Ik raad de meer-wetenschappelijk-dan-jij mensen aan om nog niet direct van Covid over te stappen op het klimaatverandering treiteren. 2023 zal een overvloed aan oversterfte kennen, en u zult heel wat uit te leggen te hebben. Veel uitvluchten te zoeken ter ondersteuning van het narratief.” – The Ethical Skeptic op Substack

Zelfs als NBC, CBS, CNN, The New York Times, The WashPo en de rest van de Big News Media maffia het Twitter Files verhaal negeren, zal de revolutie bij Twitter hun ramen doen schudden en hun muren doen rammelen. In 2023 zal er vrij debat zijn op dit sociale media platform. Nieuws en ideeën zullen losgelaten worden in het landschap, en voor het eerst in jaren zal de realiteit een kans krijgen om te concurreren met de narratieven van een regime dat in oorlog is met zijn eigen volk, schrijft James Howard Kunstler.

We zullen moeten zien hoe lang dit duurt voordat de Intel-gemeenschap Twitter probeert te sluiten, een campagne opzet om het te belasteren of het opblaast als een levensvatbaar bedrijf. Of om de persoon achter de revolutie daar te neutraliseren. Hoe meer vrije meningsuiting daadwerkelijk wordt toegestaan op Twitter, hoe meer elk ander platform zal lijken op een lamlendig orgaan van propaganda, vooral als het gaat om zaken die er echt toe doen, zoals de dodelijke gevolgen van de mRNA-“vaccins”, het duistere gedoe rond de recente Amerikaanse verkiezingen, de werkelijke toestand van de Amerikaanse economie, de gevaarlijke dwaasheid van “Joe Biden’s” oorlog in Oekraïne (en de familiezwendel die daaraan ten grondslag ligt), en de kwaadaardige machinaties van de Intel-gemeenschap zelf.

Over ongeveer drie weken zal de Partij van de Chaos uit de macht worden geveegd in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Hun tegenstanders zullen de controle krijgen over alle commissievoorzitters van het Huis, met dagvaardingsbevoegdheid om de getuigenis af te dwingen van publieke figuren die er jarenlang in geslaagd zijn vragen te ontwijken. De grote nieuwsmedia zullen er wellicht niet omheen kunnen, vooral nu Twitter wordt opengetrokken, en hun leugenachtige pogingen om de gebeurtenissen te verdraaien, zullen er pathetisch uitzien als ze onmiddellijk worden afgezet tegen de vrije analyse en het geïnformeerde debat in de publieke arena.

Zoals voorspeld, geven ze Donald Trump de schuld dat de vaccins onveilig en ondoeltreffend zijn

Je kunt niet overdrijven wat een voordeel de verraderlijke overname van de sociale media heeft opgeleverd voor krachten die het land te gronde willen richten, hoewel de effecten nog niet voldoende zijn onderzocht. Vooral over de Covid-19-operatie zijn de mensen nog steeds in de war. Het was zeker geen willekeurige actie van moeder natuur, niet met Amerikaanse volksgezondheidsinstanties die onderzoek naar coronavirussen ondersteunen van Oekraïne tot North Carolina en Wuhan, China. En de schade die vervolgens werd veroorzaakt door de reactie van de regering op de uitbraak die ofwel een episch fiasco van onbekwaam ambtenarenwerk was, ofwel iets dat riekt naar massamoord.

Het trucje van Dr. Anthony Fauci om tot nu toe het beantwoorden van vragen over deze zaken te vermijden was simpelweg om de term “gain-of-function” niet te gebruiken in zijn correspondentie waarin hij subsidies regelde – vooral nadat president Barack Obama dat type onderzoek in 2014 bij zijn naam verbood. Dus toen hem werd gevraagd naar “gain-of-function”, kon hij gewoon vol overgave liegen. Nadat die eenvoudige list is ontmaskerd, zullen de octrooi- en royaltyvoordelen van Dr. Fauci – die na 2019 zijn nettowaarde verdubbelde – in het daglicht komen te staan.

Het is twijfelachtig of Merrick Garland’s uber-corrupte Ministerie van Justitie gevolg zou geven aan een verwijzing voor strafrechtelijke vervolging door een commissie van het Huis. Maar raad eens? Er zijn vijftig procureurs-generaal van de staten die Dr. Fauci kunnen vervolgen wegens schade aan de burgers van hun staat. Het lijkt erop dat gouverneur Ron DeSantis van Florida, bijvoorbeeld, de mogelijkheid heeft opgemerkt en deze week het hoogste gerechtshof van Florida heeft gevraagd een speciale grand jury bijeen te roepen om precies dat te overwegen.

Ook de andere betrokken spelers moeten zich verantwoorden. Het CDC van Rochelle Walensky heeft opzettelijk informatie over verwondingen en sterfgevallen als gevolg van de Covid-“vaccins” verborgen gehouden, misleid, verdoezeld of er zelfs voor gekozen die informatie niet te verzamelen. Haar bureau heeft niets gedaan om het inadequate, moeilijk te gebruiken VAERS rapportagesysteem bij te werken, of zelfs maar het zeer slechte nieuws te communiceren dat erin slaagde er op terecht te komen. De CDC blijft op agressieve wijze vaccins aan kinderen opdringen, terwijl ze heel goed weet dat ze schade toebrengen aan jonge harten, hersenen, immuunsystemen en waarschijnlijk ook aan het DNA van de kinderen zelf.

Artsen waarschuwen: COVID-19 vaccinaties met mRNA-technologie “als een biowapen"

Waarschijnlijk zullen weinigen de naam Dr. Robert Califf herkennen in zijn tweede ronde als commissaris van de FDA (één jaar 2016-17 onder Obama; opnieuw bevestigd in februari 2022). Dr. Califf is al tientallen jaren een werktuig van de farmaceutische bedrijven. Eerder in zijn carrière als professor aan de Duke University specialiseerde hij zich in het organiseren van geneesmiddelenproeven. Zijn operatie daar werd ondersteund door meer dan 150 miljoen dollar aan subsidies van farmaceutische bedrijven. Zelfs ondanks de controle van de Deep State over de sociale media voordat Elon Musk Twitter opschoonde, was er al veel bekend over de mislukte en vervalste geneesmiddelenproeven die leidden tot de voorwaardelijke noodgoedkeuring door de FDA van de mRNA Covid-19-producten van Pfizer en Moderna – samen met de officiële onderdrukking van bestaande antivirale geneesmiddelen die een miljoen levens hadden kunnen redden, wat uitsluitend werd gedaan om de aansprakelijkheidsschilden van de “vaccins” in stand te houden. Een vaststelling van fraude in dit alles zou de bescherming van de farmaceutische bedrijven tegen rechtszaken teniet doen, en er was fraude in overvloed in de hele slechte business.

Anderen moeten worden opgeroepen om de nieuwe muziek in het Congres onder ogen te zien: de zelfbenoemde “humanitair” Bill Gates, wiens vingerafdrukken overal op het Covid-19 verhaal staan, van het door hem gesponsorde “pandemie-oorlogsspel” (Event 201) dat in de herfst van 2019 werd gehouden, tot zijn gevestigde belangen in de farmaceutische industrie, tot zijn connecties met de schimmige operaties van het World Economic Forum en zijn verklaarde initiatief voor bevolkingsvermindering. Dr. Ralph Baric van de Universiteit van North Carolina, onbetwistbaar de expert bij uitstek op het gebied van onderzoek naar de “gain-of-function” van het Coronavirus, en kniediep in de Covid-19 episode – die zich de afgelopen drie jaar op magische wijze onder een steen heeft kunnen verstoppen – zou in een openbare getuigenis veel licht kunnen werpen op wat er is gebeurd. En Peter Daszak, hoofd van de uit de CIA geknipte organisatie, EcoHealth Alliance, die de verhuizing van gain-of-function onderzoek naar het Wuhan lab mogelijk maakte, zo verklaarde Daszak dit uitdrukkelijk zelf in een beruchte opname op een symposium, om mogelijkheden te creëren om te profiteren van een reactie op een pandemie.

Lockdown - de Donkere Kant versus de Goede Kant van de Geschiedenis

Er zijn talloze hoge ambtenaren van de rang van adjunct-directeur en commissaris, die onbekend zijn bij het publiek, die zouden kunnen worden opgeroepen om te getuigen over de bijdrage van hun agentschap aan de catastrofe die de Covid-19-respons is geworden. Ze hebben zich bijna allemaal gedeisd gehouden sinds het begin van de hele zaak.

Ondertussen heeft de heer Musk aangekondigd dat Twitter de vrijgave voorbereidt van al zijn archieven met communicatie met federale agentschappen die probeerden de discussie over de pandemie 2020-2022 te controleren en te onderdrukken. Hij voegde er snedig aan toe dat zijn persoonlijke voornaamwoorden “vervolgen / Fauci” zijn, voor het geval er misverstanden zijn over wat hij uit de bestanden heeft geleerd.

Dit alles zal in 2023 waarschijnlijk uitmonden in een groteske stortvloed van informatie over ambtelijke corruptie en wangedrag, waarbij het braaksel uit The Exorcist vergeleken slechts een satanische slijmprop lijkt. Je moet je afvragen hoe de natie hiermee zal omgaan, vooral in combinatie met het uiterst ongemakkelijke feit dat “Joe Biden” nog steeds het Witte Huis bezet.
Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uit officiële regeringsrapporten blijkt dat de volledig gevaccineerden in de loop der tijd hun immuunsysteem verliezen – immunodeficiëntiesyndroomVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet managen van het Oekraïne Ontkenningsnarratief
Volgend artikelHet Jaar van de Gaslichter
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

52 REACTIES

 1. Tja… in denk dat ze om dat te voorkomen de aandacht gaan richten op op wat anders… Angst zaaien: bekendmaken van weer erge ‘ziekte’ of ‘nep’ oorlog gaat nog heftiger worden of giga weer verandering met overstroming of een buitenaards bestaan die de aarde bedreigd. Of simpel: de heer Musk roept veel maar doet het uiteindelijk niet …
  Welke van de 5 word het ? 🙂

 2. Als straks het gelazer in Oekriestan afgelopen is, wat binnenkort zal gebeuren, hou je dan maar vast voor de volgende zet door de USA. Rusland komt er nu uit als de krachtigste krijger, dus de USA heeft geen andere keuze om ook zijn spieren te laten zien. Welk land gaat dan het onderspit delven? Yes, indeed: Iran. Want de hond van Iran is bijna sterker dan de hond van Israel, dus hij moet er aan. De Ziomaffia die de USA regeert duldt geen technologische competitie. Iran en Israel evenaren elkaar op technologisch vlak, en om machtig te blijven moet de technologie van Iran vernield worden. En je bent zo onderhand al redelijk goed bekend met de staaltjes van wreedheid die uit de Ziomaffia keukens komen, dus je weet wat je kan verwachten. Mss wordt dat wel het Armageddon waar je al zo lang op zit te wachten. Je zag het eerste signaal hiervan met dat geroffel over die jongedame die haar burka niet goed om had en ‘dood gemept werd door de politie’. Welk verhaal bullshit is, maar zo begint het gerotzooi. Net als alle andere invasies waar het Ziomaffia kanonnenvlees uit de broedkas Amerika heen gestuurd wordt. Eerst platbombarderen, net als met Irak, en dan de mariniers er heen. Want Amerika heeft zometeen geen andere keuze meer dan een ander bloeiend land naar de kloten te helpen om zichzelf te redden. Let maar op.

    • @Wake, je statements kloppen ten delen, wel detecteer ik een fixatie op 1 bepaalde groep terwijl er 2 grote zijn met subgradaties. Zwarte Adel is allerminst van joodse afkomst maar zijn wel de grootste puppetmasters en aanstuurders. De zionisten operen gewoon in het licht en operen samen met hen. Skulls&Bones niks joods aan. Bilderberggroep niks joods aan. Jezuïeten/Opus Dei niks joods aan. Freemasons overall leden niks joods aan. Net zoals Klaus Schwab een jood wordt genoemd terwijl hij maar ook zijn vader hardcore nazi’s zijn in core..Uit de regio Schwabia bij huidige beieren (oud Bavaria) waar al die big evil puppets vandaan komen..Het stukje Germania waar het romeinse rijk goed voet aan wal had vroeger. Gebieden waar de grootgrondbezitters vandaan komen. Het is een tweetje, je ziet dit goed bij Pharma Pfizer = zionisten. Biontech = Zwarte Adel en 5G en energie is in handen van Zwarte adel. Delta fibers/Vattenfal.

     • @nuke,

      >>> Jezuïeten/Opus Dei niks joods aan <<<

      oprichter / stichter jesuits was een fuckin' jew!! Tijd dat je je huiswerk doet ipv ander de les te lezen.

      Het gross van de namen die jij noemt (incl. schwab) behoren allemaal tot de tribe..

      • @Karel , denk dat jij je huiswerk beter moet of een keer gezellig naar Argentinië if Chili gaan en daar met wat nazaten uit Beieren praten..Mag in spaans maar ze spreken ook vloeiend duits

        • @Wake, Nope..Het betreffen nazaten van senatoren uit het oude romeinse rijk…die altijd hebben weten te overleven en ooggegaan zijn in Zwarte Adel..Orsini’s zijn er 1 van maar ook de Medici. Die zijn nooit uitgestorven maar houden hun bloedlijnen in stand…Net als de oranjes hier…Maxima is niet voor niets uitgehuwelijkt aan die bolle.

      • @Slaap lekker verder, je onderschat de zwarte Adel die in het zadel wil blijven.Schwab is geen jood maar een slap aftreksel van zijn duitse Adel uber nazi vader uit het zuid duitse district Schwabia met een sterke hang/zwak naar wat Lenin zijn bevolking aandeed. En ja beide entiteiten zijn verbonden, Nazisme had niet kunnen bestaan zonder financiering van khazaren. Deze laatste groep hebben hun eigen volk veraden,vermoord en nu op 1 plek gezet via UN in Israël. Lekker allemaal bij elkaar en platgespoten met militair precisiewerk door het IDF. Hun presidenten zijn allen Freemasons. Ze zullen weldra sterven.

     • In Germany, the average Jews were victims of the Zionist elite who worked hand in hand with the Nazis. Many of those same Zionist Jews who, in Germany had worked with the Nazis came to Israel and joined hands with the Zionist/Communist Jews from Poland and Russia. It is the two faces of communism and Nazi-style fascism the tule Israel. Democracy is merely an illusion.” Jack Bernstein.

      • @Wake, klopt…Israël is ook niet uitgeroepen maar door de UN en daarna opgezet met zionisten freemason presidenten. Is algemaal bekend bij anti zionisten rabijnen.

     • In July 1920, the staid Tory newspaper, The Morning Post published a series of 18 articles with an Introduction by its Editor H.A. Gwynne, left. It said there has long existed, “like a canker at the heart of our civilization, a secret revolutionary sect, mainly of Judaic origin, bent on the destruction of all Christian empires, altars, and thrones.”

      In the first article, an expert on the occult, Copin Albancelli, stated that “the occult power which works behind Revolutionary Freemasonry is the secret government of the Jewish nation.”

      The article quoted a |Jewish convert to Christianity, Abbe Joseph Lehman, as saying that “Hebraic antagonism to Christianity had led the Jews to utilize secret societies.”

      From the time of Moses, a secret cabal was the custodian of the “most sublime truths of the Hebraic religion” and, unlike the average Jew, was hellbent on world domination.

   • Gaat gebeuren. Ze hebben geen andere keuze. De grootmachten wisselen elkaar elke 20 jaar af – eerst zit de ene (Rusland) 20 jaar te plunderen in een zwakker land, dan wordt dat afgewisseld door de andere grootmacht – zie bijv de opium plundering in Afganistan – waarbij de andere partij dan de wapenverkoop doet. En zo spelen ze samen, met het uitbuiten en plunderen van kleine naties om zichzelf machtig te houden. Rusland doet het nog redelijk netjes, met die Oekrie, maar de VS (aka israel) is andere pap. Israel druipt echt niet af, en met het in elkaar timmeren van Iran behouden ze Amerika als hun persoonlijk machtscentrum. Dit moet dus voorkomen worden als we geen WW3 willen meemaken. Dat met de Oekrie is vliegenmeppen. Dat met Iran straks wordt de WW3 waar iedereen om smeekt.

 3. Hi Frontnieuws,
  Zeer bedankt voor je constante goede werk gedurende de afgelopen jaren! Wat een uithoudingsvermogen..
  Steeds er weer bovenop..echt super fijn en goed!
  Als onrecht regeert kan ik het ook niet loslaten en moeten we hoedanook blijven informeren zoals jij doet, of alert en ten alle tijden op de hoogte blijven. Ik vroeg me af in hoeverre je video’s plaatst van discussies. Vaak in het Engels gesproken waarschijnlijk.. Persoonlijk zou ik het fijn vinden, zodat je ook kunt luisteren i.p.v. lezen. Ik snap dat het belangrijk dat teksten naar het Nederlands vertaald worden, maar daarnaast een link naar het oorspronkelijke document (de video) wordt zeer gewaardeerd!

  • Bedankt voor je bemoedigende woorden.
   Alle linken in het bronartikel verhuizen mee naar de vertaling op FN. Niet meer, maar ook niet minder. Wat overigens bij extreem veel linken tijdens het editen de server flink laat roken (je weet wel, world wide web; op dat moment constant met de linken op andere servers verbonden en continue backups maken, dan moet-ie even hard rennen).

 4. Encore: “Former President Donald Trump said during a recent interview that Israel “literally owned Congress” and “rightfully” so……..But notice that Trump believes it is “right” that Israel controls the U.S. Congress. Any man who would endorse the concept that a foreign government–any foreign government–is RIGHT to control the U.S. Congress is, in my opinion, guilty of TREASON.” from a Chuck Baldwin article.

  Nancy Pelosi – America would still support Israel even if our Capital Crumbled to the Ground – YouTube

  https://www.youtube.com/watch?v=nBslpxCg6CM

  Joe Biden (aka: Dementia Joe) says “You Don’t Have To Be Jewish To Be A Zionist” – YouTube

  https://www.youtube.com/watch?v=1vDx-5b7T8M

  “Judaism is a religion; but Zionism is a political movement started mainly by East European (AshkeNAZI) Jews who for centuries have been the main force behind communism/socialism. The ultimate goal of the Zionists is one-world government under the control of the Zionists and the Zionist-oriented Jewish International bankers”. Jack Bernstein.

  • Bedankt. Dat zeg ik nou al zo lang over die trekpop Trump. Maar elke halvegare blijft maar achter die griezelige paddekop aanwaggelen alsof hij de Redder op Aarde is. Je kan toch zien waar hij voor staat… hoe dom kun je zijn om dat niet te zien? Bijvoorbeeld: https://nypost.com/2020/09/16/trumps-peace-deal-shows-us-embassy-in-jerusalem-is-game-changer/

   “To accept Israeli sovereignty over Jerusalem is therefore to accept Israel’s permanence. And this was something even the United States, Israel’s best (and, at times, only) friend in the world, wasn’t willing to do formally.”

   Dan was er de Sahara handjeklap die door Kushner gebrokered werd voor Israel, waar je bijna niks over hoorde. En om te beginnen, de Balfour act was een grove fout, dat zullen verstandige Joden ook zeggen.

   Zet je schrap voor wat er komen gaat. Geen gifspuitjes meer nodig.

 5. @Wake, klopt ook, Bibi oftwel Netanyahu hoog in de freemasons gaat 70% van ontwetende Israëlisch wecken door de spuiten die ze zelf uiteraard niet namen zoals ons koningshuis ook niet en geen van relevante puppet politici, ze hebben vrij pas voor vaccinatie en vrij reizen. De jezuïeten om er even op terug te komen zijn satanische entiteiten met sterke band met het huis van Satan te weren het Vaticaan. Het is een zooitje…

 6. De grootse zionisten zijn nep Gristenen en rooms katholieken..Die CU hond van ons liep zelfs met een schilderij van de toren van Babel de tweede kamer in Rutte kreeg een boner en kaag gleed van haar stoel..Nimrod was de eerste freemason die zich boven god plaatste en toren van Babel bouwde….De Bis bank, de gebouwen in Brussel en Straatsburg staan er model voor.

 7. Allereerst ben ik heel blij met een berichten brenger als Frontnieuws, want door hen wordt je geïnformeerd over waar het echt om gaat.
  Echter al sinds dat wij internet hebben, konden wij reeds zelf het ware nieuws opzoeken en al sinds begin de jaren 2000 kon je reeds op https://niburu.co/ allerlei nieuws vergaren dat afweek van de MSM.
  Degene die net als ik daar geregeld een bezoekje brachten werden al geïnformeerd over de Illuminatie en andere op die leest geschoeide zaken.
  Daardoor zagen wij dat b.v. 911 een vooropgezet plan was en konden wij op sites als deze https://niburu.co/ kijken naar beelden die niet op de MSM te zien waren.
  Om kort te gaan en dan ga ik van mezelf uit, zag ik vanaf dag één in 2020, dat er leugenachtige beelden werden verspreid op de MSM.
  Voor mij was het ongelooflijk dat de meeste mensen in de wereld erin geloofden!
  Maar was in mijn optiek heel duidelijk dat de wereldoverheden misbruik maakten van het kuddegedrag der mensheid door angst te zaaien, via diezelfde MSM.
  Wat ik probeer uit te leggen is, ga op onderzoek uit op diverse sites waaronder, http://www.wanttoknow.nl en http://www.unitity.me
  Waardoor men destijds gedurende de “lockdown” dus zelfstudie had gedaan, er niet ingetrapt zou zijn om zich te laten injecteren met een volledig onbekend en experimenteel goedje, dat nu zoveel problemen geeft!
  Degene onder ons die net als ik dus eigenlijk al op de hoogte waren over Fals Flag operaties en alle manipulatieve berichtgevingen weten wat ik bedoel.

  • Tex: nu de kudde nog. Dan kan het tij gekeerd worden. Zonder kuddeopstand, geen verandering.
   Maar ja, in deze dog-eat-dog hel op aarde is het best begrijpelijk dat ziel-gehandicapten zoals de Freemasons zich te barsten vreten aan de stupide kudde. Waarom ze zoveel moeite doen om die volle trog om zeep te brengen is de vraag, want de kudde doet toch altijd heel goed mee met de psychopaten… Parasitair gedrag, kennelijk, en uiteindelijk zal dat toch leiden tot de demise van de cabal. (En de mensheid, zoals we die kennen.)

   • Inderdaad heel opmerkelijk, althans voor ons die het zien.
    Daardoor en alles wat er nu plaatsvindt, krijg ik toch het idee dat het met de natuur te maken heeft, de allesomvattende natuur, dus van de hele cosmos.
    Wij met onze aarde zijn daar maar een heel klein gedeelte van denk ik.

    • Tex:
     In het kader van een cosmos, of de alllesomvattende natuur zoals je zegt, dan is het inderdaad bestemming. Niet dat we geen verzet kunnen leveren tegen de huidige waanzin en vernielzucht, maar op de lange duur overwint entropy het toch van alles. En dan begint de cyclus weer overnieuw, mogelijk met ander soort creaturen, wie weet. De globalisten, echter, denken dat ze hier een vinger in de pap hebben en dat ze controle kunnen uitoefenen, maar dat is niet zo. Ze zijn slechts een schakel in de entropy die door de natuur veroorzaakt wordt. Of het goed of slecht is, maakt de cosmos niet uit…

  • The Illuminist/Masonic meaning of the X is simply this: It is the sign of Osiris, the great (Egyptian) sun God. The sign, or letter X, has a long history of use in the Ancient Mystery Religions, in apostate Judaism, in Freemasonry, and in the occult. The Illuminati elite use it to this day to symbolize key phenomena and mark significant events.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in