In dezelfde mate dat de inentingscampagne ongeloofwaardig wordt, voeren de voorvechters ervan de druk op – maar zij zullen hun falen niet eeuwig kunnen verbergen.

Wat helpt als vaccinaties vaak ondoeltreffend en zelfs schadelijk blijken te zijn? Meer vaccinaties! En als veel mensen er gewoon niet meer in mee willen gaan? Dan is er meer geweld nodig. Met deze “logica” vernietigt de Corona-kliek niet alleen het toch al brokkelende vertrouwen in de politiek, maar ook de overblijfselen van ons democratisch bestel. Debatten over verplichte vaccinatie, uitstoting van ongevaccineerden uit de plenaire vergaderzaal van de Bondsdag, verkorting van de geldigheidsduur van de status van herstellende – de voorvechters van het dwangregime blijven zich verlaten op spot en verdeeldheid. Zij gedragen zich zelfverzekerd, alsof hun weg door de crisis, die tot dusver gepaard ging met een spoor van verwoesting, een schitterend succesverhaal was. Misschien zijn we inderdaad getuige van de laatste adempauze van een stervend narratief – of misschien slagen de voorvechters ervan erin het in de verlenging nog een keer te redden. Eén ding is zeker: op dit moment zou men niet graag in de schoenen staan van degenen die een schijnbaar grotendeels nutteloze vaccinatie moeten rechtvaardigen, vooral in het geval van Omicron. Het moment van de waarheid kan nog steeds worden uitgesteld, en de hoge incidentiecijfers stellen de machthebbers in staat nog eens op de angst van de mensen in te spelen – maar vroeg of laat zal de laatste zucht ons bereiken. Reeds verzamelen zich meer en meer misleide mensen voor de poorten van de geestelijke vesting waarin hun kwelgeesten zich hebben verschanst, schrijft Roland Rottenfußer.

De verplichte vaccinatie is niet afgeschaft, alleen uitgesteld. Voor het eerst in de naoorlogse geschiedenis kunnen mensen dit voorjaar al in de gevangenis belanden, niet voor iets wat zij hebben gedaan, maar voor wat zij zijn. De ongevaccineerden kunnen binnenkort door hun regering worden beboet en worden opgesloten als vervanging. Terwijl een minderheid van de burgers de afgelopen twee jaar zichzelf is gebleven, is de wereld om hen heen in een aanzwellende morele furore geraakt: het is niet langer voldoende om 60, 70 of 80 procent van de burgers te verleiden tot vaccinatie of – te hebben gechanteerd – “iedereen moet het doen”.

En hoe reageren de meeste burgers? In plaats van hun agressie te richten op degene die hen onderdrukken, richten zij hun agressie op degene die op de onderdrukking wijst. Kai Strittmatter beschrijft de mentaliteit van de onderdanigen zeer treffend in zijn China-boek:

“Een speciaal stadium van gevoelloosheid is dat waarin de onderdaan alles haat wat goed en rechtvaardig is. Iedere idealist is voor hem een hypocriet, iedereen die opkomt voor gerechtigheid is voor hem een schaamteloze opportunist, die in werkelijkheid alleen voor zichzelf handelt.”

Waarom is dat zo?

“De indruk van morele minderwaardigheid wekt bij mensen overal defensieve reflexen op. Zelfs in het Westen hebben studies aangetoond dat zij die als enigen in een groep moreel juist handelen, geen bewondering, maar haat oogsten. Zij tonen de anderen hun eigen gebreken en herinneren hen eraan dat andere acties toch mogelijk zijn.”

De angst voor de waarheid

De huidige situatie is overduidelijk absurd. De druk om te vaccineren lijkt in hetzelfde tempo toe te nemen als de ongeschiktheid van deze injectie voor een werkelijk doeltreffende bescherming zich bewijst. Hoe meer de heersende narratieven afbrokkelen – vooral dat over het vermeende gelukzalige effect van de injectie – hoe zelfverzekerder en intoleranter de voorstanders ervan lijken te worden. We kunnen alleen maar hopen dat, zoals de Weense psychiater Raphael Bonelli veronderstelt, dit de laatste is van verschillende fasen van “afweer” – een psychologische term die het verzet beschrijft tegen een waarheid die in het therapeutische proces aan het licht komt en die door de patiënt als ondraaglijk wordt ervaren.

  Duizenden gevaccineerde patiënten melden dat hun huid "letterlijk smelt" - artsen verbijsterd

Mensen sterven in verband met vaccinatie. Maar dit opmerken is slechts de eerste stap. Het tweede zou zijn dit feit tot u te laten doordringen, het te geloven en er de nodige conclusies uit te trekken – bijvoorbeeld wantrouwen te koesteren jegens de huidige massale vaccinatiecampagne of uw eigen voornemen om te vaccineren te heroverwegen. Waarom zien zoveel tijdgenoten het voor de hand liggende niet in en – zelfs linkse mensen! – trouw blijven aan de regering in de ergste aanval op de vrijheid in 76 jaar? Dit, zegt Bonelli, heeft veel te maken met de dynamiek van onderdrukking die welbekend is bij psychiaters.

“Als een geloofssysteem waarmee het eigen gevoel van veiligheid nauw verbonden is, dreigt in te storten, wijzen mensen consequent en vaak agressief waarheden af die niet in geprefabriceerde beelden passen.”

De kwetsbare gevaccineerden

Laten we eens terugkijken: al in de vroege herfst van 2021 was 60 tot 70 procent van de mensen dubbel gevaccineerd. Maar in plaats van dat de coronaproblematiek afnam als gevolg van de zogenaamd heilzame prik, werd melding gemaakt van drastisch stijgende “incidenties”. Dit werd gevolgd door een golf van discriminatie tegen een bepaald deel van de bevolking die zijn weerga in de naoorlogse geschiedenis niet kende.

Maar opnieuw leek niets van dit alles te helpen, opnieuw steeg het aantal incidenten. En men leest overal berichten over overvolle intensive care-afdelingen – voornamelijk omdat er al tijdens de epidemie een verloop van verplegend personeel was, niet omdat het fysieke voorwerp “bed” schaars was geworden. Dit werd gevolgd door een moderne heksenjacht van de ergste soort: ongevaccineerden zouden de schaarse ziekenhuisplaatsen “bezetten” die eigenlijk voor fatsoenlijken waren gereserveerd.

De officiële cijfers over de verhouding tussen gevaccineerden en ongevaccineerden op intensive care-afdelingen kunnen gerust in twijfel worden getrokken – in veel gevallen zijn er niet eens bruikbare cijfers beschikbaar. In ieder geval is het effect van de injectie niet zo indrukwekkend dat men niet ook het afzien ervan zou kunnen respecteren als een rationele en menselijk begrijpelijke beslissing.

Recente cijfers van het Robert Koch Institute suggereren nu zelfs dat gevaccineerden een grotere kans hebben om de Omicronvariant op te lopen dan ongevaccineerden, zoals onder meer Gunnar Kaiser in een video meldt. “Van de 5.116 Omicrongevallen waarvan de vaccinatiestatus bekend was, waren 4.020 mensen volledig gevaccineerd.” Van degenen die volledig waren gevaccineerd, deden degenen die “geboostered” waren het beter. Als we de cijfers afronden, kunnen we zeggen dat één op de vijf getroffenen ongevaccineerd was, een ander een booster had gekregen en de overige drie “slechts” twee keer waren gevaccineerd.

Het ziet er dus naar uit dat de tweemaal gevaccineerden momenteel een bijzonder kwetsbare groep zijn wat Omicron betreft – en dat na een jaar van pogingen om ons deze status als het Non plus Ultra te verkopen. Aangezien het niet mogelijk is weer ongevaccineerd te worden, kunnen dergelijke kwetsbare mensen alleen hun heil zoeken in de volgende “booster”. Intussen lijken zelfs fervente voorstanders van vaccinatie zich echter te realiseren dat de bescherming door vaccinatie een vrij korte houdbaarheidsdatum heeft – na twee tot drie maanden neemt de immuniteit snel af.

En hoewel al deze informatie de fixatie op vaccinatie als de vermeende enige oplossing op indrukwekkende wijze had moeten weerleggen, is het antwoord van de voorvechters: meer vaccinaties. Misschien ook andere, “bijgewerkte” vaccins. Het “vaccintaboe” dat voorheen alleen door onverbeterlijke samenzweringstheoretici op de muur werd geschilderd, lijkt nu serieus de mensheid te naderen.

Op weg naar het vaccintaboe

Het spreekt vanzelf dat de verantwoordelijken in de politiek en de media, die deze tot dusver ongekend indringende inentingscampagne hebben gevoerd, het moeilijk zullen hebben om het tot dusver zo geduldige volk een eindeloze inentingsmarathon te verkopen. Miljoenen mensen zullen zich vroeg of laat omvormen van aanhangers van de discriminatie van ongevaccineerden tot gediscrimineerd worden tegen zichzelf. Op een gegeven moment zal bijna iedereen het niet meer kunnen bijhouden.

  VK: Oversterfte steeds extremer, mainstream vraagt om onderzoek

De staatsmacht zou dus ofwel openlijk vaccinatie voor het leven moeten propageren, ofwel moeten toegeven dat de hele logica die zij gedurende meer dan twee jaar had gepropageerd uiterst broos was geweest. Het zou duidelijk moeten zijn: aangezien vaccinaties niet alleen overwegend geen voordelen opleveren voor de proefpersonen, maar – afgezien van mogelijke vaccinatieschade – zelfs de kans op infectie vergroten (!), zou verplichte vaccinatie, althans in het geval van Omicron, als een historisch onzinnig idee in de ijskast moeten worden gezet.

Ook de indirecte druk om te vaccineren moet volledig uit het openbare leven verdwijnen. De pleitbezorgers moeten tenslotte handelen met de bescheidenheid die past bij de nogal magere resultaten van hun optreden.

Maar de spelers spelen nog steeds voor tijd. Vanuit het perspectief van de farmaceutische lobbyisten en “hun” politici is deze tactiek volkomen logisch. Zelfs als het hele kaartenhuis medio 2022 of 2023 instort, kunnen tot die tijd nog miljoenen doses vaccin worden gespoten. De dames en heren zijn aan het pokeren.

Zij proberen door een zelfbewuste uitstraling, die volkomen losstaat van de werkelijkheid, de indruk te wekken dat het eeuwig door kan gaan, en dat toegeven aan de oproep om te vaccineren voor iedereen de laatste kans is om nog jarenlang een half onbezorgd leven te leiden. Inwoner zijn van deze staat betekent dat men zich op geregelde tijdstippen uit de pesterijen van de staat moet kopen door zijn lichaam gelaten aan de indringers aan te bieden, in de hoop dat het nog een keer goed gaat en dat er zich geen ergere gezondheidsproblemen zullen voordoen.

Er zijn nu al tekenen dat de “ongeboosterden” in 2022 de nieuwe vijand zullen worden naast de reeds ontoereikende ongevaccineerden. We hebben te maken met een eindeloze lus van seizoensgebonden opluchting, nieuwe golf, nieuwe paniek, nieuw falen van vaccins, nieuwe booster, enzovoort. En zelfs als de door de regering gechanteerde “vaccinatiegraad” stijgt, zullen de mensen de resterende 20, 10, 5 of 2 procent van de ongevaccineerden de schuld blijven geven van de ellende.

Een jaarlijkse cyclus – zoals bij de vrijwillige griepvaccinatie – lijkt echter niet voldoende te zijn. Als men deze logica tot het einde doortrekt, zouden 20-jarigen van vandaag zich in hun resterende leven nog 120 of zelfs 240 keer moeten laten vaccineren. En zelfs als men de thans optredende vaccinatieschade als betrekkelijk gering beschouwt – hetgeen zou neerkomen op het bespotten van de getroffenen – zal het dan bij zo “weinige” incidenten blijven met een zo permanente blootstelling aan dubieuze, onvoldoende geteste stoffen? Zal de last niet toenemen met elke nieuwe booster?

De zieke republiek

Het ziektecijfer onder de mensen in dit land is al hoog – wat Corona betreft, maar ook andere infecties en ziekten. Nooit eerder heb ik zo’n opeenhoping waargenomen in mijn persoonlijke omgeving. Het is zeer moeilijk te bewijzen of dit vaak te wijten is aan “vaccinatieschade”. Maar uiteindelijk kan men spreken van een grandioos falen van het gezondheidsbeleid in de afgelopen jaren – of de oorzaak nu ligt in een gebrek aan hulp, vooral voor psychische en psychosomatische aandoeningen, in een gebroken gezondheidssysteem of in een minister die samen met gelijkgestemden mensen gezondheidsstoringen inpraat en reguleert. De vaccinatieschade versterkt deze tendens alleen maar.

Hoe meer “gezondheid” de focus van de dagelijkse politiek werd en “blijf gezond” de mantra van onze tijd werd, hoe zieker mensen werden.

Als gevolg hiervan hebben we dringend het tegenovergestelde nodig van wat er nu gebeurt: een einde aan de voortdurende aanvallen op onze psyche, onze geestelijke gezondheid, onze sociale cohesie en onze fysieke integriteit.

Er zijn ook meer optimistische voorspellingen, namelijk dat Omicron, als besmettelijke variant met relatief milde ziekteverloop, als het ware Corona’s afscheidsoptreden zou kunnen zijn. Terwijl het politieke paniekorkest niet graag afstand zal doen van zijn gekoesterde voorwendsel van repressie, zouden andere thema’s in zijn voetsporen kunnen treden: Eco-totalitarisme, nieuwe golf van vluchtelingen, tekorten in de bevoorrading, financiële crisis, energiecrisis, spanningen met Rusland… Zo’n zachtgekookte bevolking kan dus door een vastberaden machtselite naar believen verder worden gebogen en tot wormvormen gereduceerd.

  Linksen gebruiken massacensuur omdat ze het lef niet hebben om een eerlijk debat aan te gaan

Maar de toekomst is open. Ook voor de hoofdrolspelers is de Corona-manoeuvre niet meer dan een experiment dat – vanuit hun standpunt – kan slagen of mislopen. De tegenstrijdigheden waarop ik zinspeelde zouden kunnen leiden tot een ineenstorting van het narratief, dat nu al meer slecht dan goed in leven wordt gehouden. In een tijd waarin wij verraden zijn door bijna iedereen van wie wij hulp hadden kunnen verwachten, worden wij aan ons lot overgelaten. Dit kan beangstigend lijken, maar het is ook een kans voor ons om politiek volwassen te worden – voor zover we dat nog niet gedaan hebben. Er kan een nieuwe cultuur van moed, solidariteit en zelforganisatie ontstaan, en in veel gevallen is die al aan het ontstaan.

Mijn persoonlijke Winterzonnewende

Op 28 december 2021 gingen mijn vrouw en ik laat in de middag naar het gemeentehuis van onze nogal slaperige plattelandsgemeente. Het gerucht ging dat daar een “kaarslicht wandeling” zou plaats vinden. Onder het motto “Samen staan, samengaan” wilden de gevaccineerden en ongevaccineerden een signaal afgeven dat zij niet verdeeld zouden raken. We hadden geen groot aantal mensen verwacht. Maar dan: een zee van lichtjes, mensen die zich op de stoep van onze hoofdstraat begonnen te bewegen – kaarsen in de hand. Stil, woordeloos, meestal zonder maskers. Spandoeken waren nauwelijks te zien. Niemand hield toespraken. De politie gedroeg zich kalm en prees zelfs de vreedzame sfeer.

Ook in onze buurgemeenten hebben zich dergelijke gebeurtenissen voorgedaan – zoals in vele grotere en kleinere steden in het land. Het zou moeilijk zijn geweest om deze demonstraties als “rechts” af te doen – het was te duidelijk dat er gewone burgers stonden en liepen. Men kan glimlachen over het aantal van 500 mensen – afgezet tegen de grote betogingen van Berlijn in augustus 2020. Maar het zijn er veel. Ze zijn overal. En ze zullen doorgaan. De vergelijking met 1989 dringt zich op.

De deels versteende, deels uitgeputte en haveloze uitdrukkingen van de leiders deze dagen – Lauterbach, Wieler, Drosten, Scholz, Kretschmann – doen ook denken aan de slotfase van de DDR, terwijl zich onder de demonstranten een ontspannen stemming van optimisme verspreidt.

De kaars bij het vallen van de avond is een krachtig symbool. Ik ben er nu 5 keer geweest en zal blijven gaan. Op een van de weinige posters bij de demo’s stond: “Stel je voor dat het 3G is – en niemand doet mee!” Ja, laten we het ons voorstellen!

Dit was mijn eigen Winterzonnewende 2021, en het hielp me ook door de jaarwisseling heen, die vaak gepaard ging met een nogal depressieve stemming. Meer wanhoop was zeldzaam in deze vreselijke pandemie van destructieve gedachtenvirussen. Maar ook: meer hoop was zeldzaam.

We mogen nu niet toegeven aan een verlammende berusting, want er breekt iets. Ik beveel iedereen aan om regionaal aan dergelijke evenementen deel te nemen. Mijn lof voor deze “stille” vorm van protest betekent niet dat ik gekant ben tegen andere demonstraties met analytische en strijdlustige toespraken. Maar wat we nu nodig hebben is nuchterheid, vastberadenheid en aanstekelijk doorzettingsvermogen.

Laten we de ontluikende hoop omzetten in de zekerheid van een betere realiteit. Nu al – al in 2022!


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dit is waarom miljoenen nog steeds geloven in de absurde COVID leugens



Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTweede brief aan mijn gevaccineerde vriend
Volgend artikel“Ik heb nog nooit zoveel sterfgevallen gezien… het is ongeveer een toename van 500 of 600%” – Begrafenisondernemer in VK onthult toenemend aantal trombosedoden bij gevaccineerde jonge volwassenen (Nederlands transcript)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

  1. ‘Zondag 6 februari 2022. Samen voor Nederland – Binnenrotte – Rotterdam
    De grootste mars van de menselijke verbinding

    Locatie: Binnenrotte – Rotterdam
    Verzamelen: 12:00 uur
    Vertrek: 13:00 uur
    Einde: 16:00 uur

    Dit initiatief is een samenwerkingsverband van meer dan 70 groeperingen.’

  2. Ten behoeve van geïnteresseerden:

    ‘Inhoud: Juridisch Weekjournaal d.d. 25 januari 2021

    Iedere dinsdag nemen mr. Jeroen Pols en mw. mr. Maria-Louise Genet samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door.

    Voor de eerdere 16 afleveringen van het Juridisch Weekjournaal wordt verwezen naar de website van Café Weltschmerz of Videowaarheid.

    In deel 17 wordt ingegaan op een aantal vrijgekomen documenten naar aanleiding van een WOB-verzoek.

    Dit betreft beleidsstukken rondom de besluitvorming over de Covid-19 maatregelen vanaf maart 2020 tot medio 2021.

    Er wordt met name ingegaan op het Eerste en Tweede Deelbesluit Wob-verzoek inzake informatie over de door Nederland gevoerde covid-19 aanpak.

    De minister van Financiën heeft beslist op een Wob-verzoek inzake informatie over de door Nederland gevoerde covid-19 aanpak. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) (te vinden op: https://wobcovid19.rijksoverheid.nl/publicaties/c3877bdc88a572bcb5b62db2c5deadf0/ .

    Hieruit blijkt dat er meerdere zeer kritische beleidsadviezen aan de Minister van Financiën zijn gestuurd, maar dat hier niets mee gedaan is en dat de minister bewust heeft gekozen voor catastrofaal beleid voor de Nederlandse burger.

    Bronnen:

    ~ Website van de Rijkoverheid waarop 12.000 tot 13.000 pagina’s aan WOB-stukken zijn gepubliceerd: https://wobcovid19.rijksoverheid.nl

  3. ‘Het houdt niet op; niet vanzelf.’

    ‘ZWEMLES EN CTB

    De rechtszaak over het CTB (Corona Toegangs Bewijs) wat Shiva de Winter van het Hilversumse zwembad heeft gewonnen heeft een mooi bericht!

    Hij gaat nu alle 300 gemeentes dagvaarden én alle kosten die daaraan verbonden zijn zal hij zelf betalen.

    Wel heeft hij hiervoor heeft in elke gemeente een belanghebbende ouder nodig. De hele procedure zal door hem/Coronajurist worden gevoerd.

    Wil jij helpen in jouw gemeente?
    Neem dan contact op via dit mailadres: [email protected]

    En wil je meer hierover meer weten of de zaak willen volgen?
    Word dan lid van: https://t.me/vrijezwemles

    • Corona is een geloof en testen is een van de rituelen. Afstand houden, mondkapjes, prikken zijn andere rituelen die steeds dieper worden verankerd in het systeem van de gelovigen. Dit krijg je er niet zomaar uit.

  4. Ze zeggen zoveel, ik geloof helemaal niets meer, wat ze ook zeggen. Van het hele verhaal klopt helemaal niets.
    Weg met deze gekken.

  5. De hypnose en het Stockholmsyndroom zit zo diep. Zelfs als de schaapjes doorkrijgen dat een aanzienlijk deel door de vaccinaties sterft zullen ze het nog verdedigen door te zeggen dat het goed voor het klimaat is.

  6. Ik ben groot voorstander van de QR code!

    Ondanks de geweldige technologische vooruitgang pleit ik ervoor dat wij de trotse bezitters tevens hun teken op hun voorhoofd laten tatoeëren.

    Op deze manier zal hun misdaad, het massaal meeheulen met de vijand waardoor de vijand ons al 2 jaar van ons leven heeft kunnen beroven, voorgoed zichtbaar blijven.

    Want dit soort: ik wil ze niet meer om mij heen, ik wil er niets meer van kopen, ik zou ze graag…..
    Lafaards!

  7. De Tirannen blijven of laat ik het zo zeggen de bouwers/architecten van de nieuwe artificiële maatschappij hebben hun slag geslaan. Iedereen weet dat de strop harder is aangetrokken bij de nek van elke burger in de Westerse Wereld en men wijzigingen en doorvoeringen heeft kunnen invoeren in de wet en regelgevingen die onder normale omstandigheden nooit zouden worden ingevoerd en nooit zullen worden verwijderd of opgeheven worden. ​

    9/11 was ook zo’n crucial punt in 21st eeuw waar men een volmacht had om de strop aan te trekken en deze nooit heeft losser gemaakt, net zoals 9/11 is dit ook het geval met CV-19,

    De som is ondanks dat er uitzet piketjes gaan vallen de architecten hun plan hebben voltrokken.

    -Kapitaal is overgeheveld van burger naar de nieuwe en oude koopmannen/bankiers.
    -Wetten en regelgevingen zijn gestabiliseerd
    -Privacy van de burger zijn nog verder afgebroken
    -Gezondsterrorisme is in het leven geroepen, dus weer een constante angst aangewakkerd in de samenlevingen.
    -Meer schulden bij overheden betekent dat de burger in schuld staat, niet de personen die in de overheid geplaatst zijn (Massale slaven contracten en schuld overeenkomsten om deze schulden af te betalen.)
    – Schuld maakt bestuur en inspraak van buitenaf mogelijk door kartels zoals het IMF en andere gelinieerde kartels en organisaties.
    -Landen worden niet meer bestuurd door de burger bevolking echter de aangewezen en geplaatste managers van deze “globale” kartels.

    De enige oplossing is om deze kartels/architecten eerst te ontbinden en dan pas de uitzetpikketen en de jalonstokken er uit te trekken.

    Nu zoals zo vaak begint men piket te trekken die slecht een bruikbaar hulpmiddel vormen

  8. Hoorde vanmorgen op Radio 1 dat er teams van huisartsen, medische studenten, GGD medewerker enz de wijken in gaan en op markten in hun witte jassen het publiek voor gaan lichten en zo proberen verdwaalde schapen over de streep proberen te trekken.

    Volgens de huisarts die deze actie besprak met de radio interviewer waren ze behoorlijk succesvol en namen de mensen die op het verkeerde been werden gezet naderhand toch de boostershots, krankzinnige medische terreur als je het mij zou vragen.

    • Dit is pure medische misdaad en het feit is dat deze medewerkers heilig geloven in hun missie! En deze missie is bloedlink, levensgevaarlijk voor elk mens.

      Ik weet wat indoctrinatie doet en in deze overtuiging leven die werkers… Hierin niet tot nauwelijks te “corrigeren”, zoals dat in vaktermen heet en dus handelend vanuit een waan dat zij goed doen en het beste voor hebben met hun medemens.

      • I.F.R. = 0,15 – 0,23 %

        Om dit nog maar eens te herhalen.

        Ondertussen heeft de pharma gedurende decennia zo ontzettend veel klanten weten te winnen dat de massa er geen moeite mee heeft om een prik-junkie te worden. Alternatieven tenslotte zijn er niet totdat men deze ziet.

      • Ik wil toch zo graag, dat al die slaven zich hun traumas herinneren en toch nog wakker worden, want wat er allemaal gebeurd op de aarde, is te gruwelijk voor woorden!

  9. in de 90er jrn house generatie recreatief gebruiker
    illegaale feestjes pilletjes poedertjes enz.
    toen dit comercieel werd en wij afhaakten werd het gebruik in de bruine kroeg gewoon doorgezet.
    en na jaren recreatief gebruik kwam de dwang.
    toen ik er achter kwam dat er sprake van dwang of verzlaving was starte de strijd en moet je naar jezelf gaan kijken , keihard.
    en moest ik tot de conclusie komen dat ik mezelf al die jaren voor de gek heild met mijn “recreatief” gebruik en ik gewoon al die jaren(decenia) verslaaft was maar omdat ik gewoon werkte voetbalde sociaal en maatschapelijk meedraaide “leek” het alsof ik er grip op had , dat had ik vanaf pilletje 1 niet meer.
    verdiepend in het verslavende gedrag kom je bij de werking van de hersenen die jou vertelen wat goed of slecht is.
    niet je verstand maar de afgestorven receptoren die om kunstmatig gevoed worden vragen omdat de natuurlijke +-4 uur beloning naar en dag werken uitblijft. het kost 4 jaar clean voor de receptoren weer terug zijn gegroeid en de triggers en zucht verdwijnen.
    dat gezegd verslaving kan vele vormen aannemen.
    zo is stress in relaties bv ook gewoon verslavend
    niet dat je er om vraagt maar de hersenen vragen om cortizon het stress hormoon.
    of hooliganism en de woede en vechtlust , gewoon ook verslavend , bedenk iets negatiefs en herhaal het en het word een verslaving.
    en bedenk dan dat negatief zelfdestrucktief gedrag als positief word ervaren omdat het ” verlichting” geeft aan de onthouding.
    coke vechten drank stress ruzie met je vrouw enz.

    testen , spuiten , maskers , afstand , codes.enz.
    allemaal negatief gedrag dat als verlichtend
    en bevrijdend word ervaren en de schijn van positief gedrag imiteerd.

    en omdat er geruchten gaan dat de staaf in je strot chemicalien bevatten
    de cloth-shot ook vol neurotoxines zitten.

    lijkt geinduceerde verslaving gecombineerd met negatief en angstig gevoel door schijnbare “positieve” verlichting (testen en spuiten)
    me een optie om rekening mee te houden.
    en dat is super slecht nieuws.
    omdat verslaving tot in den treure ontkend word.

    tis een theorietje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in