Grant Wahl draagt een regenboog t-shirt ter ondersteuning van LGBTQ-rechten

Sportjournalist Grant Wahl is vrijdagavond plotseling ingestort en overleden terwijl hij de WK-wedstrijd tussen Argentinië en Nederland in Qatar versloeg. Hij was 48 en er is een behoorlijk achtergrondverhaal waarvan de bedrijfsmedia in de MSM niet willen dat u het weet. Leo Hohmann legt uit.

Jonge atleten, journalisten en mensen uit alle lagen van de bevolking blijven “plotseling sterven”, maar niemand in de reguliere media bekommert zich er genoeg om om dit te onderzoeken.

ESPN meldt dat Grant Wahl, een van de bekendste voetbalschrijvers in de Verenigde Staten, vrijdagavond plotseling is ingestort en overleden terwijl hij voor NBC en CBS de WK-wedstrijd tussen Argentinië en Nederland in Qatar versloeg. Hij was 48 jaar oud en er is een behoorlijk achtergrondverhaal waarvan de bedrijfsmedia in de MSM niet willen dat u het weet.

Volgens U.S. media die naast hem zaten, viel Wahl achterover in zijn stoel in de perscabine van het Lusail Iconic Stadium en riepen verslaggevers onmiddellijk om hulp. Hulpverleners reageerden zeer snel, zeiden de verslaggevers, en ze kregen later te horen dat Wahl was overleden.

CBS News meldt dat het om een hartaanval ging.

Het World Cup organisatiecomité zei in een verklaring, waarin geen doodsoorzaak werd genoemd:

“Hij kreeg onmiddellijk medische noodbehandeling ter plaatse, die werd voortgezet toen hij per ambulance werd overgebracht naar het Hamad General Hospital. We staan in contact met de Amerikaanse ambassade en de relevante lokale autoriteiten om ervoor te zorgen dat het proces van repatriëring van het lichaam in overeenstemming is met de wensen van de familie.”

Hier is een tweet van zijn vrouw:

Uit deze tweet kunt u opmaken dat zijn vrouw in “complete shock” was over zijn dood.

  Het vaccinverhaal is even lek als de vaccins

Dat zou ze niet moeten zijn.

Dat komt omdat de vrouw van Wahl Dr. Celine Gounder is, een rabiaat pro-vaccin arts die onlangs Facebook, Twitter en Google opriep om media en burgers die online “anti-vaccin desinformatie” verspreiden te “deplatformen”.

In de biografie van Grounder op Wikipedia staat dat zij “een Amerikaanse arts en medisch journalist is die gespecialiseerd is in infectieziekten en wereldwijde gezondheid. Ze was lid van het transitieteam van de COVID-19 adviesraad van de toenmalige Amerikaanse president Joe Biden. In 2022 trad ze in dienst bij de Kaiser Family Foundation als senior fellow en editor-at-large voor volksgezondheid bij Kaiser Health News.”

Wahl was zelf trots gevaccineerd zoals u kunt zien in deze tweet in april 2021.

Natuurlijk wordt geen van deze achtergrondverhalen gepubliceerd door ESPN, NBC Sports, CBS Sports of een van de andere mainstream nieuwszenders die rouwen om de dood van Wahl.

Wij sluiten ons bij hen aan in de rouw om de nodeloze dood van Wahl. Het is tragisch en het had niet mogen gebeuren. Maar we eren deze man niet door de waarheid over zijn vaccinatiestatus achter te houden. Door te verzwijgen dat hij gevaccineerd is, verbergen we de vitale informatie die mensen nodig hebben om geïnformeerde beslissingen te nemen en te stoppen met deze injecties.

Maar de mainstream bedrijfsmedia zijn niet professioneel en eerlijk gezegd niet integer. Ze weigeren nieuws te brengen over de misdaden van Big Pharma en de hele gezondheidsindustrie. Waarom? Ik denk omdat ze een groot deel van hun geld verdienen aan advertenties van farmaceutische bedrijven. Ze verdraaien het nieuws zowel door weglaten als door handelen.

  Professor en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier waarschuwt dat COVID-19 vaccin kan leiden tot slopende 'Neurodegeneratieve ziekten'

In plaats van ons te vertellen dat Wahl werd gevaccineerd en dat bewezen is dat de Covid-vaccins myocarditis (ontsteking van het hart) veroorzaken bij een aanzienlijk aantal mensen, vooral jongere mannen, blijven de nepnieuwszenders de leugen verspreiden dat deze injecties “veilig en effectief” zijn.

ESPN, eigendom van Disney, bleef maar doorzeuren over hoe Wahl een zware bronchitis had en liet doorschemeren dat dit de oorzaak van zijn dood zou kunnen zijn.

Wahl schreef maandag op zijn website dat hij tweemaal een medische kliniek in Qatar had bezocht met een slechte hoest, en voegde eraan toe dat hij werd gediagnosticeerd met bronchitis en negatief testte op Covid.

Wahl zei dat veel van de journalisten die het WK verslaan last hadden van een soortgelijke hoest, die volgens hem soms klinkt als een doodsreutel“.

Wahl had ook een deel van zijn illustere carrière gewerkt voor Sports Illustrated, waarvan de redactie in een verklaring zei “geschokt en verslagen te zijn door het nieuws van Grant’s overlijden”.

LeoHohmann.com meldde in september dat in het afgelopen jaar bijna 900 atleten tijdens het beoefenen van hun sport zijn ingestort en zijn overleden of tijdelijk arbeidsongeschikt zijn geraakt, meestal door een hartstilstand. In een recenter onderzoek van 27 november 2022 van Goodsciencing.com wordt dat aantal op 1.550 geschat.

Deze week nog was er een nieuw incident. Just Women’s Sports meldt dat Tamari Key, een gezonde 1 meter 80 lange vrouw die nog nooit een wedstrijd had gemist voor het Tennessee Volunteers women’s basketball team, de rest van het seizoen zal missen nadat er bloedproppen waren gevonden in haar longen.

  De triomf van het Kwaad: De onderdrukking van Ivermectine en HCQ ter ondersteuning van de COVID-vaccinatie Catastrofe

Tamari Key maakt sinds haar eerste jaar integraal deel uit van het team en stond bekend om haar uitstekende gezondheid. De wedstrijd van dinsdag was de eerste die ze miste sinds het begin van haar carrière bij Tennessee.

Coach Kellie Harper zei donderdag tegen verslaggevers:

“Mijn enige zorg op dit moment is dat Tamari de medische zorg en begeleiding blijft krijgen die ze nodig heeft en begint aan het geleidelijke proces van genezing en terugkeer naar volledige kracht. Dit is veel belangrijker dan basketbal. We zijn zo dankbaar dat deze medische aandoening is ontdekt. Ons hele programma zal Tamari bijstaan tijdens dit proces en verwelkomt gebeden en positieve gedachten van Lady Vol Nation en daarbuiten.”

Laten we bidden dat deze jongedame volledig herstelt en, als ze is gevaccineerd, dat ze de nodige wijsheid krijgt om haar plotselinge hartaandoening in verband te brengen met de giftige injecties.

De Universiteit van Tennessee stelt de Covid-vaccins voor studenten niet verplicht, maar moedigt ze wel sterk aan en heeft nog steeds een pagina op haar website die studenten vertelt dat de injecties “veilig en effectief” zijn.

Bekijk hieronder hoe een kindercardioloog een emotionele getuigenis geeft over wat de Covid-vaccinatie doet met jonge harten en deel dit artikel!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het Vaccinatie Doden Rapport – Miljoenen mensen sterven of worden zwaar beschadigd door de experimentele COVID-19-injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat gebeurt er met al die muzikanten? Verbijsterend, nietwaar?
Volgend artikelVideo van de overgave van de bemanning van de Oekraïense T-72 tank met dichtgelaste luiken op het Web verschenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

63 REACTIES

  • Grappig want juist de VS waar men altijd goed zijn omgegaan met de Natives, de door slavernij binnen gebrachte zwarte medemensen of de homomedemensen, kortom een land met zoveel verdraagzaamheid naar afwijkenden, een bakermat voor heel de rest van de aardkloot, hetzelfde commentaar maar korter als het om racisme gaat van een zwarte op witte medemensen in datzelfde VS, wat hebben die Nederlanders toch met dit land, hun buitenlandse beleid zowel door de Republikeinen als de Democraten is een menselijk drama van al zo lang, over de Natives of de First Nations zwijg ik effe, ik kots op die natie met zijn extreme,negatieve racistische geschiedenis en maar wijzen naar anderen!!!

     • Up you, Frank.

      I have never heard of an unvaccinated person seeking sympathy. They simply point out that the Constitution and Nuremberg Code make pushing an experimental jab on an unwilling and uninformed human being, utterly illegal, therefore back off.

      If you are vaxxed, I am very pleased to hear it. I hope you enjoy the ethylene glycol depressing your immune system, the spike proteins damaging all your endothelial membranes, the graphene oxide and graphene hydroxide slicing their merry way through your capillaries and lymphatic system, the self-assembling nanoparticles being constructed inside you while awaiting instruction from 5G towers, and the strange white growths enlarging inexorably in your arteries. Some say you have two years to live from an explosion of cancers; others, that a multitude of infections will terminate you before 2030. Whatever.

 1. Dood door coronaspuit of vermoord wegens regenboogpropaganda?

  Ge draagt de gevolgen van uw handelen.
  Oorzaak en gevolg.

  Ge weet dat ge die landen niet moet uitdagen. Er zitten altijd extremen tussen.
  En de gifprik? 50/50

  • Nee er is weer en nieuwe bijgekomen STRESS bij de gevaccineerden omdat ze zo in de stress raken dat de er ongeprikten bij hun in de buurt komen zodat ze spotaan een hartaanval krijgen⚰️

 2. Ik hou van deugmensjes, ze zijn zeer effectief in het zichzelf opruimen en doen daarbij uitspraken tegen verstandige non vaxxers die als een boemerang terug komen LMFAO

  Hhahahahaha

  Rest In Pieces

 3. Ik vind zelfbeschikkingsrecht en eigen verantwoordelijkheid 2 belangrijke waarden voor het menszijn. Daarom zal ik de deugburgers die vrijwillig de trein naar Auswitsch nemen niet tegenhouden.

 4. Als die personen zoveel als ARROGANTIE.. mogelijk is.. en de rest trachten te Vernederen…VIER IK ELKE DODE ALS EEN OVERWINNING..❗❗ OMDAT ZIJ ONS DE OORLOG VERKLAARDEN❗❗ niet gevaccineerden zijn een gevaar voor de rest van de mensheid…wij dus de PUUR BLOED… mochten zelfs Niets ..zelfs niet winkelen of iets gaan drinken… tenzij eenzaam op een terras.. niet met openbaar vervoer of Taxi (naar gelang de Chauffeur)… geen wandeling zonder Masker…waarom geen Gele ster is me onbeantwoord gebleven… alhoewel we het allemaal Wel weten… DAAROM…HURRAAAA VOOR ELKE DODE VIJAND…. uitgezonderd voor de Kinderen die ook GESLACHTOFFERD WERDEN OP HET ALTAAR VAN DE PHARMA-MAFIA….. Pfizer,Moderna, Jansen & Jansen, AstraZeneca en de MOORDENAARS VAN ELKE REGERING ❗❗ONS GEKEND… wraak zal ongenadig zijn… Surfen op de golven van de Financiële zeeën zal U in de Afgrond doen terechtkomen….UW ELLENDE ZAL ONEINDIG ZIJN…de Hell is Niet af te Kopen……

 5. Het is zonder meer opmerkelijk dat de meest verbeten Frankensteinshotfetisjisten die continu de anti-vaxers beschimpen bij bosjes neervallen. Op een gegeven moment kun je het geen toeval meer noemen.

 6. Wat ik niet snap is dat als je je een klein beetje verdiept in de werking van de mRNA “vaccinaties” je door logisch nadenken best een plausibele verklaring kunt beredeneren waarom men allemaal bloedklonters en andere vezelachtige substanties krijgt:
  1. Het mRNA dringt een lichaamscel binnen en zet deze aan tot het produceren van het lichaamsvreemd spike eiwit.
  2. Dat geproduceerde eiwit verlaat de cel.
  3. Ons (dan nog goed werkend immuunsysteem) herkent de cel die lichaamsvreemd spul produceerd en maakt daar korte metten mee, de cel wordt vernietigd, maar dat laat residu achter, zeker als het grote hoeveelheden vernietigde cellen betreft.
  4. Als dat in de bloedbaan/aderwand gebeurd krijg dus konters of andere fibrine achtige substanties die zich gaan ophopen.
  5. Verstopping van de aderen -> plotselinge dood.
  Niks moeilijks aan eigenlijk.

  • hahaha nou diezelfde mensheid had voor de vaccinaties al last van obesitas en diabetes dus klontering en meerderheid van de mensen leeft al als een zieke thuis plat op de bank ,met chips cola chocola en meer slechte eetgewoontes en dan naar de IC

 7. Chris Sky
  https://t.me/realchrissky/3999?single
  body removal agent/collection technician -post-covid
  https://www.youtube.com/watch?v=v_GjpRl_QvM

  https://ca.indeed.com/viewjob?from=appshareios&jk=57182673c2ce928f
  ..responding to sudden and expected deaths
  This job has expired on Indeed

  https://uk.indeed.com/jobs?q=Body+Collection+Technician&l=Didcot&vjk=9672e1e25fa7a6a5
  ..which sometimes may be distressing
  Hiring 8 candidates for this role
  Urgently needed

 8. Laat ons allen hopen van Niet… Anderzijds had ikzelf 3 dagen een zeer zware verkoudheid…de rochels bleven soms snachts in mijn keel steken en wakker wordend hoeste ik ze uit….maar mijn geloof in mezelf was VÉÉL STERKER…na 2 Nachten ene dagen was het Compleet over en kon ik met rust verder uitzieken 2x vrij hevige koorts met bbbbibberende ledematen… maakten me totaal Niet Ongerust…1x in mijn 73 jaar leven..maar vertrouwen en zwaar zweten…organische thee,( echte Tijm) Vicks warme Douche goed ingepakt wakker blijven tot de slaap U overmand…wel terug normaal uw pyjama aan doen…(NA uw zweet RAMEN OPEN…Uw lichaam Moet afkoelen)…of uw lichaam wordt Te héét ….veel citroen ook..mijn verkoudheid duurde nog 2 weken normaal…en weg was het…blij dat ik nu weer een berg antistoffen heb aangemaakt… daarom ben ik blij…ik had in 3 jaar geen verkoudheid meer gehad en was best tevreden met deze…ik eet gezond (alles) neem wat extra Jodium al 15 jaar nu..heb Nooit gerookt… wel een tijd goed gedronken…maar veel fruit en groenten… allerlei…noten en bonen… mijn bloed 1x per jaar…OK nooit een griep-prik… NOOIT GEVAXT OF GETEST…dus vertrouw in Uzelf…ps ik wandel zowat elke dag 5 kilometer aan een mooi tempo… niet overdrijven en niet in de stad natuurlijk…een Multi-Viamine preparaat… Niet van Kruidvat of apotheek… maar van een betrouwbare Natuur-winkel…ook niet van een zekere winkel die 1 plus 1 gratis of zo…van al deze zaken zit er bijna altijd een vulmiddel bij… Neem goed opneembaar ijzer bevoordeeld.. je kan gewoon heel slecht worden van Hard ijzer… geloof het maar… bij Google staat dat ook vermeld geloof ik als je de vraag goed steld…

  • Serrapeptase is een goed middel om direct te nemen, die ruimt nl de afvalstoffen op die je ziek maken. Ik heb altijd doosje staan voor de zekerheid en broomhexide van de kruidvattegen de slijmen. Verder ouderwets bakingsode 1theelepeltje in glas oplossen 10 min laten staan en rustig in 10 min opdrinken 3 ot 4 x per dag en ester c 1000mg. Dan ga je niet eens door de helft van de griep en weegt die minder zwaar. Ziek zijn betkend afvalstoffen niet kwijtkunnen omdat je te weinig zuurstof in je bloed hebt. Bakingsoda voorziet de zuurstof in je lichaam waar de beesjes van doodgaan en serrapeptase ruimt de afval onmiddel op.staat bij mij allemaal opgelsagen voor het geval van. Op dit moment neem ik iedere dag 500 mg ester c voor de zekerheid, omdat iedereen om mij heen momenteel ziek is.

   • als je je natuurlijke weerstand tegen bacterien en virussen afbreekt met een vaccin,dan kan dat slechtere gevolgen hebben als wanneer je geen vaccin neemt.Ik heb talloze mensen gesproken die Covid hebben gehad en niet gevaccineerd waren> gewoon een pittige griep 2 weken thuis en dan was het over!!!

   • Met dubbel koolzure soda(Natrium B carbonaat) moeten we wel voorzichtig zijn, het vooral niet iedere dag gebruiken. mijn ervaring is dat het prima werkt maar niet iedere dag.
    De darmwerking hangt van meer dingen af.
    Zoek het gewoon op en sla de dingen op in je hersens, zodoende kan niemand je meer iets wijs maken.
    Je eigen kennis, die je hebt vergaard is goud waard.
    Niemand gaat dood voordat het de tijd is, laat je dus niet bang maken, zonde van de tijd die je erin steekt !!!!

 9. Whahahahaha moeten jullie eens naar zn twitter bericht kijken .waarin die trots zn sticker laat zien .van ik ben gevaxt.. en dan al die halfjes eronder met congrats en ohhhh weldone . En dan moet je op de antwoorden erbij drukken van nu… Hahahaha er zitten pareltjes antwoorden blij . Heb toch weer 15 minuten .met een glimlach alles kunnen lezen .vooral de gifjes erbij hahahahaha

  • Ook even gekeken, wel opvallend veel tweets die het toch echt aan z’n vaccin status wijten, maar ook de ongelooflijk felle reacties tegen de mensen die het vaccin verdenken van zijn dood. Alsof je heiligschennis doet.

 10. En wederom kunnen we constateren dat de gevaccineerden snel moe zijn snel aangebrand,niet kunnen luisteren,als een dooie huisvuilzak thuis op bank liggen,en vooral ook in verkeer,kunnen niet meer normaal rijden,inparkeren zeer slecht en dan nog het zeer vreemde verschijnsel van opeens was Corona over en alle IC’s opeens niet meer overbezet…week daarvoor tijdens opheffing lockdown….lag iedereen nog halfdood in ziekenhuizen…dan vlak na de Coronacrisis begint Poetin een oorlog:hij is zelf gevaccineerd.Opeens alle prijzen de lucht in .. allemaal angsten door dat virus,waarvan nog steeds geen officiele laboratoriumuitdraai te krijgen is realtime.. van een besmette mens..en iedereen loopt als domme kip gevaccineerd achter alles aan.En als je meld dat je niet gevaccineerd bent dan worden ze bang gaan pas achteruit krijgen rood hoofd…en discussie over dat het minsten 12 jaar duurt om een goed vaccin te produceren is niet mogelijk.. dat is het gedrag heden ten dage

 11. niet volledig gevaccineerden worden bij de groep ‘ongevaccineerden’ geteld.
  Grafieken zijn op die manier waardeloze lijntjes op een blad..

  • Gelukkig ben ik pure blood tot mn dood .misschien kan ik nog rijk worden b positief is zeldzaam en nog nooit echt ziek sinds 52 jaar miss 5 x griep maar gewoon doorgewerkt

 12. ZIJ WENSTEN ONS DOOD… ZONDER MEER WAREN WE PLOTS EEN GEVAAR VOOR DE MENSHEID…EN PLOTS ZIJN WE WREED EN ONGENADIG..🖕😂🤣😂 ROT OP SCHAAP EN GENIET NOG WAT…want er wachten nog rare tijden 🪵🕳️

 13. Dat opscheppen over het feit dat je gevaccineerd bent, sorry, “gevaccineerd” bent, is een nieuw fenomeen. Waar komt dat opscheppen vandaan, waarom scheppen die mensen erover op?
  Omdat ze zichzelf stoer vinden dat ze zich hebben laten prikken? Omdat ze doorgaans als de dood zijn voor zo’n naald maar nu nog banger voor een ziekte die door de media en overheden overdreven dodelijk zijn gemaakt? Trots dat ze hun prikangst hebben overwonnen? En nu denken dat wij, die ons niet hebben laten beduvelen, dezelfde angst hebben? Zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten?
  Of omdat ze weliswaar waarschijnlijk wel weten dat ze eigenlijk ontzettend dom zijn, maar nu opeens kunnen meedoen met de overheid en de gangbare mening van de massa en alle zogenaamd goed informerende mainstream media, zodat ze zich slim zijn gaan wanen en hun verstandige beslissing nu willen uitschreeuwen tegenover al die domme wappies?
  Ik heb ook de nodige prikken gehad maar trots of opschepperig …. waarom zou ik?
  Aan griepprikken heb ik dan weer nooit gedaan en aan de gifprik waar zoveel mensen trots op zijn al helemaal niet natuurlijk.
  Ach laat ook maar, laat die trotse mensen maar doorgaan met zichzelf geweldig te vinden, het is waarschijnlijk het laatste waarop ze trots zullen zijn.

 14. Verdomme zo zijn er nog…bij toeval op een begraafplaatsje aan de Schelde iemand waar je Urne in de Schelde gedropt wordt hier in Antwerpen ter hoogte van het Zuid en da rotwijf gaf het nog toe ook onbewust door te praten over een longontsteking…. Ongelooflijk eigenlijk…de dokter vulde Corona in… beetje later bij de Politie…SPONS EROVER… eerlijk ik kende verder Niets van die Heks ook geen datum of dokter of de begrafenisondernemer…dus gewoon geen details bekend… behalve Corona…. rottigheid Ba…⤵️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in