Foto credit: Wikimedia Commons

Onderzoekers die verbonden zijn aan het World Economic Forum hebben een doorbraak aangekondigd in het creëren van menselijke embryo’s met behulp van stamcellen, zonder dat er eicellen of sperma nodig zijn. Dit werpt ernstige ethische en juridische vragen op over de toekomst van de menselijke voortplanting, bericht Thepeoplesvoice.

De in het laboratorium gekweekte menselijke embryo’s werden geproduceerd in een gezamenlijk project van de Universiteit van Cambridge en het California Institute of Technology en bootsen natuurlijke embryo’s na in de vroegste stadia van de menselijke ontwikkeling.

Vorige week beloofde het World Economic Forum een toekomst waarin in laboratoria gekweekte mensen gecontroleerd zullen worden op volgzame eigenschappen. Die toekomst lijkt sneller te komen dan veel mensen hadden verwacht.

Volgens de onderzoekers hebben de embryo’s niet het begin van hersenen of een kloppend hart, maar bevatten ze wel cellen die later de placenta en de dooierzak zullen vormen, waardoor gevreesd wordt dat de embryo’s gebruikt zullen worden voor het oogsten van organen.

De Daily Mail meldt:

De synthetische embryo’s worden niet gedekt door wetten in het Verenigd Koninkrijk of in de meeste landen over de hele wereld, wat betekent dat ze gepaard gaan met ernstige ethische en juridische problemen met betrekking tot het gebruik van menselijke embryo’s in een laboratorium.

Professor Magdalena Zernicka-Goetz, een fellow aan de Universiteit van Cambridge, beschreef het werk gisteren op de jaarlijkse bijeenkomst van de International Society for Stem Cell Research in Boston: “We kunnen menselijke embryo-achtige modellen creëren door [embryonale stam]cellen te herprogrammeren.

Voor de lezing vertelde ze aan The Guardian: “Het is prachtig en volledig gemaakt van embryonale stamcellen.”

  WEF wil elk aspect van het openbare leven controleren

Hoewel het nog niet duidelijk is of de synthetische embryo’s zich verder kunnen ontwikkelen dan hun vroege stadia, zou het illegaal zijn om ze in de baarmoeder van een patiënt te implanteren en is er op korte termijn geen vooruitzicht dat ze voor medische doeleinden gebruikt zullen worden.

Robin Lovell-Badge, hoofd stamcelbiologie en ontwikkelingsgenetica aan het Francis Crick Institute in Londen, vertelde The Guardian het volgende: “Het idee is dat als je de normale menselijke embryonale ontwikkeling echt modelleert met behulp van stamcellen, je ontzettend veel informatie kunt krijgen over hoe de ontwikkeling begint, wat er mis kan gaan, zonder dat je vroege embryo’s voor onderzoek hoeft te gebruiken.”

Over de ethische kwesties rond de bevindingen zei hij: “Als het de bedoeling is dat deze modellen heel erg op normale embryo’s lijken, dan moeten ze in zekere zin hetzelfde behandeld worden.”

Op dit moment is dat in de wetgeving niet het geval. Mensen maken zich hier zorgen over.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Menselijke embryo’s ZONDER HOOFDEN die in mechanische baarmoeders worden gekweektVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVladimir Poetin vraag & antwoord gesprek met Russische oorlogscorrespondenten
Volgend artikelEen uitroeing
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. wauw wat een fantastische vooruitgang. kunnen ze gewoon slaven kweken en hebben ze geen echte mensen meer nodig. exact wat ze willen toch. ik zou er miljarden voor vrij maken, want een denkend mens is gewoon lastig en luistert niet. werkt waarschijnlijk nog beter als de gehersenspoelde zombies waar we nu me leven.

 2. Dit komt nu in de openbaarheid. Kan je nagaan wat ze in het geheim uitvreten. Alleen ‘idioten’ en machteloze mensen houden zich nog aan de wet. Er staat geen rem op gekke wetenschappers. Ik heb een chinees filmpje gezien van hoe kleine draakjes gekweekt werden. Natuurlijk kan het flauwekul zijn, maar evenzogoed is dat het niet en kunnen al ze met genen spelen zoals kinderen dat met legoblokjes doen. De wereld gaat steeds meer richting zoals die was van voor de zondvloed.

  • De mens wil als God zijn. ❗️Al vanaf den beginne, maar toen had men deze kennis nog niet……
   Hier zien we het schandelijke voorbeeld. ‼️ Wat met kennis kan gebeuren…..‼️
   Inmiddels is de kennis en de techniek zover dat dit “ geknutsel” kan gebeuren, in het einde der tijden zal de kennis toenemen……. ( zijn niet mijn woorden )
   Lees in Genesis (6) wat er gebeurt als de maat echt vol is., de zondvloed kwam over de aarde toen de Zonen van God gemeenschap hadden met dochters van mensen.
   Er ontstond door de vermenging van de genen van de zonen van God, die andere schepselen waren als mensen, een genetische verandering, en er kwamen reuzen op de aarde……en God vernietigde hen allen op 8 mensen na….. Dit waren NIET ZIJN SCHEPSELEN……MEER……… MAAR HYBRIDEN……

   Dit zelfde ( geen reuzen) maar genetische veranderingen hebben we al gezien bij de genetische COVID vaccinatie….. MET de mRNA vaccinatie: deze mensen hebben al hybride verschijnselen in hun lichaam…….daarom overlijden er ook zoveel mensen zomaar plotseling……
   Nu gaat men met deze methode nog verder en knutselt men met “ losse” genen een nieuw concept in elkaar….. zonder vader en moeder, deze mensen die dit doe zijn ronduit misdadigers hun hoogste doel is “als God willen zijn…. “ “Wij kunnen het beter zonder ziekten” enz enz enz….
   Samen met de huidige ontwikkelingen ( verdrukkingen komende hongersnoden, oorlogen, liegen van overheden enz enz enz ) in de hele wereld kan het niet lang meer duren voordat hier van Gods wege een eind aan wordt gemaakt……
   Dit is zo veel omvattend zo groots ( in het piepklein) dat dit zeker geoordeeld zal gaan worden……
   Jezus komt terug naar deze aarde, om te oordelen de levenden en de doden.
   Ook deze knutselaars……

 3. Zo iets dus, maar dan veel geavanceerder, het God gen uitgeschakeld samen met de intuïtie en net genoeg intelligentie om de opgedragen taken zonder geouwehoer te doen, een perfecte slaaf waarvan elke gefortuneerde idioot van droomt.

  “Na het paren breekt hun voortplantingsorgaan af en zijn ze gedoemd om te sterven. Darren die zich niet voortplanten, worden door de werksters uit de kolonie gezet waarna ze sterven aan ondervoeding”

 4. ´Het´ is niet menselijk, maar men is van mening dat het dezelfde ´rechten´ zou moeten krijgen als een mens.

 5. Walgelijk zulk soort figuren die zich hiermee bezighouden. Beter zouden ze zich bezighouden met echte geneeskunde om bijvoorbeeld mensen met verlammingsverschijnselen of kanker te helpen. Maar ik weet ook wel dat dat geen verdienmodel is en het altijd gaat om geld en macht. Ik hoop dat de dag snel komt dat wij ze veroordelen tot levenslange dwangarbeid.

 6. Dit is de methode waarmee de NWO-fascisten onvruchtbare Transhuman-slaven willen creëren.

  Vrije voortplanting wordt afgeschaft en een privilege voor alleen de ‘waardevolle’ mensen. Degenen die niet gevaxt zijn en nog een natuurlijk leven scheppend biologisch systeem hebben, én braaf naar de pijpen van de massamoordenaars dansen. Kunnen ze een kloon/clown van zichzelf laten maken zoals de elite dat nu al doet.

 7. Die hebben ze al lang ongeveer 60 jaar, Macron is er een, Rutte, Justin Trudeau, en natuurlijk Jacinda Ardern, en ik kan nou niet zeggen dat het een vooruitgang is, meer een degeneratie.

 8. Enig ethisch besef is afwezig, “hoe gekker hoe beter” heeft een wrange kant erbij! Bizar om hiermee te koketteren en krankzinnigheid ten top in de bubbel van een laboratorium.

 9. Het is misschien een vreemde gedachte, maar volgens Bill Gates zijn er te veel mensen op de wereld. Aan de andere kant zijn er nu al zorgen dat er over 20 jaar te weinig mensen zullen zijn. Er wordt berekend dat gemiddeld elk gezin 2,1 kinderen zou moeten hebben om het bevolkingsaantal op peil te houden. Om het tekort aan te vullen, zie hieronder.
  Artificial womb possibility
  https://www.youtube.com/watch?v=SBduslyq2rA

  EctoLife: The World’s First Artificial Womb Facility
  https://www.youtube.com/watch?v=O2RIvJ1U7RE

  The Artificial Womb
  https://www.youtube.com/watch?v=3bP64x6ivkI

 10. Als je dit leest wees er zeker van dat het factor × 100 verder is.
  P.s waar blijven de cristen proleten nu met hun ageren tegen deze zielloze van god gerukte gebeuren ?
  Trouwens FN heeft dit al eerder aangekaart .
  https://www.frontnieuws.com/babys-voor-reserve-onderdelen-wetenschappers-creeren-s-werelds-eerste-in-het-lab-gekweekte-synthetische-embryo/
  Mijn stiefdochter compleet lyries van de bijbel en aanhangsels zat een tegen over mij handen vrijvend
  te oreren God is zo fijn . Mijn reactie je bent ver heen moppie .
  Kom je daarop terug dan is het geen commentaar !
  Anyway het gaat fucking hard de laatste tijd .
  Trouwens lees de oude sience fiction er op na het is ook door de oude meesters verwoord.
  Groeten fijne dag .
  Tijd voor een regendans in de tuin .😃

 11. @Adriaan W. In deze moeilijke tijden begint Front Nieuws jammer genoeg op het geloofsforum van Xander te lijken.
  Absoluut niet met je eens .
  Er zijn reguurders die het proberen .
  In verhouding is het op FN matig .
  En Xander is een vreemde schuiver ingegaan .
  Door de waxine licht werker .
  Xander heeft of kortsluiting in zijn boverkamer opgelopen of is riant gestruikeld (waarschijnlijk zwaar verliefd geworden) dat kan je behoorlijk hoteldebotel maken .
  Trouwens God Geometrische oneindige dementie. (dimensie) 🤣
  Ik heb vroeger idd ook Erich von Däniken gelezen en Donald E. Keyhoe ook een gerelateerde vorser op gebied van cover ups van ufo gebeuren .
  Verslagen van piloten met close encounters ook van de burgerlucht vaart .
  Christenen zijn vervelend en dwangmatig en agressief hun hele geloof is gebakken lucht .
  De ga met mij mee dwangmatig en spoken van de begeerte, je kunt mee hoor maar dan sta je onderaan de ladder. Zelfde als de doorgeschoten woke en decadentie is een run naar de afgrond en oblivion. Ik maak mij geen zorgen dat Rommel over de geloofs veters gaat struikelen .
  Er was een kerk die moest delen met 2 de zelfde stromingen de ene week de ene en de andere week de anderen parochianen .. ze stonden tegen elkaar te hissen en te sissen als de ene groep de ander tegen kwam .

  Al jaren fuseren parochies verspreid over het land en dat gebeurt op verschillende manieren. Op sommige plekken worden kerkgebouwen verkocht, omdat er weinig mensen komen en het onderhoud erg duur is. Het geld gaat naar de overkoepelende parochie. Kerkgangers die geld hebben ingebracht, beslissen niet waaraan het wordt besteed.
  In Overijssel zijn veel parochianen ervan overtuigd dat er plattelandskerken zijn die dicht moeten alleen om stadskerken open te houden. Dat vinden ze niet eerlijk, omdat zij vaak veel meer geld zouden inbrengen.
  Volgens Johan Schintz van de geloofsgemeenschap in Schalkhaar is er door de plattelandskerken rond de Broederenkerk in Deventer veel meer ingebracht in de fusie dan door de parochianen uit de stad. Hij zegt dat bijna 90 procent van het vermogen uit de omliggende dorpskerken komt. “En dan hebben we het over enkele miljoenen”, zegt Schintz.
  Opbrengst inzamelactie veel hoger in dorpen
  De Broederenkerk is per 1 april benoemd tot parochiekerk en blijft open. Voorheen had de kerk in Schalkhaar die functie. Schintz noemt de gang van zaken “heel bijzonder en niet te bevatten”. Ook zouden de opbrengsten van de jaarlijkse geldinzamelingsactie Kerkbalans in de dorpen rond Deventer veel hoger liggen dan in de stad.
  De bedoeling is dat mensen na het sluiten van hun kerk een kerk verderop bezoeken. Maar veel kerkgangers voelen er weinig voor om een andere kerk financieel te ondersteunen als hun ‘eigen’ kerk hun is afgenomen. Money talks BS walks .

 12. Die onderzoekers moeten zonder pardon afgeschoten worden.
  Dit–en AI is het einde van beschaving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in