Tot nu toe hebben vrouwen 60 tot 75 procent van de bijwerkingen en sterfgevallen van vaccinatie met de gentechnologische preparaten ondervonden. Maar vooral jonge mannen en jongens hebben last van hartspierontsteking. Dit is gebleken uit studies in Israël en in de VS. Israël aarzelt daarom om de vaccinatie in deze leeftijdsgroep vrij te geven, bericht tkp.at.

Zoals de Israëlische media melden, hebben onderzoeken aangetoond dat een vrij hoog percentage van de kinderen en adolescenten al immuniteit heeft bereikt door infectie en dat bij tot 30% antilichamen zijn gedetecteerd.

Het onderzoek van het Ministerie van Volksgezondheid werd uitgevoerd in samenwerking met het Nationaal Centrum voor Ziektebeheersing en het Centraal Laboratorium voor Virologie. Daaruit bleek dat de prevalentie van antilichamen tegen het Coronavirus eind maart 2021 21% bedroeg bij kinderen van 0-16 jaar. Ook werd vastgesteld dat de leeftijdsgroep van 12-15 jaar het hoogste percentage antilichamen had, namelijk 30%.

Voor het uitvoeren van de test zijn tussen januari 2020 en maart 2021 landelijk ongeveer 2.700 serummonsters uit de betreffende leeftijdsgroep genomen.

Israël heeft waarschijnlijk de drempel van kudde-immuniteit overschreden. Dit wordt bereikt wanneer een ziekte, in plaats van zich te verspreiden, gestaag afneemt. Daarvoor is nodig dat ongeveer 70% van de bevolking immuniteit heeft gekregen door infectie of vaccinatie. Terwijl er nog steeds een basisimmuniteit bestaat die door de normale coronaire verkoudheidsvirussen is gecreëerd, maar deze wordt tegenwoordig meestal ontkend.

“Als je kijkt naar de realiteit in Israël, hebben we echte kudde-immuniteit bereikt”, zegt Prof. Dror Mevorach, senior arts aan het Hadassah Universitair Medisch Centrum.

Toen de regering ermee instemde dat tieners na Pesach weer volledig naar hun klaslokalen mochten terugkeren, gingen gezondheidsdeskundigen ervan uit dat Israël een piek zou zien in het aantal geïnfecteerden.

“Dat is niet gebeurd. De enige verklaring is het bereiken van kudde-immuniteit”, zegt Mevorach.

Nu Israël de kudde-immuniteit heeft bereikt, is het de vraag of het Ministerie van Volksgezondheid de openstelling van de vaccinatie voor kinderen van 12 tot 15 jaar al dan niet moet intrekken, vooral gezien het mogelijke verband van het vaccin met hartontsteking bij sommige jongeren.

“Ik ben ervan overtuigd dat ergens tussen één op de 3000 en één op de 6000 jonge adolescenten – meestal mannen – myocarditis zullen oplopen”, zegt Mevorach.

Dat is een rationele benadering, althans binnen de vaccinatiewoede in Israël. Blijkbaar is men bereid om op zijn minst na te gaan of er al immuniteit bestaat alvorens te vaccineren. De situatie is heel anders in de EU, en opnieuw in de eerste plaats in Duitsland. Jongeren moeten hoe dan ook gevaccineerd worden. Zelfs de politici van de vereniging van kinderartsen worden ingezet voor propaganda ten gunste van vaccinatie, zelfs tegen het advies van de Permanente Commissie voor Vaccinatie (STIKO) in.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Benen van vrouw barsten uit in bloedblaren na AstraZeneca-injectie – vreesde dat haar ledematen geamputeerd moesten wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMoedige arts stopt voorlopig met COVID-19 vaccinaties in zijn praktijk
Volgend artikelEen neurologie therapeute praat over de bijwerkingen van vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  • Je zag een gesprekje met een meisje die niet kon wachten omdat ze erg bang was om corona te krijgen vanwege hartklachten.
   Niet echt logisch dan als je het artikel leest en de bijwerkingen.
   En je geeft op als reden omdat je hartklachten hebt waarom je denkt een gif prik nodig te hebben.

 1. “ Niet echt logisch dan als je het artikel leest en de bijwerkingen.” Kijk , Bert dat doen de meeste jongens , meisjes en ouders dus niet. Die lezen de krant en kijken naar de NPO. Ze hebben zich gek laten praten en maken door de euforische waan van de dag. Merk om mij heen dat er een soort van kantelpunt ontstaat. Ik ben niet gevaccineerd, spreek dat ook uit als erom gevraagd wordt en i.p.v de discussies die je een paar maanden geleden had ( zeg maar in de tijd dat je het ook vooral voor een ander deed , de leugen en het drukmiddel welke inmiddels ook al door de tijd zijn ingehaald ) krijg ik nu te horen : prima , moet een ieder zelf weten. Kijk , dat geeft al enige hoop ! Maar dat laat onverlet dat op dit moment , met een stijgende immuniteit en duidelijk teruglopende gevallen je met je tengels van zich nog ontwikkelende kinderen afblijft. Als volwassen en zeker als overheid.

  • Kan dat kantel punt nog niet echt waarnemen.
   De ene keer loopt zo’n 10-15% zonder masker in de winkel, de volgende keer ben ik weer de enige.
   Het is vooral de leeftijd van 30-50 jaar die hun masker thuis laten.
   Ouderen zijn nog steeds zeer fanatiek met handen poetsen, maskers en afstand houden.

 2. Een oud gezegde: kinderen hebben de toekomst moet misschien wel worden herschreven. De geschiedenis wordt al herschreven, standbeelden verdwijnen, woorden worden verboden.
  De toekomst is en lijkt duister. Ooit was er een tijd dat men ook experimenteerde met kinderen.
  We gaan dit opnieuw beleven met een gehersenspoelde mensheid.
  Niet bang, wel verontrust. Denk dat het nog veel erger gaat worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in