Karen Kingston is een biotechnologisch analiste en voormalig medewerkster van Pfizer die onderzoek heeft gedaan naar en geschreven over vele aspecten van de zogenaamde COVID-19 vaccins. Kingston heeft documenten blootgelegd die bewijzen dat iedereen afwist of had moeten afweten van de dodelijke effecten van deze criminele injecties, schrijft Greg Hunter.

Kingston zegt dat documenten bij de medicijnmakers, FDA en CDC de dodelijke en slopende “bijwerkingen” van de injecties vermeldden. Kinston toont aan dat vaccinproducenten een lijst gaven aan de FDA van “bijwerkingen” of “mogelijke bijwerkingen” van de injecties. Kinston zegt:

“Veel voorkomende bijwerkingen zijn spierpijn, hoofdpijn, koorts en pijn. Maar met deze injecties zijn veel voorkomende bijwerkingen Guillain-Barre, … ontsteking van je hersenen en je ruggenmerg, meningitis, beroerte, narcolepsie, anafylaxie, hartaanval, myocarditis, pericarditis, auto-immuunziekte, overlijden, zwangerschaps- en geboorte-uitkomsten, foetale verwondingen, foetale mutaties, spontane abortus… en door het vaccin versterkte ziekte, en ziekte door vaccinatie… Dus, ze wisten dat dit geen milde bijwerkingen waren…. Dit is niet wat ik zeg. Dit zijn letterlijk hun documenten. Deze informatie is slechts het topje van de ijsberg, die laat zien hoe ziek en pervers deze COVID-19 injecties zijn.”

Kingston vraagt:

“Hoe lang gaan artsen nog de veiligheid van deze injecties verdedigen? Waarom worden de mensen niet wakker? Hun vertrouwde leiders en hun huisartsen vertellen hen dat deze mRNA-injecties veilig en effectief zijn… In juridische termen is dit de definitie van extrinsieke fraude… Dit zijn gentechnologieën, en de FDA heeft niet het recht om deze injecties een vaccin te noemen. Het zijn zelfs geen gentherapieën omdat ze ziekten, handicaps en dood veroorzaken… Het zijn biowapens.”

Kingston zegt verder:

  Covidpolitieagent scheidt de gevaccineerde en ongevaccineerde

“Dit is fraude. De bewering dat deze injecties veilig en effectief zijn, is allemaal gebaseerd op fraude. Het is een flagrante verkeerde voorstelling van zaken aan het Amerikaanse volk. Dit is aan het Amerikaanse volk verteld en herhaald via de reguliere media en überhaupt via alle gezondheidsorganisaties. We zitten echt in de problemen, want degenen die de waarheid kennen, waaronder ikzelf, worden neergesabeld. Dit is mishandeling en moord met voorbedachten rade op volwassenen en kinderen. Ze wisten wat er ging gebeuren, en ze hebben het hoe dan ook goedgekeurd. Vergeet niet dat uw hele medisch-industriële complex, waaronder uw plaatselijke huisarts, verpleegkundigen en kinderartsen, eraan meewerkten. Waarom? Als ze geen grote financiële prikkels kregen en onder druk werden gezet om mee te doen, zouden ze deze injecties nooit in de armen van mensen hebben gestopt… Ze werden door hun collega’s onder druk gezet en iedereen deed het. Dus, hoe erg kan het zijn? We kunnen niet gepakt worden als we allemaal instemmen met de leugen. Nogmaals, dit heet extrinsieke fraude. Extrinsieke fraude wordt gepleegd tegen een grote populatie of bevolkingsgroep wanneer er veel mensen bij betrokken zijn. Dit is precies wat er is gebeurd met deze mRNA-injecties, die biowapens zijn… Het is een groep mensen die allemaal samen in een club zitten, die ermee instemde om mee te gaan in de leugen. Ze kregen financiële prikkels, waardoor ze extra macht kregen… Ze volgden de bevelen van de tirannie in de overtuiging dat ze ermee weg zouden komen. Ze gingen in tegen onze door God gegeven rechten, en ze denken dat ze er zonder problemen mee wegkomen omdat ze het allemaal met elkaar eens zijn. Ze laten andere mensen lijden voor hun gewin, en ze hoeven hun baan niet te verliezen, en ze hoeven deze financiële prikkels genaamd COVID-19 niet te missen. Dat is wat er is gebeurd.”

Tot slot zegt Kingston:

  Uitvinder van het mRNA-vaccin: "Gevaccineerden worden superverspreiders en scheiden spike-eiwitten af"

“Kijk, ze branden het huis af met jou en de baby erin. Mijn zorg is dat de mensen te horen hebben gekregen dat niets kan stoppen wat eraan komt… Ze gaan doen wat ze eeuwenlang hebben geprobeerd… We gaan veel mensen uitroeien en de rest tot slaaf maken… Er zijn te veel mensen aan de macht die gekocht en verkocht zijn… Er is een misdaad begaan tegen alle Amerikanen en de hele mensheid. We moeten in de waarheid staan, en waarheid in bewijs en God en geen valse afgoden. Ik denk dat veel mensen weten dat ze voor de gek zijn gehouden, maar ze hebben te horen gekregen dat je net zo goed mee kunt gaan totdat de rit voorbij is.”

Er staat nog veel meer in de 1 uur en 7 minuten durende presentatie.

Ga mee met Greg Hunter van USAWatchdog.com als hij één op één praat met biotech analiste Karen Kingston als zij een verbijsterende update geeft over de biowapeninjecties.

Om enkele van de gegevens en documenten te bekijken die Kingston laat zien om te bewijzen dat het COVID-19 vaccin een criminele daad is om een biowapen los te laten op een nietsvermoedend publiek, ga naar de kingstonreport@substack.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Eric Clapton geeft details over zijn COVID-19 vaccin lijdenswegVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Oekraïners zitten echt in de problemen in Bakhmut (Video’s)
Volgend artikelHet succes van de Oekraïense psyops is geïsoleerd tot de verloederde imperialistische landen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

  • Dat schrijft ge nu al honderden threads, maar nooit wat het dan wel wat een ziekte veroorzaakt?
   Een bacterie? microbe? Nog kleiner?

   • Een virus is geen dier of plant. Volgens de meeste definities is een virus niet een organisme, iets dat echt leeft. Een virus bestaat eigenlijk alleen uit nucleïnezuur (DNA of RNA) dat genetische informatie bevat, omhuld door een mantel van eiwit. Virussen bestaan dus niet uit een cel, zoals een bacterie. Ze kunnen van zichzelf niet eten of bewegen en zonder ‘gastheercel’ die ze binnendringen kunnen ze zich niet vermenigvuldigen. Ze kunnen tot wel vijf jaar ‘leven’ zonder een cel tegen te komen die ze kunnen enteren.

 1. En het knuddevee maar denken dat er een laboratoriumvirus als biowapen is ingezet, hetgeen volkomen onjuist is, getuige het feit dat er geen isolaat is en dat de cojonacijfers voor 60% tot stand komen door hergedifinieerde luchtweginfecties en voor 40% door vals positieven. Daarbij zijn er in 2020 niet meer mensen gestorven aan luchtweginfecties dan voor 2020 terwijl de ‘maatregelen’ zorgde voor extra oversterfte. Uit de explosieve oversterftecijfers vanaf januari 2021 blijkt dat deze gelijke tred houden met de gifinjectierondes, waaruit blijkt dat de gifinjecties die ontwikkeld zijn in biolaboratoria in China en 0ekraine de biowapens zijn.

 2. (Iedereen wist dat het COVID-19 vaccin een crimineel biowapen was)

  Zover waren we al. En hoe nu verder ? Zal toch eens tijd worden dat al dat tuig opgehaald gaat worden ?

  • ja inderdaad disco nu is het toch wel duidelijk lijkt mij. Maar ben bang dat de mensen het zelf moeten gaan doen het zal niet voor ons gedaan worden.

  • Ik ren al vanaf 27mrt ,20 rond toen heb ik een spandoek langs het torentje gehangen met de tekst mensen blijf kalm er is geen virus het enige virus is w.a. en pedo Rutte. Ben door heel Ned gereisd om mensen van mijn plan mbt burgerarresten en opsluiting te overtuigen en dan komt na 1 1/2 jaar zo,n kut als revrouwlutie die mijn plan kapot maakt.
   Heb het helemaal in mijn hoofd waar ze opgesloten worden ect alleen de manschappen bij elkaar krijgen is kut omdat er GEEN Mannen met ballen meer zijn.

  • @marly >> (Als iedereen dit wist waarom heeft dan niemand ingegrepen?)

   Zonder eenheid is er geen kracht, en sta je alleen.
   Krijg maar eens een groep mensen bij elkaar, om te gaan doen wat je denkt.

   • er zijn al een paar martelaren, maar ook dat is in de doofpot gestopt. 2 Duitse wetenschappers hebben vorig jaar heisa gemaakt op youtube, en beiden zijn onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen. Van de eerste weet ik geen detail, maar de tweede stond op een balkon en is neergeschoten. De officiele versie zegt zelfmoord maar zijn vrouw zat in de kamer en zei dat hij neergeschoten is.

 3. Willen leger en politie de verantwoordelijken en schuldigen arresteren? Zo niet dan zijn zij evenzeer medeplichtig. Met dit soort getuigenissen na uitkomst van de pfizer documents mogen wij niet anders dan arrestaties verwachten.

  • Die pliesie en leger zijn net zo grote tuig en daar hoef je niks van te verwachten en dus zijn mede schuldig. Daarom schreef iemand ooit eens bij ninefornews.nl het volk moet onderaan beginnen. Denk dat ie dat schreef omdat je de echte bovenste niet als volk te pakken kan nemen. En als niemand de opdrachten durft uit te voeren is het ook goed he! Daarom verwacht ik de Russen of een Burgeroorlog waar denk ik niemand op zit te wachten. Men wil van het volk af dat is duidelijk.

 4. Ze zitten er allemaal in en over niet al te lange tijd volledig controleerbaar en hackable….via hun mac-adres via 5G voor diegene die overblijven….The chosen ones…Die ons zo gaan terroriseren aangestuurd door iele fragiele mannetjes van microsoft en bigtech. Dat was altijd al het plan….Staat zwart op wit…Wef…

 5. @Nuke Davos >> (Die ons zo gaan terroriseren aangestuurd door iele fragiele mannetjes van microsoft en bigtech. Dat was altijd al het plan….Staat zwart op wit…Wef…)

  So What to do. Of betekend dat over en uit ? Nee toch.

 6. Ik vind het moeilijk antwoord geven omdat die bastards al zo verdomd ver zijn. De gevaccineerde moeten massaal rechtzaken starten nu het nog kan, antwoorden eissen van overheden. Iedereen moet stoppen met meegaan met die onzin maar ook ik heb gevaccineerde famillie en zijn er maar een paar die erkennen dat ze belazerd zijn, rest blijkt mij en velen nog als complotters te zien omdat ze NPO kijken en dus zelf juist in “Het complot” zitten en actief deelnemen al is het onbewust. Best wel ironisch eigenlijk. Over en uit?, Nee zeker niet maar moet veel gebeuren en vooral gestopt worden niet alleen de Cabal/Satanisten en hun handlangers zelf, ook hun gevaarlijke infrastructuur zoals 5G en overdreven cameratoezicht. Wie wil er nu werkelijk China 2.0….Het is zo ver weg en zo dichtbij…

 7. Geld regeert de mensheid, daar doen ze letterlijk alles voor. Moorden voor grof geld verdienen, zonder veroordeeld te worden of zelfs geen berisping. Je krijgt zelfs schouderklopjes van diegene die jij zelf aan het uitmoorden bent. Maar ook de huursoldaten in Oekraïne zijn eigenlijk exact het zelfde, daar hoor je hier in de media dat die moordenaars helden zijn. Dus dat is het moraal: Van als jij mensen vermoord in opdracht van overheden, wordt als held verheven. Maar moord jij uit zelfverdediging, dan ben jij een crimineel. Als toeschouwer is dit niet te geloven, van hoe krankzinnig de medemens is geworden. Maar als jij de waarheid zou verkondigen over dit, wordt je in de hoogste boom opgehangen.

  • @Frank, Een dappere burger zou in iedere gemeente moeten plaatvinden. Naar let op veel gemeentes zijn al aan het fuseren krijgen ineens mafia achtige namen als : “De connectie”…De mensen hebben niks in de gaten lijkt wel..

   • @nuke Davos: Zelfde gedachte, maar versturen duurde wat langer. Nee mensen hebben niets in de gaten, willen het ook vaak niet. Erover praten maakt het ongemakkelijk voor hen. Geprikt zijn en dan te weten komen wat je daardoor staat te wachten. Naast wat er verder nog wordt uitgerold.
    Soms voor mij ook lastig om dat te vertellen of om juist mijn mond te houden. Enfin that’s life zullen we maar denken.

   • Zo is er een hondenclubje met een allesoverheersend D666 bestuurslid die “dag van ontmoeten” hebben bedacht.
    Klinkt ook zeer communistisch….maar hun schapen merken dat niet op.

  • Ik had hem al eerder gezien/gehoord. Dat is eenvoudige een actie die ieder in zijn/haar woonplaats kan doen. En per gemeente/woonplaats zijn er vast wel meer mensen die dit willen oppakken. Staat er zo een rijtje sprekers. Tenzij ze uit de picture, onder de radar, willen blijven.
   Ja, natuurlijk moet er veel gebeuren om deze idioterie een halt toe te roepen. Toch hoor ik ook wel positieve berichten, wel klein en beperkt, maar toch. Ik blijf hoop houden. We zullen het zien.

 8. De mensheid is tot een dieptepunt gezakt, en ze lijken al dommer te worden ?
  Hebben ze dan helemaal het vermogen niet meer om na te denken.?
  Waar stopt dit.?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in