De voormalige Israëlische minister van Binnenlandse Zaken Ayelet Shaked zei tijdens een recent Israëlisch televisie-interview dat de natie “zou moeten profiteren van de vernietiging” die tijdens de oorlog heeft plaatsgevonden en “alle twee miljoen” inwoners van Gaza zou moeten dwingen om te vertrekken, schrijft Kelen McBreen.

“Met God en de hulp van de IDF, nadat we Khan Younis in een voetbalveld hebben veranderd. Ik weet zeker dat er op een gegeven moment internationale druk zal zijn nadat we de klus geklaard hebben om Gaza te rehabiliteren en na te denken over wat er met Gaza gedaan moet worden.”

“En dan moeten we gebruik maken van de vernietiging die we op hen zullen loslaten om de landen van de wereld te vertellen dat elk van hen een quotum moet nemen. Het kunnen er 20.000 of 50.000 zijn om te zeggen dat ook zij de last moeten dragen zodat ze kunnen vertrekken… we moeten ze alle twee miljoen laten vertrekken. In alle eerlijkheid, dat is de oplossing voor Gaza.”

De opmerkingen van Shaked echoën die van Israëlische politici en de mainstream media, zoals een opiniestuk in de Wall Street Journal, geschreven door een paar Israëlische politici die eisten dat “landen over de hele wereld een toevluchtsoord zouden moeten bieden aan inwoners van Gaza die zich elders willen vestigen.”

  Zwitserland: Asielzoekers die in hun thuisland vakantie vieren worden met onmiddellijke ingang gedeporteerd

In oktober lekte een complot van de IDF om Canada te overspoelen met vluchtelingen uit Gaza uit naar een Israëlische nieuwszender.

Breitbart editor-at-large Joel Pollak kondigde in oktober aan dat hij de sabbat brak om op te roepen tot de etnische zuivering van Gaza en voor de VS om de vluchtelingen op te nemen!

“Ik heb de sabbat en de joodse feestdag gebroken om deze boodschap over te brengen: Israël moet Gaza wegvagen,” zei Pollak na het uitbreken van de oorlog. “Geef 48 uur om vrouwen, kinderen en bejaarden te evacueren. Vernietig alles wat overblijft, ploeg het onder en annexeer het bij Israël.”

Later zei Pollak verder: “We moeten burgers uit Gaza tijdelijk onderdak geven tijdens de oorlog.”

Het establishment bereidt zich opnieuw voor om misplaatste individuen die schade ondervinden van het globalistische beleid te dumpen in Westerse naties in een poging om de sterkste landen te laten instorten in de aanloop naar de Grote Reset van de Nieuwe Wereldorde.

Het is ook de moeite waard om te overwegen dat de inwoners van Gaza misschien niet willen wonen in het land dat heeft betaald voor de wapens van Israël die hun familieleden hebben gedood en hun volk hebben verdreven.

In feite zou de ontevreden massa die Amerika overspoelt een terreurdreiging zijn.

Bekijk hieronder hoe Alex Jones waarschuwt voor het complot om vluchtelingen uit Gaza naar de VS te sturen:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Uitgelekt Israëlisch regeringsplan: Verdrijf alle Palestijnen uit Gaza en stuur ze naar Europa en CanadaVolg Frontnieuws op Telegram

  Trump sluit zich aan bij neocon Republikeinen in uitverkoop van Amerika voor Oekraïne, Israël

Lees meer over:

Vorig artikelEen pyrrusoverwinning voor Geert Wilders
Volgend artikelHevige protesten in Ierland over massa-immigratie na massa-steekpartij bij school
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Voormalige ministers moeten hun wafel houden anders lopen ze gevaar van ruil: alle Palestijnen er uit naar EU&USA en alle Joden uit EU&USA terug naar Israël! Crimineel en onmenselijk!

 2. Ik dacht dat een eigen land voor de Joden verdiend is en het probleem dat steeds opdook in de geschiedenis in elk geval zou concentreren. Maar het is nu nog mondialer.

 3. “Voormalig Israëlisch minister van Binnenlandse Zaken zegt dat “alle 2 miljoen” Palestijnen Gaza moeten verlaten en zich moeten vestigen in de VS en de EU”

  Ja dat was vanaf 7-oktober al duidelijk voor mij, nog meer migranten die de spoeling dunner gaat maken, het opengrenzen beleid en het schengenakkoord dat in 1985 door vijf lidstaten van de EEG gesloten werd en nu zijn er inmiddels 27 Schengenlidstaten die hun binnengrenzen niet hoeven te controleren en de buitengrenzen zijn beoogd zo lek als een mandje, in feite vertelde Pim Fortuyn de geschetste dystopische gedachten, niemand hoorde deze woorden zonder te luisteren.

 4. De oplossing zou ook nog kunnen zijn dat de moslimbroederschap zegt:
  Alle Zionisten uit Israhel,anders slopen we jullie en jullie kleine landje.
  Als grote broer Joenaaithetsteeds niet meehelpt,hebben die zionisten opeens een veel minder grote bek.
  Joden in Israel hebben niets tegen de Palestijnen,willen gewoon zij aan zij leven met elkaar,net als de christenen daar.
  De enige oorlogszieke instantie zijn die zionisten in zowel joenaaithetsteeds alswel in israhel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in