Onlangs sprak ik een ambulancemedewerker die mij vertelde, dat ze met lege ambulances in de rij moesten gaan staan voor het ziekenhuis, om zodoende foto’s en beelden voor in het nieuws te creëren, schrijft Frontnieuwslezer T. in de redactiemail.

Bezorgingsservice vanuit supermarkten zijn vernielt en zelfs één in brand gestoken in opdracht van overheid, zodat de bezorging ontmoedigd wordt en voor ongevaccineerden moeilijk te maken om aan voedsel te komen. Om zo de druk op te voeren wat ik zie als stuiptrekkingen van hun hopeloze strijd.

Het is pure propaganda en misleiding wat ze ons volk aandoen. Er is in dikte een staatsgreep gepleegd. Die gebeurde niet met geweld, maar door betovering en hypnose, wat bewerkstelligt is door het zaaien van doodsangst.

Ik werk in de uitvaartbranche en kom veel in ziekenhuizen. Daar verneem ik frustratie en boosheid vanwege de manipulatie vanuit de overheid. Ziekenhuizen liggen vol, maar niet met ongevaccineerden, maar liggen vol met mensen met allerlei klachten waarvan het overgrote deel met mensen die gevaccineerd zijn. En dat ze het niet aankunnen, dat komt door het afschaffen en bezuinigingen in de zorg en onvoldoende aanwerven van personeel.

Met alles wat u onderzocht heeft en ondertussen weet, is dat voldoende om het aan de kaak te stellen.

Ons rechtssysteem in begiftigd met de invloed van de macht die ons kabinet in z’n macht heeft. Ons kabinet kan niet meer terug vanwege chantage. Ze kunnen niet stoppen, maar ze kunnen ook niet geloofwaardig blijven. Ze blijven dingen herhalen en er worden vragen gesteld bij de interruptiemicrofoon die confronterend zijn, die ze niet naar behoren beantwoorden, omdat ze dat heel eenvoudig niet kunnen beantwoorden, om reden van dat ze zichzelf tegenspreken.

  Waar is Tiffany Dover? Verpleegster die flauwviel terwijl ze tijdens een live nieuwsuitzending COVID-gevaccineerd werd, is nog steeds nergens te vinden

Deze waanzin van de heersende macht, werd pas machtig zodra ze de heerschappij kregen. Als het geloof in hun verdampt, dan is de macht ook krachteloos.

Ik ben persoonlijk niet zo thuis in de wet en juridische apparaat. Is er een manier of wet om dit op rechterlijke manier te doen omvallen?

De waarheid wordt op grove manier geweld aangedaan. En als de waarheid niet meer gezien wordt als waarheid, dan is alles wetteloos en dan geld de wet van de sterksten.

Ik denk zelf dat als er iets in gang wordt gezet dat deze macht breekt, dat we onze leiders in het kabinet ook een dienst bewijzen. Zij gaan ook psychisch en lichamelijk achteruit en ze zullen het niet toegeven, maar inwendig zullen ze heel dankbaar zijn.

Ik zat te denken om op dezelfde manier te werk te gaan, zoals de aanvaller op onze vrijheid. Dezelfde tactiek en strategie. Ik ben een leek en een gewone uitvaartondernemer waardoor ik niet het vermogen heb om dit te stoppen.

Mijn vraag is, is het mogelijk om de krachten te bundelen met onze gelijkdenkenden, die de waarheid hoog in vaandel hebben staan?

Ik wil graag meedenken en helpen. Ik weet niet of u hiermee wat kunt.

Zo niet, dan vergeet u deze mail maar, maar zowel, dan hoor ik het graag. Nogmaals hartelijk dank voor uw inzet en wens u toch een goed jaar toe. Dat er veel nuchterheid en realiteit mag ontstaan onder onze landgenoten en medebevolking. Dat zal voor hun welzijn balsem voor de ziel zijn.

  Het aantal sterfgevallen onder mannelijke tieners steeg met 53% na de Covid-19 vaccinatie in 2021 en de sterftepieken correleren perfect met de inname van dosis 1, 2 & 3

Een fijne dag vandaag!

Vriendelijke groet,
T.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Corona-vaccinhoax op beelden: injectiespuiten zonder vaccin en verdwijnende naalden


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEerste bedrijf dat alleen ongevaccineerde mensen aanneemt, omdat ze intelligenter zijn
Volgend artikelAmsterdam: Anti-Lockdown demonstranten gemolesteerd door politiehonden en mishandeld met wapenstokken 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Geweldig om ongevaccineerde aan te nemen. Hoop dat men hier snel inziet dat niet gevaccineerde intelligente mensen zijn. Begrijpelijk is dat niet iedereen de weg naar juiste informatie weet te vinden. Wat enorm jammer is, want dan zou dit alles snel eindigen. Maar we zijn op de goede weg. Steeds meer mensen snappen dat je lek laten prikken ongezond is. Steeds meer ziet men dat het om geld gaat. Dus is er hoop voor iedereen.

 2. Dag, ik ben helemaal mee in je verhaal, het feit is, op een gegeven moment stopt de leugen, dat ligt er vingerdik op, je zou zulke gesprekken moeten opnemen, ze hebben een web gesponnen waar ze zelf niet meer uit geraken, ze zijn zichzelf als het ware aan het verslinden, ze zullen geen kant meer op kunnen, de bevolking zal hun uitspuwen, en het Davos clubje wil ze het liefst liquideren, indien nodig zullen ze dat ook effectief doen, als je heel de (pandemie) op een logische wijze bekijkt, zonder invloeden van nieuws kanalen etc….kom je tot de vaststelling dat ze steeds absurder worden met hun corona regels, nu zijn er al regeringen die niet meer naar de virologen luisteren, geloofwaardigheid zakt verder, bepaalde sectoren komen in opstand, krijgen voor de rechtbank gelijk, zo gaat het elke keer een stap verder, ze zullen het niet meer verkocht kunnen krijgen, bv kinderen vanaf 6 jaar een mondmasker verplichten, waarom nu ineens wel, omdat er die zogezegde nieuwe variant is, ze gaan gewoon het alfabet af, morgen hebben ze bv een prisma variant, of een quantum variant, als het maar een beetje angstig klinkt, kindjes vanaf 6 jaar een mondmasker verplichten is tegen wet, natuurwet in, hersenen kunnen niet meer groeien zoals ze moeten groeien, met op termijn, enorm grote gevolgen voor al deze kinderen, voor de ouders, kortom, het is ook tegen alle medisch wetten nefast. Regeringen willen niet luisteren naar het volk, zoals men tegen kinderen wel eens zegt, wie niet luisteren, zal voelen, spreekwoordelijk, regeringen denken dat ze boven alles staan, dat ze onaantastbaar zijn, helaas voor hun, zij zullen het gaan voelen, zij moeten het gaan voelen, zij hebben zichzelf tegen de muur gezet, enkele decennia geleden, hebben ze een koppel in Roemenië tegen de muur gezet, niks proces, executie meteen, opgeruimd staat netjes. Zo zal het ook degene vergaan die ons constant als hele samenleving, kortom ons bestaan als vrij mens willen afpakken, nou zou ik zeggen, ludiek, “zij zijn begonnen”.

 3. Hoe dan ook een goede getuigenis en waarvoor dank. Voor wat betreft de boodschappenservice denk ik met name aan ouderen en anderen die slecht ter been zijn; met ziekten kampen of anderszins en aangewezen zijn op deze service. In het verleden zijn ook branden door de overheid gesticht en dan vooral door lieden uit de politieke clan van GroenSlinks. Vandaag de dag hebben we ook een beweging die zich Antifa noemt en waartussen hardcore fascisten rondlopen. Newspeak. Lege ambulances voor ‘de foto’, waar hebben we dat al eerder gezien? Het is één groot ordinair theater, maar hiermee vertel ik de meesten die hier lezen niets nieuws. Overlijdenskans aan al deze ‘virussen’ = griep – 0,15% / 0,23%, maar ’the show’ must go on … Befehl ist befehl.

  Voor wat betreft juridische stappen en procedures (een greep):
  https://ademvrij.nu/bodemprocedure/
  https://ademvrij.nu/rechtbank-mondkapjesboete-in-metro-terecht-want-passagiers-keken-geirriteerd/
  https://ademvrij.nu/rechter-billijkt-mondkapjesplicht-kinderrechten-moeten-wijken/

  https://zelfzorgcovid19.nl/nederlands-huisartsen-genootschap-hoeft-advies-over-off-label-voorschrijven-van-medicijn-voor-covid-19-niet-aan-te-passen/

  https://viruswaarheid.nl/

  Een veelzeggend filmpje welke vanavond door #Veteraan werd geplaatst op een ander draadje:
  Dutch soldiers attacked by Dutch police (Amsterdam 1\2\2022)
  https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=CLyuFoMl_l0

  Hoe dit op te lossen? Ik heb werkelijk géén idee.
  Hoe dan ook: vereniging slechts achter de schermen. Neem een flinke portie achterdocht mee, is mijn advies. Sorry, het is niet anders. https://startpagina.mediacollectief.nl/

 4. Dit is een zeer interessante vraag die ik me ook stelde. Een gedeeltelijk antwoord meen ik gevonden te hebben in een link van de telegramgroep Corona Nuchterheid.
  Daar werd verwezen naar een uiteenzetting van een professor met de naam Alan of Salisbury.
  ( https://www.youtube.com/watch?v=Hn-chpbhI5A ) Hierin legt hij uit hoe het rechtssysteem werkelijk in elkaar zit en hoe het is geprepareerd om ons te bedriegen en uit te buiten. Noodzakelijk zal zijn dit hele systeem door te lichten en alle daaraan meewerkende structuren en instanties te herwaarderen. Met speciale aandacht aan alle geheime genootschappen die de poort zijn naar topposities binnen deze organisaties. Zonder deze kennis die meestal wordt afgedaan als samenzweringstheorieën die in feite samenzwering feiten zijn is er geen herstel mogelijk.PZG

 5. Politiek schuldgedreven economie, staat in geen enkel studieboek maar we zitten er midden in. Elk imperium gaat ten gronde aan imperial overstretch. De snelheid waarop hangt (vaak) af van de ontwaarding van de munt, (zgn (hyper-) inflatie).
  Alternatieve betaalmiddelen zoals fysieke gouden en of zilveren munten tonen al duizenden jaren hun ware aard en houden hun koopkracht vast.
  Het balanstotaal van de ECB die de Euro uitgeeft is door middel van ontwaarding van 500 Miljard inmiddels naar 8500 uitgegroeid. Een gouden tientje houd zijn koopkracht over die periode gewoon vast. Er hoeft vast geen tekening meer bij, indien toch werp hier eens een blik
  https://goldprice.org/

 6. JA!!! er is een manier ik ben bezig om via een reporter en 2e kamer het achterhouden van correct nieuws en het verspreiden van onjuist nieuws… misschien strafbaar te gaan stellen> zodat men niet zomaar wat kan schrijven om zodoende massa-angsten op te wekken en door verdraaing van feiten de bevolking te onthouden van juiste voorlichting>> maar onderstaand artikel>> is al een stap in de richting >> dus toch de gevaccineerden besmet!!!

  https://www.ad.nl/buitenland/corona-uitbraak-onder-nederlandse-skileraren-in-kirchberg-breidt-uit-kritiek-is-onterecht~ab92a31e/

 7. Een volmondig ja! En dan heb ik het over de macht naar de lokale bevolking. Van globaal naar regionaal. Het vergt wat moed en een besef dat je met niets doen de oorlog verliest.

  Het lijkt erop dat de vijand ihkv problem-reaction-solution het volk wil opzetten tegen de nationale regeringen. We moeten ervoor waken dat we niet voor hun kar worden gespannen.

  De macht naar de lokale bevolking. In welk land valt de eerste dominosteen om?

 8. Voor mij is het simpel, duik de parallelle samenleving in, wordt autonoom en wordt zelfvoorzienend. Stap uit dit corrupte kiessysteem en stop met belasting betalen waarvan jij vindt dat het onterecht geheven wordt.

  • Klopt , stoppen met belasting te betalen, het feit alleen al om het uit te spreken, is al een stap in de goede richting, men zal je natuurlijk weer met een hoop antwoorden om het hoofd slingeren, hun antwoord zal dan uiteindelijk zijn, dan laat u zich maar vaccineren, dus u, regering verplicht mij me te laten vaccineren, dat is wat ze zeggen, niet op die manier, als je de zin ontleed, zegt men dus wel u bent verplicht zich te laten vaccineren als u nog deel wil uit maken van de samenleving. Schorem is het.

 9. Op zich is het mogelijk dit juridisch op te lossen zoals te zien was bij de overwinning van viruswaarheid tijdens de 1e rechtzaak tegen de avondklok. Maar dezelfde avond heeft het kabinet een andere vooringenomen rechter weten te vinden (bij mijn weten dezelfde als van de Urgenda vonnis) die dit ongedaan gemaakt heeft. Dat laat ook meteen zien dat dit de wens van het kabinet is, en dat we niet moeten denken dat het kabinet dit tegen haar zin doet. De bestuurders van het kabinet is vast een hele mooie carriere en immuniteit tegen de krankzinnige regels die zij zelf invoerden in het vooruitzicht gesteld als dank voor het invoeren ervan…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in