereren. Zo is het ook onmogelijk om te gaan beweren dat deze vaccins maar een beperkte werking geven en zo regelmatig herhaalt moeten worden. Maar als van te voren het helemaal niet om onze gezondheid te doen is, maar om de mensen om een valselijke en listige methode over te halen om deze grafeenoxide gevulde injecties toe te laten dienen, onder het mom voor je eigen gezondheid. Om zo de mensen letterlijk om te bouwen tot een transhumaan. Die via remote control extern bestuurbaar wordt. Het enige waar zij mee experimenteren is de hoeveelheid grafeenoxide en grafeenhydroxide per injectie het beste is. Dan maakt het nul punt van je gezondheid geen donder uit. Want die zal toch buitenwerking gesteld worden door die zogenaamde experimentele genetische modificatie injecties.

  • @ Oldskoolblod,
   Ook in de placebo’s zit grafeenoxide en grafeenhydroxide, dit is bewust zo gedaan om de eventuele controle groep te kunnen elimineren. Om zo de ware grondslag te kunnen verdoezelen. Dat dan alle zogenaamde bijwerkingen onder de mat te kunnen schuiven en deze toe kunnen schrijven aan de onder liggende ziektes en/of de zogenaamde verzonnen varianten van het corona virus van de proef personen. Zodat de echte waarheid voor altijd verborgen zal zijn bij de bevolkingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in