Zo, het is een drukke week geweest. Terwijl ik me klaarmaak om op het vliegtuig te stappen om van Austin, Texas terug te keren naar Virginia, neem ik even de tijd om adem te halen en wat gedachten op te schrijven, schrijft Dr. Robert Malone.

Gisteren moest ik een antilichaamtest doen om de studio in Austin binnen te komen. Het goede nieuws is dat mijn natuurlijke immuniteit van mijn laatste ronde COVID robuust is – met IgA en zelfs IgM-antilichamen.

Dit brengt me terug bij een van mijn grootste problemen met het overheidsbeleid. Natuurlijke immuniteit is gelijk aan of overtroeft immuniteit van genetische vaccins omdat de natuurlijke immuunrespons breed is (tegen alle 29 eiwitten van het SAVS-CoV-2-virus) en beter lijkt te werken tegen Omicron. Deze aanhoudende en robuuste natuurlijke immuniteit geldt ook voor kinderen. We weten dit allemaal. Waarom willen onze regering en de main stream media het niet toegeven?

Hoe komt het dat de CDC website, waarop staat dat 146 miljoen mensen in de VS al COVID-19 hadden, sinds 2 oktober 2021 niet meer is bijgewerkt? Een snelle berekening leert dat sindsdien minstens nog eens 20-30 miljoen mensen COVID hebben gehad. Dit brengt het totale aantal mensen dat COVID heeft gehad op ongeveer 170 miljoen. Dat is meer dan de helft van de mensen in de VS.

Dus nu is er een meer overdraagbare maar zwakkere versie van het virus. We moeten het allemaal vieren! Meer dan de helft van ons heeft een natuurlijke immuniteit. Meer dan de helft van ons is ingeënt. Tenzij we bejaard zijn of andere ernstige comorbiditeit hebben, zal het goed gaan. Voor velen, zo niet de meesten, zal het lijken op een gewone verkoudheid, als we het al merken. Zelfs ongevaccineerde of COVID-19 naïeve mensen zouden in orde moeten zijn als ze geen belangrijke comorbiditeiten hebben.

  Coronawaanzin in Italië

Natuurlijk is het op veel sociale-mediaplatforms niet toegestaan om deze ideeën te uiten. Kritiek op de pandemie-respons van de overheid of op de angstporno is niet toegestaan – dan word je verbannen, gecensureerd en gebrandmerkt met de scharlaken letter “AV” (het gevreesde label “Anti-Vaxxer”). Ik ben geen anti-vaxxer, maar ik zal dit etiket met trots dragen – de waarheid spreken tegen de macht heeft altijd gevolgen.

Dus, ja, terug naar mijn gedachten over Omikron – blijf vitamine D3 innemen en laat je niveau testen als je dat nog niet hebt gedaan. Gebruik een supplement dat D3 combineert met vitamine A en K. Blijf zink, vitamine C en magnesium nemen. Werk aan gewichtsbeheersing, controleer je bloedsuikerspiegel en ga alsjeblieft bewegen! Dit is allemaal belangrijk.

Maar vier het ook! Als je COVID hebt gehad – Omicron zal een mildere versie zijn. In feite, weet je misschien niet eens dat je geïnfecteerd bent.

Focus op het onderzoek

Characteristics and Outcomes of Hospitalized Patients in South Africa During the COVID-19 Omicron Wave Compared With Previous Waves. JAMA. Published online December 30, 2021. doi:10.1001/jama.2021.24868

Nog meer goed nieuws uit Zuid-Afrika! Een nieuwe studie met gegevens van ziekenhuispatiënten is zojuist gepubliceerd. In de studie werden ziekenhuispatiënten van Omikron (“golf 4”) vergeleken met eerdere golven.

Bedenk dat het hier om ziekenhuispatiënten gaat – dus een groep mensen die waarschijnlijk meer lijkt op de gehospitaliseerde cohorten die in de VS gevonden worden. Niet de algemene bevolking van Zuid-Afrika.

Hoofdpunten:

 • Het aantal patiënten dat tijdens dezelfde vroege periode van elke golf in het ziekenhuis werd opgenomen, verschilde (2351 in golf 4 tegenover een maximum van 6342 in golf 3).
  Dit betekent minder ziekenhuisopnames, want we weten dat Omikron zeer overdraagbaar is.
 • 68% tot 69% van de patiënten die op de spoedeisende hulp kwamen met een positief COVID-19-resultaat, werd in de eerste drie ronden in het ziekenhuis opgenomen, tegenover 41,3% in ronde 4.
  Hieruit blijkt dat Omikron leidt tot minder ziekenhuisopnames.
 • Patiënten die in ronde 4 in het ziekenhuis werden opgenomen, waren jonger (gemiddelde leeftijd 36 jaar versus maximaal 59 jaar in ronde 3; P < .001) en hadden een hoger percentage vrouwen.
  Dit is interessant en moet verder worden onderzocht. Komt dit door de natuurlijke immuniteit van oudere mensen of doordat omicron voor oudere mensen een mildere ziekte is dan vroegere varianten? Een andere hypothese is dat omicron geen diep longweefsel infecteert, zodat de ziekte bij oudere mensen milder is dan bij andere golven. Minder ouderen zou kunnen betekenen dat er in het algemeen minder ziekenhuisopnames zijn, maar met een jonge gemiddelde leeftijd.
 • Aanzienlijk minder patiënten werden opgenomen met comorbiditeiten in ronde 4, en het aandeel patiënten met acute ademhalingsziekten was lager (31,6% in ronde 4 tegenover een maximum van 91,2% in ronde 3, P < .001).
  Nogmaals, dit is voor iedereen goed nieuws!
 • Van de 971 in Golf 4 ingeschreven patiënten was 24,2% gevaccineerd, 66,4% was niet gevaccineerd, en van 9,4% was de vaccinatiestatus onbekend.
  Hoe dit zich verhoudt tot de populatie van gevaccineerden en niet-gevaccineerden is een beetje lastig, aangezien het SA-vaccinatieprogramma het percentage gevaccineerden dit najaar aanzienlijk heeft verhoogd.
 • Het percentage patiënten dat zuurstoftherapie nodig had, daalde aanzienlijk (17,6% in ronde 4 tegenover 74% in ronde 3, P < .001), net als het percentage patiënten dat mechanische beademing kreeg.
  Nogmaals, dit is voor iedereen goed nieuws!
 • Opname op de IC was 18,5% in ronde 4 tegenover 29,9% in ronde 3 (P <.001). Meer milde ziekte, zelfs in de ernstige gevallen!
  De mediane verblijfsduur (tussen 7 en 8 dagen in de vorige ronden) daalde tot 3 dagen in ronde 4.
  Nog een uitstekende indicator van een milde ziekte!
 • Het sterftecijfer varieerde van 19,7% in ronde 1 tot 29,1% in ronde 3 en daalde tot 2,7% in ronde 4.
  Nogmaals, dit zou ons allemaal erg blij moeten maken!

Nogmaals – onthoud dat deze gegevens ALLEEN betrekking hebben op klinische patiënten!

  Coronapolitieagenten mishandelen vrouwen met vuistslagen

Dus laat u niet intimideren – Omikron komt naar een dorp, stad, restaurant of kruidenierswinkel bij u in de buurt. Maar voor de overgrote meerderheid van ons, zal dat geen probleem zijn. We hebben middelen om deze mildere variant te bestrijden, en er zijn levensreddende behandelingen beschikbaar. Doe gewoon je best om zo gezond mogelijk te blijven of te worden, neem je vitaminen, eet echt voedsel en beweeg!

Ik zou willen eindigen met een citaat van F. A. Hayek (Nobelprijs voor de Economie 1974).

“Noodtoestanden” zijn altijd het voorwendsel geweest waaronder de waarborgen van de individuele vrijheid zijn uitgehold – en wanneer deze eenmaal zijn opgeschort, is het niet moeilijk voor iemand die dergelijke noodbevoegdheden heeft aangenomen, om ervoor te zorgen dat de noodtoestand voortduurt.

Deel deze Substack op twitter, als je dat risico durft te nemen!

Substack @rwmalonemd

Anders, voel je vrij om het te delen op elk ander platform – of stuur het door naar je vrienden!

Waarheid aan de macht.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vladimir Zelenko over C-19 vaccins: “Het wordt moord met voorbedachten rade in de eerste graad genoemd, genocide en misdaad tegen de mensheid”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCorona bier test positief op COVID-19 in virale TikTok video
Volgend artikelEerste bedrijf dat alleen ongevaccineerde mensen aanneemt, omdat ze intelligenter zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Een PCR test door de GGD is niets zeggend omdat men niet de testresultaten wil prijsgeven>kortom geen uitslag of uitdraai en bij welk laboratorium??>>dan kan ik net zo goed alles dus letterlijk alle ziektes krijgen aangemeten..waar= het bewijs???Stel ik zou mijzelf een bloedtest willen laten doen maar die bellen de huisarts en conform welke resultaten> heeft U ook gevraagd welk laboratorium en een kopie van de testuitslag>> nee??dan is het kompleet waardeloos durf zelfs te zeggen dat je recht hebt op de uitslagen!!!!

 2. Dus hij gelooft ook in de “variant”… Net nadat we met zekerheid weten dat het “virus” nooit geisoleerd kan zijn omdat het op een computer model gebaseerd is, en dan bevestigt Malone de “omikron variant”. Waarom staat alles op zijn kop en wie moet je nog geloven. Was Malone zelf ook niet ingespoten…?

 3. Als elke respectabele anti-dodenprik aanhanger, ben ik allang van Twitter gegooid.
  Ik ga er ook niet meer terug.
  Gab.com en Telegram.

 4. Die Malone zegt in een filmpje van verleden week dat hij ook is gevaccineerd en nu beweert hij dat hij een natuurlijke immuniteit heeft als ik het goed lees?Ik ben het ff kwijt…

 5. De anti-vaxxers zijn de geïnjecteerden met dat giftige mRNA spul, want het is geen vaccin. De Wappies zijn over het algemeen pro-vaxxer en juist anti-mRNAer. Maar ja dat is een toetsenbordvol om op te schrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in