Er is een stille tragedie van epische proporties aan de gang in ons land. Het is stil omdat de media weigeren de punten met elkaar te verbinden.

Hebt u de tsunami van recente krantenkoppen opgemerkt over prominente Amerikanen die “plotseling stierven” of die op jonge leeftijd een hartaanval, beroerte of bloedstolsel kregen? Beroemdheden, atleten, entertainers en CEO’s vallen dood neer of krijgen hartaanvallen, schrijft Wayne Root.

Toch zijn de media ziende blind en horende doof

Er zijn altijd duizend excuses. Alles en nog wat, behalve het Covid-vaccin de schuld geven. Het kan nooit aan het vaccin liggen.

Maar er is iets vreemds aan de hand. Bijna al deze dode, kreupele, gehandicapte of ernstig zieke mensen hebben één ding gemeen: ze waren gevaccineerd. Wat een ongelooflijk toeval!

Ik zal binnenkort een column schrijven over 65 vrienden, kennissen en zakenrelaties van mij… mensen die ik persoonlijk ken… die gestorven zijn of aan een ernstige ziekte leden sinds ze gevaccineerd werden. De cijfers stapelen zich op. Dit zijn geen toevalligheden. Het is een patroon. Het bestuderen van zo’n patroon werd vroeger “WETENSCHAP” genoemd.

Ondertussen heb ik een persoonlijk verhaal dat elke Amerikaan moet horen. Vorige week ging ik uit eten met een van mijn beste vrienden (laten we hem Mike noemen). Hij vertelde me het verhaal van zijn eigen zus, die zwaar verwond en gehandicapt was geraakt door het Covid-vaccin. Hij vertelde toen dat ze een grote fan van mij was en elke zaterdag naar mijn Real Americas Voice TV show keek. Hij zei dat ze graag met me wilde praten om haar verhaal te delen.

  "Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?" Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelen

We spraken elkaar gisteren. Dit is haar verhaal.

Laten we haar Jane noemen. Ze is een succesvolle vrouwelijke CEO. Jane leidt een medische organisatie die kinderen helpt. Ze wilde benadrukken hoe gezond ze was voordat ze het vaccin kreeg. Ze reisde de wereld rond voor zaken en sleepte haar eigen bagage overal mee naartoe. Ze fietste 25 kilometer per dag. Ze nam spinningslessen (indoor fietsen) van een uur. Ze at gezond. Ze gebruikte geen medicijnen.

Tijdens de Covid pandemie kreeg Jane nooit Covid. Ze bleef meerdere keren per week 25 kilometer fietsen. Ze wandelde 5 kilometer per dag.

Toen zette haar dokter haar onder druk om het Covid-vaccin te nemen. Ze was bezorgd en sceptisch, maar uiteindelijk gaf ze toe. Ze nam één Pfizer-vaccin. Eén. Geen tweede prik. Geen booster. Maar één prik.

Meer was er niet nodig om haar leven te ruïneren. Jane zal nooit meer dezelfde zijn.

Binnen vier uur voelde ze extreme zenuwpijn. Pijn zoals ze nog nooit in haar leven had gevoeld. Geestdodende pijn.

Toen kwam het hartkloppingen. Hart palpitaties. Hevige spiertrekkingen. Ernstige spierzwakte. Kortademigheid. Vreselijke vermoeidheid. Hersenmist zo erg dat ze zich niet meer kon concentreren of zelfs maar basistaken kon uitvoeren.

Daarna kwam wazig zien. Gevoeligheid voor licht en geluid. Droge ogen en een droge mond. Duizeligheid. Gerinkel in haar oren zo hard dat ze niet meer kon denken. Haaruitval in klonters. Hevig brandend maagzuur. Doorbloedingsproblemen- haar voeten werden paars. Ze kon nauwelijks lopen. Inwendige trillingen zo erg, dat het voelde alsof er een mobiele telefoon in haar lichaam trilde. Ze heeft ’s nachts zoveel pijn dat ze niet kan slapen.

  Professor in immunologie en vaccins tegen de gevaccineerden: "Laten we dit over een paar jaar weer bespreken, terwijl ik nog mens ben... God mag weten wat u dan bent"

Jane had ook last van menstruatieproblemen nadat ze het vaccin had gekregen. Afgelopen februari bloedde ze zo hevig dat ze in het ziekenhuis werd opgenomen en uiteindelijk een spoedoperatie nodig had.

In maart was het een nieuw probleem waarvoor een ziekenhuisopname nodig was. Haar hart klopte zo snel dat het voelde alsof het ging ontploffen. Het ging van 60 slagen per minuut naar 165 binnen enkele seconden. Haar hartaandoening is zo ernstig dat ze bang is dat ze elk moment “plotseling dood” kan gaan.

Dit is Jane’s nieuwe normaal. Haar hele leven was ze kerngezond. Toen nam ze het Pfizer Covid-vaccin. Haar leven veranderde meteen na dat ene vaccin. Nu is het moeilijk om naar het toilet te lopen.

Maar dit is geen toevalstreffer. Jane is lid geworden van een Facebook-groep voor slachtoffers van het Covid-vaccin. Er zijn nu 5.000 leden – allemaal met soortgelijke verhalen.

Zij zijn misschien de gelukkigen. Mijn vrouw en ik eten elke vrijdagavond in ons favoriete restaurant. De manager (noem hem John) kwam elke week bij ons langs om gedag te zeggen. Hij vertelde altijd verhalen over zijn vrouw en dochter. Zijn familie was zijn leven. We vonden het heerlijk om met John te praten.

Drie weken geleden liepen we het restaurant binnen. De manager vertelde ons dat John net “plotseling overleden” was. Hij was nog nooit ziek geweest, 52 jaar oud, en plotseling viel hij om en stierf aan een hartaanval voor de ogen van zijn vrouw. Aangezien elke werknemer gevaccineerd moest zijn om te mogen werken, weten we dat John gevaccineerd was. Komend weekend zullen we zijn herdenkingsdienst bijwonen.

  Bevestigd: traceerbare microchip kan worden geïnjecteerd met het Coronavaccin

De feiten zijn bekend. Het eigen interne rapport van de CDC toont meer dan 117.000 extra sterfgevallen onder Amerikaanse kinderen sinds het vaccin. KINDEREN. Dat zijn meer overtollige dode kinderen in twee jaar dan alle Amerikaanse soldaten die in een decennium in de Vietnamoorlog zijn gedood.

Levensverzekeringsmaatschappijen melden meer sterfgevallen onder Amerikanen in de werkende leeftijd sinds 2021 (het jaar waarin het Covid-vaccin begon) dan ooit tevoren in de geschiedenis. Wat hebben Amerikanen in de werkende leeftijd gemeen? De regering Biden dwong hen het vaccin te nemen of hun baan te verliezen.

Ed Dowd, de voormalige geldmanager van Blackrock, die als beroep cijfers analyseert, zegt dat het aantal arbeidsongeschikten sinds het vaccin met miljoenen is toegenomen. MILJOENEN. Daarom is er zo’n groot tekort aan werknemers.

We weten dat dit gebeurt. Het volgende slachtoffer zou u kunnen zijn, uw echtgenoot, uw kinderen. Om nu niets te doen; om te doen alsof dit niet gebeurt; om te hopen dat het weggaat; om te proberen het in de doofpot te stoppen; heeft niets meer te maken met onwetendheid, of misleiding, of zelfs hebzucht.

Op dit moment is niets doen, weigeren om te handelen, een combinatie van puur kwaad, massamoord en misdaden tegen de mensheid.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Bidens kwestie blijft leveren
Volgend artikelWat kan er misgaan? Rob Schneider trekt vrijlating van nog eens 2 miljard GMO-muggen in twijfel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

  • Dat bewuste artikel dateert van 2017 en is dus totaal irrelevant wat betreft de relatie tussen bloedklonters en “the deathvax’ of hoe men toch mar alles uit de kast wil halen om de schuld op iets anders te steken dan op de smeerlapperij die men de goedgelovigen ingespoten heeft….

 1. Juist pluimvee boeren spuiten hun eieren in met “vaccins” de filpjes staan op het net, tijd geleden werd een interviem met zo’n boer uitgezonden die dringend werd verzocht om zijn eieren in te spuiten, zoals gewoonlijk interesseerde geen hond zich voor dit verhaal.

  Wie het allemaal moge zijn, ze zijn verder als menigeen denkt.

 2. Geen mededogen met de hersendode prikschapen! verschillen niets van het schuim dat onverschillig achter Joseph Goebbels aanhobbelde.
  Hun saldo; 80.000.000 doden en Europa in puin.

  • Je hebt hersendode schapen, vergeet niet er zijn ook mensen zijn ingetuint die zeer intelligent leken te zijn. Er waren ook WSW’ers van sociale werkplaatsen die de prik weigerden ondanks de dreiging van ontslag. Deugleden zijn behoorlijk dociel en decadent, IQ of intelligentie zo je wilt maakt geen reet uit om iemand over de streep heen te krijgen een spuitcoctail te nemen waarvan de inhoud onbekend en onzeker is.

  • Vergeet niet wat men probeert te oogsten uit dit experiment. (A) de genetische BIG data die (B) gekoppeld wordt aan de cognitieve data. Onder andere alle reacties die worden geplaatst vallen daar onder.

   Het lijkt er steeds meer op dat een groot deel van de wereld bevolking relatieve rijkdom werd gegund om hun nageslacht ervan te kunnen overtuigen dat men tot de bovenklasse behoord. Het ironische is dat deze nep bovenklasse zich massaal liet inspuiten en daarbij over zichzelf de haat afroept van degenen die het plan aanvoelden. Logischerwijze worden die partijen tegen elkaar uitgespeeld ten behoeve van het verkrijgen van maximaal inzicht in genetisch/cognetief volksmanegement

 3. je werk verliezen of de prik nemen is geen dwang enkel zeer domme mensen vallen hier voor men had in groep nee dank u moeten zeggen denk maar, waar zal deze firma al die opgeleide personen mee vervangen. anders ben je een groep prikschaapjes en die mogen doodvallen van mij, het is dank zij deze dat het allemaal zo is afgelopen nu nog zijn er prikschapen.

 4. Je bent ook een domme koe om naar het advies van een voorgeprogrammeerde dokter te luisteren die tevens financiële belangen heeft met big farma.

 5. Nederland is géén soeverein land meer (maar een onderdanige rentmeester van de Europese Unie) eveneens een democratie maar een beoogde kakistocratie, geen vertrouwen in de overheid en rechtsspraak, nooit gehad trouwens, Nederland heeft géén één dag van gerechtigheid gekend n.m.m.

  Covid-19: The Great Reset Nederlandse bodemprocedure: ‘Misschien wel de belangrijkste video van 2023’

  In Leeuwarden is de eerste rechtszaak ter wereld gestart waarbij door eisers met letselschade met bewijsmiddelen wordt aangetoond dat de Nederlandse Staat en uitvoerende kopstukken de Covid-19-injecties opzettelijk middels misleiding hebben bevorderd ter uitvoering van het project Covid-19: The Great Reset, zeggen de advocaten die de eisers vertegenwoordigen. >>>

  https://www.ninefornews.nl/covid-19-the-great-reset-nederlandse-bodemprocedure-misschien-wel-de-belangrijkste-video-van-2023/

 6. als ze beginnen te dreigen in de trant van je neemt de spuit anders geen werk , dan weet je al dat er iets goed mis is.

  ik weet als je een koopwoning heb en een gezin dat je in tweestrijd staat nemen of niet nemen.
  maar als toen wist wat je nu weet dan had je hem denk ik niet genomen , werken of sterven.
  spuit nemen betekent overgave , spuit niet nemen wordt je tot de grond afgebrand.

  ik ben gepensioneerd maar ik voelde op mijn klompen aan dit is foute boel.

 7. Vanaf het moment dat men vanuit China paniek begonnen te roepen dat er een ernstige en besmettelijk ‘ virus’ rond ging, en vervolgens de paniek over de hele wereld ging, trok ik mijn wenkbrauwen op bij de constatering dat het internationale vliegverkeer gewoon doorging.

  Het was dan ook deze constatering dat ik mijn bedenkingen kreeg over wat er over Corona werd verteld door de overheid en de media.

  Over het algemeen weet het overgrote deel van de mensen dat bij een besmettelijke ziekte de patiënt in quarantaine gaat om verdere besmetting tegen te gaan en mogelijke verspreiding wordt voorkomen.

  Het was een constatering die, naar mijn mening, iedereen had kunnen doen.
  Daarvoor hoefde men niet te zoeken op alternatieve kanalen of alt. media. Het was voor iedereen zichtbaar.
  Om dat te zien hoefde men geen ‘ wappie’ of complotter te zijn.

  Vervolgens kwam men op de proppen met een ‘ vaccin’ wat in no time ontworpen zou zijn wat normaliter meerdere jaren tijd nodig heeft.
  Ook hier ging mijn wantrouwen groeien naar wat men ons probeerde te doen geloven.
  Het vervolgens overtrokken angst aanjagen vanuit de overheid en de media waarvoor geen concrete bijwijzen aanwezig waren deed mijn eerdere wantrouwen slechts groeien.

  De dwang van lockdowns, maskers,1,5 meter afstand, de beperkingen van huis bijeenkomsten kwamen voorbij zonder enig bewijs van werkzaamheid.
  zelfs de avondklok tartte elke geloofwaardigheid in een ‘ besmettelijke ziekte’ .
  En nog steeds bleef het internationale vliegverkeer doorgaan en er van quarantaine geen sprake was.

  Het was dus al vanaf het allereerste begin duidelijk dat het niet klopte volgens normale logica.
  Dat het niet klopte bleek steeds meer door het verschil tussen wat men vertelde en de dingen die men niet toepaste en ook juist wel toepaste/afdwong.

  gedurende mijn leven ik mijzelf een ‘ gezond wantrouwen’ eigen gemaakt t.a.v. overheden, bedrijven en instellingen.
  Mijn conclusies komen dan ook niet voort door wat de massa denkt, aanneemt of normaal vind.
  Vanaf elk begin stel ik mijzelf vragen naar het ‘ wie, wat, waarom, ‘ en probeer de zaken vanuit verschillende perspectieven te bekijken, om vervolgens een visie te krijgen die ik kan onderbouwen

  Ik heb geen idee of bovenstaande manier anderen zichzelf kunnen aanleren. Bij werkt dat in ieder geval wel en heb daar in diverse omstandigheden profijt van gehad gedurende mij leven.

  Ook ik heb vele malen getracht om anderen te wijzen op zaken die andere bedoelingen hadden dan dat ze dachten.
  Veel mensen schijnen het niet te kunnen bevatten dat je met de beste bedoelingen EN voor hun eigen bestwil, hun wil behoeden voor vervelende en/of zelfs mogelijk verschrikkelijke gevolgen van hun visies en het daarop handelen.
  Men wil maar niet snappen dat je er zelf geen voordeel bij hebt van wat je ze adviseert.
  Men is wantrouwig op de verkeerde persoon.

  Hoewel ik mij niet meer druk maak om de keuzes van anderen, blijf ik toch wat proberen om mensen te wijzen op alertheid en waakzaamheid t.a.v. overheden, bedrijven, instellingen en media.

  Nogmaals, zoals ik hier vaker heb geschreven is iedereen verantwoordelijk voor de gevolgen van de eigen gemaakte keuzes, men heeft daar immers het recht toe.

  Hou allemaal goed voor ogen dat het Corona gebeuren niet het laatste was.Er komt nog meer aan.
  De doelstellingen van de machten achter de schermen zijn nog niet bereikt, wat dat ook moge inhouden.

  Alle gebeurtenissen die plaatsvinden hebben een doel. Welke dat zijn kan men over discussiëren.
  bedenk echter wel dat het nagenoeg nooit in het voordeel zal zijn van de mensheid die gewoon in vrede en liefdevol met elkaar wil leven.

  Let op, hou je ogen en oren open, wees gezond wantrouwig en respecteer je medemens in de huidige strijd voor menselijkheid.

  • Er klopte inderdaad zoveel niet aan dit verhaal dat het een wonder is dat mensen er in bleven geloven. Wat dacht je van het gegeven dat er bestaande werkzame medicijnen waren tegen covid met weinig bijwerkingen die plotseling verboden werden. onvoorstelbaar.

 8. Toen er voor het eerst in de media over werd gesproken dat er een vaccin zou komen, dacht ik: dat is niet echt. Ik dacht destijds serieus, dat dat vaccin er nooit zou komen. Maar ik zat er naast. Bij mij gingen alle alarmbellen af en ik dacht: hoe kan je je nou vaccineren tegen een virus? Dat gaat toch helemaal niet? Ik dacht, dat gaat toch niemand nemen. Ik ben nog altijd uiterst verbaasd over hoe veel mensen er in tuimelden en de prik namen. Hadden al die mensen dan al die jaren geen toegang tot alternatieve media? In een informatietijdperk? Wat hebben die mensen dan heel hun leven gedaan, als ze nooit iets online gelezen hebben?

  • Grote beer.
   Ik las het verslag van de schrijfster Hannah Arendt die het proces van Adolf Eichmann in Israël volgde. Over de manipulatie van bevolkingsgroepen zoals de Joden, Eichmann was geheel verbaasd dat de Judenrat mee werkte aan de vernietiging van haar eigen volk. De raad wilde in een goed daglicht staan en Eichmann zei dat je een groep kunt bewegen iets te doen als ze het graag doen. De Judenrat zorgde voor een ordentlijk verloop. Dat deden ze graag.

   Ik heb een hekel aan de zgn Gutmenschen. Ze hebben indrekt meegeholpen aan de destructie van mijn vorig leven.

   In Duitsland was de film Die Welle populair. Een enkel commentaar van kritische mensen op de gebeurtenissen van afgelopen jaren verwijst naar de film en hoe had dit kunnen gebeuren? https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Die_Welle

   Ja, hoe kan dit gebeuren?

   • Hannah Ahrendt (1906 – 1975) heeft vijf artikelen over het proces van Adolf Eichmann gepubliceerd in The New Yorker en dit is later in boekvorm verschenen onder de titel ‘De banaliteit van het kwaad’.
    Voor Elseviers Weekblad volgde Harry – ik ben de tweede wereldoorlog – Mulisch (1927 – 2010) in 1961 het proces in Jeruzalem en nadien publiceerde hij het boek ‘De zaak 40/61’.
    Abel Herzberg (1893 – 1989) deed hetzelfde voor De Volkskrant en zijn artikelen werden gebundeld in een boek met als titel ‘Eichmann in Jeruzalem’.

 9. Hoe kan zoiets nou OVERAL ter wereld opeens losbreken, bijna op de seconde nauwkeurig. Toen dacht ik dat er iets niet klopte. Ik weet wel bijna zeker dat er met nanotechnologie en straling gerotzooid werd om die griezelige covid te maken – sommige mensen werden werkelijk idioot ernstig ziek door die rare ziekte, met heel rare symptomen ook, maar de meesten gingen de pijp uit door die verrotte behandelijk en die misdadige mandaten. Toen ben ik eens gaan spitten naar de werking van die ingredienten van de Pfizer spritz, en toen besefte ik dat het niks maar dan ook niks met een ‘virus’ of een ‘griep’ of met ‘bescherming’ te maken. Bovendien “vaccineer” je niet ten tijde van een pandemie, want dan is het al te laat. Een “vaccinatie” dient ter voorkomen van ernstige ziekte, zoals de polio etc (niet te zeggen dat die vaccinaties wel correct waren) en niet om te genezen, en zeker niet om te voorkomen als die zgn pandemie al raast. Die hele smerige ‘pandemie’ was pure nep. Waarom sommige mensen zulke rare symptomen hadden moet aan de nano en de straling gelegen hebben. De rest had gewoon griep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in