Terwijl rellen het land verwoestten, is de munt in Zuid-Afrika gekelderd. Ze plunderden het winkelcentrum, behalve de boekenwinkel. De voormalige Zuid-Afrikaanse president Jacob Zuma heeft zichzelf aangegeven om een ​​gevangenisstraf van 15 maanden te ondergaan wegens minachting van de rechtbank. Dit heeft het land in een neerwaartse spiraal gebracht. Minachting van het hof is misbruik van de rechterlijke macht, omdat dit claimt dat zij iedereen om elke reden kunnen opsluiten, bericht armstrongeconomics.com.

In Griekenland protesteren duizenden mensen tegen de discriminatie van mensen die niet zijn ingeënt, en tegen de verplichte vaccinaties en andere maatregelen die de Griekse regering heeft opgelegd om de pandemie in Athene aan te pakken. Er zijn veel ergere virussen geweest, maar regeringen hebben voorheen de economieën niet vernietigd en dergelijke totalitaire maatregelen genomen. Dit op zich heeft geleid tot scepsis over wat er werkelijk aan de hand is als het sterftecijfer minimaal is.

In het VK zijn gevaccineerden nu goed voor bijna 47% van alle nieuwe covid-gevallen. In Australië bestormden menigten de regering zoals in de Romeinse oudheid, en veroorzaakten chaos in de straten van Melbourne enkele uren voordat de stad voor de vijfde maal in lockdown ging. De demonstranten marcheerden door het centrum en zeiden dat als ze niets doen, hij er weer mee weg zal komen. Wat ik hoor is dat velen beginnen te zeggen dat ze liever in vrijheid sterven dan voor onbepaalde tijd in een gevangenis te leven. Dit is ons probleem. Regeringen zullen NOOIT een fout toegeven, en het feit dat ze zo betrokken zijn bij de vaccins, hebben we niemand die onafhankelijke verificatie van wat dan ook aanbiedt.

Alleenstaande Canadese moeder bankrekening bevroren omdat zij $50 aan het vrijheidskonvooi geschonken heeft

Ondertussen wil de Biden-regering alle critici het zwijgen opleggen en heeft zij de druk op Big Tech opgevoerd om mensen die het niet met de regering eens zijn van haar platforms te weren.

Het grootste probleem hier is dat Biden heeft verklaard dat hij ONDER GEEN ENKELE OMSTANDIGHEID Fauci ooit zal ontslaan. Dat betekent impliciet dat hij weigert iets te onderzoeken over zijn onderzoek of de connectie met Wuhan. Dat betekent dat de Biden-regeing NOOIT de waarheid over COVID of iets anders zal verstrekken. De VS zullen niet toegeven dat de oorsprong van COVID mogelijk verband houdt met Fauci – hij wordt tegen elk onderzoek beschermd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Steven Fishman – Wie zal de Vaccinholocaust overleven?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVS nationale generaalchirurg en de Rockefeller Foundation kondigen grootscheepse initiatieven aan om ‘urgente dreiging’ van verkeerde informatie over vaccins te bestrijden
Volgend artikelHet WEF onthult een andere toekomstige vorm van monitoring – sensoren in het lichaam
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Toch volgens het draaiboek van figuren erger dan die reeds als ellendelingen in de boeken staan, althans voorlopig nog.
    Kun je nagaan wat ons nog te wachten staat.

  2. De spanning is opgevoerd. We hebben alles geslikt en de OMT psychologen vinden het tijd voor de volgende stap. Jarenlang verdeeldheid zaaien. Nu dingen roepen die mensen nog bozer maken zodat ze de straat op gaan. Om hun financiële reset kracht bij te zetten moet de hele wereld in brand staan. Dus hoe dan ook. Wat wij ook besluiten te doen , zij zijn de regisseurs van alles.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in