Ik raad u ten zeerste aan deze nieuwe wereldwijde uitbraak van apenpokken zeer ernstig te nemen. Op 6 mei was er één geval. Nu heeft het zich verspreid over 78 landen en zijn er 14.945 gevallen. In het ene land na het andere hebben wij de gevallen van apenpokken een exponentiële vlucht zien nemen, en dat geldt ook voor de Verenigde Staten. In 45 staten van de V.S. zijn nu gevallen van apenpokken bevestigd, en het totale aantal gevallen in de V.S. is opgelopen tot 2.102. Elke kans om deze ziekte in te dammen is verkeken, en dat is echt slecht nieuws, schrijft Michael Snyder.

Velen hebben mij erop gewezen dat dit virus zich vooral heeft verspreid onder degenen die zich bezighouden met bepaalde soorten riskante seksuele activiteiten, maar dat is niet de enige manier waarop het zich verspreidt.

Een barman in Dallas, Luke Shannahan, heeft onlangs monkeypox gekregen, en hij weet niet precies hoe hij het opgelopen heeft…

Hij weet niet precies hoe hij het gekregen heeft, maar Luke werd gecontacteerd door het Dallas Health Department dat hem vertelde dat hij misschien blootgesteld was aan monkeypox.

“Ik was in bars. Ik ging naar zwembadfeesten. Ik was wel aanwezig op een muziekevenement in het weekend en onlangs zijn al die mensen positief geworden,” zei Luke. “Blijkbaar was het een telefoontje om contacten op te sporen.”

Het is heel goed mogelijk dat hij betrokken was met seksuele activiteiten die hij niet toegeeft.

Maar als het waar is dat veel mensen die op hetzelfde muziekevenement waren uiteindelijk monkeypox opliepen, dan zou dat erop wijzen dat het zich vrij gemakkelijk verspreidt, zelfs in toevallige omstandigheden.

Na het telefoontje van het Dallas Health Department kreeg hij een monkeypox-vaccin, maar dat verhinderde niet wat daarna kwam

Shannahan kreeg een apenpokken-vaccin toegediend nadat hij gediagnosticeerd was, maar werd toch twee dagen bedlegerig en voelde zich zo ziek dat hij voor zijn leven vreesde.

Ik blijf hetzelfde punt maken, maar de meeste mensen daarbuiten schijnen het nog steeds niet te begrijpen.

  Apenpokken mythologie

Dit is niet dezelfde apenpokken waar wij al eerder mee te maken hebben gehad.

Wetenschappers vertellen ons dat er ongeveer 50 sleutelmutaties zijn die dit virus onderscheiden van vroegere stammen van apenpokken…

Maar toen in de nieuwe studie microbiële genomica-onderzoeker João Paulo Gomes van het Portugese Nationale Instituut voor Gezondheid Dr. Ricardo Jorge (INSA) en zijn collega’s 15 virusmonsters van de huidige uitbraak vergeleken met virussen die geïsoleerd waren van mensen die in 2018 en 2019 naar West-Afrika waren gereisd, ontdekten zij dat het huidige virus in slechts vier jaar tijd ongeveer 50 keer gemuteerd was.

De waarheid is dus dat we misschien weer van voren af aan beginnen, want dit virus is radicaal anders dan alles waarmee we eerder te maken hebben gehad.

En zoals ik in vorige artikelen al gewaarschuwd heb, is dit een virus dat u beslist niet wilt oplopen.

Volgens Shannahan voelde het, telkens wanneer een van de zweren op zijn huid iets aanraakte, alsof “iemand met een aardappelschilmesje op je huid aan het schillen is“…

Zijn ziekte verklarend, vertelde Shannahan aan KHOU 11: “Het is gewoon de meest traumatische ervaring die ik ooit heb gehad. Het is de ergste ziekte die ik ooit gehad heb.

“Je hebt van die blaren die ontstoken zijn en telkens als je ergens aan schuurt of iets aanraakt, voelt het letterlijk alsof iemand met een aardappelschilmesje je huid aan het schillen is.”

Het blijkt dat Shannahan ook COVID heeft gehad, maar hij zegt dat apenpokken “100 keer erger” zijn…

“De pijn en de gevoeligheid waren constant,” zei hij.

Op de vraag of het net zoiets was als Covid, zei hij: ” Oh, 100 keer erger. dit was een totaal ander niveau van extreme vermoeidheid.”

Als het aantal gevallen exponentieel blijft stijgen, zal het niet lang meer duren voordat de apenpokken letterlijk overal voorkomen.

Wat zullen wij dan doen?

Als het zich kan verspreiden onder mensen die bijeen zijn op een muziekfestival, dan kan het zich ook verspreiden in een kerk, in een winkel of op een school.

  Is er nog iemand die zich evenveel zorgen maakt over de apenpokken als ik?

Zullen de gezondheidsautoriteiten uiteindelijk besluiten dat uitgebreide lockdowns nodig zijn?

En zal het grote publiek om zulke lockdowns gaan vragen?

Laten we hopen van niet. Persoonlijk wil ik in de Verenigde Staten nooit meer lockdowns zien, om welke reden dan ook.

Maar als de mensen eenmaal beginnen te begrijpen wat voor pijn dit virus veroorzaakt, zal er veel paniek onder het grote publiek ontstaan. Shannahan zegt dat het tijdens zijn ergste dagen was alsof “iemand een bol naalden nam en je er steeds mee bleef steken”

“De pijn en de gevoeligheid waren constant,” zei Shannahan. “Het was alsof iemand een bal naalden nam en je er steeds mee bleef steken.”

Natuurlijk is Shannahan niet het enige slachtoffer dat zich uitspreekt.

Een ander slachtoffer, Gabriel Morales genaamd, zegt dat hij acht dagen alleen in zijn appartement heeft doorgebracht met “ondraaglijke pijn” nadat hij het virus had opgelopen…

Hoewel hij onder de laesies zat, duurde het vier uur telefoneren, en daarna vijf uur in een eerste hulp in Harlem, voordat Gabriel Morales eerder deze maand op het apenpokkenvirus getest werd. En dat was nog maar het begin van zijn wachten.

De heer Morales werd naar huis gestuurd met de mededeling dat het Ministerie van Volksgezondheid hem binnen een week zou bellen met de uitslag. Dat telefoontje kwam nooit.

Hij bracht de volgende acht dagen alleen in zijn appartement door, met wat hij beschreef als ondraaglijke pijn, en probeerde iemand te vinden die hem pijnstillers en een moeilijk verkrijgbaar antiviraal geneesmiddel kon voorschrijven.

Klinkt dat niet prettig?

Als dit virus niet onder controle wordt gehouden, zouden wij binnenkort miljoenen slachtoffers kunnen hebben die de meest intense pijn lijden die zij ooit in hun hele leven hebben meegemaakt.

En zo ongeveer alle anderen zouden in grote paniek kunnen raken, omdat zij zo bang zijn het virus zelf op te lopen.

  Waarom doen ze zo hun best om ons ervan te overtuigen dat mensen die zwartogige demonengezichten zien een "stoornis" hebben?

Er is een zeer reële mogelijkheid dat deze plaag nog meer paniek veroorzaakt dan COVID, en het is dus absoluut noodzakelijk dat de autoriteiten dit ding onder controle krijgen.

Helaas zijn veel deskundigen er nu volledig van overtuigd dat dat onmogelijk zal zijn

Het is nog maar negen weken geleden dat het Verenigd Koninkrijk bekend maakte dat het vier gevallen van apenpokken had ontdekt, een virus dat alleen in West- en Centraal-Afrika endemisch is. In die tijd is het aantal gevallen als paddenstoelen uit de grond geschoten tot bijna 13.000 in meer dan 60 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, nieuwe delen van Afrika, Zuid-Azië, en Australië.

De toename van het aantal gevallen en de geografische verspreiding zijn snel en onophoudelijk geweest.

De meeste deskundigen die door STAT werden ondervraagd, zeggen dat zij niet geloven dat het virus kan worden ingedamd, ook al doen de gezondheidsfunctionarissen in de wereld hun best om de verspreiding van het virus te beperken.

Voor de goede orde, ik heb er uitdrukkelijk voor gewaarschuwd dat zoiets zou gebeuren.

Nu is die dag aangebroken.

Ik hoop nog steeds dat de cijfers zullen beginnen af te vlakken en dat deze crisis zal beginnen te vervagen.

Maar ik heb de cijfers elke week nauwlettend in de gaten gehouden en tot nu toe is dat niet gebeurd.

Ik denk zelfs dat de WHO binnenkort officieel zal verklaren dat wij met een nieuwe wereldwijde pandemie te maken hebben.

Een tijdperk van grote pestilentiën is aangebroken, en geen van onze levens zal ooit nog hetzelfde zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Gezondheidsautoriteit CDC zegt dat mensen hun “fetisjuitrusting” moeten wassen en twee meter van elkaar moeten masturberen als deel van de “apenpokken”-manieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMainstream media wijzen op “Oekraïens geschiedenis van ongebreidelde corruptie” nadat VS-wetgever Zelensky heeft bekritiseerd
Volgend artikelDe Duitsers gaan stinken in strijd tegen Poetin: Nemen minder douches als antwoord op de kostencrisis 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Ben benieuwd hoeveel die Snyder betaald krijgt om dat broodje aap verhaal te plaatsen.
  Dat apenpokkevirus is in het leven geroepen om gifinjectieschade te maskeren en om nog meer gifinjecties te verkopen en toe te dienen.

 2. Enfin geert van den Bossche zegt dat wij die als kind tegen waterpokken zijn ingeënt geen zorgen hebben. Moest je je toch zorgen maken kan je een waterpokken inenting halen stelt hij. 🍌🦧🙈

 3. Misschien HCQ of Ivermectine in de eerste stadia, zou zomaar lle cellen kunnen afsluiten tegen virale indringers net als een keur aan andere supplementen die zich allang en breed bewezen hebben

 4. De mondiale ontvolking verliep met covid blijkbaar niet snel genoeg. Het besef dat covid een hoax is groeide sneller. Dus er moest blijkbaar een “effectiever” middel voor ontvolking worden ingezet . . .

 5. Met de kennis van de wetenschap dat er nog nooit een virus van welke soort dan ook heeft geisoleerd en gezuiverd, is dit het volgende broodje aap. En welke techniek is er gebruikt om te bepalen of iemand wel dan niet die apenpokken heeft opgelopen? Vreemd dat men ruim voor de allereerste uitbraak al wist dat dit zogenaamde virus er aan zat te komen,
  De heele medische wetenschap is corrupt, net als alle regeringen en de bestuurlijke organen.
  APEKOOL dat is het. Straks mag je ook geen BLOEMKOOL meer eten, is zeer besmettelijk.
  Dan zullen alle BLOEMEN ook wel besmettelijk zijn.

 6. Het zal allemaal best maar de meneer van dit verhaal is natuurlijk gewoon harstikke ruig.
  Zal wel een netjes getrouwde bear zijn.

 7. Dat apenpokkenvirus is gewoon een bijwerking van de gifspuiten zgn tegen covid.
  Gordelroos, netelroos, waterpokken etc. allemaal bijwerkingen.
  Ik snap dit hele verhaal even niet, post dit ergens anders, bijv bij de nos, maar niet hier.

 8. Zeker even de correlatie tussen de prikken en dit nieuwe ‘virus’ onderzoeken.
  Gelijk even de geaardheid van de personen meenemen.
  Het verhaal van die Shannahan, overtuigt me nog niet dat hij straight is.

 9. Virussen bestaan niet. Dus ook deze niet. Als virussen niet bestaan, dan kun je ze ook niet in een lab maken. Einde verhaal.

  Virologie is een fopwetenschap.
  Volg Tom Cowan en Andrew Kaufman.

 10. Knap hoor, een virus onderzoeke dat nog door geen enkel persoon gezien/ geïsoleerd is. Dán ben je echt super super slim! Idioten. Ook hier weer lekker volspuiten met gif, heerlijk hoor. Laat die idioten lekker al die spuiten blijven nemen, het wordt met de dag rustiger op straat, heerlijk.

 11. Vaarwel frontnieuws… Controlled oposition… Sonde hoor, zo je ziel verkopen en je medelanders verraden en naar de klote proberen te krijgen. Bij mij is het niet gelukt landverrader.

 12. Korte samenvatting: Hij dacht monkeypox te hebben en liet zich testen, maar kreeg nooit het resultaat te horen. Daarna een monkeypox vaccin waarna pas hij echt ziek werd…
  Ik denk eerder aan vaccinatieschade dan aan een onbestaand virus..

 13. Ik geloof dat verhaal niet zomaar maar ooit zal er toch wel iets raar in onze buurt komen.
  En onze Bill zei ook dat er ergere dingen gingen komen met grijns op zijn gezicht.
  Al die bio-labs zijn niet daar voor de grap of om ons te helpen…
  En Rusland wist nu veel sporen weg?
  Kan steeds dat die COVID niet het effect had die ze wensten?
  WIJ KENNEN DAAR NIKS VAN, blijf dus gewoon beetje alert…

 14. Monkey business.
  Er was eens een kerel die ging cruisen in Nigeria en daarna naar een wereldberoemd (hoewel niemande er al eerder van hoorde) leder-fitisjisten festival (zoiets als een Tommorrowland voor mannen die het graag hard hebben) op de Canarische eilanden ging om daar met Jan en alleman af te geven waarna iedereenvrolijk cruisend weer naar huis ging om plaatselijk van de ene darkroom naar de volgende hamam of sauna en weer terug naar een andere privé-fuif te trekken en nu zit het meereizende beestje overal.
  Gelukkig heb ik als kind nog op de ouderwetse manier door krasjes in de huid waar daarna de pus uit een pokkenlijdende koe werd ingesmeerd wat twee littekens van twee (ja ook daar de booster) lelijke grote pokken opleverde een echt pokkenvaccin ontvangen.
  Volgens opperviroloog en grootinquisiteur Marc Van Ranst ben ik nu levenslang immuun tegen alle soorten pokken. Ook die pokken van de apen die eigenlijk uit een rat zouden komen.
  Ik heb echt geen zin als volledig immune boomer apenpokkenlijers te gaan verzorgen.
  Monkey business.

 15. De super-Kwakzalvers blíjven het natuurlijk altijd proberen, zoals ze het al bewezen succesvol doen vanaf oplichter Pasteur af… Heel simpel : echt gezonde voeding en gezonde leefstijl en je kunt overal mee lachen zonder één pil of andere medicatie of gifspuit in je donder…of zelfs allerlei ‘supplementen’.. Na een bepaald bedenkelijke medische voorgeschiedenis lukt het mij al ruim 22 jaar inmiddels, zonder ook maar een hoestje of kuchje of verkoudheidje.. En kom overal, raak alles aan zonder poetsobsessie, nog geen mondkap-zotskap op gehad (wel wat stevige confrontaties, haha !!), doe al m’n boodschappen zelf en ben voor geen enkele verzonnen of voor mijn part reële kwakzalversaandoening bang ! Dikke vinger naar de prutsers met hun de mensheid vergiftigende spuiten… Lach met al hun ‘mutaties’..Ben nu 72,5 jaar jong.. Maar houdt het schorem wél in de gaten en laten we ze ‘kaltstellen’ zodra we echt de kans krijgen en al diegenen steunen díe die kans krijgen want deze ‘reguliere’ kwakzalverij maakt de wereld echt overal ziek en kapot en alles wat toch nog echt mooi zou kunnen zijn tot een blijvende hel !!! Amen !

 16. Het verbaast me niet dat in het hele artikel en de commentaren daaronder de woorden ‘vaccin’ en ‘Pfizer’ niet te zien zijn. Alle doden en verwondingen zijn allemaal “toevallig” en worden helemaal niet
  veroorzaakt door de “veilige en effectieve vaccins”. Dat is “complotdenken”.

  De apenpokken is een van de gevolgen van het COVID vaccine oftewel de gifspuit / kill shot.

  Pfizer moest hun geheime documenten vrijgeven, o.a. een lijst van meer dan 1300 negatieve reacties die hun vaccin kan veroorzaken.

  Apenpokken, Monkey Pox = epidermolysis bullosa staat ook, 6de regel van boven, op deze lijst.
  https://odysee.com/@HumanitysVault:a/PFIZERS-APPENDIX-1.-EXPLOSIVE-LIST-OF-ADVERSE-EVENTS-OF-SPECIAL-INTEREST–PDF-:e

  Hier 9 pagina’s met de meer dan 1300 negatieve reacties met epidermolysis bullosa (apenpokken)
  2de regel van boven op deze lijst:
  https://www.clarkcountytoday.com/wp-content/uploads/2022/03/List-of-Adverse-Events.pdf

  Ik kan er niet bij hoe mensen ooit een COVID vaccin wilden nemen. ALLE VACCINS zijn schadelijk voor je gezondheid.

  Dit is was Robert Kennedy Jr. zei over vaccins:

  “The vaccine companies are making $60 billion a year selling mandatory vaccines.
  They are also making $500 billion a year selling epi pens, inhalers, anti-seizure medications, diabetes and arthritis meds, etc.
  Virtually all of the medications they sell are targeted to treat diseases that are listed as SIDE EFFECTS of the vaccines on their own manufacturer inserts.
  It is the perfect business model. They make us all sick and create lifetime customers.”

  Virologie is een pseudowetenschap en zo is vaccinologie.

  Dit is een hele interessante video:
  The Viral Delusion Pt. 1 – Behind The Curtain Of The Pandemic. The Pseudoscience of SARS-COV2
  https://odysee.com/@I-Rabbi-T:3/The-Viral-Delusion-Pt1:7

  “A growing number of doctors and scientists have begun to look back at the original papers that claimed to have discovered SARS-CoV-2 and the papers which have followed since.
  What they have found is shattering. The papers never actually showed the existence of a new and deadly virus at all.”

 17. Apenpokken bestaat al best lang in Afrika
  Alleen nog niet in de westerse wereld
  Er hoeft maar 1 persoon te zijn die het meeneemt
  In Nederland worden 30.000 mensen gevaccineerd
  Dat zijn er niet echt veel dus schiet het weer niet op met ontvolken

 18. Apenpokken is niet dodelijk, er zijn bekende goedwerkende medicijnen tegen de ziekte.
  Dus al dat geblaat is tamelijk zinloos.
  Diegene die het oploopt moet dit gewoon met behulp van medicijnen doorstaan.
  Ieder jaar keren er mensen terug van een exotische vakantie met allerlei tropische ziekten als waaronder ook apenpokken.
  Daar werd vroeger toch ook niet hysterisch over gedaan.
  Waarom nu dan wel. Ik weet het. “covid19 angst syndroom”

 19. deze apenpokken zijn net zo serieus gevaarlijk als de grote covid killer pandemie , je ligt misschien hooguit 3 dagen met een verheid in bed. En dat is alleen als het even niet mee zit. en als je overal bang voor bent voor verhaaltjes dan heb je een ander probleem. psychisch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in